Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    «Σύσταση προς τους ψηφοφόρους»

    «Αντισταθείτε στον δημαγωγό» λένε οι γερμανικοί Financial Times εν όψει της κάλπης

    Το πρωτοσέλιδο των γερμανικών Financial Times



    Βερολίνο, Γερμανία
    Με προκλητικό άρθρο σε ελληνικά και γερμανικά, οι Financial Times Deutschland απευθύνουν πρωτοφανή «σύσταση στους ψηφοφόρους» εν όψει των εκλογών της Κυριακής. Το άρθρο που φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα έχει τίτλο «Αντισταθείτε στον δημαγωγό» και καλεί τους ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά Νέα Δημοκρατία, μια σύσταση που δηλώνουν ότι κάνουν «με βαριά καρδιά».

    Η εφημερίδα απευθύνεται στους Έλληνες στο δεύτερο πρόσωπο («Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες») και τους καλεί να φροντίσουν «για ξεκάθαρες πολιτικές λύσεις» και να ψηφίσουν «θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης».

    Σημειώνει ότι «μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ» και καλεί τους Έλληνες «να αντισταθούν στην δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ».

    «Μην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις τους, ότι δηλαδή είναι δυνατή η χωρίς συνέπειες καταγγελία όλων των συμφωνιών. Η χώρα σας έχει επιτέλους ανάγκη από ένα κράτος που λειτουργεί. Για την ομαλή διακυβέρνησή της συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά» αναφέρει το άρθρο, λέγοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια».


    Παρόλα αυτά, συνεχίζει η εφημερίδα, «η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας».

    Η εφημερίδα διευκρινίζει ότι η σύσταση γίνεται «κατ' εξαίρεση», καθώς συνηθίζεται μόνο στην περίπτωση των εκλογών για το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της Γερμανίας και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και γίνεται λόγος για «κοινό συμφέρον των Financial Times Deutschland και της πλειοψηφίας των Ελλήνων: η χώρα σας να παραμείνει στο ευρώ».

    ΠΗΓΗ: in.gr - «Αντισταθείτε στον δημαγωγό» λένε οι γερμανικοί Financial Times εν όψει της κάλπης - Ειδήσεις - Κόσμος

    Θράσος ....ε ...?
    Έτσι μούρχεται τώρα να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ ...
    Αλλά δεν αντέχω και θα κάνω μιά δική μου παράφραση του "Μολών Λαβέ" προς τους Ούνους ....
    "Μανώλο, ..Μανώλο, ...πάρε φόρα κι έλα με τον κώλο ...!"  
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Μικρέ, το πόσο κρυόκωλα χιουμοράκια είναι αυτά που σου λέω, θέλω να τα λες μετά από δέκα χρόνια που θα μιλάς Πακιστανικά, Μπαγκλαντές, Αλβανικά, Ρούμανικα κ.λ.π.
     
  3. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Εγω ειχα ακουσει για μεντιουμ που μπορουν να κανουν προβλεψεις για τον παρον ετος.

    Τοσο καλυτερος εισαι???  
     
  4. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Αυτο και o under το εχει αναγνωρισει.
     
    Last edited: 15 Ιουνίου 2012
  5. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Γιατί, και ο Σαμαράς ....δεν άλλαξε ..?

    Για θυμίσου τι έλεγε με το πρώτο μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο ...?
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    μήπως εν τέλει αυτό επιδιώκουν στην παρούσα φάση;

    ...για να το κάψουν το χαρτί και να ξεμπερδεύουν;

    η κρίση θα φάει αρκετές κυβερνήσεις, ηδη χωνεύει δύο και η επόμενη δεν θα'ναι η τελευταία....
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Αν είμαστε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης μου φαίνεται λογικό να δεχτούμε κάποια στιγμή (σύντομα) ένοπλη επίθεση από την Τουρκία. Αν είμαστε εντός, θα αρκεστούν, υποθέτω, στο να μας τροφοδοτούν με λαθρομετανάστες από Β. Αφρική και Μέση Ανατολή (είναι κι αυτό άλλωστε μια σαφής έκφραση ιμπεριαλισμού) τους οποίους δεν έχουμε ούτε τις υποδομές για να απορροφήσουμε, ούτε την κουλτούρα για να ενσωματώσουμε (αν υποτεθεί ότι θα ήταν δέον να ενσωματωθούν - αυτό άπτεται των αντιλήψεων του καθενός μας), ούτε και τον έλεγχο για να φορολογήσουμε.

