Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Η Ελλάδα αποτελεί ταυτόχρονα την αρχή και την απόληξη του δυτικού κόσμου. Ο δυτικός κόσμος, υπό το πρίσμα του ανθρωπιστικού ιδεώδους, ξεκίνησε από την αρχαία Ελλάδα. Οι Περσικοί Πόλεμοι, όπως ο πατέρας της Ιστορίας Ηρόδοτος, περιγράφει, αποτελούν ακριβώς το απαύγασμα αυτής της αντίθεσης του δυτικού ανθρωπιστικού ιδεώδους, που εξέφραζε ο ελληνικός πολιτισμός, σε αντίθεση με την ασιατική βαρβαρότητα.

    Η Ελλάδα είναι μια χώρα χριστιανική, για την ακρίβεια μια χώρα Ορθόδοξη, που λόγω του δεδομένου αυτού έχει στενή, πνευματική, σχέση με τη Ρωσία, προσπαθώντας να ισορροπήσει μεταξύ Δύσης και Ανατολής, μεταξύ Μόσχας και Βρυξελλών.

    Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάδα είναι η χώρα που αντιμετωπίζει τα σοβαρότερα οικονομικά προβλήματα στην ΕΕ. Το γεγονός ότι αποτελεί την νοτιοανατολική πύλη της Ευρώπης σχετίζεται με τα προβλήματα αυτά, καθώς η ελληνική οικονομική και πολιτική ζωή φέρουν τα στίγματα μιας ανατολίτικης παθογένειας. Τα 3/4 των ελληνικών επιχειρήσεων είναι οικογενειακές και ο νεποτισμός κυριαρχεί της προσωπικής αξίας. Η φοροδιαφυγή είναι μεγάλη. Η οικονομία της υποφέρει από την έλλειψη υγιούς ανταγωνισμού, καθώς βασίζεται στον τριτογενή τομέα (υπηρεσίες) και στον τουρισμό. Αν και τα δεδομένα αυτά έχουν να κάνουν κυρίως με σφάλματα πολιτικής, εντούτοις σχετίζονται και με την ιστορία και την νοοτροπία των Ελλήνων, προϊόντα και τα δύο της γεωγραφικής θέσης της χώρας.

    Η πολιτική υπανάπτυξη της χώρας ήταν και είναι εμφανής και μόνο από το γεγονός του προσωποκεντρισμού των κομμάτων και των βουλευτικών θώκων, που, κληρονομικώ δικαίω, ως οικογενειακές επιχειρήσεις, μεταβιβάζονται από πατέρα σε γιο, ανεψιό κλπ. Επίσης πάντα ήταν εμφανής η υπερβολή στην ελληνική πολιτική ζωή, με το ΠΑΣΟΚ, για παράδειγμα, μέχρι τη δεκαετία του 1990, να υποστηρίζει ανοικτά καθεστώτα όπως του Άσαντ ή του Καντάφι. Το ίδιο κόμμα και ο ηγέτης του Ανδρέας Παπανδρέου χρησιμοποίησε τα χρήματα που εισέρρεαν από την ΕΕ για να διογκώσει τον δημόσιο τομέα, προσλαμβάνοντας εκλογική πελατεία.

    Φυσικά οι Βρυξέλλες πάντα ήξεραν. Ήξεραν ότι η ελληνική οικονομία δεν ήταν έτοιμη όταν η Ελλάδα εντάχθηκε στην τότε ΕΟΚ, το 1981, όπως ήξεραν πως και η είσοδος της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, δεν πατούσε τις απαραίτητες βάσεις. Και στις δύο περιπτώσεις οι Βρυξέλλες αποφάσισαν με κριτήρια πολιτικά και όχι οικονομικά, αλλά και εμπνεόμενες από το όραμα μιας Ευρώπης που θα εκτείνονταν από την Ιβηρική μέχρι την Αν. Μεσόγειο.

