Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Καλα.... αυτα τα κρυοκωλα χιουμορακια κρατα τα για αλλου.
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Είπαμε woohoo, αφορούνε την ιστορία του λαού μας. Με αυτόν τον τρόπο.
     
  3. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    A ναι?

    Δηλαδη αυτο που λες αναποκρινεται σε αυτο?

     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Τι εννοείς;
     
  5. vautrin

    vautrin Contributor

    @Elysium

    Αντί απάντησης, παραθέτω δύο περιστατικά που αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφισβήτησης πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής περνούν από τις έμμεσες απειλές στις εγκληματικές επιθέσεις κι από τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ μετανάστες στους πολιτικούς τους αντιπάλους. Το μόνο που τελικά θα πετύχετε με τους τραμπουκισμούς είναι να καταστήσετε τη λέξη «πατριωτισμός» απεχθή όπως παλαιότερα η αδελφική σας εμφυλιοπολεμική δεξιά είχε ξεφτιλίσει κάθε έννοια εθνικοφροσύνης.





    Ένα ακόμη ρατσιστικό μήνυμα μίσους, αυτή τη φορά από τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγό, προηγήθηκε της σοκαριστικής ρατσιστικής επίθεσης που έγινε σε βάρος Αιγυπτίων ψαράδων, εργαζόμενων στην ιχθυόσκαλα, στις 3.00 περίπου τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Ιουνίου, στο σπίτι τους στο Πέραμα. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες οι δράστες της επίθεσης ήταν Χρυσαυγίτες. Ο Γιάννης Λαγός στην εν λόγω ομιλία ουσιαστικά προειδοποιεί ότι οι Αιγύπτιοι μετανάστες την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου «θα δίνουν λογαριασμό στην Χρυσή Αυγή».
    Σε προεκλογική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής σε καφετέρια του Περάματος, ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, αναφέρει μεταξύ άλλων «έχουμε γίνει δέκτες παραπόνων για κάποια θέματα που έχετε εδώ στην ιχθυόσκαλα, στο Κερατσίνι, με τους Αιγύπτιους που κάνουν ό, τι θέλουν, που πουλάν τα ψάρια όπως θέλουν, που τα παίρνουν από όπου θέλουν, γενικά δε δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Ε, λοιπόν, εμείς τους λέμε ότι από δω και πέρα θα δίνουν λογαριασμό, θα δίνουν λογαριασμό στη Χρυσή Αυγή και στους Έλληνες πολίτες…».

    Το βίντεο έχει δημοσιευτεί στις 11 Ιουνίου 2012, ενώ και ο Ι. Λαγός αναφέρει «θα μπούμε στη βουλή με μεγαλύτερο ακόμη ποσοστό αυτή τη φορά» γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι πρόσφατη.




    Νέα επίθεση κατά μεταναστών σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης στα όρια Κερατσίνι – Πέραμα. Σύμφωνα με την καταγγελία στο tvxs.gr από κάτοικο της περιοχής που έστειλε και τις φωτογραφίες, μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε μονοκατοικία όπου ζουν πέντε Αιγύπτιοι ψαράδες, προκαλώντας ζημιές και τραυματίζοντας πολύ σοβαρά τον έναν εξ’ αυτών.

    Σύμφωνα με τις καταγγελίες, περίπου 20 μέλη της οργάνωσης, με δέκα μηχανάκια κατευθύνθηκαν στο σπίτι, στο οποίο προκάλεσαν ζημιές.

    Φθορές προκάλεσαν και σε δυο αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι.


    Οι τέσσερις από τους Αιγύπτιους ξύπνησαν και κατάφεραν να ξεφύγουν, ωστόσο, ο ένας κοιμόταν στην ταράτσα της μονοκατοικίας και δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με την καταγγελία, τα μέλη της Χρυσής Αυγής τον χτύπησαν αλύπητα και τον τραυμάτισαν σοβαρά.

    Έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο, ωστόσο, καθώς η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, ενώ είναι πιθανό να εισαχθή στο χειρουργείο.
    Λίγο αργότερα, εντοπίστηκαν από την αστυνομία στη λεωφόρο Σχιστού έξι άτομα, εκ των οποίων πέντε άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι και προσήχθησαν για να εξεταστούν. Οι προσαχθέντες αναγνωρίστηκαν από τους αλλοδαπούς και συνελήφθησαν.


    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα (12-6-2012), στη Λ. Σχιστού έξι (6) ημεδαποί, οι οποίοι επιτέθηκαν απρόκλητα σε μονοκατοικία στο Πέραμα όπου διέμεναν τέσσερις (4) αλλοδαποί Αιγυπτιακής καταγωγής και τραυμάτισαν τον ένα από αυτούς.

