Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ο απολυτος master!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος master gold, στις 3 Αυγούστου 2012.

  1. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ο απολυτος master!

    Ενδεχομένως να βρεθεί η ίδια σε δύσκολη θέση και να παρεξηγηθεί μαζί σου ο Αφέντης της.

    Δεν είναι θέμα ευθιξίας το ποιός έχει δικαίωμα να αποκαλεί ποιον πώς. Είναι θέμα καλής συμπεριφοράς  
     
  2. master gold

    master gold Regular Member

    Απάντηση: ο απολυτος master!

    ειπα μπροστα σε 2 ξενους δεν θα με ενδιεφερε καν να ασχοληθω .νομιζω το λεω κατανοητα.τωρα αν ο οποιοσδηποτε παρεξηγιοταν απο κατι θα αντιμετωπιζα την κατασταση.ας τελειωσει αυτο ειναι εκτος θεματος.
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: ο απολυτος master!

    Με βάλατε σε σκέψεις...
    Είναι υποτιμητικό να σε αποκαλεί κάποιος σκλάβα?
    Δεν είναι απλά αναφορά στο στάτους κάποιας?
    Και γιατί μόνο ο Κ της μπορεί να την αποκαλεί ως τέτοια, αν αυτό είναι στην τελική και αυτό δηλώνει?
    Δεν είπε σκλαβες ΜΟΥ.
    Αναφέρθηκε στις σκλάβες ο ανθρωπος γενικά.

    Ειλικρινά πρέπει να τα σκεφτώ όλα αυτά, προβληματίστηκα!
     
  4. Armida

    Armida Regular Member

    Απάντηση: ο απολυτος master!

    Θα συμφωνήσω μαζί σου, η κτητική αντωνυμία κάνει τη διαφορά. Δεν είναι υποτιμητικό. Το θέμα ειναι να γίνει επιτρεπτό απο τον Κ. Και συνήθως γίνεται.
     
  5. crimson moon[M_S]

    crimson moon[M_S] Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ο απολυτος master!

    Μπορεί να μην θίχτηκαν και να μην το θεωρούν υποτιμητικό αλλά να σέβονται τα στατους του καθενός και να μην απαντάνε γιατί με βάση την προσφώνηση δεν τις ρωτάει και κανείς  

    Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι μου κάνει εντύπωση κάποιος να ρωτάει τι κάνει τον "απόλυτο Master" ... μου θυμίζει λίγο μία γελοιογραφία που είχα δει κάποτε με τίτλο "περιμένοντας τον τέλειο άντρα" και έδειχνε μία πεθαμένη γυναίκα σε ένα παγκάκι λολ. Προσωπικά, προτιμώ 1000 φορές να είμαι με κάποιον που δεν βλέπω σαν τέλειο / απόλυτο Master, αλλά σαν άνθρωπο με καλά και κακά στοιχεία όπως όλοι μας που όμως εμένα μου κάνει κούκου περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Προφανές ίσως...
     
  6. anchor

    anchor Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ο απολυτος master!

    Θα συμφωνήσω μαζί σου. Κι εγώ προτιμώ να επιλέγω ανθρώπους που μου κάνουν κούκου περισσότερο από άλλα άτομα, ανεξάρτητα από συν-πλην. Συμπληρωματικά θα έλεγα, ότι η αποδοχή όλων των δεδομένων, θετικών και κυρίως αρνητικών που συναντώ όταν κάνω την επιλογή, είναι μια διαδικασία που προσωπικά για μένα θεωρώ πάντα υποχρεωτική και ακολουθεί.
    Θα μπορούσα ίσως να πω συμπερασματικά, ότι ακριβώς αυτή η διάσταση είναι που για μένα προσωπικά προσδίδει στην επιλογή την έννοια του "απόλυτου".
     
    Last edited: 11 Αυγούστου 2012
  7. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ο απολυτος master!

    Αυτό θέτει το θέμα στη σωστή του βάση.

