Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ενδιαφέρον

    city news and voices - Γράμμα από τη Γερμανία | www.athensvoice.gr

    Γράμμα από τη Γερμανία

    ....Παρασκευοσαββατοκύριακο τα πάρκα του Αμβούργου αλλά και η Ρέπεερμπαν --η λεωφόρος της διασκέδασης-- είναι γεμάτα κόσμο. (Γερμανοί) χαμηλοσυνταξιούχοι με σακούλες μαζεύουν μπουκάλια και τενεκεδάκια για να τα δώσουν για ανακύκλωση και να εισπράξουν το αντίτιμο. Το κάνουν για να συμπληρώσουν το μικρό εισόδημα τους κι επειδή είναι αναπόσπαστο μέρος της προτεσταντικής κουλτούρας (της βόρειας Γερμανίας) να μην βαρυγκομάς για την μοίρα σου, αλλά να κάνεις κάτι να την αλλάξεις. (Πρόσεξε, δεν λέω αν εμένα μου αρέσει αυτό ή όχι, απλώς αναφέρω τι ισχύει, για να καταλάβει ο κόσμος πώς σκέφτονται και πώς ζουν σε αυτή την χώρα).

    Πρόσθεσε σε αυτό και την κοινωνική επιταγή: ''Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, ντροπή είναι να μην εργάζεσαι και να γίνεσαι βάρος σε άλλους'' και αντιλαμβάνεσαι μία εντελώς διαφορετική νοοτροπία από την ελληνική. Νοοτροπία που δεν ανατρέπεις με απειλές -- ειδικά αν δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις τις απειλές σου -- παρά με διάλογο και αυτό που ονομάζουν στην ψυχολογία empathy: σεβασμό, αποδοχή και προσπάθεια να κατανοήσεις τον απέναντι σου.

    Ναι, οι Γερμανοί αισθάνονται -- και είναι-- η κεφαλή της Ε.Ε., η ατμομηχανή όπως έλεγαν παλιά. Μου αρέσει δεν μου αρέσει, έτσι είναι. Θα γενικολογήσω και θα πω ότι οι Γερμανοί δεν γουστάρουν όσους ξένους έχουν συμπλέγματα μειονεξίας, δεν γουστάρουν το γλείψιμο και τη δουλοπρέπεια, γιατί αν φέρεσαι έτσι, δεν θα σε εκτιμήσουν. Γουστάρουν όμως (πολύ) τους ανθρώπους με γνώσεις κι επιχειρήματα. Γουστάρουν τον διάλογο κι είναι σοβαροί άνθρωποι -- ίσως υπερβολικά σοβαροί, ακόμα και για το δικό μου γούστο. Γουστάρουν (πολύ) τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την γλώσσα τους -- μία γλώσσα που προϋποθέτει πολλή μελέτη και, λόγω των τεράστιων δευτερευουσών προτάσεων, καλή μνήμη και πνευματική συνοχή -- και κυρίως τους κώδικες συμπεριφοράς, την ετικέτα, την ευγένεια.

    Ο Α. Τσίπρας ή δεν είχε κανένα σύμβουλο να του πει πώς να μιλήσει (πράγμα πολύ κακό) ή μιλάει επίτηδες με τον τρόπο που μιλάει για εσωτερική κατανάλωση, αλλά θα έπρεπε να ξέρει ότι η μαγκιά κι ο κουτσαβακισμός δεν περνάνε στην Γερμανία, και πως αργά ή γρήγορα, αν γίνει πρωθυπουργός --που δεν το βλέπω-- θα αναγκαστεί με τη ουρά κάτω από τα σκέλη να φιλήσει την κατουρημένη ποδιά της ''Μαντάμ'', η οποία είναι αναθρεμμένη να μην συμπαθεί τους δουλοπρεπείς.

    Και σε αυτή την θέση -- κι όλους εμάς μαζί-- δεν θα τον έχει φέρει κανείς άλλος παρά η άγνοια, το θράσος και η χωριατιά. Δυστυχώς όμως, απόψεις σαν αυτές είναι σταγόνες στον ωκεανό της παράνοιας και της αγραμματοσύνης. Λυπάμαι πολύ που το λέω. Βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας. Μεγαλύτερους φιλέλληνες από τους Γερμανούς --είναι κοινοτοπία, αλλά την επαναλαμβάνω-- δεν θα βρούμε.

