Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Θούριος του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 10 Μαϊου 2009.

  1. pancyber

    pancyber Regular Member

    Τα περί άγχους για την ολοκλήρωση του εταίρου μου έφεραν στο μυαλό το εξής σοβινιστικό:

    - Γιατί οι γυναίκες συχνα προσποιούντε τον οργασμό;
    - Γιατί νομίζουν οτι μας ενδιαφέρει...

    (από γνωστό ανέκδοτο...)
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: Ο Θούριος του BDSM

    Ειναι η συμβολικη συνιστωσα του φαντασιακου ετσι οπως αποτυπωνεται στο πραγματικο.Ετσι ,για να τα πιασουμε ολα.
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Moderator's notification:

    Το νήμα κλειδώνεται, μετά από αίτημα του νηματοθέτη.
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Moderator's notification:

    Το νήμα ανοίγεται εκ νέου ένεκα έλλειψης ικανής αιτιολόγησης του κλειδώματος. Σας ζητώ συγγνώμη.
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Στο συγκεκριμένο ποστ διάβασα κάτι που μου άρεσε, κάτι με το οποίο συμφώνησα ακριβώς επειδή εκφράζει μια δική μου γενικότερη κοσμοθεωρία και στάση ζωής.
    Να μην παραδίδομαι σε ημίμετρα και καταστάσεις που δεν με ολοκληρώνουν, αλλά να προσπαθώ να τις τροποποιήσω έτσι ώστε να με ολοκληρώνουν.
    Ποτέ δεν θα συμβιβαζόμουν με καταστάσεις που θεωρώ κουτσουρεμένες, και μάλλον δεν θα προσπαθούσα από κουτσουρεμένες καταστάσεις να δημιουργήσω θεωρητική υποδομή και ολάκερη φιλοσοφία, ώστε να τις δικαιολογήσω στον εαυτό μου, αλλά κι αν ακόμα το έκανα δεν θα προσπαθούσα να πείσω και άλλους πως αυτός είναι ο μοναδικός ορθός δρόμος. Πιστεύω πως μπορώ να έχω τουλάχιστο τα σημαντικά, αν πραγματικά επιθυμώ και είμαι προετοιμασμένη να δουλέψω σε μάκρος χρόνου γι αυτό, χωρίς να τρέχω να ψάχνω ευκολότερες αλλά μισές λύσεις.

    Πώς μέσα απ΄ αυτό βγήκε το επόμενο συμπέρασμα
    ακόμα δεν κατάλαβα για να είμαι ειλικρινής. Γιατί δεν λέει αυτό Ο MM.

    Πέραν τούτου, το γεγονός πως ο Κύριος μου μπορεί και προσφέρει το πέος του σε μένα (και όχι μόνο) είναι πέρα από χαρά, ευλογία, απίστευτο δώρο. Κάτι που ποτέ δεν θα έβαζα δίπλα από την παροιμία που επέλεξες. Γιατί η συγκεκριμένη φοράδα νοιάζεται και εκτιμά ότι της Προσφέρεται από τον Κύριο της.

    Δεν υπογράφω σκλάβα. Είμαι σκλάβα. Τη διαφορά δεν την αντιλαμβάνονται πολλοί, αλλά εκείνοι που χρειάζεται και έχει σημασία η άποψη τους, την βλέπουν σε κάθε μου έκφραση. Ακόμα και στον τρόπο που επιλέγω να απαντήσω σε μία προσβλητική, άδικη και διαστρεβλωμένη επίθεση έτσι ώστε να μην προσβάλω το Όνομα Εκείνου του οποίου φέρω το κολάρο, να μην τον εξευτελίζω με τα γραφόμενα, τη στάση, τις εκφράσεις, τη γλώσσα που χρησιμοποιώ και τη συμπεριφορά μου.

    Πουθενά λοιπόν, δεν έγραψα εγώ, και βέβαια δεν συμφώνησα με όσα εσύ αναφέρεις που όπως επαναλαμβάνω δεν μπορώ να κατανοήσω από πού και πως εξήγαγες ως συμπεράσματα από το συνυπογραμμένο από μένα ποστ του ΜΜ.


    Δεν θα ασχοληθώ καν με το γεγονός πως βγάζεις προσωπικές συνομιλίες και μάλιστα διαστρεβλωμένα στη φόρα χωρίς να ρωτήσεις καν, δεν είναι η πρώτη φορά και δεν είμαι το πρώτο «θύμα» της αδιακρισίας σου.