    Με την καμία δεν θίχτηκα   Όμως, δεν ξέρω! Με κάνει αυτό ακατάλληλη για σκλάβα;

    Τι να πω, με έβαλες στο φιλότιμο τώρα  

    Υποτιμητικό δεν είδα να το βλέπει κανείς. Η αλήθεια της δήλωσης εξαρτάται από ένα απλό πράγμα, από το αν πράγματι ανήκει αυτό το άτομο ή όχι, αλλά αυτό ποιον αφορά και γιατί τον αφορά;

    Όσο για το σωστό ή λάθος της προσφώνησης, το πλαίσιο είναι που κάνει τη διαφορά.

    Μπορεί να είναι ανόητο [να χρησιμοποιηθεί η προσφώνηση] κατά περίπτωση, όταν το περιβάλλον είναι τέτοιο που η σκλάβα δεν έχει καμία διαφορά με τον υπόλοιπο πληθυσμό ως προς τη μεταχείριση και στην περίπτωση που η σκλάβα έχει διαφορά τότε ενδέχεται να είναι από αγενές ως επικίνδυνο, αν οι άλλοι δεν έχουν αποδεχτεί αυτόν που προσφωνεί έτσι ως κάποιον που μπορεί δυνητικά να κάνει χρήση της σκλάβας.

    Σε στενό κύκλο, όπου υπάρχει κοινή αντίληψη για το τι είναι σκλάβα και τι Αφέντης και γενικά φιλικό προς το D/s περιβάλλον, είναι πολύ ζεστό και όμορφο γιατί δείχνει οικειότητα, αποδοχή και όλα τα καλά πράγματα.

    Ένας υπαινιγμός μόνο, να είναι ικανός να με κάνει να περιμένω...

    Όχι, εδώ τα χαλάμε, εγώ θέλω να τον νιώθω σαν σχέση και συγχρόνως απόλυτα σαν κύριό μου και να μπορεί να αγαπάει και να μπορεί να δείχνει την αγάπη του.
     
  8. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: ο απολυτος master!

    Προσωπικα δεν θιχθηκα και δεν θεωρω τιποτα λιγο ή υποτιμητικο.
    Απλως επεσημανα στον ανθρωπο οτι υπαρχουν και οι "απλες" υποτακτικες.
    Κατα τ αλλα, μαραζι το εχω να μην δω γαντια πεταμενα ετοιμα για καυγα σε ενα νημα.....το θεμα ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλον με τον διαλογο, να μαθουμε κατι παραπανω, να ξεστραβωθουμε που ελεγε κι ενας καθηγητης μου.
    Εξαλλου ποιος ειναι ο πτυχιουχος bdsmας που θα υποδειξει το σωστο παιδες?

    Οσο για το απολυτος master ξαναλεω δεν υπαρχει τετοιο "πραμα".
    Αμα δεσει το γλυκο αναμεσα σε δυο ανθρωπους.....ολα ωραια ειναι.
     
  9. master gold

    master gold Regular Member

    Απάντηση: ο απολυτος master!

    εγω προσωπικα στην σκλαβα μου δεν μπορω να βγαλω τρυφεροτητα.δεν πρεπει να με νιωθει σαν σχεση της.μπορει να ειμαι η σχεση της αλλα πρεπει παντα να υπαρχει μια αποσταση.μονο ετσι για μενα μενει ζωντανη αυτη η σχεση.δεν ειπα να μην ειναι το νουμερο ενα στη ζωη μου να ειναι αλλα παντα υποταγμενη χωρις χαδια φιλια και αλλα τετοια ξενερωτα.αυτη ειναι η γνωμη μου!!!
     
  10. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: ο απολυτος master!


    Οπως περναει καλυτερα ο καθενας.....δεν υπαρχει ενδεδειγμενος τροπος για ολους.
    Περνατε καλα? Αυτο εχει σημασια.
    Νοιωθεις εσυ ο απολυτος μαστερ? Ολα καλα....
     
  11. master gold

    master gold Regular Member

    Απάντηση: ο απολυτος master!

    ναι βασικα ομως δεν ειχα ποτε σκλαβα με την εννοια του bdsm.εχω δωσει χαστουκακια σφαλιαριτσες αλλα ποτε σε σχεση bdsm..απλα δεν μου εχει τυχει καθαρα bdsm σχεση.κατι βεβαια που θελω να μου τυχει.και το ευλογο παραπονο μου τοσες υποταχτικες,μια δεν μου εχει στειλει μηνημα ξεκαθαρα να μου πει κυριε θελω να με αναλαβετε να ομορφυνεται την ζωη μου με τα στιβαρα σας χερια !μια ρε παιδια !εγω θα το ζητησω.
     
