Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

    Όταν η δικαιοσύνη εκδίδει αποφάσεις οι οποίες στην ουσία επικροτούν τη δράση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής τότε τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν. Όταν το θύμα τιμωρείται με ποινή μεγαλύτερη από αυτή του θύματος τότε το λαϊκό κίνημα θα πρέπει να σταματήσει την ομφαλοσκόπηση και να αναλάβει δράση.
    Ο λόγος για τις ποινές που επέβαλλε το δικαστήριο της Βέροιας στη χτεσινή μαραθώνια δίκη των οκτώ ναζιστών μελών της Χρυσής Αυγής που…
    τραυμάτισαν σοβαρά έναν Βεροιώτη και για τον ιδιοκτήτη του καφενείου που δέχτηκε την επίθεση και κάθισε στο σκαμνί του κατηγορούμενου με την κατηγορία της εξύβρισης!

    Το δικαστήριο αθώωσε τους επτά από τους οκτώ κατηγορούμενους για τυπικούς λόγους! Αφού έκανε όλη τη διαδικασία κήρυξε απαράδεκτη τη δίωξη κατά των επτά ναζιστών γιατί δεν είχε πληρωθεί το παράβολο των 100 ευρώ από τον μηνυτή!!
    Όταν ο τύπος τρώει την ουσία τότε είναι προφανές ότι τέτοιες αποφάσεις μπαίνουν στο στόχαστρο της κριτικής και έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τη λογική και το αυτονόητο.

    Αθώοι λοιπόν οι επτά ναζιστές και μόνο ο Τολιόπουλος εισέπραξε τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή για την κατηγορία των σωματικών βλαβών εις βάρος του Δ. Σαββαϊδη. Αθώοι οι συμμορίτες για την κλοπή του κράνους από έναν πελάτη του καφενείου. Αθώοι για την επίθεση και τους προπηλακισμούς εις βάρος όλων όσοι βρίσκονταν μέσα στο καφέ.

    Ένοχος με ποινή τεσσάρων μηνών και είκοσι ημερών το θύμα της επίθεσης, ο Γιώργος Βραχνής. Ο ιδιοκτήτης του καφενείου καταδικάστηκε για εξύβριση! Το δικαστήριο δηλαδή έκρινε ότι κακώς έβριζε τους ναζιστές όση ώρα δέχονταν την επίθεση το μαγαζί του.
    Δε μπορώ να αντιληφθώ τη λογική αυτή αλλά αυτό που είχαμε όλοι διαβλέψει εξ αρχής ήταν ότι η εισαγγελία επιχείρησε να εξομοιώσει θύτες και θύματα, φασίστες και μη και τελικά προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα.

    Πιστεύω ότι η απόφαση αυτή πρέπει να προσβληθεί με έφεση εκ μέρους των υπερασπιστών και να κριθεί από ανώτερους δικαστές. Επίσης, πιστεύω ακράδαντα ότι η απουσία μαζικού αντιφασιστικού κινήματος έξω από το δικαστήριο και κάθε μέρα στους δρόμους και στις πλατείες οδηγούν σε δικαστικές αποφάσεις που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τον φασιστικό κίνδυνο.
    ΠΗΓΗ: Βέροια : αθώοι οι θύτες της Χρυσής Αυγής, ένοχο το θύμα της « risinggalaxy
     
  2. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

    Τετάρτη 9.30 ώρα το πρωί. Ένα άντρας, πιθανότατα βορειαφρικανικής καταγωγής τρέχει γυμνός, ολόγυμνος επί της οδού Ακαδημίας. Στο στόμα του έχει αίματα. Πίσω του τον κυνηγούν καμιά δεκαριά άτομα κατά πάσα πιθανότατα τοξικομανείς.


    Για το τι έχει προηγηθεί μεταξύ τους μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν. Τους κορόιδεψε; Πήρε τα χρήματά τους, χωρίς να τους δώσει τη δόση για την οποία πλήρωσαν; Έγινε κάτι άλλο; Εξαρτάται από το πόσα θα πει το θύμα, όταν θα δώσει κατάθεση στην Αστυνομία.



    Στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Ακαδημίας, πάντως, εξαντλημένος από το κυνηγητό ο γυμνός άντρας πέφτει κάτω. Η ομάδα των τοξικομανών που τον ακολουθούσε σκορπίζει μεμιάς. «Αμέσως κάλεσα την αστυνομία. Ήρθε μετά από περίπου ένα τέταρτο μαζί με ασθενοφόρο Πέρα από το σοκαριστικό της εικόνας, τέτοιες σκηνές είναι βούτυρο στο ψωμί ακροδεξιών οργανώσεων» λέει δικηγόρος που εργάζεται στην περιοχή, αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό, ο οποίος και απαθανάτισε τη σκηνή με τη φωτογραφική του μηχανή.

    ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ - Διαπόμπευση στο Κολωνάκι - κοινωνία
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    δεν είναι μόνο αυτό...
    αυτό που με φοβίζει κυρίως είναι που εκτιμώ βαθύτατα τον Μπογιόπουλο ,μέρος του άρθρου του οποίου χρησιμοποίησα απο τοISKRA κι αυτός ο χριστιανος φέρνει πολύ του Λένιν ρε παιδί μου... 
     
  4. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Κρούγκμαν, Φελπς, Σακς και Σόρος συζητούν για την κρίση
    Δημόσια συζήτηση στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης


    Μέρος μιας δημόσιας συζήτησης στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης μεταξύ του νομπελίστα οικονομολόγου Πολ Κρούγκμαν, του επίσης νομπελίστα Οικονομολόγου Έντμουντ Φελπς, του αναγνωρισμένου οικονομολόγου Τζέφρι Σακς και του μεγαλοεπενδυτή και δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικούς μήνες, δημοσίευσε αναδρομικά το ιστολόγιο της Επιθεώρησης Βιβλίων της Νέας Υόρκης, σε μια προσπάθεια να γίνει κατανοητή η κρίση στην Ελλάδα και γενικώς στην ευρωζώνη. Τα σχόλια των συμμετεχόντων είναι αναμφίβολα περισσότερο επίκαιρα τώρα από ποτέ. Παρατίθενται επιλεκτικά ορισμένα από αυτά.


    «Όταν είπατε ότι η Ελλάδα βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί, εγώ δεν συμφώνησα. Εγώ την βλέπω να βαδίζει πάνω σε μια «πειρατική» σανίδα. Θα πέσει;» ρώτησε ο Κρούγκμαν τον Φελπς.


    «Ο κόσμος έχει την τάση να θεωρεί την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα μια ηθική παραβολή που αποτελεί προειδοποίηση για την υπόλοιπη Δύση. Όμως η παραβολή έχει ψεγάδια ή λάθη» απάντησε ο Φελπς. Και τόνισε: «Είναι υπερβολικά χοντροκομμένο να αποδώσει κανείς την ελληνική κρίση σε ένα υπερβολικά σπάταλο κράτος πρόνοιας ή στην «εξαγορά» των ψήφων των δημόσιων υπαλλήλων. Η Γερμανία, η Ολλανδία και η Σουηδία έχουν τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας στην Ευρώπη, παρά τα τεράστια προγράμματα πρόνοιας και τους καλοπληρωμένους δημόσιους υπάλληλους. Δεν υπάρχει τέτοια φρίκη στην Ελλάδα. Η Ελλάδα επέτρεψε στο δημόσιο χρέος της και στις δημόσιες δαπάνες της να γιγαντωθούν σε σχέση με τα φορολογικά της έσοδα. Συνεπώς το σωστό ηθικό δίδαγμα που εξάγεται από εδώ είναι να ξοδεύει κανείς όπως επιθυμεί, αλλά να πληρώνει τους λογαριασμούς του στην ώρα τους.
    Τώρα, δημοσιογραφικά ρεπορτάζ δείχνουν ότι οι απλοί Έλληνες δεν γνώριζαν την σκανδαλώδη ελλιπή δήλωση των ελλιπών τους φορολογικών εσόδων από τις κυβερνήσεις τους. Οι εκθέσεις λένε - ή υπαινίσσονται - ότι η κρίση προέκυψε και από την ελλιπή προετοιμασίας ως προς το πώς θα μοιράζονται τα κόστη και πώς θα προσαρμόζονται τα επιδόματα. Θα αυξάνεται η φορολογία, θα περικόπτονται οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, θα μειώνονται μερικώς οι συντάξεις - ή αλλιώς τι; Όλοι διαφωνούν. Συνεπώς πιστεύω ότι το σωστό δίδαγμα σε αυτή την ιστορία είναι να μην κρύβεις την αλήθεια από τους πολίτες. Χρειαζόμαστε διαφάνεια. Αυτό δεν σχετίζεται με το αν πρόκειται για ένα κράτος πρόνοιας ή με το ακριβές ύψος των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων».Ούτε καν πλησιάζουμε σε παγκόσμια οικονομική κρίση


