Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ερευνα BDSM!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nadia R., στις 20 Ιουλίου 2012.

  1. Επίσης το να μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας δεν κοστίζει τίποτα αλλα το κανεις , να σου πω κάτι όμως; Οι παλιοι Αμερικάνοι χαρτοπαίχτες έλεγαν:
    "Αν στο παιχνίδι δεν μπορείς να εντοπίσεις το κοροϊδο , τότε το κοροϊδο ίσως να είσαι εσύ"
    Θέλω να πω πως αναγκαία και ικανή συνθήκη για να γελάσεις με τα "κοροϊδα" είναι να τους πείσεις , αν δεν του πείσεις ίσως να γελάνε αυτοί μαζί σου
    η να γελάνε με την αφέλεια σου να νομίζεις οτι μπορείς να τους δουλεψεις.
    Βέβαια έπεισες μερικούς στο αλλο νημα που ανοιξες αλλα οκ, οι εκ φύσεως χαζοί δεν μετράνε  
     
    Last edited: 20 Ιουλίου 2012
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Απάντηση: Ερευνα BDSM!

    Θα ήμουν πρόθυμος να βοηθήσω αν είχα το κατάλληλο κίνητρο. Ο Κορνήλιος μου έδωσε μία ιδέα. Επειδή βαριέμαι το να κάθομαι και να λέω και να λέω, τι θα έλεγες για ερωτήσεις και απαντήσεις και προς τις δύο κατευθύνσεις. Αρθρογράφος είσαι θα έπιασες τι εννοώ. Ρωτάει κάποιος απαντάς μετά ρωτάς εσύ και απαντάει αυτός. Δίκαιο νομίζω...

    Αν συμφωνείς σου αφήνω την πρώτη ερώτηση...
    Γιατί δηλώνεις Mistress;
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Απάντηση: Ερευνα BDSM!

    Επίσης θα μου επιτρέψεις να δώσω μία διακριτική συμβουλή. Υπάρχει πληθώρα νημάτων με αυτό που ζητάς. Σε διάρκεια έως και 5-6 χρόνων. Όρεξη να έχεις και να ψάξεις και να διαβάσεις. Κάτι που σίγουρα θα το κάνεις νομίζω, ως σωστή αρθρογράφος.
     
  4. GCHL

    GCHL Hijo de la Luna

    Απάντηση: Ερευνα BDSM!

    Κατά τη δική μου γνώμη, κάποιοι μπήκαν σ' αυτό το φόρουμ από περιέργεια, άλλοι για αναζήτηση ανθρώπων με ίδιο σεξουαλικό προσανατολισμό με το δικό τους, άλλοι από δίψα για γνώση ενός αντικειμένου δεν είναι ευρέως γνωστό [τουλάχιστον σε όλες τις εκφάνσεις και μορφές του], άλλοι για να βρουν το εαυτό τους, άλλοι για να γνωριστούν με άλλα μέλη και ακόμα να συνάψουν και σχέσεις bdsm, αν κάποιος βρεθεί να τους κάνει το "κλικ" κ.λπ..
    Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ όμως πως κάποιοι μπορούν να επωφεληθούν επαγγελματικά [και φανερά μάλιστα] χρησιμοποιώντας τις απορίες κάποιων μας, τις καταθέσεις ψυχής άλλων από εμάς, τις ερωτικές αμφιβολίες ή αναζητήσεις μας, το τι μας "φτιάχνει" κλπ. για ψυχοερευνητικούς σκοπούς, γι' αρθρογραφία, στατιστικές, δημοσιεύσεις κλπ..
    Το ότι γράφουμε ανώνυμα εδώ, δεν σημαίνει πως θέλουμε να δημοσιεύονται κι αξιοποιούνται αυτά που λέμε, [είτε σοβαρά, είτε αστεία], σε περιοδικά, επ' ωφελεία [οικονομική, επαγγελματική κλπ] κάποιων συμφορουμιτών μας.
    Έντιμο βέβαια εκ μέρους της που η Nadia R. φανέρωσε το σκοπό ανοίγματος του νήματος αυτού, όμως δεν μπορώ να χωνέψω πως οι απόψεις και τα λεγόμενα κάποιων από εμάς θα ενισχύσουν οικονομικά κι επαγγελματικά κάποιους αφανείς κερδοσκόπους [δεδομένου ότι η νηματοθέτρια δηλώνει πως είναι απλά ο τελευταίος τροχός της αμάξης].
    Δεν επιτίθεμαι λοιπόν στην ερευνήτρια, αλλά κατακεραυνώνω αυτούς που την χρησιμοποιούν [αυτήν και όσους από εμας "τσιμπήσουμε"] μέσα σ' αυτό το φόρουμ!
     
