Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Gender Bender

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος woohoo, στις 3 Ιουλίου 2012.

  1. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Gender Bender

    Δεν ξέρω αν πρόκειται περί "συνωμοσίας ενάντια στο ανθρώπινο είδος" αλλά από πλευράς Marketing βολεύει πολύ να μην έχεις δυο διαφορετικές γραμμές παραγωγής ενώ ταυτόχρονα να διπλασιάσεις τους πιθανούς πελάτες σου.  
     
  2. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Gender Bender

    Σε κάποιους τομείς της ζωής ναι ήταν. Γιατί κάνει εντύπωση αυτό? Η εξέλιξη δεν είναι πάντα συνυφασμένη και με την πρόοδο. Κάθε τι το μεταγενέστερο δεν είναι απαραίτητα και καλλίτερο. Ακόμα και η φύση λειτουργεί με την διαδικασία της "δοκιμής & διόρθωσης" ("trial & correct" αγγλιστί). Μόνο εμείς οι άνθρωποι μέσα στην αλαζονεία που μας διακατέχει πολλές φορές θεωρούμε πως είμαστε αλάνθαστοι στις επιλογές μας.

    M KOstas
     
  3. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Gender Bender

    Σε ποιους τομεις της ζωης αναφερεσαι?
     
  4. dom2012

    dom2012 Regular Member

    Απάντηση: Gender Bender

    «Αρκεί να τους διπλασιάσουμε» λέει «και άσε τους μετά να αποφασίσουν μόνοι τους ποιος είναι ο άνδρας του σπιτιού»  
     
  5. voluptas

    voluptas Regular Member

    Απάντηση: Gender Bender

    Oι έρευνες της αγοράς την τελευταία 10ετία ως προς τους άνδρες δείχνουν ότι ναι κάποια αντρικά προϊόντα πουλάνε, αλλά έμειναν στάσιμα. Κοινώς κάτι έβγαλαν από τους άντρες αλλά απ' ότι φαίνεται δεν έχουν αυξανόμενο κέρδος. Μη συγκρίνεις καταναλωτική συμπεριφορά άνδρα και γυναίκας. Δεν έχουν καμμία σχέση (υπό την έννοια ότι η γυναίκα αποτελεί περί του 70-80% της κατανάλωσης τέτοιων προϊόντων και ο άνδρας το υπόλοιπο.

    Τώρα αυτό με τα αυτοκίνητα που λες ισχύει εν μέρει, αλλά είναι εκτός θέματος

    Αυτό δεν είναι ασφαλές επιχείρημα. Είναι αυθαίρετο. Υπάρχουν σαφώς ακριβότερα μποξεράκια από στρινγκ, όπως και στρινγκ πολύ ακριβότερα από μποξεράκια. Κατά μέσο όρο όμως η γυναίκα ξοδεύει πολύ περισσότερα από έναν άνδρα για προϊόντα ένδυσης, περιποίησης κλπ..
     
  6. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Gender Bender

    Αμα ειναι να κραζεις και να μην συνησφερεις τιποτα επανηλημενως, τοτε μην μπαινεις καν στο κοπο να ποσταρεις.

    Και να μην σου αρεσουν οσα συμβαινουν στον κοσμο, ξυδακι.
     
  7. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Gender Bender

    Συνήθως οι άνθρωποι μέσα στο άγχος της καθημερινής προσπάθειας για επιβίωση, ξεχνάμε πως πριν απ' όλα είμαστε ζώα (με την φυσική έννοια του όρου όχι την ειρωνική). Έτσι ξεχνάμε πως έχουμε βασικές ανάγκες τις οποίες βάζουμε στο πλάι ή αγνοούμε (όχι πάντα εσκεμμένα) και οι οποίες απλώς μένουν ακάλυπτες. Δεν εξαφανίζονται! Αυτό έχει τρομακτικά αποτελέσματα στη ζωή μας έστω και αν το "αγνοούμε".

