Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Χαλαρώστε βρε παιδιά ολα είναι οκ, η ζωή στην Ελλάδα του ευρώ...ξαναβρήκε τον ρυθμό της, είδη σήμερα στο Πεδίον του Αρεως, ο κόσμος έκανε ουρές για να πάρει ένα λαχανικό που κάποιοι παραγωγοί έδιναν δωρεάν....
     
  2. Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    ΛΑΘΟΣ.
    Οσοι ,ανεξαρτήτως τι ψήφισαν ,νομίζουν ως άλλοι πάπες ότι κατέχουν την απόλυτη και μοναδική αλήθεια. Το ανέλυσα και στο ποστ μου. 10 γραμμες είναι ολο κι ολο, δεν το διαβασες;


    Κάθε άλλο. Συνηθησμένοι είμαστε σε τουτο τον τόπο απο τετοιους "καραμπουζουκλήδες".
    Παντως πολύ ωραιοι ετουτοι οι τακτικισμοί την ώρα που βυθιζόμαστε και εις ανωτερα. Τελικα αυτος ο Τσίπρας εχει ταλέντο. Κανει για Ελληνας πολιτικός
    Εγω δεν τον πιστευω αλλα εσυ που τον πιστευεις για πες μου τι σε κανει να νομιζεις οτι θα μεινει αλωβητος απο ολη αυτη τη ΠΑΣΟΚομεταγγηση με οτι χειροτερο διαθέτει το βαθυ εξουσιαστικό ΠΑΣΟΚ;
    (υποστηριξη απο Φωτοπουλο(!) , αγκαλιες απο Κολλά(!!!) , Κατσέλη κλπ)
    Ηδη βρωμάει ΠΑΣΟΚίλα και ισχύει το "πες μου ποιός σε πενεύει να σου πω τι λαθη έκανες"
     
    Last edited: 20 Ιουνίου 2012
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Το ΠΑΣΟΚ, η πτώχευση και το... φέσι


    Με αγωνία περιμένουν οι πιστώτριες τράπεζες του ΠΑΣΟΚ τις αποφάσεις Βενιζέλου για την έκταση της επανίδρυσης του κόμματος.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει προαναγγείλει δραστικές κινήσεις αναγέννησης όχι του κόμματος, αλλά της παράταξης που εξέφρασε ιστορικά το Κίνημα.

    Και αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να εγκαταλειφθεί το όνομα ΠΑΣΟΚ και να συσταθεί ένα νέο κόμμα.

    Οι ενδείξεις είναι αρκετές και οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ενδέχεται στις 3 Σεπτεμβρίου το ΠΑΣΟΚ να δώσει τη θέση του σε ένα άλλο κόμμα. Αυτό όμως σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ ως νομικό πρόσωπο θα πτωχεύσει και επομένως οι πιστωτές του θα μείνουν με τον… μουτζούρη.

    Το ΠΑΣΟΚ αυτήν τη στιγμή χρωστά στις τράπεζες περίπου 130 εκατ. ευρώ. Ποσό τεράστιο σε σχέση με την τωρινή εκλογική του δύναμη και επομένως με την επιχορήγηση που δικαιούται.
    Κοινώς, η εξυπηρέτηση του χρέους δεν βγαίνει με τα σημερινά "κουκιά", όπως δεν έβγαινε ούτε και με τα "κουκιά" της 6ης Μαΐου.

    Αν το ΠΑΣΟΚ απλώς… πτωχεύσει και συσταθεί ένα άλλο κόμμα, τότε το... φέσι θα το φάνε οι τράπεζες που το δάνεισαν με εξασφάλιση τις μελλοντικές κρατικές ενισχύσεις του κόμματος.

    Οι τράπεζες συζητούσαν ήδη, λόγω ακριβώς της εκλογικής συρρίκνωσης, το ενδεχόμενο ρύθμισης των χρεών τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Ν.Δ.

    Ο Βαγγέλης όμως ενδέχεται να τις προλάβει. Σιγά μην περιμένει το… PSI για το ΠΑΣΟΚ όταν πρέπει να τα αλλάξει όλα. Και μαζί τους να εξαλείψει το επαχθές χρέος...

    euro2day.com
     
  4. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ε ναι φυσικα, οπως ολοι πρεπει να κανουν στην δευτερα και τριτη λυκειου για ολα τα μαθηματα.

    Οπως ολοι πρεπει να κανουν για το μαθημα των γερμανικων/γαλλικων και αγγλικων.