    Απ΄ όσο θυμάμαι η συζήτηση που αναφέρεις, αφορούσε μια περίοδο που κάπου στο φόρουμ, συζητούσαμε αν μπορεί να υπάρξει Bdsm άνευ σεξ και εγώ είπα πως μπορεί και μπορεί μάλιστα να είναι και απίστευτα ικανοποιητικό, έτσι όπως ποτέ δεν μπορεί το σεξ – άνευ bdsm να είναι για μένα.
    Και είχα πει πως δόξα το Θεό χόρτασα στη ζωή μου από βανιλλα σεξ και δεν είναι για μένα αυτό ο βασικός λίθος πάνω στον οποίο στηρίζω το οικοδόμημα που λέγετε Ms σχέση. Πως το σεξ είναι το κερασάκι στην τούρτα!

    Πως μπορεί κάποιος σε αυτά που για μένα δεν είναι απλά λόγια, αλλά στάση και τρόπος ζωής, να δει με οποιοδήποτε τρόπο, πως θεωρώ κανόνα και ορθό bdsm, το bdsm άνευ σεξ?!!

    Ποτέ δεν έχω πει πως αποποιούμαι το σεξ, πως το θεωρώ εντελώς ασήμαντο, είπα πως δεν είναι για μένα η βάση και το πλέον σημαντικό σε μια Ds σχέση. Απλά και πιστεύω ξεκάθαρα.

    Και για να είμαι και ειλικρινής, δεν βλέπω τίποτα μεμπτό στο να ικετεύω γι αυτό, όπως ικετεύω για να αυνανιστώ, όπως ικετεύω για να έρθω σε οργασμό, όπως ικετεύω για να μιλήσουμε, όπως ικετεύω για οτιδήποτε επιθυμώ.
    Είμαι σκλάβα σε Ms σχέση. Δουλειά μου είναι ανάμεσα στα άλλα να ικετεύω τον Ήλιο μου να με φωτίζει με διάφορους τρόπους!

    Αν μπορώ να επιβιώσω και χωρίς σεξ?
    Και βέβαια.
    Αν είχα οπωσδήποτε να επιλέξω είτε το σεξ είτε το Ds?
    Θα επέλεγα το Ds, αλλά είπαμε.
    Τα θέλω όλα!

    Και λυπάμαι που θα αναγκαστώ να πω, πως μάλλον επίσης παρερμήνευσες το ότι εμείς οι δύο συμφωνούμε σε όλα και επί μακρόν, όπως και το ότι άλλα λέω επί προσωπικού και άλλα δημόσια. Αν με γνώριζες τόσο καλά όσο αφήνεις να εννοηθεί, (κάτι που για να είμαι ειλικρινής με παραξενεύει κάπως, μια και ανταλλάξαμε μερικά pm και μιλήσαμε πόσες? 3-4 φορές στο Msn κι εκείνο σύντομα), θα γνώριζες πως δεν το ‘χω συνήθειο να λέω άλλα κρυφά για να τα αναιρέσω δημόσια στη συνέχεια, πως μπορεί βέβαια να τύχει να έχω άλλη άποψη σήμερα, από κάποια άποψη που είχα πριν 3-5-10 χρόνια, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό νομίζω για να μην αναφέρω αναμενόμενο, για οποιοδήποτε άτομο ψάχνει τα της ζωής και τα του εαυτού του.
    Και είναι κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω να ισχύει, μια και τις ίδιες απόψεις επ αυτού έχω για πολλά χρόνια.

    Σίγουρα σε κάποια πράγματα συμφωνούμε – τουλάχιστο συμφωνούσαμε στο παρελθόν, αλλά έχουμε επίσης διαφωνήσει και σε πάρα πολλά. Σε πόσα έγραψα με διακριτικότητα μεν, ξεκάθαρα δε, την αντίθεση μου προς κάποιες απόψεις σου?
    Έβρισκα μάλλον αναζωογονητικό και εποικοδομητικό το γεγονός ότι διαφωνούμε, μια και μέσα από τις διαφωνίες μας, είδα με μεγαλύτερη διαύγεια τι πραγματικά πιστεύω και βοηθήθηκα στο να δω κάποια πράγματα, μέσα από την ανάλυση που έκανα για να απαντήσω, με διαφορετικό και εποικοδομητικό για μένα τρόπο, από το αν δεν διαφωνούσαμε και σε ευχαρίστησα κιόλας γι αυτό!