    Ο Σακς είπε ότι η κρίση είναι υπαρκτή, αλλά δεν έχει απλωθεί σε όλο τον πλανήτη. «Δεν έχουμε παγκόσμια οικονομική κρίση. Δεν πλησιάζουμε καν σε αυτό. Φυσικά, τα πράγματα είναι άσχημα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Φυσικά τα πράγματα είναι άσχημα στην Ελλάδα. Έχουμε κρίση στην Ισπανία. Έχουμε κρίση σε ορισμένες ακόμη χώρες της νότιας Ευρώπης. Έχουμε κρίση στην Ιρλανδία. Όμως ακόμη και εντός της Ευρώπης, δεν υπάρχει κρίση στη Γερμανία τώρα. Η ανεργία βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε σύγκριση με τις τελευταίες δεκαετίες. Δεν υπάρχει κρίση ούτε στην Ολλανδία, τη Δανία, τη Φιλανδία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία. Η βόρεια Ευρώπη τα πηγαίνει μάλλον καλά. Μικρά ελλείμματα στους προϋπολογισμούς, χαμηλά ποσοστά ανεργίας, μεγάλη ευμάρεια. Ισορροπημένο εμπορικό ισοζύγιο ή και πλεονάσματα» δήλωσε ο Σακς. Και συνέχισε: «Αν κοιτάξουμε και πέρα από τον βόρειο Ατλαντικό των ΗΠΑ και της δυτικής Ευρώπης, τότε στηρίζεται ακόμη λιγότερο η υπόθεση μια παγκόσμιας κρίσης. Εξάλλου, στην Ασία, την αναπτυσσόμενη Ασία, δηλαδή την Ινδία, την Κίνα, την νοτιοανατολική Ασία, οι ρυθμοί οικονομικής ανάπτυξης βρίσκονται σε άνευ προηγουμένου υψηλά επίπεδα».


    «Εντός της Ευρώπης, ναι είναι αλήθεια ότι η Γερμανία τα πάει μια χαρά» σχολίασε ο Κρούγκμαν. Ομως «η Γερμανία τα πάει μια χαρά επειδή λειτουργεί με βάσει τεράστια εμπορικά πλεονάσματα, το οποίο αποτελεί την άλλη όψη του νομίσματος ενός τεράστιου εμπορικού ελλείμματος που εμφανίζει η νότια Ευρώπη. Και αυτό που ρωτάνε κατά βάση οι Γερμανοί είναι «γιατί δεν μπορούν όλοι να είναι σαν εμάς;» Συνεπώς θα έπρεπε όλοι να έχουμε τεράστια εμπορικά πλεονάσματα. Και μάλιστα πριν λίγο μιλούσα με κάποιον από την NASA και τον ρωτούσα σχετικά με το πού θα μπορούσαμε να βρούμε τον πλανήτη στον οποίο θα εξάγουμε.

    Όλοι μιλούν για την Ελλάδα και την θεωρούν το έξοχο παράδειγμα του τι πηγαίνει στραβά. Η Ελλάδα ανήκει σε μια κατηγορία από μόνη της. Η Πορτογαλία της μοιάζει λιγάκι , όμως ακόμη και μεταξύ των χωρών της Ευρώπης που αντιμετωπίζουν κρίση, καμία άλλη δεν έχει κρίση η οποία να οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην κυβερνητική ανευθυνότητα για τη δημιουργία της.