    Και αίτιό της η πτώση της ηθικής;

    Εξυπηρετική σκέψη. Πού τελειώνει όμως "το κόμμα" και πού ξεκινούν οι ψηφοφόροι; Μια και τα δικά μου σχόλια αναρτήθηκαν με αφορμή τη συζήτηση για Χ.Α. και ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. (τα δύο μεγάλα κόμματα είναι εκτός συζήτησης μάλλον ως ιδεολογικά πεθαμένα), θα παρατηρήσω ότι αμφότερες οι παρατάξεις έχουν ασαφή όρια. Αρκετοί κάτοικοι της πλατείας Αγ. Παντελεήμονος βοηθούν τους χρυασαυγίτες στις επιχειρήσεις εκκαθάρισης λαθρομεταναστών. Τα ΜΑΤ δεν μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά, αλλά συνδράμουν τηρώντας μια παθητική στάση απέναντι στα δρώμενα. Οι μικροεγκληματίες (μετανάστες και Έλληνες) με ευχαρίστηση συμμετείχαν στη Δεκεμβριανη επίδειξη ισχύος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. (δεν τους ενόχλησαν και οι δωρεάν Louis Vuitton βέβαια). Τα δε συνδικαλιστικά σωματεία που αποσπούν χρηματικά ποσά εκβιάζοντας μεγάλες επιχειρήσεις, απαρτίζονται από μη πολιτευόμενους πολίτες και όχι από υποψήφιους βουλευτές του κόμματος. Στο κόμμα μάλλον ένα ποσοστό καταλήγει, μιας και χρησιμοποιείται ως βασικός μοχλός πίεσης.

    Θέλω να καταλήξω με τα παραπάνω, στην άποψη ότι οι ψηφοφόροι δεν μπορούν αποσυμπλακούν από τα κόμματα τα οποία υποστηρίζουν. Ο ευτραφής εξηνταπεντάρης περιπτεράς που απέκτησε επί ΠΑ.ΣΟ.Κ. πέντε σπίτια, BMW και μετοχές της Alpha Bank στο Χ.Α.Α., δεν μπορεί να διαχωρίσει τη θέση του από τον Πάγκαλο. Το ότι δεν φάγανε όλοι ίσα κομμάτια, δεν συνεπάγεται το ότι δεν φάγανε όλοι, ή ότι δεν φάγανε οι περισσότεροι. Δεν κυβέρνησε δικτατορικά το ΠΑ.ΣΟ.Κ., το ψήφιζαν επειδή διασφάλιζε ευρωπαϊκά κονδύλια και τα έδινε στους αγρότες να τα κάνουν Land Rover, επειδή τους άφηνε να φοροδιαφεύγουν, επειδή τους προσλάμβανε στο Δημόσιο είτε χρειάζονταν είτε όχι. Ούτε ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ θα αναρριχηθεί στην κυβέρνηση πραξικοπηματικά, θα τον ψηφίσουν επειδή τους τάζει αύξηση μισθών και δημοσιοϋπαλληλικά πόστα. Ομοίως συμβαίνει για τη Νέα Δημοκρατία, ομοίως θα συμβεί, υποθέτω, και για άλλα, αναδυόμενα κόμματα.

    Καταλαβαίνω την ανάγκη των ψηφοφόρων να αποφύγουν την ευθύνη, αλλά εκτιμώ πως όσο έχουμε Δημοκρατία, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να επιτευχθεί. Δεν μπορώ να ψηφίζω ΠΑ.ΣΟ.Κ. κάνοντας ότι πιστεύω η διαφθορά εξοβελίστηκε με τον Τσοχατζόπουλο και τη σύζυγό του, δεν μπορώ να ψηφίζω Νέα Δημοκρατία κάνοντας ότι ξεχνώ πως ο Καραμανλής περίμενε να φτάσουμε ως το χείλος του γκρεμού για να πετάξει το μπαλάκι στο terrain του Γ.Α.Π., δεν μπορώ να ψηφίζω Χ.Α. κάνοντας ότι δεν γνωρίζω τίποτα για τους ξυλοδαρμούς, δεν μπορώ να ψηφίζω ΛΑ.Ο.Σ. κάνοντας ότι δεν θυμάμαι πως το κόμμα απαρτίζεται από την κ. Σαρρή και την κ. Μπάρμπα, δεν μπορώ να ψηφίζω ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. κάνοντας ότι αγνοώ εξωκοινοβουλευτικές δράσεις ανθρώπων όπως ο κ. Μητρόπουλος, δεν μπορώ να ψηφίζω Ανεξάρτητους Έλληνας κάνοντας ότι τιμωρώ τη Νέα Δημοκρατία για τη συνυπογραφή του μνημονίου, επιλέγοντας τα πρώην στελέχη της βαπτισμένα αλλιώς, δεν μπορώ να ψηφίζω Κ.Κ.Ε. κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνω πως οι θέσεις τους είναι θέσεις ανθρώπων που αρνούνται να αναλάβουν τη διακυβέρνηση, άρα και την ευθύνη για την εφαρμογή τους, κ.ο.κ..