    Αν δεν βρίζω ντε και καλά, όταν διαφωνώ είναι επειδή δεν θεωρώ πως κατέχω διδακτορικό στο bdsm, δεν είμαι η μοναδική ορθή, η απόλυτη σκλάβα και ζω ότι καλύτερο, ότι σημαντικότερο, το απόλυτο μεγαλείο, δεν θεωρώ εαυτό εξυπνότερο από κάθε άλλο ανθρώπινο ον που ασχολείται με το bdsm, ή το πιο βαθύ, ή το πιο διαβασμένο, ή το πιο έτσι κι αλλιώς και δεν θεωρώ πως όλοι μα όλοι όσοι δεν συμφωνούν με τις απόψεις και θεωρίες μου είναι τσόλια, βούρλα, μπάζα, ηλίθιοι, μικροί, άσχετοι, άχρηστοι και έχουν ανάγκη από μένα και τα χρόνια εμπειρίας μου στο χώρο για να τους διδάξω!
    Ξέρω καλά και ποια είμαι και πόσο βάθος έχω και πόσο μυαλό και δεν χρειάζομαι να υποτιμώ άλλους για να αποδείξω την αξία μου.
    Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.
    Εκείνος τον οποίο αφορά το ποια είμαι και τι προτερήματα/ελαττώματα έχω, μπορεί να τα δει, χωρίς να υπάρχει η αναγκαιότητα σύγκρισης μου με οποιουσδήποτε άλλους, πόσο μάλλον η ανάγκη να τους μειώσω για να φανεί οτιδήποτε δικό μου.

    Είμαι εδώ για να λέω την άποψη μου και όποιος μέσα απ αυτή βρει κάτι για τον εαυτό του, μάθει κάτι που του χρειάζεται είναι όχι επειδή εγώ το διδάσκω, αλλά επειδή ο ίδιος είναι διδασκόμενος, όχι για να δοξάσει εμένα, αλλά για τον εαυτό του. Όπως κι εγώ με τη σειρά μου, μαθαίνω από πολλούς άλλους, ακόμα και άτομα που ο δρόμος έχει εντελώς διαφορετική από τη δικιά μου πορεία και κοσμοθεωρία.

    Δεν προσπαθώ πλέον να πείσω κανένα πως ο δικός μου δρόμος και οι δικές μου επιλογές, σώνει και καλά πρέπει να εφαρμόζονται σε κάθε είδους ή σε ανάλογες σχέσεις.
    Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίζει ποιο δρόμο να ακολουθήσει. Το δρόμο που για τον ίδιο "έχει καρδιά" όπως λέει και στις Διδαχές του Δον Χουάν ο Castaneda.
     
    Last edited: 16 Μαϊου 2009
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Θα ήθελα να ενημερώσω ότι για κάποιους προσωπικούς λόγους θα πρέπει να παραμείνω εκτός φόρουμ για κάποιο διάστημα. Γι αυτό ζήτησα και το κλείδωμα δύο επίμαχων νημάτων, για να μην νομίσουν οι συνομιλητές που μου απευθύνουν το λόγο ότι τους αγνοώ. Το αίτημα δυστυχώς δεν έγινε δεκτό. Λυπούμαι που δεν μπορώ να συμμετέχω περαιτέρω στη συζήτηση αυτή τη στιγμή.

    Ευχαριστώ.
     
  7. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Ο Θούριος του BDSM

    Κατʼ αρχήν περί των κρίσεών μου «επί προσωπικού»(1) για τη dora: θα ήταν ανεπίτρεπτοι αν δεν υπήρχαν τα προηγούμενα προσωπικού χαρακτήρα γραπτά της (2). Μπορεί να κάνω και λάθος στις κρίσεις μου και να συμπεριφέρομαι ως χωρικός που δεν πιστεύει πως οι λύκοι έπεσαν όντως αυτή τη φορά στο κοπάδι του βοσκού (3).

    Πάντως η θεολογική θέση πως «Bdsm και σεξ δεν έχουν σχέση γιατί η λατρεία του Κυρίου είναι το παν» έχει ενδιαφέρον. Είναι η παραβολή που παραπέμπει σε μια πιο ωμή αλήθεια. Το ποιά είναι αυτή διαφέρει για τον καθένα. Για κάποιους λόγους η ερωτική πράξη έχει εξοστρακισθεί και έχει περάσει σε φαντασιωτικό επίπεδο εξουσίας-υποταγής που με τη σειρά του, όταν πραγματώνεται καίγεται κι αρχίζει το γαϊτανάκι της «υπέρβασης των ορίων», δηλαδή της ενίσχυσης των φαντασιώσεων για να καούν κι αυτές με τη σειρά τους (4).