    Το μεγάλο πρόβλημα της Γερμανίας αυτή τη στιγμή είναι η καινοτομία και μάλιστα η συνεχής δημιουργία νέων ιδεών - προϊόντων - υπηρεσιών σε ρυθμούς καταιγιστικούς -- μαζί με το πολύ κρίσιμο θέμα της ενέργειας. Η καινοτομία προϋποθέτει ανθρώπους που έχουν μάθει να σκέφτονται, που γνωρίζουν το αντικείμενο τους και που δεν σταματούν να μαθαίνουν, γιατί εκεί που σπούδασαν τους έμαθαν πώς να μαθαίνουν.

    Στην Ελλάδα δυστυχώς συζητάμε με όρους της δεκαετίας του 1970, όχι μόνο πολιτικούς, αλλά και οικονομικούς όρους. Μιλάμε για το «μεγάλο κεφάλαιο» που θα το καθηλώσουμε στην χώρα μας, θα το βάλουμε να δουλεύει για μας, θα το φορολογήσουμε και μετά θα κάνουμε δίκαια αναδιανομή, μιλάμε για την ασφάλεια και τη μονιμότητα των θέσεων εργασίας, μιλάμε για την κατάργηση στρατού κι αστυνομίας και την ειρήνη των λαών -- χωρίς να σκεφτόμαστε (μέσα στην γυάλα που λέγεται Ελλάδα) σε τι κόσμο πρέπει να επιβιώσουμε.
    Οι πολιτικοί μας δεν θέλουν να μας πουν (γιατί η συνταγή επιβίωσης είναι πολύ επώδυνη και στην καλύτερη περίπτωση σημαίνει περισσότερη παραγωγική εργασία με όρους ανασφάλειας, χωρίς καμία εγγύηση -- όπως ισχύει στην Γερμανία ακόμα και σε τομείς του δημοσίου τομέα) ή δεν ξέρουν (ακόμα χειρότερη περίπτωση), γιατί βολεύτηκαν κι αυτοί (και δεν εννοώ μόνο τον Σύριζα, για να είμαι δίκαιη) να μηρυκάζουν τα ίδια και τα ίδια και να πουλάνε ελπίδα σε απελπισμένους.

    Φρονώ, τέλος, ότι στην Ελλάδα οι περισσότεροι δημοσιογράφοι που αρθρογραφούν για τη Γερμανία έχουν πλήρη άγνοια και της γλώσσας και της κουλτούρας της χώρας, με αποτέλεσμα να διαβάζει κανείς τραγελαφικές αναλύσεις, αλλά και χονδροειδή λάθη στην μετάφραση.
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Δοξάστε τον...πρόβατα....





     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Πύργος-Νεκρός 82χρονος μέσα στο σπίτι του...έπειτα από άγρια επίθεση τεσσάρων ληστών !

    Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

    - Άγρια ληστεία σε σπίτι στον Πύργο Κορινθίας .
    - Υπέκυψε στα τραύματά του ο ηλικιωμένος που βρισκόταν μέσα.

    Άμεσα στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί, ενώ κλήθηκε και Ιατροδικαστής. Τις Αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου».

    ΣΣ. Το περιστατικό έχει σοκάρει τους κατοίκους της περιοχής. Οι κακοποιοί αυτή τη φορά ξεπέρασαν κάθε όριο και φέρθηκαν απάνθρωπα στο ηλικιωμένο ζευγάρι…

    eglimatikotita.gr: Πύργος-Νεκρός 82χρονος μέσα στο σπίτι του...έπειτα από άγρια επίθεση τεσσάρων ληστών !





    Έρχεται τιμωρία...
     
  4. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Στο κυνηγι θα σε παρει o elysium.

    Εναλλακτικα μπορει να κανει βουντου πανω σε κουκλα με κεφαλι ιδιο με το avatar σου.
     
  5. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Γράμμα απ' την Ελλάδα.

