Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Evil thread (For Thy is the Kingdom)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 26 Φεβρουαρίου 2009.

Tags:
  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Άδικα γράφετε εκεί. Δε μπορώ να απαντήσω, με απειλούν οι φίλοι σας με κυρώσεις* επειδή απάντησα στα "μπαπακόκωλε" και για το πότε θα "γίνω άνθρωπος" και με απέκλεισαν.
    Για σας είμαι ζώο.


    Έτσι δεν παρακάλαγες εσύ και πριν μέρες; "Φταίνε οι moderators επειδή δεν Φιμώνουν τους φασίστες και γράφουν στο forum".

    Εγώ είμαι υποστηρικτής της χρυσής αυγής και εθνικιστής. Δεν είμαι αριστερός, ούτε πασόκος.

    Διαφέρει η δική μου ιδεολογία από τη δική σας. Φιμώστε εδώ λοιπόν όσο θέλετε "δημοκράτες" και βρίστε στο forum. Τη δική μου άποψη δε θα τη φιμώσει κανείς έξω ή και να απαντώ σε όσους με προσβάλουν.
    Ξαναλέω, ΝΑΙ εγώ είμαι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.



    *κυρώσεις, χεχε...
     
  2. Re: Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Για κανέναν δεν είσαι ζωο , εσυ θεωρείς ζωα αλλους ανθρώπους και το εχεις πει τόσες φορές που το εχουμε εμπεδώσει πλέον. Οτι σου εγραψα εγω ηταν απαντηση σε κατι αλλο το οποίο εσυ ξεκίνησες , οπως πάντα αλλωστε
    Απο εκει και πέρα να συμπληρώσω ότι μου είναι εντελώς αδιάφορο αν είσαι εθνικιστης η οτιδήποτε αλλο. Οτι κι αν είσαι και οσο και να διαφωνω εγω μπορώ και να συζητησω και να το διαχειριστώ ,είτε με διάλογο ,είτε με χιούμορ. Στο κατω κάτω γνωρίζω οτι δεν συμφωνούν όλοι μαζί μου και δεν συμφωνώ με όλους. Θα σταματησεις τις προσωπικές επιθέσεις και κυρίως τις απειλές επειδή δεν εχουν θέση στις πολιτικές συζητήσεις και δεν εχουν θέση επίσης σε διάλογο μεταξύ ανθρώπων.
    Οτι και να εχει ειπωθει και τωρα και στο παρελθόν παντα εσυ εισαι εκείνος που το ξεκινά διότι δεν αντέχεις και δεν μπορείς να διαχειριστείς την διαφωνία. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτο θα σου προτεινα να μην παιρνεις μερος διότι απλα εκτιθεσε και εκθέτεις και το χώρο που υποστηρίζεις.
    Ποιός είσαι εσυ μωρε που θα πεις του άλλου οτι θα εκτελεστεί η οτι θα παει εξορία η ότι θελει ξυλο;
    Τι νόημα εχουν τα επειχηρήματα σου απο κει και περα; Αν δεν τον πείσεις θα πρέπει να εκτελεστεί;
    Για ποιό λογο παιρνεις μέρος στην συζήτηση αν δεν είσαι σε θέση μα ξεχωρίσεις την ,έστω εντονη πολιτική διαφωνία ,απο τις προσωπικες επιθέσεις του τυπου ,τι κανει ο καθένας στη ζωή του(που δεν το ξερεις)η τις ξεκάθαρες απειλές;
    Εγω αυτό το ξέρω , δεν είμαι όμως καθόλου σίγουρος αν εσυ το έχεις καταλάβει.
     
    Last edited: 28 Ιουλίου 2012
  3. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)



    Συγγνώμη, οι Ρομά ή τσιγγάνοι, Έλληνες πολίτες δεν είναι; Κάνω λάθος;
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Μη γράφετε παιδιά εδώ. Δε θέλετε εσείς να γράφω τις δικές μου ιδέες στο δικό σα νήμα, διαμαρτυρηθήκατε και με απέκλεισαν οι moderators.
    Δε θα γράφω λοιπόν εγώ στα δικά σας νήματα, εσείς με τη σειρά σας στα δικά μου κι έτσι θα έχουμε ειρήνη.
     
  5. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    LOL!

    Αυτο μου θυμιζει παιδικη ταινια οπου καποια παιδια κανουν ενα παρτυ αλλα δεν δεχονται τον elysium. Ετσι ο elysium αποφασιζει οτι δεν χρειαζεται τους αλλους και στεκεται μονος του στο δικο του παρτυ, οπου περναει και καλυτερα (υποτιθεται).
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Μη γράφεις εδώ, πήγαινε με τους φίλους σου (εφόσον εδώ είναι party   ).
     
  7. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Και θα κανεις μονος σου? Στο ευατο σου θα τα λες?
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Βρε συ woohoo, εξεταστική έρχεται διάβασε και λίγο φυσική στερεάς κατάστασης που είναι και δύσκολη. Άσε τι κάνω εγώ.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





    Συμπληρώνω εδώ γιατί δεν μου επιτρέπονται άλλα posts.


    cornilie τέρμα, ξέχασε το. Δε διαβάζω εγώ τα δικά σου κείμενα, εσύ τα δικά μου (μιας και είχες γράψει στο «Τι σκέφτεσαι τώρα» πως οι moderators φταίνε που αφήνουν «χρυσαυγίτες» να γράφουν στο forum), και τέρμα.