    Ακομη και διαφορα αλλα ιδιαιτερα και σε μικροτερες ηλικιες.

    Το οτι μπορεις να τα μαθεις και μονος σου δεν ειναι δικαιολογια για το εκπαιδευτικο συστημα.
     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ούτε το σύστημα είναι δικαιολογία για όσα δεν ενδιαφερθήκαμε να μάθουμε.
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Αυτό, ότι μπορεί κανείς να απαλλαγεί από τα χρέη του κλείνοντας ένα νομικό πρόσωπο και ιδρύοντας ένα άλλο, είναι απολύτως αστείο και ορίζει την ικανότητα αντίληψης της πραγματικότητας όποιου έγραψε το άρθρο. Προφανώς, αν γίνει νέο νομικό πρόσωπο, κάτι το οποίο δεν είναι απολύτως βέβαιο, αυτό θα υποκαταστήσει το παλιό, στα χρέη και σε όλα τ άλλα. Θέλει δεν θέλει, είναι υποχρεωτικό απ τον νόμο και δεν μπορεί να αλλάξει. Χωρίς να σημαίνει ότι αποκλείεται να κουρευτεί και το χρέος του ΠΑΣΟΚ στις τράπεζες. Αλλά όχι με τον απλοϊκό και λάθος τρόπο που φαντάζεται ο αρθρογράφος.  

    [Που λογικά, εκτός από χρέη, πρέπει να έχει και πολύ ψαχνό σε τράπεζες, γιατί για το νέο ΠΑΣΟΚ θα χρειαστούν και νέα λεφτά, μεταξύ άλλων.]

    Συνετρίβη οριστικά το ΠΑΣΟΚ. Ξεπεράστηκε. Καιρός να τελειώνουμε και με τα χούγια του, λίγη αξιοκρατία πια, όχι να γράφουν άσχετοι ό,τι άσχετο τους έρχεται και να διαμορφώνουν κοινή γνώμη με αυτό!

    Έχω ακούσει - από εξίσου άσχετους - διάφορα παλαβά για τη γενιά μου, πως τάχα μου "φταίει που φτάσαμε σε αυτό το χάλι". Η γενιά μου ήταν υποχρεωμένη να ζήσει με το ΠΑΣΟΚ για τριάντα χρόνια. Ήταν υποχρεωμένη να σεβαστεί την πλειοψηφία του πληθυσμού, που ΠΑΣΟΚ ήθελε και το πέταξε πέρα μόνον όταν είδε πως τελείωσαν τα λεφτά και για κανέναν άλλο λόγο, ενώ υπήρχαν πολλοί άλλοι και μπορώ να πω σημαντικότεροι.

    Χαίρομαι στεγνά που αυτή η φάση της πολιτείας μας τελείωσε, ανεξάρτητα από αυτό που έρχεται.
     
  7. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ναι ομως εγω δεν βλαπτω κανεναν.

    Δεν ειναι βλαβερο για ενα παιδι οταν πρεπει να χασει τον χρονο σου στο σχολειο και οσα εχασε πρεπει να αναπληρωθουν με φροντιστηριο?
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    @ woohoo,

    μετά από κάθε δομημένη εκπαιδευτική διαδικασία, π.χ. σχολείο, πανεπιστήμιο, ο καθένας που την υπέστη, αν δεν είναι διανοητικά εξουθενωμένος από αυτήν και αδιάφορος σε ό,τι γνώρισε, καταλαβαίνει πως αυτά που έμαθε είναι λίγα και ασήμαντα σε σχέση με αυτά που μένουν να γνωρίσει.

    Η δομημένη εκπαίδευση θεωρείται πετυχημένη αν άφησε στον εκπαιδευόμενο ανησυχίες να γνωρίσει κάτι πιο πέρα από τα ήδη δεδομένα.

    Οπότε, ιστορία, φιλοσοφία, πολιτική, Μάο, Τσε, Τσώρτσιλ, οικονομικά και πολλά άλλα πράγματα είναι στο χέρι του καθενός μας να επιδιώξει να τα γνωρίσει.

    Τα φροντιστήρια είναι άλλου τύπου καταναγκασμός. Το νόστιμο ήταν πως ποτέ δεν ήξερες ποιος θα είναι το διεκπεραιωτικό φροντιστήριο και ποιος στ αλήθεια θα εκπαιδεύει. Μου έχει τύχει, π.χ. στην Οικονομετρία που ήθελα να βγάλω άριστα, το φροντιστήριο να εκπαιδεύει, να δίνει προεκτάσεις, τροφή για σκέψη, τρόπους προσέγγισης και λύσης ασκήσεων που να μην ισοπεδώνουν τη θεωρία και η σχολή να κάνει διεκπεραίωση.
     