    Για χιλιάδες χρόνια η αλλαγή ήταν η εξαίρεση και η σταθερότητα ο κανόνας. Απο τον 18ο αιώνα λοιπόν και Ιδιαίτερα μετά την βιομηχανική επανάσταση, όλο και περισσότερο αυτός ο κανόνας τείνει να αντιστραφεί. Οι ρυθμοί της ζωής άλλαξαν ραγδαία. Πιστέψαμε πως με το να φτιάξουμε μηχανές για να μας κάνουν την δουλειά θα αποκτούσαμε περισσότερη ελευθερία και ξαφνικά ανακαλύψαμε πως όχι μόνο δεν έχουμε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας αλλά αντιθέτως αυτόν που έμεινε τον σπαταλάμε συνήθως για να κάνουμε το "σύστημα" να πάει ακόμα ποιο γρήγορα! (συνιστώ το ντοκιμαντέρ jqxENMKaeCU[/media]]Home).

    Ο άνθρωπος όμως δεν είναι φτιαγμένος για κάτι τέτοιο. Αποτέλεσμα είναι να αντιδρά βίαια, σπασμωδικά και παρορμητικά πολλές φορές χωρίς να το καταλαβαίνει. Ολο κα περισσότερο συμπεριφέρεται σαν ενα αγρίμι που το έχουν στριμώξει και μετουσιώνεται σε κάτι που δεν είναι αυτό το οποίο είχε προβλέψει η φύση γι' αυτόν.

    Ολοι λοιπόν οι τομείς που έχουν σχέση με την ψυχική υγεία και ηρεμία, πηγαίνουν προς το χειρότερο.

    Το ότι κάτι γίνεται ευκολότερα και γρηγορότερα δεν το καθιστά και καλλίτερο (βλέπε διατροφή, κοινωνικές σχέσεις, περιβάλλον κλπ). Το ότι μπορώ να κινούμαι σήμερα με 200 χλμ/ώρα και πάω στην Θεσσαλονίκη σε 3 ώρες με αναγκάζει να έχω την προσοχή μου τεταμένη και να την σπαταλάω στον έλεγχο της μηχανής χάνοντας την ομορφιά του τοπίου. Το ότι εμείς επί παραδείγματι (οι συμμετέχοντες στο forum) επικοινωνούμε μέσα από το διαδίκτυο διότι μας το επιτρέπει πλέον η τεχνολογία δεν καθιστά την επικοινωνία καλλίτερη. Αλλάζει ο όγκος όχι η ποιότητα.

    Θα κλείσω με μια εμπειρία που είχα το Σαββατοκύριακο. Το πέρασα στον Πάρνωνα (για όσους δεν τον ξέρουν είναι εδώ)! Συμμετείχα στην "6η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων" (τονίζω αστρονόμων όχι αστρολόγων). Μου έκανε εντύπωση η πληθώρα των τηλεσκοπίων και τεχνολογίας που υπήρχε εκεί. Ο Γαλιλαίος ή ο Αρίσταρχος θα πρέπει να γύριζαν στον τάφο τους. Το αποκορύφωμα της συνάντησης όμως ήταν το τελευταίο βράδυ, όταν μαζεύτηκαν οι περισσότεροι στο κέντρο του μικρού οροπεδίου και πίνοντας τσιπουράκια συζητούσαν για πράγματα ανθρώπινα, κοιτάζοντας δια γυμνού οφθαλμού τον ουρανό, μακριά από την τεχνολογία και τα τηλεσκόπια. Η σελήνη δεν έγινε ομορφότερη επειδή σήμερα μπορώ να δω τις λεπτομέρειες της επιφάνειάς της. Αντιθέτως ασχολούμενος με τις λεπτομέρειες μπορεί να χάσω την ομορφιά της αντανάκλασης της πάνω στην θάλασσα.

    M KOstas
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Gender Bender

    Οκ να μην συγκρινω καταναλωτικες συμπεριφορες. Αλλα η ανευ οριων σπαταλη χρηματος δεν ειναι κατι που αναπτυχθηκε μεσα απο τις εταιρειες καλλυντικων. Ειναι κατι που εμφανιζεται γενικα και στους ανδρες και στις γυναικες οπως με ακινητα, αυτοκινητα, κινητα, gadgets κτλ.