    Κοιτάξετε την Ισπανία και θα δείτε ευθυνόταν η τερατώδης διόγκωση του ιδιωτικού τομέα: μια τερατώδης φούσκα στεγαστικών δανείων. Η ισπανική κυβέρνηση εμφάνιζε πλεονάσματα στο προϋπολογισμό της στην προηγουμένη της κρίσης και εισήλθε στην κρίση με χαμηλό χρέος. Η Ιταλία, παρόλα όσα λέγονται για αυτήν, ναι, έχει μεγάλο χρέος το οποίο αποτελεί κληρονομιά πολύ ανεύθυνων πολιτικών που πάνε πολύ πίσω χρονικά. Όμως μείωναν σταθερά το χρέος σε σχέση με το ΑΕΠ πριν ξεσπάσει η κρίση. Συνεπώς η Ελλάδα είναι ένα φρικτό παράδειγμα κινητοποίησης. Δυστυχώς, εξαιτίας της υποκείμενης αδυναμίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει, πράγμα που φαίνεται εξαιρετικά πιθανό, τότε αυτό θα έχει πιθανότατα μολυσματικές συνέπειες. Μην θεωρείτε όμως την Ελλάδα μοντέλο για το τι πηγαίνει στραβά αλλού».
    Η κρίση δεν είναι απλά ζήτημα οικονομίας αλλά και πολιτικής


    Σε κάποιο άλλο σημείο της συζήτησης ο δημοσιογράφος ειδικός σε ζητήματα οικονομίας Τζεφ Μάντρικ ρώτησε τον Σακς ποιες είναι οι πιθανότητες μια ύφεση και κρίση να έχει σημαντικές επιπτώσεις στις ΗΠΑ.

    «Εξάγουμε μόνο γύρω στο 2,5% του αμερικανικού ΑΕΠ στην Ευρώπη. Συνεπώς ακόμη και μια σχετικά σοβαρή κατρακύλα της Ευρώπης δεν θα έχει πολύ σημαντικό αντίκτυπο μέσω των εισαγωγών. Είναι απολύτως πιθανό ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ύφεση στην Ευρώπη και μετριοπαθή ανάκαμψη στις ΗΠΑ. Αν όμως μετατραπεί η κρίση σε σκηνικό «α λά Lehman Brothers», όλες οι εκτιμήσεις ανατρέπονται. Υπάρχουν πολλοί λόγοι να είμαστε πολύ αναστατωμένοι σχετικά με τι συμβαίνει στην Ευρώπη. Μεταξύ άλλων πραγμάτων δεν είναι απλά ζήτημα οικονομίας, αλλά και πολιτικής. Το ευρωπαϊκό όραμα, που είναι δημοκρατία και ειρήνη, πρέπει να επιτευχθεί αλλιώς ο κόσμος θα είναι ένα πολύ χειρότερο μέρος. Στην πραγματικότητα όμως φοβάμαι πολύ λιγότερο για τον οικονομικό αντίκτυπο από ό,τι οι περισσότεροι» απάντησε ο Σακς.

    Ρυθμιστής η Κίνα


    Τέλος, ο Τζορτζ Σόρος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Κίνα θα συμβάλει με τη στάση της στην άμβλυνση των συνεπειών της κρίσης στη Γηραιά Ηπειρο. «Όσον αφορά την Ευρώπη, ο διευθυντής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι απάλυνε την έλλειψη πιστώσεων, η οποία άρχιζε πραγματικά να βλάπτει την ευρωπαϊκή οικονομία. Συνεπώς αυτή είναι μεγάλη ανακούφιση. Τώρα συνεχίζουν να υπάρχουν προβλήματα στην Ελλάδα, όμως η άμεση πίεση για κατάρρευση εκτονώθηκε. Και, πράγμα αρκετά ενδιαφέρον, βλέπει κανείς μια αντίθετη, θετική επιρροή στην παγκόσμια οικονομία από την Κίνα. Επειδή η Κίνα βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, μια νέα ομάδα αναλαμβάνει την ηγεσία τα τέλη αυτού του χρόνου ή κατά τον επόμενο. Και είναι αποφασισμένη να αποφύγει τις κοινωνικές ταραχές σε αυτό το διάστημα. Το ενδιαφέρον σημείο είναι ότι στην πραγματικότητα η Κίνα αντιμετωπίζει την ανάγκη να ξαναδώσει ώθηση στο μοντέλο ανάπτυξής της. δεν μπορεί να διατηρήσει τους τρέχοντες ρυθμούς, διότι τα πάντα βασίζονται σε εξαγωγές και επενδύσει σε υποδομές. Και μόνο το ένα τρίτο της οικονομίας της είναι τώρα κατανάλωση. Συνεπώς ακόμη και αν κινηθεί προς την κατεύθυνσης της τόνωσης της κατανάλωσης, η τόνωση του ενός τρίτου, την ώρα που τα δύο τρίτα πρέπει να συρρικνωθούν θα επιφέρουν μια αργή μείωση του ρυθμού ανάπτυξης. Όμως αυτό θα συμβεί του χρόνου. Πιστεύω ότι το κινεζικό πακέτο τόνωσης θα βοηθήσει την παγκόσμια οικονομία» κατάληξε ο μεγαλοεπενδυτής.