    Στην τραγική δεκαετία του ’80 ο Ανδρέας Παπανδρέου κατασπατάλησε τις ευρωπαϊκές εισροές, αντί να τις αξιοποιήσει για να αλλάξει τις δομές της ελληνική οικονομίας. Έτσι η Ελλάδα παρέμεινε υποανάπτυκτη και το ρίσκο των Βρυξελλών δεν απέδωσε. Η δε ειρωνεία είναι ότι τα αμαρτήματα του πατρός Παπανδρέου κλήθηκε να αντιμετωπίσει, επιβαρημένος από την πατρική πολιτική κληρονομία, ο γιος του Γιώργος Παπανδρέου.



    Όμως τώρα τα συμφέροντα της Δύσης επιβάλουν, ίσως, την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρώζωνη. Αυτό το μεγάλο ΑΝ όμως επεκτείνεται και στο στο ζήτημα της παραμονής της χώρας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Και αν η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη η χώρα θα έχει να αντιμετωπίσει χρόνια οικονομικής καχεξίας. Δεδομένης όμως της γεωγραφικής της θέσης, ο πολιτικός της προσανατολισμός δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος!

    Για παράδειγμα οι Κινέζοι έχουν επενδύσει στην Ελλάδα, όπως και η Ρωσία στην Κύπρο. Φημολογείται από ελληνικά ΜΜΕ πως αν η Ελλάδα χάσει τις ευρωπαϊκές εισροές και η Ρωσία στερηθεί των μεσογειακών της λιμένων στη Συρία, μετά τη διαφαινόμενη αλλαγή καθεστώτος εκεί, σε αντάλλαγμα χρηματοδότησης η Μόσχα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα ελληνικά λιμάνια.

    Άλλωστε η σύγχρονη ιστορία Ελλάδας και Κύπρου σχετίζεται άμεσα με τα στρατηγικά συμφέροντα των δυτικών δυνάμεων στην περιοχή. Σίγουρα πάντως η Ελλάδα, τα επόμενα χρόνια, θα βρίσκεται στην ακμή του γεωπολιτικού παιχνιδιού μεταξύ Ανατολής και Δύσης.

    Ρόμπερτ Καπλάν
     
  2. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Παιδια εγω παντως ελπιζω να δουμε τον κασιδιαρη στο επομενο παιχνιδι mortal kombat και tekken 6!!!!
     
  3. Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Εσυ ο 'ιδιος καλε μου ελεγες πριν λιγο καιρο πως ολοι ειμαστε συμμαχοι εναντια στο μνημονιο και ολα τ αλλα ερχονται σε δευτερη μοιρα.
    Κατα καποιο τροπο κι εσυ ανεχοσουν τον τραμπουκισμο του καθε Κασιδιαρη.
    Αν αυτοι ειναι κατω απο το φως των προβολεων φαντασου ποιοι ειναι οταν βρισκονται στα σκοτεινα σοκακια.
    Παντως στην ιδιαιτερη πατριδα μου γραφεια ακομα δεν εχουν καταφερει να ανοιξουν , βλεπεις οι εδω "καπεταναιοι"(που ειναι αντιμνημονιακοι σχεδον στο συνολο τους) δεν τους βλεπουν ως αντιμνημονιακους συνοδοιπορους , ουτε καν ως ευκαιριακους συνοδοιπορους αλλα ως ιδεολογικους επιγονους αυτων που εκαψαν τα χωρια τους και ξερεις ,σ αυτους δεν μπορει κανεις να επικαλεστει τη δημοκρατια και την ελευθερια εκφρασης οταν εχουν νεκρους συγγενεις , ασε που κατα βαθος δεν πολυπιστευουν και στην ελευθερια εκφρασης και τα υπολοιπα ωραια και πολιτισμενα κλπ κλπ
    Και αν αυτα τα "παλικαρεν" προπαγανδιζουν την βια και τρομαζουν τον κοσμο ας κοπιασουν κι εδω. Ειμαστε και εμεις υπερ της βιας και της εκδικησης και γουσταρουμε. Δεν νομιζω παντως οτι θα δοκιμασουν την τυχη τους να εμφανιστουν εδω κατω οργανομενα.
     
