Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Εγώ θέλω να αναφέρω ένα περιστατικό που μου συνέβη σήμερα.

    Πήγα να πάρω ένα σύγγραμμα για την σχολη που το είχα ξεχάσει. Μπαίνω στο βιβλιοπωλείο όπου υπήρχαν 2 υπάλληλοι για το βιβλιοπωλείο ως κατάστημα και 3 για τις διανομές πανεπιστημιακών συγγραμμάτων.

    Το να μου δώσουν το βιβλίο που ήθελα είναι μια διαδικασία ενός λεπτού μετρημένου, στο μέγιστο. Παρόλα αυτά όταν ζήτησα από τους 3 αυτούς υπαλληλους να με εξυπηρετήσουν, που για αυτό άλλωστε είναι εκεί, μου είπαν

    - Δεν μπορούμε τώρα, έλα σε καμια ώρα.

    λες και ήμουν κανένας πλασιέ.

    Εν τελει πήγα μια ώρα αργότερα όταν τελικά εκείνοι οι τρεις είχαν σχολάσει.
     
  2. vautrin

    vautrin Contributor

    «Η ΤΡΟΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ»

    Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

    Αποκαλυπτικός ο κεντρικός πρωτοσέλιδος τίτλος της παγκόσμιας έκδοσης των «Τάιμς της Νέας Υόρκης» στο χθεσινό τους φύλλο: «Η περισσότερη βοήθεια προς την Αθήνα κάνει κύκλο και ξαναγυρίζει στην Ευρώπη»! Διαφωτιστικός και ο τίτλος του ίδιου θέματος στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας: «Η Αθήνα ούτε κάν βλέπει πλέον τις περισσότερες από τις πληρωμές διάσωσής της»! Άκρως επεξηγηματικός και ο υπότιτλος: «Η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει ως προς την τρόικα, γιατί η τρόικα πληρώνει τον εαυτό της»!




    Με τρεις τίτλους, η αμερικανική εφημερίδα τίναξε στον αέρα το παραμύθι ότι δήθεν με τα λεφτά της τρόικας πληρώνουν οι ελληνικές κυβερνήσεις δύο χρόνια τώρα μισθούς και συντάξεις και αποκάλυψε στους ανά την υφήλιο αναγνώστες της το παιχνίδι που παίζουν η Ε.Ε. και το ΔΝΤ στις πλάτες των Ελλήνων.



    «Σχεδόν τίποτα από τα χρήματα (σ.σ. των δανείων) δεν πηγαίνει στην ελληνική κυβέρνηση για να πληρώνει ζωτικές δημόσιες υπηρεσίες. Αντιθέτως, τα χρήματα κυλούν κατευθείαν πίσω στις τσέπες της τρόικας», αναφέρει ευθύς εξαρχής το ρεπορτάζ της αμερικανικής εφημερίδας, η οποία στη συνέχεια προσθέτει: «Έτσι, λοιπόν, τα 130 δισεκατομμύρια ευρώ της ευρωπαϊκής διάσωσης που υποτίθεται ότι θα εξασφάλιζαν χρόνο για την Ελλάδα, εξυπηρετούν κυρίως μόνο τους τόκους του χρέους της χώρας, ενώ η ελληνική οικονομία συνεχίζει να βουλιάζει... Η Ελλάδα μπορεί να χρεοκο*πήσει και να μην μπορεί να εξυπηρετήσει τα χρέη της - εκτός από εκείνα που οφεί*λει στην ΕΚΤ, το ΔΝΤ και την ΕΕ».

    «Η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει ως προς την τρόικα, γιατί η τρόικα πληρώνει τον εαυτό της» δηλώνει στους «Τάιμς της Νέας Υόρκης» ο Τόμας Μάγιερ, ανώτερος σύμβουλος της Ντόιτσε Μπανκ στη Φραν*κφούρτη.

    «Παράλογη» χαρακτηρίζει την κατά*σταση η εφημερίδα. «Οι ευρωπαϊκές αρχές δανείζουν στην πραγματικότητα στην Ελλάδα χρήματα για να μπορεί η Ελλάδα να ξεπληρώνει τα χρήματα που δανείζεται από αυτές» γράφει.

    «Στέλνεις τα χρήματα και τα αποκαλείς "δάνειο". Στη συνέχεια τα παίρνεις πίσω και τα αποκαλείς "τόκους"» δηλώνει και ο Στεφάν Ντεό, επικεφαλής του τμήματος παγκόσμιων τοποθετήσεων κεφαλαίων του ελβετικού τραπεζικού κολοσσού UBS στο Λονδίνο.

    Οι Αμερικανοί δεν παραλείπουν να ενημερώσουν τους αναγνώστες τους και για το παιχνίδι που παίζει εις βάρος της χώρας μας αποκομίζοντας τεράστια κέρδη δισεκατομμυρίων ευρώ και αυτή που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να ήταν το κύριο στήριγμα μας αυτές τις δύσκολες εποχές, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

    «Τα ελληνικά ομόλογα είναι μια επικερδής επένδυση για την ΕΚΤ όσο η Ελλάδα συνεχίζει να πληρώνει τοκοχρεολύσια» γράφουν οι «Τάιμς της Νέας Υόρ*κης» και εξηγούν γιατί: «Η ΕΚΤ εξαίρεσε τον εαυτό της από τη συμφωνία αναδιάρθρωσης του χρέους (σ.σ. το γνωστό «κούρεμα» του ΡSI).