    ΤΟ ΒΗΜΑ - Κρούγκμαν, Φελπς, Σακς και Σόρος συζητούν για την κρίση - κόσμος
     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    woohoo μην αυτοκολακευεσαι ....   ... δεν ειχα σκοπο να σε συγκινησω ... θα ηταν σαν να προσπαθουσα να ζωγραφισω πανω σε καποιο πηλινο , ενω ακομα ο πηλος θα ηταν σε μορφη χωματος μεσα στο τσουβαλι .
    οτι σου εγραψα αποτελουν απαντηση στην επιθεση που δεχτηκε η ιδεολογικη μου αμυνα .... ηταν απλα υποχρεωση μου να μνημονευσω καταστασεις και προσωπα , των οποιων η υπαρξη , εμμεσα , αμφισβητηθηκε .
    και φυσικα δεν εχω κανενα σκοπο να σε πεισω , ουτε και αισθανομαι οτι προσβαλεις κατι ... θα ηταν αφελεια εκ μερους μου να περιμενω απο εσενα να υπερβεις τα ορια σου ...

    θα προσθεσω μονο την αποψη μου , οτι η Ελλαδα θα τα καταφερει μονο μεσω διαδικασιας επανελληνισμου :
    α) Επαναφορα της γνωσης σε οτι αφορα την θρησκεια , την γραμματεια και τον πνευματικο πολιτισμο των προγονων μου (δεν βαζω το "μας" μην παρεξηγηθει ο woohoo..)
    β) Αφυπνιση του κοσμου για το πραγματικο προσωπο του ιουδαιο-χριστιανισμου και των βαθυτατων πληγων που εχει καταφερει στον Ελλινισμο , κυριως αρχης γενομενης απο το καταραμενο βυζαντιο . Ταυτοχρονα να γινει και ευρεως γνωστη η απαριθμιση των φονων , βασανιστηριων και εκβιασμων εναντια στους Ελληνες , προκειμενου να στραφουν στον καταστροφικο θρησκευτικο δουρειο ιππο της εκκλησιας .
    γ) να αναλαβουν το τιμονι της χωρας ανθρωποι που θα επραταν ακριβως τα ιδια με τους μεγαλους ηγετες της ιστοριας μας . (λεωνιδα , μ.αλεξανδρο , θ. κολοκοτρωνη , Ι.Καποδιστρια ... κτλ ..)
     
  6. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Με τρωει η περιεργεια. Μπορεις να μου αναλυσεις λιγο το γ)?

    Αμα σου εφερνα τον ιδιο τον μεγα αλεξανδρο - να μην εχουμε μιμητη πολιτικο, αλλα το original πραγμα - και αυτος διεταζε να φτιαξουμε λογχες και ασπιδες, να το καναμε?
     
    Last edited: 28 Ιουνίου 2012
  7. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

    Επέμειναν οι αστυνομικοί να ψηφίζουν μαζικά «Χρυσή Αυγή» παρά τα δεκάδες κρούσματα βίας των τελευταίων εβδομάδων.



    Οπως συνέβη και στις εκλογές της 6ης Μαΐου, περίπου ο ένας στους δύο αστυνομικούς ψήφισε και πάλι, την Κυριακή, «Χρυσή Αυγή», δημιουργώντας πλήθος ερωτηματικών για τις πολιτικές αντιλήψεις και τις υπηρεσιακές επιλογές των ένστολων.

    Στα εκλογικά τμήματα που ψήφισαν αστυνομικοί διατηρήθηκαν σχεδόν αμετάβλητα τα ποσοστά της «Χρυσής Αυγής» και σε ύψος ρεκόρ για όλη σχεδόν την επικράτεια. Το νέο αυτό αποτέλεσμα δημιουργεί προβληματισμό στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ αφού όπως χαρακτηριστικά λένε «φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό των αστυνομικών που αντιμετωπίζει το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, των λαϊκών κινητοποιήσεων και άλλα κρίσιμα θέματα για την κοινωνική γαλήνη, με την ματιά της «Χρυσής Αυγής». Σχεδόν η μισή ΕΛ.ΑΣ φαίνεται ακόμη να έχει την ίδια αφοριστική αντίληψη για το πολιτικό σύστημα, με την «Χρυσή Αυγή». Κι αυτό είναι ένα κρίσιμο πρόβλημα...».