    Το να τους ψηφίζω με χλιαρή θέληση, το καταλαβαίνω (συμβαίνει μάλλον στην πλειοψηφία των Ελλήνων). Το να νομίζω ότι εξαιτίας αυτού, αποποιούμαι της ευθύνης που έχω από την εξουσία που μου δίνει η ψήφος μου δεν το καταλαβαίνω. Στη Δημοκρατία, δεν μπορώ δυστυχώς να διαταθώ ότι δεν φταίω για ένα λάθος στο ποσοστό που μου αντιστοιχεί.
     
  8. vautrin

    vautrin Contributor



    Γκλουπ! Δεν φαντάζομαι να με θεωρείς κάτι σαν εκπρόσωπο τύπου της Αριστεράς, ουδέν αναληθέστερον. Στον πολιτικό αυτό χώρο οι απόψεις μου είναι μειοψηφικές και δεν εκφράζω παρά μόνον τον εαυτό μου. Τούτων λεχθέντων, θα προσπαθήσω ν’ απαντήσω για να μην νομίζεις ότι υπεκφεύγω, αν και φοβάμαι πως ως αναρμόδιος θα σε απογοητεύσω.

    Τρεις είναι οι παρατηρήσεις που έχω να κάνω:

    Πρώτον, δεν θεωρώ την Σταλινική ή Ολοκληρωτική Αριστερά υπόδειγμα ανεκτικότητας και τήρησης των δημοκρατικών διαδικασιών. Συνεπώς πολλές από τις εναντίον της αιτιάσεις για αντιδημοκρατικές συμπεριφορές με βρίσκουν σύμφωνο και τις προσυπογράφω. Σαφές;

    Δεύτερον και σπουδαιότερον, δεν θεωρώ φασιστική ή φασίζουσα κάθε μορφή βίας. Συγγνώμη, αλλά δεν συμμερίζομαι την άποψη του συρμού που θεωρεί καταδικαστέα την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται. Υπάρχουν περιπτώσεις που η χρήση βίας αποτελεί υποχρέωση του ελεύθερα σκεπτόμενου ανθρώπου. Υπ’ αυτό το πρίσμα η φασιστική βία έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την διαφοροποιούν. Σαφές;

    Πάμε τώρα στο τρίτο, στο θέμα που έθεσες. Ομολογώ πως πιάστηκα ανενημέρωτος αφού δεν έχω διαβάσει τον σχετικό νόμο για την Ανώτατη Παιδεία. Πιθανολογώ πως ίσως περιέχει και θετικές διατάξεις, δεν τ' αποκλείω. Αν τα πράγματα έχουν όπως λες, τότε τάσσομαι υπέρ της καθολικής ψηφοφορίας και κατά της εκλογής δι’ αντιπροσώπων και προφανώς δεν εγκρίνω την συντεχνιακή αντίδραση σε κάθε μεταρρύθμιση. Σαφές;

