Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Και κάποιοι δεν θεωρούν τους Έλληνες συνανθρώπους τους μάλλον, αλλά ζώα...

     
     
  2. vautrin

    vautrin Contributor


    Ομολογία απέραντου κυνισμού. Συνειδητά και προσχεδιασμένα βύθισαν τη χώρα στην ύφεση και την ανεργία.


    ΤΟ ΒΗΜΑ - Παναγιώτης Ρουμελιώτης: «ΤΟ ΔΝΤ ήξερε ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει» - oικονομία


    Παναγιώτης Ρουμελιώτης: «ΤΟ ΔΝΤ ήξερε ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει»


    «Η τρόικα υποτίμησε τις αρνητικές επιδράσεις που θα είχε το φάρμακό της»

    Τη θέση ότι το ΔΝΤ γνώριζε εξαρχής ότι το ελληνικό πρόγραμμα δεν θα πετύχει εξέφρασε ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Ταμείο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times.

    «Ξέραμε στο Ταμείο από την αρχή ότι το πρόγραμμα αυτό ήταν αδύνατο να εφαρμοστεί, επειδή δεν είχαμε κανένα, μα κανένα, επιτυχημένο παράδειγμα», δήλωσε για το Μνημόνιο ο κ. Ρουμελιώτης, εστιάζοντας στο γεγονός πως η τρόικα υποτίμησε τις αρνητικές συνέπειες του προγράμματος για την ελληνική οικονομία και εντέλει η οικονομία οδηγήθηκε σε μεγάλη ύφεση.

    «Η τρόικα υποτίμησε τις αρνητικές επιδράσεις που θα είχε το φάρμακό της στην ελληνική οικονομία» δήλωσε, προσθέτοντας πως «το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι μεγάλες περικοπές συνέβαλαν στο καθοδικό σπιράλ αποδεκατίζοντας την οικονομική ζήτηση εντός της Ελλάδας».

    Στο ίδιο πλαίσιο ο κ. Ρουμελιώτης επικριτικά σχολίασε πως «το επιχείρημα που συνήθως χρησιμοποιείται από την τρόικα για να ασκήσει κριτική στην Ελλάδα -και για να αγνοήσει τα δικά της λάθη- είναι πως η βαθιά ύφεση οφείλεται στη μη εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων».
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    αν μου επιτρέπεις, Λαρα , το αφιερώνω εξαιρετικά στον Elysium...
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Μα και βέβαια χαρά μου  
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    @vautrin αυτοί που αναφέρεις είναι Έλληνες. Έχουν δικαίωμα να βρίσκονται εδώ. Οι άλλοι δεν έχουν. Έπρεπε να έχουν γυρίσει ήδη στο κράτος τους.
    Έτσι λέει ο νόμος εδώ και σε όλον τον κόσμο.

    Όχι δεν είναι όλοι. Οι εγκληματίες είναι και σαν τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζονται.



    @lara και underherfeet
    Τi να αφιερώσετε βρε παιδιά; Είναι πολύ πιθανό να είμαστε ανεπιθύμητοι αλλού. Γιατί σας κάνει εντύπωση;

    Ας καθίσουν εδώ οι Έλληνες αν είναι ανεπιθύμητοι αλλού. Υπήρχαν και υπάρχουν σύνορα σε όλα τα κράτη όπως γνωρίζετε  
     
  6. Ωραίο και εύστοχο κείμενο.
    Το ελληνάκι: Οι νόσοι του ελληνικού DNA ξαναχτυπούν

    Οι νόσοι του ελληνικού DNA ξαναχτυπούν

    Εάν τελικά, στα πλαίσια της νεοελληνικής κοπαδοποίησης, ο Αύγουστος είναι ο μήνας όπου, λόγω μαζικών αδειών και καλοκαιρινής ραστώνης, θεωρούμε ότι για κάποιο λόγο τα γεγονότα παύουν να τρέχουν, τότε μάλλον δικαιολογείται και η τάση κάθε τέλη Ιουλίου ο δημόσιος λόγος να κατακλύζεται από ανούσιες διαμάχες για ανούσια θέματα. Αυτή η επιμονή να θέλουμε να δραματοποιήσουμε το τίποτα υπό την απειλή της καλοκαιρινής ουδετερότητας. Μην τυχόν και θιχτεί ο πατριωτισμός, το τσαγανό, η ιδεολογία και η ουτοπία που με τόσο πάθος υπερασπιζόμαστε τους υπόλοιπους μήνες.