     


    Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό το άρθρο; κατά πόσο είναι δυνατόν ο Ναζί να είναι προφήτης; μήπως γνώριζε κάτι από τότε που εμείς δεν γνωρίζαμε; πόσο τυχαίο είναι ότι η Αμερική έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ανοικοδόμηση της Γερμανίας; πόσο τυχαίο είναι ότι επενέβη η Αμερική στο να μην πληρώσει η Γερμανία τις αποζημιώσεις για να μπορέσει να αναπτύξει την βιομηχανία της; γιατί δεν έκανε η Αμερική κάτι ανάλογο για την Ελλάδα; Ποια μεγάλη Τραπεζιτική δυναστεία είχε σαν βάση την Γερμανία και συγκεκριμένα την Φρανκφούρτη η οποία έλεγε ότι πιο κερδοφόρο είναι να δανείζει κανείς κράτη και μάλιστα για πόλεμο; τι κοινό έχει η δυναστεία αυτή με μια άλλη Τραπεζιτική δυναστεία με έδρα την Αμερική...;

    προφήτης ο ναζί;
     

    Συνημμένα Αρχεία:

  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Αυτές τις ηλιθιότητες γράφουν τα lifestyle φυλλάδια (πρώην STATUS, MEN, ΚΛΙΚ και το κακό συναπάντημα) που ανάμεσα σε διαφημίσεις για “Fashion and Look” και αφιερωμάτων στα «εναλλακτικά στέκια των (αιώνιων - πρόσεξε καλά woohoo) φοιτητών στου Ψυρρή που ζουν σε κοινόβια σαν κατσαρίδες», πετούν και λίγη «εναλλακτική» πολιτική για να προκαλέσουν.

    Κάποτε θυμάμαι (τέλη ’90) έκαναν αφιέρωμα στους αμόρφωτους νεόπλουτους με τον εντυπωσιακό τίτλο: «Φραγκάτοι Νέοι». Μετά έπεσε το χρηματιστήριο και οι φραγκάτοι νέοι και οι φυλλάδες αυτές πήραν…


    Τα φυλλάδια αυτά απευθύνονται σε εναλλακτικούς… (αυτό που σκεφθήκατε).
     
  7. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Γιατι εισαι τοσο βεβαιος οτι ζω πλουσιοπαροχα?
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Για τη σχολή σου μιλούσα. Για να μη γίνεις «αιώνιος» σαν κι αυτούς.
     
  9. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    ΕΛΛΗΝΑΣ: ο μοναδικος ανθρωπος στον πλανητη που στερειται κριτικης σκεψης, μνημης και συνειδησης.
    Δεν εχει καμμια σχεση με το φιλοτιμο,την λεβεντια και το θαρρος.
    Θρασιμι, υπανθρωπος και φαφλατας!
    Ηθελα να ξερα ολοι εσεις που ψηφισατε το μπλε και το πρασινο, παρασυρθηκατε ή θελετε οπωσδηποτε μεταλλιο μαλακιας?
    Καλο ειναι το μιναρισμα παιδια, αλλα δε ειναι Ολυμπιακο αθλημα.....οποτε ουτε βαθρο σας περιμενει, ουτε εθνικος υμνος,ουτε μεταλλιο και ανθοδεσμη....μας πηρατε στο λαιμο σας......και μην ακουσω παραπονα για μειωσεις στις παροχες,στις συνταξεις, για αυξημενη φορολογια κλπ....αποφασισατε για μας, μας χαντακωνετε παλι και θα ανεχθουμε και την θρασυδειλη γκρινια σας?
    ΑΙΣΧΟΣ!!!!
     
  10. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Μπορω να ρωτησω τι ψηφισες εσυ?
     
  11. mario_

    mario_ New Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    μπορει κ να μην ψηφισε.............
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Λες ε; Κάτι θα ξέρεις, για να το λες  

    Ενώ όλοι οι άλλοι ψήφισαν "καλά", ε;

    Να μιλάς για την Πάτρα, που έβγαλε βουλευτή τον ΓΑΠ, τυχαίο;

    Αυτά έχει η δημοκρατία!

    Κακότροπη!  
     
Thread Status:
Not open for further replies.