  9. Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Μα ναι φυσικα αυτα δυο κομματα πρεπει να συντριβουν. Δεν ψηφισα ΝΔ και επειδη δεν ψηφίζω ουτε ΠΑΣΟΚ γι αυτο δεν ψηφισα ΣΥΡΙΖΑ
    Νομίζω οτι ψηφο στον ΣΥΡΙΖΑ ηταν οτι πιο ΠΑΣΟΚικό θα μπορουσε να κανει κανεις σ αυτες τις εκλογές. Ακόμα και η τακτικη τυπου "κερδισμένος οτι κι αν γινει" που περιεγραψες , ειναι καθαρα ΠΑΣΟΚική
     
  10. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Εγω το προβλημα που βλεπω στην δικη σας γενια ειναι οτι σπρωξατε ολους, μα ολους τους νεους σε εναν οριοθετημενο χιλιοπερπατημενο δρομο με τροπο σχεδον εκβιαστικο μονο και μονο επειδη αυτη η μεθοδος φαινεται να λειτουργησε καλα για εσας.

    Οι αναριθμητες καταληψεις ηταν ενα μερος της εκτονωσης της καταπιεσης αυτης.
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Δεν σου είπε κανείς τίποτα για τις καταλήψεις  

    Την ευθύνη για τον "οριοθετημένο χιλιοπερπατημένο δρόμο" που λες την φέρει στο ακέραιο ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ της εξουσίας των 30 χρόνων. Αυτοί ήταν που στερήσανε βαθμούς ελευθερίας για να φέρουν ευημερία στα ευρεία στρώματα πληθυσμού. Τώρα η ευημερία των δανεικών πέταξε, αλλά οι βαθμοί ελευθερίας παραμένουν τσακισμένοι.

    Όσο για το αν "η μέθοδος φαίνεται να λειτούργησε καλά για εσάς", για όσους προλάβαμε δηλαδή, μας βλέπεις από απέξω και νομίζεις. Θα ήταν όλα πολύ πολύ καλύτερα και κοινωνικά αποδοτικά αν μπορούσε ο καθένας πραγματικά να επιλέγει και να κάνει πραγματικότητα αυτό που επέλεξε, να αλλάζει δουλειές όταν του θίγουν την αξιοπρέπεια ή δεν παίρνει αυτά που - βάσιμα - έκρινε ότι του αξίζουν. Αλλά αυτό δεν γίνεται ούτε για "μας". Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες γι αυτό, δεν συνέβη στην τύχη.

    Βέβαια, αυτά όλα που λες, η συντριβή του συστήματος παιδείας και τα πανεπιστήμια που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα είναι ΤΟ πρόβλημα και για τις καταλήψεις κάναμε τα στραβά μάτια. Βέβαια, το ΠΑΣΟΚ και η Αριστερά ισχυρίζονταν ότι είχαμε πολύ καλή παιδεία και τα παιδιά τους μορφώνονταν πολύ καλύτερα απ ό,τι παλιά. Εκεί σωπαίνω, γιατί μπορεί γι αυτούς να είναι έτσι. Πάντως τώρα δεν υπάρχει τίποτα απολύτως.

    Μπορώ όμως να μάθω σε τι σε εμποδίζει η κατάσταση της παιδείας να διαβάσεις για τον Μάο, γιατί από κει άρχισε αυτή η συζήτηση;  
     
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Αυτά ήθελε να μάθεις woohoo το σύστημα.

    Δεν ήθελε να μάθεις τα όσα έκανε ο Στάλιν ή ο Μάο (γιατί η αριστερά που ήταν μέρος του συστήματος θα είχε πρόβλημα και θα γινόταν το έλα να δεις στη βουλή από την συντρόφισσα Κανέλη).

    Ήθελε όμως να σου μάθει πως οι Έλληνες «συνωστίζονταν» το 1922 στο λιμάνι της Σμύρνης, ώστε και η ελληνοτουρκική «φιλία» να καλλιεργηθεί (είχε και κάποια σίριαλ εξάλλου να προβάλει το Mega και ο Ant1), αλλά και το σύστημα να μείνει ευχαριστημένο.


    Κι έτσι έγινε…
     
Thread Status:
Not open for further replies.