Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

24/7... ένα σπάνιο είδος.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 29 Αυγούστου 2005.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.

    έχω μια σοβαρή ένσταση εδώ:
    μπαλλα με σεράνο ΕΓΩ ΠΟΤΕ!
    Μπιρόνια και πίτσες με τους κολλητούς ρε φίλε, ήμαρτον! 
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.

    Έγινε βίαια η αστικοποίησή μας, η σεξουαλική μας επανάσταση ήταν εισαγόμενη, ανεβήκαμε στο καρουσέλ του καταναλωτισμού, αποκοπήκαμε απ τη φύση και με όλα αυτά ... τη χάσαμε τη μπάλα του απλού ερωτισμού. Έτσι, πολλοί που βόγκηξαν σε αυτή την κατάσταση έρχονται στο BDSM, απλά για να ζήσουν τη διαφορά των φύλων, τα βίαια εξαφανισμένα στερεότυπα, που από μακριά τους φαίνονται πολύ καλά.

    Σε άλλα μέρη δεν συμβαίνει αυτό. Στο BDSM πηγαίνουν από μαζοχισμό, σαδισμό, φετιχισμό, αλγολαγνεία, ίσως για να κερδίσουν, ίσως για λίγο από περιέργεια. Αλλά όχι για να ζήσουν τη φυσική τους σεξουαλικότητα.

    Σε άλλα μέρη δεν είναι διόλου ανάγκη να καταφύγω στο BDSM για να μπορώ να συμπεριφερθώ ως γυναίκα. Θα προτιμούσα να μην επεκταθώ και πέσουμε στην περιπτωσιολογία σε αυτό το σημείο  

    Υποθέτω ότι υπήρχαν. Αλλά δεν ήταν επειδή - σε ανδροκρατούμενους πάντα πολιτισμούς - οι γυναίκες ήθελαν να νιώσουν γυναίκες και οι άντρες άντρες.

    Σε μια από τις αρχαίες πυραμίδες, υπάρχει χαραγμένο ένα γκραφίτι της εποχής που η πυραμίδα ήταν στα μπετά. Λέει "οι σημερινοί νέοι είναι οκνηροί και αναιδείς. Δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα σωστά και όταν φύγουμε εμείς ο κόσμος θα γίνει πολύ χειρότερος από αυτό που ξέρουμε και αγνώριστος."

    Άντε να του πεις ότι έκανε λάθος...

    Μπορείς να πεις ότι έχει δίκιο, όμως, από την άλλη;

    Εννοώ τις διαφορές των φύλων, δεν μιλούσα γενικά και συγνώμη που παρέλειψα να διευκρινίσω.
     
  3. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.

    Ναι ομως το λες σαν να ειναι κατι κακο.

    Ειναι κακο κατα την γνωμη σου?
     
  4. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.

    Αυτο κανει τον δυναμικο αντρα...?

    Εγω προσωπικα δεν ειμαι ΑΝΤΡΑΣ!!! ετσι οπως το εννοεις τουλαχιστον.

    Ομως και παλι δεν ακολουθω κανενα φουστανι.
     
  5. Emiris

    Emiris Regular Member

    Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.

    Ευχαριστώ πολύ για τη λεπτομερή απάντηση Λίλλυ  
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.

    Πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση.

    Άσε με να το σκεφτώ σήμερα και θα επανέλθω  
     
  7. master gold

    master gold Regular Member

    Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.

    η αληθεια ειναι οτι ο αντρας σημερα αντιγραφει τη γυναικα και προσαρμοζει τον ευυτο του σε εναν και μονο σκοπο.να εντυπωσιασει τη γυναικα.να την εχει.και για να την εχει πρεπει να κανει οτι θελει η γυναικα.αν του πει η γυναικα κανε αυτο θα το κανει,αν του πει, γινε ετσι θα το κανει.η γυναικα ομως θελει τον αντρα να ειναι ο εαυτος του να κανει αυτο που ο ιδος θεωρει σωστο ανεξαρτητα αν αυτο αρεσει στην ιδια η οχι.εκει εχουμε χασει την μπαλα.θελουν εναν αντρα με προσωπικοτητα .ενας αντρας δυνατος μπορει να ζησει και μονος του και ειναι επιλεκτικος.επιλεγει καποια επειδη του κανει και οχι επειδη πρεπει να εχει καποια.ας πουμε μια γυναικα δεν σε θελει πια.απομακρινεσαι αυτοματα δεν παρακαλας διοτι εχεις εγωισμο.φλερταρεις αν ανταποκριθει καλως αν οχι σταματας.εχεις εγωισμο.δεν παρακαλας και δεν τρεχεις πισω απο καμια,υπαρχουν χιλιαδες αλλες που περιμενουν.κρατας παντα την περηφανια σου ψηλα.μαθαινεις να σκεφτεσαι και τον εαυτο σου.βγαινεις ενα ραντεβου,δεν βρισκω το λογο να πληρωσω το λογαριασμο οταν γνωριζω καποια!σκεφτομαι τον εαυτο μου.δεν θελω να αισθανθω χαμενος.μπορει να βγω 10 ραντεβου και με καμια να μην γινει κατι γιατι να νιωσω χαμενος.εστω και οικονομια.οταν μια γυναικα σε δει να μην κερασεις σε ενα πρωτο ραντεβου θα της κανει εντυπωση.αν μην τι αλλο δεν θα σε θεωρησει χαζο.
     
