Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Βρασίδας και η σκλάβα του ,κορώνα στο κεφάλι του

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 16 Ιουλίου 2012.

  1. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Βρασίδας και η σκλάβα του ,κορώνα στο κεφάλι του

    Ναι οκ, αλλα βλεπεις πως η ερωτηση αυτη δειχνει να με φερει σε δυσκολη θεση.
     
  2. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Ο Βρασίδας και η σκλάβα του ,κορώνα στο κεφάλι του

       ...... 
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ο Βρασίδας και η σκλάβα του ,κορώνα στο κεφάλι του

    Τι συμβαίνει καλή μου; Δεν είναι βιτσιόζες οι σημερινές υποταγμένες; Το κάνουν επειδή έχασαν ή άφησαν να περάσει το τρένο του εκμοντερνισμού; Τις τρώνε με τη ζώνη, κλυσματωμένες επειδή π.χ.βαρέθηκαν να ετοιμάζουν σαλάτα;
     
  4. Απάντηση: Ο Βρασίδας και η σκλάβα του ,κορώνα στο κεφάλι του


    Μέσα στην κοινωνία του BDSM αλλά και στην κοινωνία γενικότερα υπάρχουν άνθρωποι και "άνθρωποι", άνθρωποι και ανθρωπάκια. Με διαφορετικές ανάγκες, θέλω, επιθυμιες σε κάθε εποχή.
    Δεν γνωρίζω γιατί σου θυμίζει κάτι τέτοιο αυτό το πακέτο και τι είναι αυτό που σε κάνει να το βλέπεις έτσι. Νομίζω πως οι συγκρίσεις είναι ανώφελες ακόμη και αν περιλαμβάνει κατά ένα ποσοστό αυτό που αναφέρεις.
    Μη τσουβαλιάζεις όλες μαζί τις έννοιες όμως. Η σταθερότητα είναι σαφεστατα για μενα ανάγκη. Η άδεια επίσης ανάγκη αλλά και ερωτική έκφραση. Η αδυναμία λήψης αποφάσεων είναι κάτι άλλο. Δεν αμφισβητώ πως υπάρχουν τέτοια άτομα υποτακτικής ψυχολογίας, ακόμη και άτομα που δηλώνουν Κυριαρχικά.
    Προσωπικά τα καταφέρνω ικανοποιητικά στη λήψη αποφάσεων. Το θέμα είναι όμως πως αυτό είναι ένα κομμάτι που μέσα στη σχέση μου θεωρώ πραγματικά περιττό. Είναι κάτι που δεν το έχω ανάγκη και που δεν μου προσφέρει κάτι πέρα από έναν αθέμιτο ανταγωνισμό μεταξύ εμου και του συντρόφου μου. Του Κυριου μου. Έπειτα πολλές από τις εντολές Του μη ξεχνας πως μπορεί να έχουν σκοπό να με οδηγήσουν στη λήψη αποφάσεων σε κάποιο θέμα που Εκείνος θα κρίνει. Που σημαίνει πως αν έχω εντολή να αποφασίσω για κάτι αυτό θα κάνω.
    Ακόμη και τα κουλουράκια μια χαρά τα βρίσκω. Τις συμπεθέρες όχι lol ..μην το παρακάνουμε.
    Δεν είμαι φεμινίστρια ουτε και αντιφεμινίστρια. Είμαι υπέρ του σεβασμού στην οντότητα του άλλου όταν και εκείνος σέβεται εμένα. Στο τρυπάκι του "μέχρι εκεί είναι οκ, αλλά από εκει και πέρα ανώμαλο κάτι" δεν θα μπω.
    Οι σχέσεις αυτές βασίζονται στον σεβασμό, την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τον αστείρευτο ερωτισμό που πηγάζει. Νομίζω πως μας φέρνουν πιο κοντά στην φύση και άρα στο φυσικό, σε καταπιεσμένες βαθειες ανάγκες μας που μέσα απο αυτά που ανεφερα παραπάνω αλλά και μέσα απο τη συναινεση την οποία δίνεται μπορεί να γίνουν πολύ όμορφες και ισορροπημένες. Ασχέτως αν περιέχουν ψήγματα πατριαρχικής, μητριαρχικής, βανίλα και τσιμπολογήματα απο εδώ και εκεί.
    Δεν βρίσκω τίποτα κακό στις παραδοσιακές δομές που αναφέρεις παρόλα αυτά. Είμαι υπέρμαχος αυτών αλλά αν ζούσα σε εκείνη την εποχή πιθανόν να μην ήμουν.
    Ξέρεις η μεγάλη διαφορά είναι η συναινεση. Δε μπορεί και δεν επιτρέπω σε κανέναν να με χρησιμοποιήσει, φερθεί όπως εκείνος μόνο θέλει επειδή έτσι γουσταρει, επειδή έτσι του γύρισε το μυαλό. Διοτι τότε αυτό γινόταν. Και όχι απο ερωτισμό και καύλα.  
     
  5. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Ο Βρασίδας και η σκλάβα του ,κορώνα στο κεφάλι του


    δεν ειπα τιποτα Κυρια.....μην μου τις βρεξετε παλι.....