    Τα νέα αυτά συμπεράσματα για τις κρυφές πολιτικές προτιμήσεις των ένστολων προκύπτουν από την ανάλυση των ψήφων σε 11 εκλογικά τμήματα της Αθήνας στα οποία ψήφισαν, στις 17 Ιουνίου- με βάση ειδικούς εκλογικούς καταλόγους - χιλιάδες αστυνομικοί που υπηρετούν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και σε υπηρεσίες όπως η Άμεση Δράση, η ΔΙΑΣ, η Ασφάλεια Αττικής και άλλες. Τα τμήματα αυτά -από το 806 ως και το 816 εκλογικό τμήμα- , βρίσκονται στα σχολικά συγκροτήματα στην οδό Αμπελακίων 24 και στην οδό Πανόρμου, κοντά στο κτίριο της ΓΑΔΑ, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.


    Σε όλα αυτά τα τμήματα η «Χρυσή Αυγή» έλαβε ποσοστό από 17,2% έως 23,04% που είναι σχεδόν ίδια με αυτά που είχε λάβει, το ίδιο κόμμα, στα ίδια τμήματα και στις εκλογές του περασμένου Μαΐου. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ένα εξ αυτών -στο 809- η «Χρυσή Αυγή» έλαβε ποσοστό 21,7% ενώ στις εκλογές της 6ης Μαΐου το ποσοστό αυτό ήταν 21,06%. Στα υπόλοιπα τμήματα οι «απώλειες» της «Χρυσής Αυγής» είναι εξαιρετικά μικρές. Στο 811 τμήμα, στις εκλογές της Κυριακής η «Χρυσή Αυγή» έλαβε ποσοστό 23,04% έναντι 23,08% τον Μάιο, στο 814 πήρε 21,58 έναντι 21,88% και στο 806 21,99% έναντι 22,2%.



    Για να γίνει αντιληπτή η μαζικότητα της «ψήφου» των αστυνομικών προς την «Χρυσή Αυγή» αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι σε γειτονικά αστυνομικά τμήματα όπως το 804 και το 805 το ποσοστό αντίστοιχα της «Χρυσής Αυγής» είναι 5,35 και 6,57%.



    Κατά μέσο όρο σε κάθε ένα από αυτά τα τμήματα, όπως προκύπτει εξάλλου και από τους εκλογικούς καταλόγους, ψηφίζουν περίπου 550-700 άτομα και ο αριθμός των αστυνομικών που ψηφίζουν σε αυτά κυμαίνεται από 20% ως 30% επί του συνόλου των ψηφισάντων. Αν συνυπολογισθεί λοιπόν ότι στα συγκεκριμένα τμήματα που ψηφίζουν οι αστυνομικοί το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής» είναι υπερτριπλάσιο του μέσου όρου του συγκεκριμένου κόμματος προκύπτει το συμπέρασμα ότι σε ποσοστό άνω του 50% των αστυνομικών υποστηρίζει το συγκεκριμένο κόμμα.

    Οσον αφορά τις υπόλοιπες πολιτικές προτιμήσεις των αστυνομικών, όπως προκύπτει από τις ίδιες αναλύσεις, φαίνεται να δίνεται μαζικά ψήφος στη Νέα Δημοκρατία. Είναι ενδεικτικό ότι σε ένα από αυτά τα τμήματα - το 814 - με συμμετοχή ένστολων ψηφοφόρων η ΝΔ έλαβε ποσοστό 33,14% έναντι 16,16 τον περασμένο Μάιο και ο ΣΥΡΙΖΑ 14,07% έναντι 10,43% πριν δύο μήνες.

    ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ - Οι αστυνομικοί ψήφισαν και πάλι μαζικά «Χρυσή Αυγή» - κοινωνία
     
  8. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Για του λόγου το αληθές δείτε την καταγγελία αστυνομικών για συναδέλφους τους Νεοναζι.

