Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι κάνετε με τους αγενείς και άσχετους όταν αυτοί παρουσιάζονται ως οι Κυρίαρχοι των ονείρων σας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 30 Ιουνίου 2012.

  1. gaby

    gaby Guest

    Εγώ προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν ότι δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα, αλλά όσο προσπαθώ τόσο αρνούνται, επειδή θέλουν να κάνουν το δικό τους.

    Δεν θέλω να γίνομαι αγενής και δεν θέλω να υποτιμώ άλλους επειδή το βίτσιο τους δεν είναι ίδιο με το δικό μου.

    Όμως, όταν το βίτσιο τους είναι βασικά η κοροϊδία των άλλων, όταν είναι καθ έξιν εφαψίες - τάχα μου ότι είναι σαδιστές που τους ενδιαφέρει μόνον ο πόνος και το χειρότερο, φαντάζονται συγχρόνως ότι σώζουν τα προσχήματα, τότε τι κάνει μια υποτακτική;

    Εντάξει, έστω ότι τον εαυτό της ξέρει να τον γλυτώνει. Εντάξει, έστω ότι συγχωρεί στον εαυτό της που έχασε μια ώρα από τη ζωή της χωρίς λόγο.

    Αφήνει όμως τον τύπο να κυκλοφορεί ανενόχλητος, μέσα στη δηθενιά του και ό,τι ψαρέψει; Δεν μου φαίνεται πολύ σωστό.

    Ή βγαίνει κάπου - που άραγε - και φωνάζει: "Προσοχή προσοχή, κυκλοφορεί ανάμεσά μας εξηντάρης που λέει πως είναι πενήντα, δεν ξέρει απολύτως τίποτα γι' αυτά που λέει πως θέλει να κάνει, δηλώνει Εκπαιδευτής και εννοεί ότι θέλει να του παίρνουν πίπες, είναι μεν ακίνδυνος, τουλάχιστον για μένα, αλλά ιδιαίτερα ενοχλητικός στην ανεπίγνωστη αγένειά του, είναι μαμούνι και κουτσομπόλης ενώ και η ανάσα του ακόμα εντός του χώρου προσβάλει αυτούς που πραγματικά ανήκουν εδώ";
     
  2. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    η αγενεια και η ασχετοσυνη ειναι διαφορετικα πραγματα .... και συνεπως διαφορετικος και ο χειρισμος ...

    ειμαι κατα στο ξεκατινιασμα ... αν εκεινος πλησιασε στο πριβε και δεν μετεφερε κατι σε αλλους , αυτο πρεπει να γινει σεβαστο .. διαφορετικα η κατινα θα διαπομπευται δημοσιως , θα κοβεται το μαλλι συριζα (οχι του Αλεξη) , και θα της βαζουμε μια ταμπελα που θα γραφει "Σκυλος Δαγκωνει" ... φυσικα αν εκεινος εχει ανοιξει το στομα του δεξια και αριστερα με την δικη του εκδοχη που δε του εκατσε .. γαμησε τον τον πουστη ...

    επισης μερικες φορες , ειναι καλο να ρωταμε τον ευατο μας ... "αν μου την ειχε πεσει με τον ιδιο ακριβως τροπο , κανενα ομορφοπαιδο απο τα Τουρκικα σηριαλ .... θα με ειχε πειραξει η αγενεια και η ασχετοσυνη του ?? "
    επειδη τις περισσοτερες φορες η απαντηση στο παραπανω ερωτημα ειναι προφανης , ας εχουμε στο μπακ ραουντ οτι μερικες φορες ισως δεν φταιει η αγενεια και η ασχετοσυνη , αλλα η ελειψη εμφανισης του μοντελου των ονειρων μας .

    και τελος η αποψη του στοχαστη ....
    αν ενας αγενεις και ασχετος 60αρης , θεωρησε οτι μπορει να σε διεκδηκησει , εμενα προσωπικα μου χτυπανε καμπανακια .. διοτι ή ο 60αρης ειναι υπερβολικα ασιοδοξος ή κατι τον εχει κανει να πιστευει πως μπορει να παιξει ...
    με αλλα λογια που ειναι ο νεος ωραιος γνωστης και ευγενικος κυριαρχος που σε εχει ? .. γιατι δεν υπαρχει ? ...
    αν υπηρχε σαφως και δεν θα πλησιαζε ο 60αρης ....
    δεν εννοω να του πεις και ευχαριστω που προσπαθησε να σε πλησιασει , αλλα σκεψου λιγο τους λογους που σε εβαλαν στο πιθανο ταργκετ γκρουπ του .
     