    Μήπως αντί να θριαμβολογούμε για τη μη σχέση Bdsm - σεξ θα έπρεπε να προβληματιζόμαστε; (5)


    (1) Πηγή: Γενικές συνελεύσεις φοιτητικών και άλλων συλλόγων
    (2) Πηγή: www.greekbdsmcommunity.com/forums

    (3)Πηγή: 135 μύθοι του Αισώπου
    Για παιδιά από 6 ετών και πάνω
    Εκδότης: Άγκυρα
    Μετάφραση: Γ. Τσουκαλάς
    (4) Πηγή: G_E
    (5) Πηγή: Ιόλη
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ο Θούριος του BDSM

    Φίλτατε G_E, μια κουβέντα είναι να την γαμήσει ο Κύριος - τον ρώτησες αν μπορεί;... 

    Γιατί, κυρία μου, δεν την πηδάει ο Κύριος την σκλάβα Του;... Αφού, Κύριε, δηλώνεις Κυρίαρχος Σαδιστής και έχεις στα πόδια σου την σκλάβα μαστιγωμένη, υποταγμένη και έτοιμη να δεχθεί τα πάντα από εσένα, το λογικό είναι εσύ να έχεις καυλώσει και να θέλεις να την ξεσκίσεις, αλλιώς θα πονάνε τα @@ μέχρι νεωτέρας διεισδύσεως! Έτσι δεν είναι, Κύριε Κυρίαρχε Σαδιστή;... 

    Χμ... αν όμως υποψιαστώ ότι δεν έχεις καυλώσει με αυτό το πλάσμα που έχεις υποταγμένο μπροστά στα πόδια σου, τότε Κύριε να πας να χορέψεις τον χορό του Ζαλόγγου... ή τον χορό της κοιλιάς - νομίζω με την κατάστασή σου θα σου πήγαινε καλύτερα... 

    Και για να επανέλθω, αφού λοιπόν, Κύριε, σε καυλώνει η σκλάβα σου επειδή μαζί της μπορείς να βγάλεις την Κυριαρχία και τον Σαδισμό σου, φυσικό είναι να θέλεις μετά να την γαμήσεις (ή επί το λαϊκότερο) να την ξεσκίσεις την σκύλα και πουτάνα Σου... 

    Και για να μιλήσουμε πιό σοβαρά αγαπητές/οί μου φορουμίτες, δυστυχώς ο χώρος του bdsm έχει γίνει σανίδα σωτηρίας για πολλούς συνανθρώπους μας, άνδρες και γυναίκες, που έχουν σεξουαλικά προβλήματα, είτε με οργανικά είτε με ψυχολογικά αίτια.

    Καλό είναι λοιπόν αυτοί οι συνάνθρωποί μας, αντί να ψάχνουν λύσεις για τα προβλήματά τους μέσα από τον χώρο αυτό, να επισκεφθούν τους ειδικούς ιατρούς για να τους λύσουν το πρόβλημα τους. Γιατί με το να λες "εγώ δέρνω αλλά δεν γαμάω γιατί είμαι Αφέντης και έτσι γουστάρω", νομίζω ότι δεν λύνεις το πρόβλημά σου, απλά το διευρύνεις και σύν τοις άλλοις δημιουργείς προβλήματα και στους άλλους. Κατ' εμέ bdsm χωρίς σέξ δεν νοείται! Πείτε με ανώμαλο... ή ό,τι δεν ανήκω στο bdsm, εμένα όμως αυτή είναι η άποψή μου και δεν μπορεί να μου την αλλάξει κανείς. Προσοχή: δεν μιλάω για το να την αφήσεις αγάμητη 1-2 ημέρες για να λυσσάει από καύλα και έτσι μετά εσύ να την απολαύσεις πιο τέλεια... , μιλάω για αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς σεξ, ή και για πλήρη αποχή.

    Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν μιλάω ρατσιστικά για άτομα που έχουν σεξουαλικά προβλήματα, τέτοια προβλήματα μπορούν να συμβούν στον καθένα μας, απλά γράφω την δική μου άποψη για το τι πρέπει να κάνουμε για να τα λύσουμε.

    Δώρα, το κοκὀ υπάρχει και σ'αυτόν τον χώρο, και μάλιστα σε μεγάλη ποσότητα, φτάνει να ξέρεις σε ποιο restaurant θα απευθυνθείς για να το πάρεις...  Πολύ καλό το νήμα σου, είναι ένα θέμα που με πολιτισμένη συζήτηση θα μας οδηγούσε να δούμε ότι:

    Ερωτική ανωμαλία δεν είναι να κάνεις κοινή συναινέσει με την άλλη ή τον άλλον κάτι που δεν κάνουν οι πολλοί, αλλά ανωμαλία είναι να κάνεις κάτι που δεν το έχεις και στην ουσία δεν σε καυλώνει, γιατί θέλεις απλά να κρύψεις κάποιο σεξουαλικό σου πρόβλημα.
     