    Το ζώο αναρχοκομμούνι:jerkit:

    ΠΗΓΗ:Ανοιχτή επιστολή αστυνομικών: Να διαλύσουμε το παρακράτος των ταγμάτων εφόδου | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Και ψηφίσαν πασοκ...
     
  10. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Αγαπητέ σας προτρέπω να διαβάσετε την παρακάτω επιστολή ένος ζώου, αμόρφωτου, αναρχοκομμουνιστή, απολίτιστου, ανέραστου που φέρει το όνομα Μάνος Χατζιδάκις.

    Ίσως δεν έτυχε να τον γνωρίζετε αγαπητέ.

    Θα σας οφελήσει πιστεύω.

    Μάνος Χατζιδάκις: Ο νεοναζισμός δεν είναι οι άλλοι | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα



    Επίσης για την καλύτερη διαμόρφωση της Ελληνικότητας σας θα σας παρακαλούσα αγαπητέ να διαβάσετε το ψήφισμα του Δημοφάντους για την κατάλυση της Δημοκρατίας


    ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗNΑΙΩΝ ΕΠΙ ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΦΑΝΤΟΥ- 510 π.χ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ


    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ, ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΤΩΣΕ• Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ• Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΝΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ• ΟΛΟΙ ΔΕ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ, ΚΑΤΑ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ, ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΦΑΓΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΑΞΕΙ ΤΕΤΙΑ ΕΡΓΑ• Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ: " ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΑΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ, ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. • ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΑΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΥΡΑΝΝΟΣ...
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    ακριβως !!!! ... λογχες και ασπιδες ... μια χαρα τα ειπες ....  


    Μαγνήσιο: Ο μαγνησίτης που εξάγει η χώρα µας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.

    Αλουμίνιο: Εδώ και μερικά χρόνια η Γαλλία ελάττωσε την παραγωγή της σε αλουμίνιο και η Ελλάδα πλέον είναι πρώτη στην Ευρώπη σε παραγωγή του αλουμινίου, µε χιλιάδες εφαρμογές.

    Βωξίτης: Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη βωξιτοπαραγωγός χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο βωξίτης χρησιμοποιείται και στην κατασκευή αεροσκαφών, ηλεκτρικών συσκευών, μεταλλικών κατασκευών και αλλού.

    Σµηκτίτες: Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες στην εξόρυξη σµηκτιτών, οι οποίοι έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών, όπως η διάθεση αποβλήτων, τα φάρµακα, τα καλλυντικά και άλλα.

    Νικέλιο: H Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως µε σηµαντικά κοιτάσματα νικελίου στο υπέδαφός της. Υπάρχει ένα συγκρότημα παραγωγής νικελίου, του μεγαλυτέρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά εξάγεται στο εξωτερικό όπως και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα όσα εξορύσσονται.

    Η Ελλάδα είναι 3η στην παγκόσμια παραγωγή ελιάς και λαδιού
    Η Ελλάδα εξάγει το 15% της παγκόσμια παραγωγής (ελιά-λάδι)
    Η Ελλάδα είναι 3η σε παραγωγή κρόκου. (saffron)
    Η Ελλάδα είναι 5η σε εξαγωγές σπαραγγιών
    Η Ελλάδα είναι 7η παγκοσμίως σε εξαγωγές βαµβακιού
    Η Ελλάδα είναι 11η σε παραγωγή βαµβακιού
    Η Ελλάδα είναι 14η σε αφίξεις τουριστών. 18,2 εκ
    Η Ελλάδα είναι 16η σε εξαγωγές τυροκομικών προϊόντων
    Η Ελλάδα είναι 1η στην παγκόσμια ναυτιλία

    αντε μηπως ανοιξει κανενα μυαλο και καταλαβει τι παιζεται εδω ..............
    θελει τροπο ... οχι κοπο .....
    οχι πετρελαια και φαρμακα δεν θα χαναμε ..... χρυσους θα μας εκαναν για να τους τα αγορασουμε .....
     
  12. Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ο Μάνος Χατζηδάκις , ενας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης και μια φωτισμένη προσωπικότητα της δεξιάς στην Ελλάδα. Στενός φίλος του πρεσβήτερρου Καραμανλή. Αυτη την εποχη μας λείπει ιδιαίτερα
     
Thread Status:
Not open for further replies.