    Οι έξι (6) συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από του παθόντες και θα οδηγηθούν στις Εισαγγελικές Αρχές κατηγορούμενοι από κοινού για βαριά σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου περί όπλων.

    Αναλυτικότερα, σήμερα τα ξημερώματα (03.10 περίπου ώρα) ομάδα δέκα (10) περίπου ατόμων προσέγγισαν μονοκατοικία στο Πέραμα όπου διαμένουν τέσσερις (4) αλλοδαποί Αιγυπτιακής καταγωγής, ηλικίας 28, 36, 39 και 42 ετών, και αφού προκάλεσαν φθορές στα παράθυρα, επιτέθηκαν εναντίον του 28χρονου, τον οποίο τραυμάτισαν στο κεφάλι. Επίσης προκάλεσαν φθορές σε δύο (2) αυτοκίνητα και ένα (1) τρίκυκλο ιδιοκτησίας των αλλοδαπών και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

    Λίγο αργότερα, την 03.35 ώρα περίπου, και ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις εντοπίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις στη Λ. Σχιστού οι έξι (6) ημεδαποί, εκ των οποίων πέντε (5) άνδρες και μια (1) γυναίκα, οι οποίοι και προσήχθησαν για να εξετασθούν. Οι προσαχθέντες αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες, ως οι δράστες της εναντίον τους επίθεσης και συνελήφθησαν.

    Διενεργείται προανάκριση από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

    Σε ερώτησή της προς το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό, η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» αναφέρει: Οι «ημεδαποι δράστες» της δολοφονικής επίθεσης στο πέραμα εναντίον Αιγυπτίων ψαράδων στο σπίτι τους - που σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων είναι Χρυσαυγίτες νεοναζί - γιατί δεν έχουν όνομα, όπως έχουν οι «αλβανοί φονιάδες»; Γιατί δεν φωτογραφήθηκαν όπως οι «βουλγάρες οροθετικές ιερόδουλες που "σκορπάν το AIDS σε φιλήσυχους νοικοκυραίους»;

    TVXS

    ***


     



    ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

    Νέο φασιστικό ντελίριο

    Εκτοξεύοντας βρισιές και απειλές, δύο άτομα με ένα σκυλί πιτ μπουλ επιτέθηκαν με μανία κατά στελέχους του ΚΚΕ, στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος στην Αγία Παρασκευή. Με χτυπήματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο τραυματίας

    Ως τραμπούκικη επίθεση φασιστοειδών που αποδεικνύει ότι οι ομάδες αυτές δρουν ενάντια στον λαό και το οργανωμένο κίνημά του χαρακτηρίζει την εγκληματική επίθεση που δέχτηκε το στέλεχος του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή, Γιώργος Τσιμπουκάκης.

    Το βράδυ της Τρίτης, στην πλατεία της πόλης, κι ενώ στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος λειτουργούσε μικροφωνική με μουσική, μπροστά στα μάτια των ανυποψίαστων περαστικών ξεδιπλώθηκε ένα ανατριχιαστικό σκηνικό που ξύπνησε μαύρες μνήμες: δύο άτομα εκτοξεύοντας βρισιές και απειλές επιτέθηκαν με μανία κατά των συγκεντρωμένων, ενώ στην αποκρουστική έφοδό τους ενάντια στους πολίτες χρησιμοποίησαν και εκπαιδευμένο σκυλί ράτσας πιτ μπουλ.

    Ο 31χρονος Γιώργος Τσιμπουκάκης, μέλος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, δέχτηκε χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου οι γιατροί του έκαναν τέσσερα ράμματα στο κεφάλι.

    Η ίδιος περιγράφει στο «Εθνος» τη σκηνή: «Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, εμφανίστηκαν δύο άτομα με ένα πιτ μπουλ. Ο ένας άρχισε να πετάει νερό με ένα μεγάλο νεροπίστολο στη μικροφωνική. Οταν βγήκα έξω και του είπα: "Τι το πέρασες εδώ, παιδική χαρά; Φύγε", άρχισαν να φωνάζουν "κομμούνια θα πεθάνετε".

    Μου επιτέθηκε με γροθιές κρατώντας κάποιο αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο. Ισως ήταν σιδηρογροθιά, ίσως και κλειδιά τα οποία κάνουν την ίδια ζημιά. Δεν κατάλαβα τι έγινε, εκείνος με τον σκύλο είχε ήδη φύγει, ενώ ο κόσμος που μαζεύτηκε για να βοηθήσει άρπαξε τον δεύτερο από την μπλούζα. Η μπλούζα σκίστηκε κι έτσι διέφυγε κι αυτός».
    «Οι γιατροί στο νοσοκομείο μας είπαν ότι κάθε βράδυ έχουν 7-8 περιστατικά αλλοδαπών που τους έχουν κατασκοτώσει στο ξύλο», λέει στο «Εθνος» η φίλη του τραυματία.

    Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή. Την ώρα εκείνη η κεντρική πλατεία ήταν γεμάτη από κόσμο. Οι παριστάμενοι ανέφεραν πως οι δράστες ήταν γεμάτοι τατουάζ, είχαν ξαναθεαθεί στην πλατεία πριν από λίγες ημέρες και ότι είναι γνωστοί για τις ναζιστικές τους απόψεις. Σοκαρισμένοι έκαναν λόγο για σύγχρονα τάγματα ασφαλείας, ενώ άλλοι σημείωναν ότι λίγο πριν από την επίθεση, τρία άτομα είχαν περάσει μπροστά από το εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ και φώναζαν: «Θα δείτε ποιος είναι ο Ηλίας». Το παρών για να βοηθήσει έδωσε και ο δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Ζορμπάς.

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας αναφέρει: «Επιβεβαιώνεται ακόμα μία φορά ότι τα διάφορα ναζιστικά μορφώματα αποτελούν το μαστίγιο του συστήματος για την τρομοκράτηση των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.
    Στο στόχαστρο τέτοιων οργανώσεων βρίσκεται μόνιμα το ΚΚΕ, οι κομμουνιστές και οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται ενάντια στην πλουτοκρατία».



    Κατερίνα Ροββά ΕΘΝΟΣ
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Αυτό το «θα πετύχετε με τους τραμπουκισμούς» δε μου αρέσει καθόλου. Θα μπορούσα να σε κατηγορήσω ομοίως πως οι ομοϊδεάτες σου έσφαξαν Έλληνες στρατιώτες το ‘45 για να φέρεις τον κομμουνισμό στην Ελλάδα.
    Αλλά ας θυμηθούμε και πάλι τις φωτιές και τις βόμβες των αριστερών στη Marfin, στο μετρό και τις δολοφονίες τους εναντίων των Ελλήνων.
    Ήρθε η ώρα να έρθει απάντηση στον τραμπουκισμό. Και θα είναι ισχυρή.


    Μόνος σας σύμμαχος το σύστημα με τους διαπλεκόμενους δημοσιογράφους και τα τουρκοκάναλα.
    Έτσι σέβεται ο ANT1 τη δημοκρατία και το κόμμα το οποίος πήρε 7% στις εκλογές. Στους κλέφτες του πασοκ και της νδ τόλμησε ποτέ να μιλήσει με αυτόν τον τρόπο;



    Σύμμαχοί σας είναι. Καμαρώστε τους. Αυτοί που αναγκάζουν τους Έλληνες να ψάχνουν στα σκουπίδια όταν δολοφονούνται από τα ανθρωποειδή των λαθρομεταναστών με τη συγκάλυψη της αριστεράς. Για τα θύματα τους Έλληνες ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ.

    Στα αρχίδια σας γράφετε κι εσείς και όλο το σύστημα τους φόνους των Ελλήνων από τους εγκληματίες που εσείς φέρατε και αναγκάσατε τους Έλληνες μέσω διαδηλώσεων και απειλών να ανεχθεί.


     



     ​



    Ο φασισμός και ο ναζισμός είναι όλος δικός σας.


     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Τι προκαλεί μεγαλύτερο θυμό; Οι κτηνωδίες μιας πολιτικής παράταξης (αδιάφορο αν τα bullyboys είναι αναρχοαντιεξουσιαστικά κακομαθημένα του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ή αμόρφωτα άσβερκα "λεβεντόπαιδα" της Χρυσής Αυγής) ή το γεγονός πως ολοένα και περισσότεροι Έλληνες ψηφίζουν υπέρ τους (και μάλιστα όχι μόνο από αντίδραση, όπως κάποιοι θελησαν να πιστεύουν στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση);
     
  8. Eξαρτάται. Σε ποιούς απευθύνεις το ερώτημα;
     
  9. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Οι κτηνωδίες μιας πολιτικής παράταξης μπορεί να προκαλούν θυμό,

    αλλά το γεγονός ότι ολοένα και περισσότεροι Έλληνες ψηφίζουν υπέρ τους και μάλιστα όχι μόνο από

    αντίδραση, πρέπει σίγουρα να προκαλεί .....προβληματισμό ...
     
  10. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Οτι η αιτιολογηση σου ειναι ελλειπεστατη.

    Και ακομη περιμενω μια που θα εχει μια λογικη σειρα.
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Δεν επιχείρησα να εξηγήσω κάτι.
     
  12. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Αν θελεις να μαλακιζεσαι, οκ.

    Εγω σοβαρα σε ρωτησα.
     
Thread Status:
Not open for further replies.