    Αντιμετωπιζω πολλες φορες το επιχειρημα οτι η ταση του αντρα προς το θυληκο δημιουργειται προς οφελος εταιρειων για να βαλουν το χερι τους στην τσεπη μας. Δεν ειναι ενα παιχνιδι που το παιζουν μονο αυτοι. Το παιζουν ολοι!

    Οποιος κατηγορει τοσο εντονα μονο τις εταιρειες καλλυντικων δειχνει και τις προκαταληψεις που εχει.


    Σιγουρα δεν ειναι. Ομως επιτρεψε μου να σου πω οτι σχεδον παντα τα στρινγκ αγοραζονται φθηνοτερα απο οτι τα μποξερακια. Αφου λοιπον το προβλημα του ''αντρακλα'' , και μαλιστα τοσο σοβαρο, ειναι οτι δεν θελει τις εταιρειες ενδυμασιας να εισβαλλουν στην τσεπη του μπορει να βαλει και στρινγκακι. Αφου ειναι πιο φθηνο, δεν ειναι λυση στο προβλημα του?
     
  9. voluptas

    voluptas Regular Member

    Απάντηση: Gender Bender

    Εντελώς λάθος. Το να πηγαίνεις με 200 χιλιόμετρα είναι επικίνδυνο, απαγορεύεται και δε συνίσταται. Είναι ένα άστοχο παράδειγμα. Το ότι μπορείς να πας με ένα ασφαλές αυτοκίνητο ένα ταξίδι που παλιά ήθελες 3 μέρες με κάρο, ενώ τώρα πας με ασφάλεια σε 5 ώρες είναι μεγάλη υπόθεση. Ή ό,τι πας Αμερική όχι σε ένα μήνα αλλά σε 10 ώρες με πολύ λιγότερο κίνδυνο. Φυσικά και είναι μεγάλο επίτευγμα ότι δεν πεθαίνεις από γρίπη.
    Φυσικά και είναι μεγάλο επίτευγμα ότι σε 10 λεπτά, ανταλλάσσουμε 100 γνώμες, άτομα που αλλιώς θα ντρεπόμασταν να κοιταχτούμε και δε θα γνωριζόμασταν ποτέ.

    Το θέμα είναι ΠΩΣ τα χρησιμοποιείς όλα αυτά και αν βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο ή γεμάτο.

    Και κάτι ακόμα..με το θέμα μας τι σχέση έχουν όλα αυτά? Συσχέτισε τα λίγα για να καταλάβω

    Φίλε μου ομολογώ δεν καταλαβαίνω που θες να καταλήξεις.

    Τι εννοείς πρόβλημα του άντρακλα? Λες και στην τελευταία γραμμή ''το πρόβλημα του''. Ποιο είναι αυτό το πρόβλημα?
     
  10. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Gender Bender

    Αυτό έχει σχέση με το σύστημα αναφοράς του καθενός. Οπότε ΝΑΙ μπορεί να αμφισβητείται αν το σύστημα αναφοράς το επιβάλει...

    fun mode = on
    απάντησες όμως ;-)

    fun mode = off
     
  11. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Gender Bender

    Πρωτον, ευχαριστω για τον κοπο που εκανες να δωσεις μια απαντηση.

    Αν και προσωπικα δεν με πειθεις. Εγω τουλαχιστον ουτε τα windows δεν μπορω να περιμενω για να ανοιξουν και για αυτο κουνω περα δωθε το ποντικι. Πιστεψε με, δεν ειναι κατι που το κανω μονο εγω. Μου φαινεται πως ο ανθρωπος ειναι τουλαχιστον επαρκως προσαρμοσμενος στους σημερινους ρυθμους ζωης.

    Αλλωστε γιατι ολοι ξαφνικα μετακινηθηκαν στις πολεις?
     
  12. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Gender Bender

    Αποτελεί απάντηση στην ερώτηση του woohoo "...Σε ποιους τομεις της ζωης αναφερεσαι?...".

    Οσο για τα σχόλια περί οδήγησης και οδικής ασφάλειας ευχαρίστως να τα αναπτύξουμε στο οδηγικό forum της αρεσκείας σου... αλλά όχι εδώ!

    M KOstas