  5. Re: Απάντηση: Ερευνα BDSM!

    Καλα δε μου λες , εσυ πιστεύεις αυτα που λέει; ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ
     
  6. xy

    xy Regular Member

    Απάντηση: Ερευνα BDSM!

    Καλά ρε Κορνήλιε, γιατί είσαι τόσο κακός δηλαδή ; και στην τελική άμα κάποιος θέλει να δοκιμάσει ας το κάνει, το πόσο κορόιδο είναι αυτός η πόσο μας δουλευει αυτή, ας το ανακαλύψονε αυτοί. Αυτά τα λέω γιατί, ήτανε ευγενική όπως και να έχει.
     
  7. Re: Απάντηση: Ερευνα BDSM!

    Οκ ειμαι κακός επειδή ετσι θελω εσενα τι λογος σου πεφτει; Στο κατω κατω κι εγω γραφω τη γνωμη μου κι αν δεν σ αρεσει εχω κι αλλη
    Κι αν πιστευεις οτι με το να υποτιμα καποιος την νοημοσυνη σου , η εστω να το προσπαθει , ειναι ευγενικός τι να σου πω , εσυ ξερεις
     
  8. Armida

    Armida Regular Member

    Απάντηση: Ερευνα BDSM!

    @ Nadia R. Αν όντως είσαι αρθρογράφος-ψυχολόγος όπως λες, λάθος προσέγγιση. Και τι έρευνα είναι αυτή ακριβώς? Νομίζω οτι μια ανάγνωση των θεμάτων και των απόψεων θα ήταν αρκετή. Αλλά ήμαρτον, ποιός περιμένεις να σε πιστέψει?
     
  9. dom2012

    dom2012 Regular Member

    Απάντηση: Ερευνα BDSM!

    Μετά από αυτό που μας έκανες κορίτσι - διερευνήτρια (αν είσαι κορίτσι και αν είσαι αυτή που λες) που πήγες εμένα προσωπικά να μου διαλύσεις το μυαλό με τν εξυπνάδα σου… σου προτείνω να διερευνήσεις στην πράξη το θέμα με την προσωπική μου ¨τρυφερή¨ καθοδήγηση.
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Ερευνα BDSM!

    Aγαπητή Nadia R. Ένα έχω να πώ.
    Με έχεις συγκλονίσει!
     
  11. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Ερευνα BDSM!

    Sklavina έχεις δικιο..Nadia πρεπει να μαθεις ότι όταν κανεις έρευνα με subjects `και όχι objects , το λες και τους παιρνεις και την άδεια (πολλες φορες γραπτη)..αυτα επειδη τωρα φαινεται να αρχιζεις..
     
  12. Noardos

    Noardos Regular Member

    Απάντηση: Ερευνα BDSM!

    Ο Cornillios κάτι έχει μυριστεί, για τους λοιπούς, ας σκεφτούν λίγο, πιο ενεργό μέλος (κατά το παρελθόν) γένους θηλυκού, έχει εξαφανιστεί που και στο παρελθόν έκανε αίσθηση με παρόμοιο τρόπο γραφής....

    Άντε λαγωνικά μου....