    Υποπτεύομαι όμως πως υπήρξαν και άλλα σημεία τριβής. Θυμάμαι δηλαδή καλά, κι αν κάνω λάθος διόρθωσέ με, πως δεν είχαν αντιδράσει μόνο οι φοιτητές αλλά και το σύνολο σχεδόν των πρυτανικών Αρχών και του διδακτικού προσωπικού. Βέβαια, ένας νόμος ψηφισμένος από το κοινοβούλιο σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, σε μια ευνομούμενη πολιτεία θα ήταν εφαρμοστέος ακόμη κι αν κάποιοι διαφωνούσαν με τη φιλοσοφία του, σ’ αυτό συμφωνούμε νομίζω. Η διαφορά μας είναι πως δεν θεωρώ κάθε νόμο που ψηφίζει η Βουλή «δημοκρατικό», με την έννοια πως μπορεί κάλλιστα ν’ αντιστρατεύεται τη βούληση της πλειοψηφίας. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν ένας νόμος που συσπειρώνει εναντίον του το σύνολο των ενδιαφερομένων, μπορεί να θεωρηθεί προϊόν δημοκρατικού διαλόγου και συναίνεσης. Το πρόβλημα εδώ έγκειται στο γεγονός ότι δεν είναι πάντοτε εύκολα διακριτή η μειοψηφία κι η πλειοψηφία κι αυτό μπορεί ίσως να επιλυθεί ή έστω ν’ αμβλυνθεί σ’ ένα διαφορετικό πλαίσιο αναφοράς όπου τα βασικά νομοθετήματα θα τίθενται στην κρίση του εκλογικού σώματος. Διαφορετικά, σε τέτοιες περιπτώσεις σύγκρουσης συμφερόντων, την έκβαση θα κρίνει η ισχύς, όχι το δίκαιο.
     
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

  10. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    σπουδαίο ποστ. Ας διαφωνώ όσον αφορά τη βία  
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Πάλι την ίδια ερώτηση κάνεις. Σου απάντησα ήδη 2 φορές.
    Οι αρχαίοι Μακεδόνες ανήκαν στην ελληνική φυλή. Δεν υπάρχει ιστορικός που να το αμφισβητεί.
    Το έπιασες ή να φέρω κανέναν «αλληλέγγυο» να στο εξηγήσει με βιβλία της Ρεπούση;


    Φάε το φαί σου για να σε αγαπάει ο μπαμπάς.
    Αν τους αγαπάει η ευρώπη γιατί δεν τους δέχεται κι έκανε τη δική μου χώρα σκουπιδότοπο;

    Δεν είμαι εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, για να σου απαντήσω. Γιατί αν ήμουν προσωπικά αλλιώς θα είχα συμπεριφερθεί στο ζώο.
    Η δική μου άλλωστε άποψη σε αντίθεση με τη Χρυσή Αυγή είναι πως με το ευρώ δεν πρόκειται να δούμε ανάπτυξη ποτέ. Κι αυτό γιατί η Ευρώπη σχεδιάζει να μας κάνει αγροτική ή τουριστική χώρα όπως έχει πει ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ. Υπανάπτυκτους Ταϊλανδούς δηλαδή.
    Όποιος δεν τους πιστεύει αν και το ομολογούν, πρέπει να του αφαιρεθεί η δυνατότητα να ψηφίζει. Άμεσα όμως. Όχι στις… μεθεπόμενες εκλογές.



    Παρακαλάνε όσοι έχουν ως μέγιστη αξία το χρήμα. Εγώ έχω τον εθνικισμό.



    Όσο γι’ αυτά:

    Συνελήφθη Αλβανός για ανθρωποκτονία ηλικιωμένης στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς.

    Την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της 82χρονης, εξιχνίασε το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου και σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε διαπιστώθηκε, ότι ο 24χρονος Αλβανός μαζί με έναν επίσης 24χρονο ομοεθνή του, την 1η Μαΐου του 2010, είχαν μπει στο σπίτι της 82χρονης για να την ληστέψουν.

    Στη συνέχεια, αφού τη φίμωσαν και την έδεσαν, της προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο, με τη χρήση πλαστικής σακούλας και αφαίρεσαν από το σπίτι της τιμαλφή και χρήματα.


    Συνελήφθη Αλβανός για ανθρωποκτονία ηλικιωμένης στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς | NewsNow


    Κυριακή κοντή γιορτή.
    Αν νομίζει η αριστερά και οι κλέφτες του πασοκ και της νδ πως θα καθόμαστε να μας σφάζουν οι λαθραίοι, πλανώνται πλάνην οικτράν.



    Γαμάει ο μπασίστας  


     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Wenn ich das seh, werd' ich echt sauer
    Kanakenlümmel schreien White Power

     

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
Thread Status:
Not open for further replies.