    Τι άλλο θες;

    Να γράφω εδώ μπορώ ή προσβάλλονται τα ιδεώδη της «δημοκρατίας σας»;
     
    Last edited: 28 Ιουλίου 2012
  9. Re: Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Ποιος διαμαρτηρήθηκε για τις ιδέες σου;
    Αν υπάρχει έστω και ένας απο αυτούς που συμμετεχουν στις σηζητήσεις ο οποίος διαμαρτηρήθηκε για τις ιδέες σου είναι καταδικαστέος και απαράδεκτος.
    Σε καλώ να τον ονομάσεις
     
    Last edited: 28 Ιουλίου 2012
  10. vautrin

    vautrin Contributor

    Τόσα χρόνια στο φόρουμ, δεν έχω ζητήσει ποτέ κι από κανέναν τον αποκλεισμό μέλους από νήμα, αντίθετα έχω μεσολαβήσει για να αρθεί αποκλεισμός μέλους. Δεν ζήτησα καν να σβηστούν οι απειλές, κι ας είχα κάθε δικαίωμα. Ζητώ και τώρα το ίδιο, την ελεύθερη συμμετοχή όλων σε οποιονδήποτε διάλογο. Ας μην ηρωοποιήσουμε τους απειλούντες.
     
  11. Red Star

    Red Star Regular Member

    Απάντηση: Re: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    προφανώς αστειεύεσαι έτσι;

    το έχεις φάει με φέτα; θα την ακούσεις στέρεο!
     
  12. Red Star

    Red Star Regular Member

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Σιχαίνομαι:

    τους ΤΑΡΙΦΕΣ ιδιαίτερα αυτούς που μόλις μπείς στο κωλάμαξο τους αρχίζουν να γκρινιάζουν για τους πολιτικούς και για το πόσο κλέφτες είναι όλοι και πόσο τους έχουν αδικήσει ενώ παράλληλα καπνίζει, τα σκυλάδικα δονούν την ατμόσφαιρα ενώ σε όλη την διαδρομή πηγαίνει με δέκα χιλιόμετρα την ώρα προκειμένου να αρπάξει τον επόμενο πελάτη.

    τον κλάψα Έλληνα που κλαίγεται 365 μέρες τον χρόνο για το πόσο έχει δυσκολέψει η ζωή του αλλά μόλις έρχεται η ώρα να σηκώσει τον κώλο του για να μην του πιάνουν άλλο, εκεινή ακριβώς την στιγμή της μεγάλης αναμέτρησης!!........τι ατυχία παίζει ο ΘΡΥΛΟΣ  

    το σούσι και την σκατένια πράσινη σάλτσα γουασάμι(ή όπως αλλιώς λέγεται) που μοιάζει με εμετό του Γιόντα απο τον Πόλεμο Των Αστρων

    τους Ισπανούς

    θέλω να κοπανήσω όλους όσους κάθονται σε καφετέριες που είναι πάνω απο τριανταπέντε χρονών και διαβάζουν αθλητικές εφημερίδες, δεν είσαι είκοσι χρονών για να ασχολείσαι όλη την ημέρα με τον Ντρογκμπά και τον Μήτρογλου ρε κακομοίρη!

    τον πανταχού παρών παραλιάρχη. Όπου υπάρχει ελεύθερο κάμπινγκ, υπάρχουν και οι γνωστοί εξυπνάκηδες που όσο και αν θέλουν να πουλήσουν εναλλακτικότητα παραμένουν το ίδιο κουτοπόνηροι ελληναράδες,είναι αυτοί που σκάνε απο τον Μάρτιο στο Αγκίστρι, στην Χιλιαδού, στα Παλούκια της Σαλαμίνας για να στήσουν το κωλοσκήνι τους κάτω απο το ιδιόκτητο τους δέντρο και να το αφήσουν στην συνέχεια για όλο το καλοκαίρι εκεί προκειμένου να το βρίσκουν για το σαββατοκύριακο τους και για τις αυγουστιάτικες διακοπές τους.
    Το ίδιο ισχύει και για όλους τους ψαγμένους σκηνίτες που επειδή βγάλανε την ψωλή τους και το μουνί τους στον ήλιο και κάπνιζουν χόρτο νιώθουν κάτι μεταξύ τους Τσάρλς Μπουκόφσκι και των πρωταγωνιστών απο την ταινία "ΤΗΕ ΒΕΑCH" (γαμάτη παρεπιπτόντως).

    Τον Αρναούτογλου γενικά αλλά και ιδιαίτερα όταν μιλάει για "σοβαρά" θέματα και αρχίζει να χαμηλώνει και να βαθαίνει ο τόνος της φωνής προσδίδοντας μια χροιά ωριμότητας    

    Τον ελληνικό κινηματογράφο και τους σκηνοθέτες του, απο τον Αγγελόπουλο και τον Βούλγαρη μέχρι τον Λάνθιμο και τον Περράκη.

    επίσης σιχαίνομαι την Τρέμη, την Στεφανίδου, τον Κώνστα, τον Μπέν Άφλεκ, τον Παπακαλιάτη, την Πατουλίδου,το σκάκι,τον Ρέμο και το καλοκάγαθο ύφος του μαλάκα, τον Χατζηγιάννη και την νερουλή μουσική του, τα παραβρασμένα μακαρόνία.

    .....Και τις μπάμιες.