    Ίσως μέσα σε αυτό το πλαίσιο να εντάσσεται και η πρόσφατη εμμονή να υπεραναλύσουμε το «αμαρτωλό» tweet της Βούλας Παπαχρήστου σε βαθμό διαλεκτικού αυτισμού. Έναν βαθμό που ακόμα και αν κάποιος επέλεγε να μην παρακολουθήσει το θέμα, τελικά δέχεται τόσα απανωτά και γεμάτα ένταση ερεθίσματα από τα ΜΜΕ, τα social media και τον τυχαίο αραχτό στο καφενείο, που αναγκαστικά, λίγο πριν πάει για ένα μακροβούτι ξελαμπικαρίσματος, να νοιώθει την ανάγκη να βάλει και αυτός το ασήμαντο λιθαράκι του στην άβυσσο ματαιότητας του εν λόγω διαλόγου.

    Και επειδή η θεματολογία του παρόντος ιστολογίου – ήτοι ο Ελληναράς, προστάζει να γίνει μία τοποθέτηση απέναντι στο «Ελληναρίστικο» φαινόμενο που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας και δίπλα στα αυτιά μας τα τελευταία δυο τρία 24ωρα, ας αναβάλουμε το μακροβούτι για ένα εικοσάλεπτο.

    Άκουσε με λίγο αγαπητέ Ελληναρά: Το πρόβλημα δεν είναι αν η Βούλα είναι ή δεν είναι ρατσίστρια ή φαν της Χρυσής Ομελέτας. Το πρόβλημα είναι ότι απλά παραβίασε έναν κανονισμό, οπότε πρέπει να υποστεί τις οποίες συνέπειες. Μόνο αυτό και τίποτα άλλο. Αν η Βούλα είναι «παιδί του στίβου» που δεν έχει χρόνο για διάβασμα ή για να καλλιεργηθεί, ή αν είναι όντως ξενοφοβική, είναι δικό της πρόβλημα το οποίο το διαχειρίζεται όπως θέλει. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως δεν το έχει η Βούλα, αλλά εσύ που δεν μπορείς με καμία Παναγία να κατανοήσεις την έννοια του «κανονισμού». Όχι αυτόν της ΔΟΕ στον οποίο εμπίπτει και ο αποκλεισμός της Βούλας, αλλά την ευρύτερη σημασία που εξυπηρετεί ένας οποιοσδήποτε κανονισμός.

    Εμένα αυτό με συφιλιάζει. Όταν κάποιος θεωρεί αδιανόητες τις επιπτώσεις μίας παράβασης, και αμέσως δημιουργούνται ιδεολογικά στρατόπεδα είτε προς υπεράσπιση, είτε για κριτική απέναντί του. Αυτό το πράγμα που αδυνατούμε να υποστούμε συνέπειες υπεύθυνα και τρέχουμε αμέσως να βρούμε την πιο έτοιμη συναισθηματική δικαιολογία που θα μας δικαιώσει στα μάτια… ποιανού τελικά; Τον πατριωτισμό μας, την εφηβεία μας, την υπερπροσπάθειά μας. Αυτό, που όλοι πρέπει να έχουμε γνώμη για τα πάντα και να περιπλέκουμε υποκειμενικές αντιλήψεις με σαφείς αντικειμενικές διαδικασίες. Αυτό, που θεωρούμε την τιμωρία ως κάποιο υποχθόνιο σχέδιο και όχι ως ευκαιρία αυτοκριτικής και αναλογισμού των σχετικών ευθυνών. Αυτό το «ναι μεν, αλλά…». Το ξερασματικό: «Τόσα και τόσα προβλήματα έχουμε, αυτό σε μάρανε;». Όλα αυτά τα γνωστά χαρακτηριστικά του γνήσιου, ελληνικού DNA μας, που με τόσο καμάρι προτάσσουμε σε κάθε ευκαιρία. Ιδίως σε αυτή που έχουμε τη δυνατότητα έστω και για λίγο να προβάλλουμε το εθνικιστικό μας κόμπλεξ διεθνώς.

    Ας συζητήσουμε την ορθότητα του κανονισμού για όσες ώρες θες. Όχι όμως τις ευαισθησίες και τις ενδεχόμενες δικαιολογίες της Βούλας. Αυτές ας τις κατανοήσει μόνη της. Ας επιλέξει η ίδια αν θέλει την φοβερή βοήθεια των «βαθυστόχαστων» σχολιασμών μας και του μαμαδίστικου ελέους της «κοινής γνώμης» και των υπερπατριωτικών ΜΜΕ.
     
  7. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ναι μονο που μερικοι καπου πρεπει να πανε για δουλεια η να προσπαθησουν μια και δεν εχουν την τυχη να τους ταιζει το κρατος. Ο νοων νοήτο
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Αυτό το ζώο που βρίζει τους Έλληνες δεν είναι ρατσιστής;
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Να απαιτήσουν εδώ δουλειά από το κράτος. Δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να δέχεται τους Έλληνες.
     