  3. Απάντηση: Τι κάνετε με τους αγενείς και άσχετους όταν αυτοί παρουσιάζονται ως οι Κυρίαρχοι των ονείρων σας;

    Για τον μαλάκα όσο και αν μιλάς, ακόμη και αρνητικά διαφήμιση του κάνεις. Του αρέσει, καυλώνει να αντιπαρατίθεται..
    Αποψη μου είναι πως ότι δεν αξίζει το πετάμε.. δεν ασχολούμαστε μαζί του.
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Re: Τι κάνετε με τους αγενείς και άσχετους όταν αυτοί παρουσιάζονται ως οι Κυρίαρχοι των ονείρων σας;

    Α λοιπόν, να βρούμε κανέναν γκομενάκο για περιφρούρηση  

    Όσο για τους λόγους, έχω να σου πω τρεις, ο ένας η ηλικία μου, ο άλλος αυτά που έχει ακούσει ότι ξέρω και ο τρίτος ότι είναι μαμούνι που χώνεται και μαθαίνει πράγματα τα οποία θέλει να διαπιστώσει αν είναι πραγματικά. Υπάρχει και ένας τέταρτος, κρίσιμος, τον οποίο σέβομαι και για τον οποίο συνήθως δίνω τόπο στην ενόχλησή μου, είναι οι πραγματικές ανάγκες του καθένα. Στο χώρο, τι γουστάρει να κάνει κάποιος και με ποια δεν χωρεί ταξινόμηση ή τουλάχιστον η ταξινόμηση δεν είναι τόσο απλή όσο μπορεί να την φαντάζεται ένας κατ' ουσίαν βανίλλα  

    Και ξέρεις, δεν με πολυαπασχολεί η εμφάνιση ενώ έχω βαριά δυσανεξία στη βλακεία.

    @ sklavina,

    ναι, άλλωστε σε ποιαν κάνει κέφι να μιλάει για αυτούς τους τύπους.

    Πλην, για να φτάσω να ανοίξω νήμα σχετικά θα πει ότι διαπίστωσα πως υπάρχουν περιπτώσεις για τον χειρισμό των οποίων η σιωπή κρίνεται ανεπαρκής, συνενοχική σχεδόν και δεν κάνει καλό σε κανέναν. Δεν το κάνω για πλάκα. Θα μου πεις, όταν κάποιος λέει σε κάποιαν που μόλις γνωρίζει "α, εσύ λες την πραγματική σου ηλικία, για σκέψου!" και το κοροϊδεύει αυτό ενώ ο ίδιος είναι ολοφάνερα πάνω από δέκα χρόνια μεγαλύτερος από αυτό που δηλώνει, πρόκειται για κάτι ασήμαντο.

    Αλλά είναι στ' αλήθεια ασήμαντο; Και αν είναι, στο κάτω κάτω, γιατί να γελάσω μόνη μου; Πάρτε το για γέλιο.
     
  5. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Re: Τι κάνετε με τους αγενείς και άσχετους όταν αυτοί παρουσιάζονται ως οι Κυρίαρχοι των ονείρων σας;

    Στο σχόλιο δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η ηλικία. Τι πάει να πει "θεωρησε οτι μπορει να σε διεκδικήσει" γιατί να μην το θεωρήσει? Ο 60αρηδες δηλαδή δεν έχουν δικαίωμα στη ζωή? Γιατί πρέπει δηλαδή να κάνουμε ή πρωταθλητισμό ή να μην αθλούμαστε καθόλου?

    Η αγένεια βέβαια είναι άλλο πράγμα. Ασφαλώς κατακριτέα απ' όπου και αν προέρχεται, αλλά επίσης δεν έχει σχέση με την ηλικία. Νομίζω εγώ τουλάχιστον.
     
  6. Armida

    Armida Regular Member

    Απάντηση: Τι κάνετε με τους αγενείς και άσχετους όταν αυτοί παρουσιάζονται ως οι Κυρίαρχοι των ονείρων σας;

    Απλώς παρουσιάζονται και τίποτα παραπάνω, απο ένα σημείο και μετά παύεις να ασχολείσαι. Από ένα σημείο και μετά το θέαμα μπορεί και να καταντήσει γελοίο. Το θέμα είναι τι γίνεται οταν αυτοι είναι επικίνδυνοι (γιατι δεν μπορεί να είναι ούτε αγενείς ούτε άσχετοι).
     
  7. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Τι κάνετε με τους αγενείς και άσχετους όταν αυτοί παρουσιάζονται ως οι Κυρίαρχοι των ονείρων σας;

    Επειδη ειμαι οξυθυμο παιδι και βρωμοστομο οταν εκνευρισθω,θα ειχαμε θεματα αν μου συνεβαινε....(ευτυχως δεν ειμαι ελευθερη οποτε δεν μιλαω με κανενα....).

    Και επιπλεον θα ενημερωνα απαντες για τον βλακα που υποδυεται τον καραμαστερα μονο και μονο για να κανει αυτο που κανουν δισεκατομμυρια ανθρωποι......να πηδηξει.