    Τα ελληνικά ομόλογα ήταν ήδη αντι*κείμενο αγοραπωλησίας με μεγά*λη έκπτωση όταν η ΕΚΤ άρχισε να τα αγοράζει» οπότε, καθώς πληρώνεται στο ακέραιο την ονομαστική αξία των ομολόγων που αυτή έχει αγοράσει 20%, 30% ή και ακόμη φθηνότερα, τα κέρδη της είναι τεράστια. Η ΕΚΤ δηλαδή «γδέρνει» την Ελλάδα, την οποία υποτίθεται ότι βοηθά!

    «Μερικοί που γνωρίζουν την κατάστα*ση λένε ότι η τρόικα προσπαθεί να ασκή*σει οικονομική πίεση στην Ελλάδα για να συνεχίσει να κάνει ό,τι μπορεί για να μαζέψει φόρους από μια ολοένα και πε*ρισσότερο ρημαγμένη οικονομία» υπο*γραμμίζει η αμερικανική εφημερίδα. Έχει απόλυτο δίκιο.

    Επισημαίνει επιπλέον ότι από τα χρή*ματα των δανείων που έχουν κατ' όνομα δοθεί στη χώρα μας, μέχρι τώρα «μόνο μια μικροσκοπική φέτα έχει ξοδευτεί για σχεδία που αποσκοπούν να δώσουν κίνητρα στην αναιμική οικονο*μία».

    Καιρός ήταν μια σοβαρή εφημερίδα με διεθνή απήχηση να παρουσιάσει την πραγματική ουσία της πολιτικής που ασκούν η Γερμανία και η ΕΕ απέναντι στη χώρα μας...

    ΡΟΪΤΕΡΣ - «ΕΚΒΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!»


    Ωμό και κυνικό ήταν το άρθρο του Χιούγκο Ντίξον, υπευθύνου του τμήματος άρθρων γνώμης του ειδησεογραφικού πρακτορείου Ρόιτερς, το οποίο δημοσιεύθηκε στη «Χέραλντ Τρίμπιουν» τη Δευτέρα. «Η Ελλάδα πρέπει να φτάσει στον γκρεμό. Μόνο τότε η χώρα θα υποστηρίξει μια κυβέρνηση που θα μπορέσει να συνεχίσει το σκληρό πρόγραμμα που απαιτείται για να την κάνει να στρίψει προς άλλη κατεύθυνση» γράφει αρχίζοντας το άρθρο του. «Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο πρέπει πιθανώς να πάψουν να δίνονται χρήματα διάσωσης τόσο στην κυβέρνηση όσο και στις τράπεζες!... Αν κλείσει η πρώτη βρύση, η κυβέρνηση δεν θα μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις. Αν κλείσει η δεύτερη βρύση, οι τράπεζες θα ξεμείνουν από ρευστό σε λίγες μέρες» προτείνει. Συγχαρητήρια!

    *Δημοσιεύθηκε στο «Έθνος» την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012.
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    @tender_lilly παρουσιάζεις την οικονομική κρίση σα να προέρχεται ή να αφορά αποκλειστικά την Ελλάδα και σα να μπορεί να δοθεί οικονομική λύση από την ίδια στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
    Εμείς ως πιο αδύναμη οικονομία (διεφθαρμένη κλπ.), υφιστάμεθα τις συνέπειες της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους πρώτοι.
    Η κρίση αυτή όμως ξεπερνά και τα δικά μας οικονομικά προβλήματα αλλά και την όποια κυβέρνηση προκύψει από τις ελληνικές εκλογές σε μερικές ημέρες. Βλέπεις το 3% τους ΑΕΠ της ευρώπης δεν πρόκειται να επηρεάσει την οικονομική πολιτική της Μέρκελ, η οποία εφαρμόζεται με σφοδρότατο τρόπο σχεδόν σε όλα τα κράτη μέλη πλέον (...Τι να κάνουμε αυτό το αντίδοτο έχει).

    Κατά τα λοιπά οι φιλομνημονιακές δυνάμεις της Ελλάδας (Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ) το μόνο που θέλουν να καταφέρουν είναι να κερδίσουν χρόνο μπας και προκύψει κάποια συνολική λύση για την ευρώπη (κοπή νέων ευρώ, ευρωπαϊκά ομόλογα κλπ).

    Με ποιο κόστος όμως;

    Δεν τους ενδιαφέρει. Ας ψοφήσουμε και οι μισοί. Το έχουν πει και το έχουν δείξει άλλωστε. Παραμονή στο ευρώ με οποιοδήποτε κόστος (…και υπάρχουν κάποιοι που τους ψηφίζουν).