    Last edited: 11 Αυγούστου 2012
  12. sw

    sw

    Re: Απάντηση: ο απολυτος master!



    Α Δεκτον. Αυτες αποτελουν κλασμα των 200ων. (βλ πιο κατω)
    ΒΕιναι αληθεια πως κανεις μας δεν μπορει να εχει τον ελεγχο του απολυτου. Ριξε λοιπον μια ματια (παλι πιο κατω) για το δεντρο και το δασος.
    ΓΕιδες ποσο ευκολο ηταν τελικα; Δεν μας πειραζει καθολου το προφανες! (...γιατι δεν ειναι).




    ...αν ρωτας εμενα, που να ξερω τι σκλαβα εισαι; Οι σκλαβες δεν διεκδικουν μια γενικη κατατακτηρια βαθμολογια. Αυτο δεν ειναι ποτε δυνατον να εκτιμηθει. Στο μυαλο του καθενος μας ανεξαρτητα με τη βιβλιογραφια των αιωνων σκλαβα ειναι διαφορετικα ερμηνευομενη ταυτοτητα. Αυτο θα σου το απαντησει ο Κυριαρχικος σου. Δεν υπαρχει καθολικοτητα της ερμηνειας αυτης.

    ...και για να καθυσηχασω την αντιδραση σου, να σου πω πως ρωτωντας την υποτακτικη ασφαλιστρια μου, μετα απο καποιες αναλογιστικες και στατιστικες επεξεργασιες μου εδωσε ενα αριθμο σκλαβών (με βαση τον αριθμο και τις αναλογιες εδω μεσα) γυρω στις 250. Απο το υποτιθεμενο ετουτο συνολο με καμποσο θετικες προσδοκιες περιμενα ενα (αισιοδοξο μαλλον) υποσυνολο καμια 50αρια να ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ (η καθεμια με το δικο της κινητρο) να απαντησουν επι του θεματος, οχι για να καταξιωθουν σαν σκλαβες (ειπαμε υποκειμενικο πραγμα αυτο), αλλα επειδη θα ηθελαν να επικοινωνησουν με εναν ευγενικο Κυριαρχικο που εθεσε ενα ξεκαθαρο ερωτημα με τη δικη του προσεγγιση, οχι για να κριθει για τις ερωτησεις και τις διατυπωσεις του, αλλα για να γινει μια ισοτιμη και ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ συζητηση με τις ομονοουσες του χωρου, (ειδικοτερα...ολα τα πιθανα και απιθανα υποτακτικα στατους).

    Το αλλο υποσυνολο των 200 ανετοτατα μπορει να κατεχει την οριτζιναλ (υποκειμενικη παντα) ιδιοτητες του στατους του και χωρις να χρειαζεται να δωσει καμια εξηγηση μπορει να αδιαφορησει να απαντησει ή ακομα και να μην ειδε καν την ερωτηση.
    Γιατι θα πρεπει δηλ κανεις παλι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ να ερμηνευθει η διαθεση ή οχι για συμμετοχη του στο θρεντ;




    Συμφωνω (...στο ποιο ειναι το πλαισιο). Αυτο οριζεται υποκειμενικα απο τους συναινουντες συμμετεχοντες σε αυτο.

    Στην περιπτωση μας ο νηματοθετης το εθεσε το πλαισιο του. Δεν μπηκε στο 'ΤΣΑΡΔΙ" κανενος να το θεσει. Εμας (...εσας) προσκαλεσε στο "ΤΣΑΡΔΙ" του να κουβεντιασετε. (Να μου συγχωρησει την συμμετοχη μου αλλα ενδιαφερομαι εγκυκλοπαιδικως και οχι μονο για τις συγχρονες "τασεις" που οι απαντησεις σας θα διαμορφωσουν αν εκφραστουν με καλη, ισοτιμη, δημιουργικη διαθεση, κοιτωντας το δασος και οχι το δενδρο. Ευελπιστω ακομα για το υφος και τις απαντησεις που αναμενουμε).