    Last edited: 16 Μαϊου 2009
  9. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Re: Απάντηση: Ο Θούριος του BDSM

    Που να βρεις όμως την πολιτισμένη συζήτηση;;;;;
     
  10. blindfold

    blindfold Contributor

    Re: Απάντηση: Ο Θούριος του BDSM

    φαντάζομαι είσαι έτοιμος να μας προτείνεις τις νερόβραστες πατάτες  
     
  11. Confused

    Confused Regular Member

    Απάντηση: Ο Θούριος του BDSM

    Επαναφέρω αυτό το νήμα γιατί είναι πολύ κοντά στις σκέψεις που με βασανίζουν τον τελευταίο καιρό.
    Για να κάνω μια μικρή ανασκόπηση σε όσους δεν γνωρίζουν την "ιστορία" μου, έχω σχέση (συζώ) με κάποιον που είναι του χώρου ενώ εγώ μέχρι πριν 6 μήνες, είχα μαύρα μεσάνυχτα περί του θέματος.
    Απο τις πρώτες μας επαφές μου μίλησε για τις υποτακτικές του τάσεις και εγώ διάβασα, ενημερώθηκα και ξεκίνησα να πέρνω τον κυρίαρχο ρόλο.
    Ο σύντροφός μου στο παρελθόν επισκεπτόταν επαγγελματίες του χώρου και απ'ότι μου έχει πει οι εν λόγω κοπέλες ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ. Ο πελάτης πληρώνει για τα session τα οποία περιλαμβάνουν όλο το υπόλοιπο παιχνίδι αλλά ποτέ δεν τις πηδάνε οι σκλάβοι.
    Όπως είναι λογικό ξεκίνησα τους πειραματισμούς με όσα μου έχει εκφράσει ότι του αρέσουν
    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/38763-φετιχ-με-τα-μαντηλια.html
    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/26585-χειροπέδες-πότε-πρέπει-να-μπαίνουν-και-πώς.html
    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/38640-καλησπέρα-κι-απο-μένα.html
    αλλά αυτός ξεκίνησε να αραιώνει τις επαφές μας...
    Μου ζήτησε να χρησιμοποιήσουμε τη ζώνη αγνότητας για άντρες που έχει και να σας πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα, καθώς θέλω λίγο χρόνο για να πω ότι μπορώ να έχω φτάσει στο επίπεδο, να ελέγχω τους οργασμούς του  Εννοώ αν δεν γίνομαι κατανοητή ότι ακόμα πειραματίζομαι και θέλω να είμαι εγώ αυτή που θα πηγαίνω ένα βήμα μπρος και όχι να με τραβάει ο Υ μου στα δικά του θέλω. Μπλοκάρω και δε μου βγαίνει φυσικά.
    Αποτέλεσμα... είμαι αγάμητη σχεδόν ένα μήνα   
    Η εξήγηση που μου δίνει ο ίδιος είναι η οικονομική κρίση:jerkit: τα επαγγελματικά προβλήματα:jerkit: και η ανησυχία του για το μέλλον...
    Εγώ όμως έχω να μείνω χωρίς σεξ τόσο καιρό μπορεί κι απο τα 18 μου!
    Προσπαθώ να τον παρασύρω χωρίς αποτέλεσμα... και ερωτώ..
    υπάρχει περίπτωση το BDSM που μου πουλούσε να είναι "φερετζές"?? για να καλύπτει άλλα του προβλήματα?
    Υπάρχει περίπτωση η καθημερινότητα και η αβεβαιότητα να τον έχουν επιρεάσει τόσο πολύ στη σεξουαλική του ζωή?
    Θεωρώ οτι το σεξ σε οποιαδήποτε μορφή και πόσο μάλλον στα πλαίσια του BDSM σε παρασύρει τοοοσοοο πολύ που ίσα-ίσα γίνεται τρόπος διαφυγής και ξεσπάσματος απο οτιδήποτε είσαι φορτισμένος όλη την ημέρα.
    Διαβάζω όμως εδώ ότι το έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι και πολύ φοβάμαι οτι σε λιγάκι οταν τον ζορίσω να με στείλει "αλλού" γιατί η σωστή αφέντρα μπορεί να έχει και 2 και 3 και 5 υποτακτικούς   
     
  12. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Ο Θούριος του BDSM

    Ακομα και οι κυριαρχικες λενε ''ειμαι αγαμητη'' ?