    Οι αντιμηνμονιακές και ίσως και αντι-ευρωπαϊκές δυνάμεις από την άλλη, προτιμούν την ευρωπαϊκή απομόνωση (κι όχι εθνική όπως ακούγεται) με μεγάλο κόστος αλλά και με ελπίδα για ανασυγκρότηση της χώρας με δικές της δυνάμεις. Βέβαια το να εμπιστευθείς μια αριστερή κυβέρνηση η οποία χθες μόλις φώναζε για έξοδο από τις πολιτικές της ευρώπης και με την λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα να καλπάζει μάλλον με τρομακτικό σενάριο μοιάζει.


    Κατά τα λοιπά οι Βέλγοι είναι λογικό να θέλουν με νύχια και με δόντια το ευρώ. Τα οφέλη από τις κοινωνικές παροχές π.χ. ισόβιο επίδομα ανεργίας και με μέγιστο μάλιστα τα 1.300 ευρώ, δεν είναι καθόλου άσχημο. Ευρωπαίοι όμως 2 ταχυτήτων με τους μεν στα 1.300 ευρώ ισοβίως και τους δε στα 360 (για την ώρα μάλιστα, του χρόνου θα είναι πολύ λιγότερα) και με μισθούς όμοιους με αυτούς χώρας που δεν εισήλθε ποτέ στην ευρωζώνη δεν την χρειαζόμαστε.


    Εξάλλου δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτήσουμε εθνική παραγωγή μέσα στο ευρώ. Αυτό θα πρέπει να θεωρείται από όλους δεδομένο.

    Αν λόγω της εξόδου από την ευρωζώνη δεν μπορούμε να εισάγουμε θα αναγκαστούμε να παράγουμε.
    Κι αυτό θα είναι το μεγαλύτερο όφελος που θα μπορούσαμε να έχουμε.
     
    Last edited: 31 Μαϊου 2012
  4. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Aν λοιπόν υποθέσουμε ότι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, με σκοπό μιά συνολική λύση ...πού είναι το κακό ..?
    Μην μου πεις ότι ο χρόνος αυτός αρκεί για να μας "τελειώσει" .... γιατί δεν είναι σίγουρο ...


    Ποιό πιστεύεις ότι μπορεί να είναι το κόστος ...?
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Alexkat δεν κατάλαβα τι εννοείς «ο χρόνος αυτός αρκεί για να μας "τελειώσει"». Αν θες επαναδιατύπωσέ το λίγο διαφορετικά.



    Τουλάχιστον για τους πολίτες, τεράστιο. Μέχρι και με τις ζωές τους ακόμη αν χρειαστεί. Δε νομίζω πως τα κόμματα έχουν πλέον τέτοιους ενδοιασμούς ή τέτοιου είδους «αγκυλώσεις του παρελθόντος» (όπως τις αποκαλούν).
     
  6. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Εννοώ τον χρόνο που προσπαθούν να κερδίσουν όπως λες μπας και προκύψει κάποια συνολική λύση, ποιά πιστεύεις ότι θα είναι η συνάρτηση με το κόστος για τους πολίτες ...?
     
  7. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!





    E ναί ..!

    Είναι οι λεγόμενοι ...Starxidistas .... όπως τους ονομάτισε ο under .........
     
  8. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Θα επέμενες ακόμη σε αυτό?

    Εμενα μου φαίνεται πως ο τσίπρας την έχει δει υπεργαμιας του σύμπαντος (fail?).
     
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

  10. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Tι ρόλο παίζει ο Κουβέλης ?

    Τι ρόλο παίζει ο Κουβέλης ?

    Τί ρόλο παίζει ο Κουβέλης ?

    Τι ρόλο παίζει ο Κουβέλης ?
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    τα χαϊρια της διεθνους αλητειας που προσπαθει να βαλει τους δικους τους Παπανδρεου , Σαμαραδες Βενιζελους και ΣΙΑ , στις πλατες των λαων .....
    The BBC caught out with its Zionist run propaganda machine « Eyre International – Bringing You The News No One Else Wants To Bring You
    θαυμαστε την προπαγανδα των αλητων
    τρομοκρατια και απιστευτα ψεμματα τα οπλα τους .....
    σαν μπουλτοζα που ισοπεδωνει οποιο χαλικακι προεξεχει στον δρομο που εκεινοι χαραζουν ....

    σκατα στα μουτρα τους
     
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Στα μαθηματικά θα απαντούσα: εκθετική με το α>1  

    Κατά τα άλλα, επειδή η αναμονή μέχρι την ευρωπαϊκή λύση προϋποθέτει την εφαρμογή όλων των μέτρων που έχουν προβλεφθεί για τον Ιούνιο (11,6 δις) αλλά και νέων από Σεπτέμβρη (αν η τρόικα ξαναέρθει τότε), οι συνέπειες στις ζωές των πολιτών (της μεσαίας τάξης) θα μοιάζουν με αυτές πολέμου.

    Π.χ. ανεβάζοντας το πετρέλαιο θέρμανσης στο 80% του πετρελαίου κίνησης με αρκετό κόσμο να μην είχε να πληρώσει για θέρμανση ούτε το φετινό χειμώνα, νομίζω πως θα πέσω 100% μέσα.
     
Thread Status:
Not open for further replies.