  8. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.

    Ισως να υπαρχει ενας αριθμος απο αντρες που το κανει αυτο. Αλλα το πιθανοτερο ειναι πως δεν προκειται για καποιο σημαντικο ποσοστο.

    Επιπλεον, και εμεις οι αντρες δεν εχουμε αποκτησει πολλες απαιτησεις?

    Ε......?

    Καλα, ποια δεν θελει?
     
  9. master gold

    master gold Regular Member

    Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.

    θελουν εναν αντρα με προσωπικοτητα αλλα παραλληλα διαμαρτυρονται οτι δεν βρισκουν αληθινους αντρες ,οπως υπηρχαν παλια!παλια επρεπε η γυναικα να εχει προικα,να ειναι καλη νοικοκοιρα, να ειναι παρθενα,να ειναι πιστη,να καθεται σπιτι ως νοικοκοιρα κλπ.σημερα δεν εχουμε καμια τετοια απαιτηση!και αυτο ειναι το λαθος.δεν εχουμε θελω αλλα κανουμε τα παντα για να εχουμε μια γυναικα.τρεχουμε απο πισω τους και ειμαστε παντα διαθεσιμοι.σημερα η γυναικα θελει να ζησει τα παντα στον ερωτα χωρις δεσμευσεις.αντιθετα εμεις θελουμε μια γιατι πολυ δυσκολα βρησκουμε καποια.και οταν τη βρουμε αισθανομαστε πολυ τυχεροι και κανουμε τα παντα να μην μας φυγει.παλια ηταν πιο ευκολο για μας.ειναι πολυ πιο δυσκολο σημερα να βρουμε καποια και αυτο ειναι το προβλημα.για τις γυναικες σημερα ειναι πανευκολο να βρουν καποιον διοτι ολλοι ειναι διαθεσιμοι.θελουμε μια γυναικα να ειναι πιστη διαθεσιμη μονο για μας.αυτο εχει χαθει πλεον και μας εχει κανει να χασουμε την μπαλα.ειμαστε πανικοβλητοι και μονοι!!
     
  10. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.


    Βλεπω συνεχεια μεσηλικες (σορρυ αν σε πειραζει ο χαρακτηρισμος) να χρησιμοποιουν την φυση ως επιχειρημα για το πως θα επρεπε να ειναι τα πραγματα.

    Η μονιμη κατοικιση μεγαλων ομαδων απο ανθρωπους συνεπαγοταν σχεδον απο παντα, βιασμο της τοπικης χλωριδας και πανιδας.

    Τον τελευταιο αιωνα εχουμε φερει τον πλανητη σε κλιματικες αλλαγες που αντιστοιχα θα χρειαζοταν εκατομμυρια χρονια για να προκληθουν απο φυσικα αιτια.

    Ζουμε σε πολεις που ενας τεραστιος αριθμος αγαθων που θεωρουνται απαραιτητα (οπως και τα σπιτια) ειναι κατασκευασμενα απο υλικα που καμια φυσικη διαδικασια δεν μπορει να δημιουργησει.

    Απο π.Χ. δεν ειχαμε καλη σχεση με την φυση. Ομως εαν σωνει και καλα θελεις τοσο πολυ να υπερασπιστεις το ποσο σημαντικο κομματι του ευατου μας ειναι η φυση, καλυτερα καντο μακρια απο το διαδικτυο, ηλεκτρικο ρευμα και τσιμεντενιο σπιτι.

    Αμα σε αναβει δεν μου πεφτει λογος φυσικα. Ομως απαντω στην εικασια οτι υπαρχει μια φυσικη θεση της γυναικας, που σε εναν βαθμο υπαρχει, αλλα ειναι καταλοιπο του παρελθοντος.
     
    Last edited: 23 Μαϊου 2012
  11. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.


    Οχι συγνωμη. Αυτο τωρα το λες σοβαρα?

    Δηλαδη τι εισαι διατεθημενος να υπερασπιστεις προκειμενου να δειξεις οτι φταινε οι γυναικες?
     
  12. master gold

    master gold Regular Member

    Απάντηση: 24/7... ένα σπάνιο είδος.

    το αντιθετο ειπα οτι εμεις φταιμε.δεν ειμαστε πια στο υψος μας οπως μας θελουν οι γυναικες.ειναι ομως αληθεια οτι σημερα οι γυναικες θελουν να τα ζησουν ολα οπως καναμε εμεις καποτε!τα θελουν ολα και ειναι δυσκολο να βρεθει ενας να τους τα δωσει ολα μαζι.