  10. Mr. Unknown

    Mr. Unknown Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Παίδες οι μετανάστες ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανεπιθύμητοι. Κακά τα ψέματα. Καταλάβετε το, χωνέψτε το and keep going. Κανένας λαός με ραγδαία οικονομική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, και όχι μόνο, δεν έχει αναπτυχθεί βασιζόμενος στις δικιες του πλάτες και μόνο, αλλά στα κατα καιρούς μεταναστευτικά κύματα που υπήρχαν, εκτός βέβαια απο τις πολυπληθείς χώρες όπως Ρωσία, Κίνα κτλ. Πάντα έβριζαν και περιφρονούσαν τους μετανάστες και πάντα τους θεωρούσαν υπαίτιους για πολλά δεινά, κυρίως λόγο της ξενοφοβίας και της συνήθης τακτικής των τοπικών αρχών και τον ΜΜΕ να τα φορτώνουν στα εύκολα θύματα.
    Στην μεταπολεμική Γερμανία το κυρίως μεταναστευτικό ρεύμα της τότε Ελλάδος, δεύτερη κατa σειρά η Αυστραλία και τέλος οι ΗΠΑ απασχόλησαν/εκμεταλλεύτηκαν τα εργατικά χέρια πολλών κρατών.

    Υπάρχει όμως μια τεράστια διαφορά με αυτό που βιώνουμε την σήμερον ημέρα. Οι τότε μετανάστες έπρεπε να περάσουν απο ένα κάρο γιατρούς και υπηρεσίες, να μαζέψουν ένα φορτηγό υπογραφές ΠΡΙΝ φύγουν απο την χώρα τους και άλλο ένα κάρο υπογραφές όταν έφταναν στην χώρα. Προσοχή, όταν έφταναν όχι όταν έμπαιναν, π.χ. στην Νέα Υόρκη τους στοίβαζαν όλους σε ένα νησί με ταμπέλες με αριθμούς πάνω τους και όσοι πέρναγαν εμπαιναν στην χώρα όσοι όχι πακέτο και πίσω.
    Σε εμάς τώρα μπαίνει όποιος θέλει, όπου θέλει, ότι ώρα θέλει και με όποιον τρόπο θέλει χωρίς να λογαριάζει τίποτα. Τώρα τι αρρώστιες κουβαλάει, ποιος είναι αυτός που έρχεται ή για πιο λόγο ήρθε δεν τον ρωτάει κανείς. Απλά όταν περάσει είναι παράνομο μέσα στην νομοθεσία περι ανθρωπίνων δικαιωμάτων να τον στείλεις πακέτο πίσω και όλοι μα όλοι αφού συλληφθούν παίρνουν ένα χαρτάκι παραμονής στην χώρα για 30 μέρες και δωρεάν μεταφορά στην Αθήνα απο τον Ευρο. Απο εκεί και πέρα το που πάνε τι κάνουν και που βρίσκονται δεν γνωρίζει κανείς τους και μέχρι τώρα δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς.

    Με λίγα λόγια η κατάσταση είναι τραγική διότι το κράτος δεν ενδιαφέρετε και η όλη φάση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Μένω σε μια πόλη που το βιώνει πολύ έντονα το θέμα, την Πάτρα, και μπορώ να μεταφέρω το πρόβλημα απο πρώτο χέρι.
     
  11. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Να βρίσκονται εδώ έχουν δικαίωμα, να κάνουν ότι έκαναν δεν έχουν.

    Φαντάσου να επέστρεφαν μονομιάς 10.000.000 Έλληνες μετανάστες στη χώρα. Θα τρώγαμε ο ένας τον άλλον.
     
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Σου διαφεύγουν κάποια πράγματα ίσως.
    Οι Έλληνες δεν έφυγαν ως λαθρομετανάστες.
    Συνεπώς το δικαίωμα να κατοικούν μόνιμα εκεί τους το έδωσαν πριν φύγουν οι ίδιες οι χώρες υποδοχής. Δε μπορείς να συγκρίνεις το νόμιμο με το παράνομο.

    Αντίθετα φυσικά με τη δική μας χώρα όπου κανείς δεν τους κάλεσε και κανείς δεν ρώτησε τον ελληνικό λαό αν θέλει πλέον να μην κυκλοφορεί στους δρόμους χωρίς φόβο και να μην αισθάνεται ασφαλής μέσα στο ίδιο του το σπίτι.


    Στην Ελλάδα εφαρμόζουμε το σύστημα των «διάτρητων συνόρων» όπου όποιος εγκληματίας θέλει μπαίνει και όποιος θέλει βγαίνει. Σε καμία άλλη χώρα δε συμβαίνει αυτό.
    Μόνο στον ελληνικό σκουπιδότοπο.
     
Thread Status:
Not open for further replies.