  4. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Μηπως ειδες το gangs of new york πριν κανεις log in?
     
  5. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Παντως τα χαστουκια δεν ειναι ξυλο αλλα προσβολη προσωπικοτητας.

    Δυστυχως η κανελλη δεν ειναι σουμπιδι... κριμα...
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Τα παιδιά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν ένοπλες ληστείες αναβολή πήραν;
    Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πήραν αναβολή για να υπερασπίσουν τους τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη;
    Οι ακροαριστεροί μιλούν γενικά για δικαστήρια; Πριν λίγο καιρό κάθε μέρα εκεί ήταν για να υπερασπιστούν τους άλλους "συντρόφους".

    Όσο για την Κανέλη έχει αποδεδειγμένα μεγάλο βρωμόστομα κι έχει την εντύπωση, σαν κάποιες άλλες, πως μπορούν να προσβάλλουν και να βρίζουν και να χειροδικούν σε κάποιον χωρίς να τους απαντά όπως πρέπει.
    Η επίθεση προήλθε πρώτα από αυτήν και της απάντησε όπως έπρεπε και όπως ο νόμος ορίζει για την αυτοάμυνα.
    Επειδή τόσο καιρό έβριζε τους σκατόφλωρους της νδ και του πασοκ που τα ανεχόντουσαν είχε την εντύπωση πως θα κάνει τα ίδια και στη Χρυσή Αυγή;

    looooooooooooooooooooooooooooooool  

    Το παραμύθι άλλαξε για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμη.
     
  7. Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Οχι η επιθεση ξεκινησε πρωτα απο τον Κασιδιαρη που πεταξε το νερο στη Δουρου
    Ακου μπορει να εισαι οτι εισαι αλλα και εμεις ηλιθιοι δεν ειμαστε
    Πρωτα πεταξε το νερο μετα η Καννελη του πεταξε ενα χαρτι και αυτος την πλακωσε στις μπουνιες
    Παντως εδω που ειμαι τετοιες "αγριαδες" δεν κανουν. Αναρωτιεμαι γιατι
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Τι είναι η Κανέλη; Team με τη Δούρου;
     
  9. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Γιατι το επεισοδιο ειναι ξεχωριστο; Τι σημασια εχει;
    Ενας τραμπουκος ξεκινησε πετωντας νερα αρχικα σε μια γυναικα και μετα πλακωσε στις μπουνιες μια αλλη γυναικα
    Κι εσυ εδω δεν μας τα πες καλα μια και αναφερεις το μισο επεισοδιο επειδη νομιζεις οτι ετσι σε συμφερει ξεχνοντας πως αλλο χαρτι κι αλλο μπουνια.
    Ειστε και πονηρουλια τρομαρα σας
     
  10. Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ποιος χειροδικησε μωρε , για πλακα τα λες αυτα ε;
    Ποια αυτοαμυνα ρε...Γεια σου Elysium νομομαθη αχαχαχαχαχαχαα
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Ξέχασέ τα αυτά.
    Η Κανέλη δεν είχε κανένα λόγο να εμπλακεί στο επεισόδιο (εκτός του ότι έβριζε πριν χυδαία με χαρακτηρισμούς όπως «φασισταριά»). Eκτός κι αν εσύ στο δρόμο βλέποντας να πλακώνονται στο ξύλο δύο άνθρωποι έχεις το δικαίωμα να πάρεις το μέρος του ενός επειδή σου αρέσει η φάτσα του.

    Στη χειροδικία η απάντηση πρέπει να είναι άμεση.
    Θα δικαιολογούσα τη Δούρου (παρά τις ειρωνείες της), να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο.
    Την Κανέλη έτσι την έχουν μάθει, να βρίζει και να χειροδικεί και να μην περιμένει απάντηση.
    Υπάρχει ισορροπία όμως στη φύση  



    Πρόσεξε
    και λίγο τις εκφράσεις σου. Στο έχω πει πολλές φορές. Μην το επαναλαμβάνω συνέχεια. Δεν κάνει.
     
Thread Status:
Not open for further replies.