    Δυστυχως οι ανθρωποι θεωρουν δυσκολο να πουν το αυτοννοητο.
    Δηλαδη : με καυλωνει ο κυριαρχικος ρολος στο κρεβατι και θελω να τον δοκιμασω μαζι σου και λενε χιλιες δυο πιπες για να το καταφερουν.

    Thats life, thats people
     
  8. Re: Απάντηση: Τι κάνετε με τους αγενείς και άσχετους όταν αυτοί παρουσιάζονται ως οι Κυρίαρχοι των ονείρων σας;

    Ούτε με μένα;  
    Μήπως θες να ρθω να σε λευτερωσω;
     
  9. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι κάνετε με τους αγενείς και άσχετους όταν αυτοί παρουσιάζονται ως οι Κυρίαρχοι των ονείρων σας;

    Ω,ναι Αφεντη Ηλιε Κορνηλιε......ελα να με σωσεις.
    Να με παρεις στα στοιβαρα σου μπρατσα και να με παρεις μακρια στην σπηλια σου να γινω σκλαβα σου.....να με κανεις οτι θες.....αχ, καυλωσα παναθεμα σε!!!
     
  10. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Τι κάνετε με τους αγενείς και άσχετους όταν αυτοί παρουσιάζονται ως οι Κυρίαρχοι των ονείρων σας;

    Να τι να κάνετε:
    Να ανοίξετε το νήμα "Τειρεσίας Υποτακτικών".
    Θα πηγαίνετε και θα post-άρετε, θα report-άρετε, και θα cool-αρετε, ανταλάσσοντας πληροφορίες και κάνοντας και τον χαβαλέ σας ....  
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Τι κάνετε με τους αγενείς και άσχετους όταν αυτοί παρουσιάζονται ως οι Κυρίαρχοι των ονείρων σας;

    Καλημέρα, καλό μήνα  

    @ Alexkat,

    θα ήταν πολύ δουλειά σε επίπεδο έρευνας και τεκμηρίωσης με ασήμαντο αποτέλεσμα, για λόγους που δεν είναι της παρούσας. Άλλωστε, άνοιξα το νήμα για να αναφερθώ σε όλως εξαιρετικές περιπτώσεις, η μια με την οποία διασταυρώθηκα πραγματικά με έκανε να απορήσω. Ήταν σα ν άνοιξα ένα κουτί που το νόμιζα άδειο και το βρήκα γεμάτο σκουλήκια ...

    Τέλος πάντων, λίγο λίγο λέω περί τίνος επρόκειτο, για να μην πατήσει τη λακκούβα με τη λάσπη καμία άλλη σαν και εμένα και κοιτάζω να δω τι θα κάνω εφεξής.

    Παραέχουμε γίνει όμως "ας έρθει όποιος γουστάρει και βλέπουμε", ούτε καν "όλοι οι καλοί χωράνε" και έχουμε πήξει στους αχαχουχα οι οποίοι πολλαπλασιάζονται με ρυθμούς άγριους. Αυτό που αποκαλούμε "ο χώρος" αμφιβάλλω αν έχει πια την αντοχή να τους ξεσκαρτάρει. Και καλά εμένα αυτό που μου έτυχε. Οι άτυποι επαγγελματίες που έχουν γεμίσει τον χώρο; Πολλά άλλα φρούτα που καμία σχέση με αυτά που ισχυρίζονται δεν έχουν;

    @ NobodyKP,

    η ηλικία από μόνη της ασφαλώς δεν είναι θέμα, το βαρύ ψέμα για την ηλικία για μένα είναι θέμα, η μομφή για τον άλλο που δεν λέει ψέματα δείχνει δυσάρεστα πράγματα, αλλά έχει και την πλάκα της. Αγένεια που προέρχεται από ασχετοσύνη.

    @ cornilios,

    μακάρι να μπορούσες  

    @ Astrovroxi,

    τείνω προς τη δεύτερη επιλογή σου, αν το πρόβλημα ήταν αυτό που θέτεις δεν έμπαινε θέμα, για "κοκκινοσκουφίτσα" με πέρασες βρε γατί;
     
  12. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Τι κάνετε με τους αγενείς και άσχετους όταν αυτοί παρουσιάζονται ως οι Κυρίαρχοι των ονείρων σας;

    Αν και post-άρισα με χιουμορίστικη χροιά, ως παλαιότερη και εμπειρότερη στον στον χώρο σίγουρα γνωρίζεις περισσότερα και εκτιμάς καλύτερα ...



    Έχεις δίκιο σ' αυτά που γράφεις αλλά δεν νομίζω ότι μπορούν να γίνουν και πολλά επ' αυτού, διότι ο "χώρος"
    είναι ανοικτός και προσβάσιμος σε κάθε καρυδιάς καρύδι, ..... από κάθε άποψη ....