Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ο απολυτος master!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος master gold, στις 3 Αυγούστου 2012.

  1. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ο απολυτος master!

    Μόλις απάντησες στο θέμα της προσφώνησης. Η απάντησή σου, όπως προκύπτει από εδώ, δεν είναι ίδια με αυτή που λένε τα λόγια σου  

    Επειδή, αν υποθέσουμε ότι η σκλάβα φέρει υπερήφανα αυτόν τον χαρακτηρισμό που της απέδωσε ο Αφέντης της, τότε τι δουλειά έχει ο πάσα ένας να τον χρησιμοποιεί ως κοινή προσφώνηση; Τουλάχιστον ας έχει ρωτήσει πρώτα. Και εγώ, προκειμένου να αποκαλέσω "Κύριε" κάποιον που αυτοπροσδιορίζεται ως Master, κάπως ρωτώ πρώτα, παίρνω την έγκρισή του γι αυτό, μπορεί να το απαιτεί, μπορεί να το απορρίπτει και δεν το κάνω αυτό για να τον φλερτάρω, ούτε στα πλαίσια κάποιου φαντασιακού πρωτοκόλλου, το κάνω από "φίλαθλο πνεύμα" και από ευγένεια στον συνάδελφο εν διαστροφή  

    Καλέ μου, δεν υπάρχει απάντηση. Όπως δεν υπάρχει απάντηση τέτοια στην ορολογία "υποτακτική" ή "σκλάβα".

    Βλέπε παραπάνω...  

    ΥΓ. Μου πέρασε απ το μυαλό να πετάξω καμία σπόντα για το "πενήντα αποχρώσεις του γκρι" που δίνει μια χαρά πρότυπο του τέλειου Master. Τελικά δεν το έκανα [επειδή σέβομαι τον εαυτό μου και] επειδή, βέβαια, βρισκόμαστε σε κρίση και πού να την βρει κανείς την πλατινένια κάρτα του Γκρέϋ, χώρια που αυτός είχε μια Κυρία Ρόμπινσον στο παρελθόν του ...

    ΥΓ΄. Με το συμπάθειο lara[E-p], δανείζομαι μια κουβέντα που μας είχες μεταφέρει παλιά, σε άλλο νήμα που νομίζω ότι εξηγεί καλά κάποια πράγματα σε αυτό εδώ...

     
  2. sw

    sw

    ...κατι σαν απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελλα ενα πραμα. Ενα σωρο απολογιες. Και χωρις λογο. Δεν θελουν πριονισμα τα πριονιδια. Συνθεση ειναι το ζητουμενο. Απο αναλυση κορεστηκαμε.
    Αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα τελικα.

    ΥΓ ο ανθρωπος δεν ρωτησε ποιος ειναι ο απολυτος Μαστερ, γιατι δεν ηξερε. Ρωτησε ποια ειναι τα χαρακτηριστικα του απολυτου Μαστερ που αναγνωριζει ή αναζητα η καθεμια σας ξεχωριστα, ωστε να πλουτισει την αντιληψη του για τα συναισθηματα και τις προτιμησεις των γυναικων που ανταποκρινονται στο συμπηρωματικο του στατους.
     
  3. anchor

    anchor Regular Member

    Τώρα το 'πιασα. Άρα ουσιαστικά κι εγώ δεν απάντησα... πρωτίστως γιατί περιμένω κι η ίδια απάντηση από τον εαυτό μου 
    Όμως από όσα παρατηρώ να γίνονται με μένα εδώ και πολλά χρόνια, μπορώ λίγο να σκιαγραφήσω τον -δυνάμει- απόλυτο Μάστερ για τα ατομικά μου γούστα.
    Να έχει επαρκείς δόσεις τσαμπουκά κυρίως μέσα στη ζωή, κυριολεκτικά και μεταφορικά, να είναι λίγο κωλόπαιδο, αλλά να διαθέτει και επάρκεια γνώσης στο θέμα, ή τουλάχιστον να γνωρίζει την άγνοιά του και να διαθέτει τη θέληση να αποκτήσει. Αυτό το συνδυασμό.
     
  4. master gold

    master gold Regular Member

    Απάντηση: ο απολυτος master!

    anchor εδωσες την ερμηνεια του απολυτου μαστερ πολυ απλα .αυτο ακριβως ειναι που ειπες.τσαμπουκας μεν αλλα ελενχοντας την δυναμη του.ειναι αυτος που δεν δεχετε προσβολες αλλα ξερει ταυτοχρονα να ελενχει τη δυναμη του και να τη χρησιμοποειει αποτρεπτικα.με ενα βλεμα,μια κινηση.επιπλεον πρεπει να ειναι με σωματικη διαπλαση εντονη και με μια γοητεια που μενει ανεξητιλη.πρεπει να ειναι εμφανισιμος σαφως.παντα ενας ομορφος υπερεχει ενος ασχημου.και να δανειστω μια ατακα στην ταινια λολα.οποιος δεν απανταει στην προσβολη δεν λογαριαζεται αντρας στον ντουνια.για να εχει ομως την απαιτουμενη διαφορα που θα τον κανει απολυτο πρεπει να αποπνεει εναν αερα αριστοκρατιας ενα σεχ απιλ σε αρσενικη παντα φορμα.εννοειτε οτι ο απολυτος μαστερ ,οπως ο καθε ανθρωπος ταιριαζει μονο με οσους εχουν μια χημεια μαζι του,αλλα ειναι αυτος που ανεξαρτητως τουτου αφηνει μια εποχη οπου περασει.πολυ απλα.
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: ο απολυτος master!

    Αυτό το αναφέρεις για όσα είχα γράψει τότε ή απλά λες πως είναι άσχετα με το συγκεκριμένο νήμα?

    Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ έτσι αντελήφθηκα την ερώτηση του.

    Το μόνο που με προβλημάτισε είναι η χρήση του όρου "Μαστερ" μια και έχω την εντύπωση πως αναφέρεται γενικότερα στον Αφέντη και δεν είναι εξ ορισμού ο κάθε Αφέντης Μαστερ.

    Διότι ο νηματοθέτης δηλώνει Μαστερ ενώ βάση των δικών του αναφορών δεν έχει -όπως πολλοί άλλοι που δηλώνουν ως τέτοιοι- εκείνη την εμπειρία που έχει κάποιος ο οποίος έχει ως τίτλο τιμής το Μαστερ:
    Οπότε ίσως δεν αναφέρθηκε στο αρχικό του ποστ στις υποτακτικές επειδή εξισώνει κάθε υποτακτική με σκλάβα και κάθε Dom με Αφέντη και κάθε Αφέντη με Master?

    Έτσι προβληματίζομαι ως προς το τι να απαντήσω.
    Να απαντήσω για το ποιος είναι απόλυτος Αφέντης?
    Να απαντήσω τι είναι αυτό που ορίζει κάποιον ως Μαστερ?
    Να απαντήσω για το πόσο τελικά υποκειμενικό είναι το πως επιλέγει κάποια Κ και πως εφόσον μιλάμε για υποκειμενικό το Απόλυτο ως έννοια δεν υπάρχει?

    Είμαι ειλικρινά συγχυσμένη!
     
  6. anchor

    anchor Regular Member

    Re: Απάντηση: ο απολυτος master!

    Εδώ όμως μου φαίνεται πως περιγράφεις μια εικόνα που έχεις εσύ ο ίδιος κατά νου.

    Επίσης μου φαίνεται πως ισχύει αυτό που λέει η Eleni:

     
  7. master gold

    master gold Regular Member

    Απάντηση: ο απολυτος master!

    ο απολυτος μαστερ ειναι αυτος που εκ φυσεως ειναι πολυ εντυπωσιακος σε ολα του ως ανδρας.ως εμφανιση,ως επιβλιτηκοτητα,ως αντριλικι,ως γοητεια.ειναι αυτος που γεννηθηκε να κυριαρχει ειναι στο dna του γραμμενο ειναι αυτος που δεν μιμηται αλλα οτι κανει ειναι μοναδικο,εχει εναν αερα σιγουριας αυτοπεποιθησης ,ξερει την αξια του απολυτα και αισθανεται μοναδικος διοτι ειναι!!ειναι αυτος που δεν παρακαλαει ποτε μια υποτακτικη ,ουτε προσπαθει να την εντυπωσιαση.επειδη ειναι υπερβολικα σιγουρος για τον εαυτο του δυσκολα τον προσεγγιζει μια υποτακτικη.αυτος ομως δεν προκειται ποτε να κανει το πρωτο βημα,γιατι απλα ειναι ο απολυτος.μπορει ο απολυτος μαστερ να ειναι εντελως απειρος αλλα να το εχει μεσα του σε σημειο που να επισκιαζει τον πιο εμπειρο μαστερ.μπορει να του τυχει μονο μια υποταχτικη στη ζωη του γιατι δεν συμβιβαζεται στα θελω του και πρεπει να βρει αυτη που θα μπορεσει να του δωθει απολυτα απο μονη της.anchor ο αληθινος μαστερ ειναι πολυ εγωιστης,κυριαρχει δεν κανει σχεση με την υποταχτικη του,σαν ζευγαρακι ειναι κατι που δεν μαρεσει αυτο.ο μαστερ ειναι παντα κυριαρχος δεν διακατεχεται απο ερωτα προς την υποτακτικη του.μπορει παντα να ειναι μονος του γιατι πολυ απλα δεν κυνηγαει καμια.εχει ξεκαθαρισει οτι η υποταχτικη του δεν μπορει να γινει ποτε σχεση του!ειναι λιγοι αυτοι ως ελαχιστοι γιαυτο φαινονται βγαλμενοι απο νουβελες.οι νουβελες ομως περιγραφουν το ιδανικο!!και το ιδανικο υπαρχει.
     
    Last edited: 12 Αυγούστου 2012
  8. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ο απολυτος master!

    @ sw,

    νομίζω ότι τελικά έχεις τις απαντήσεις που χρειάζονται για το θέμα.

    Προσυπογράφω ότι αν μου προκύψει Κυρίαρχος αλα ποστ #31 εγώ θα ξεροσταλιάσω για χάρη του.

    Αλλά και ο "Μεγάλος Αδελφός" να είναι, μετά χαράς του κάθομαι, για σκλάβα του προσωπική όμως όχι για υπήκοός του...

    Καλή Κυριακή,

    η οργουελιανή  

     
     
  9. master gold

    master gold Regular Member

    Απάντηση: ο απολυτος master!

    αν ενδιαφερεσται κυρια μου εχω τα προσοντα που ζητατε.πολυ ευχαριστως!αρκει να το εννοειτε!
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ο απολυτος master!

    Ευχαρίστως θα το ήθελα, αλλά είμαι πολύ κοντά στο να γίνει κάτι με Κυρίαρχο όπως τον περιγράφεις, που μου έχει υποσχεθεί λίγη τρυφερότητα που και που, κολάρο και γάμο.
     
  11. master gold

    master gold Regular Member

    Απάντηση: ο απολυτος master!

    τοτε θα περιμενω αυτη που θα ειναι εντελως αδεσμευτη!!τρυφεροτητα αντιβαινει στην απολυτη σκλαβα που ζηταω.
     
  12. TheWildOne

    TheWildOne Regular Member

    γυναικα που δεν θελει και κανα χαδακι δεν υπαρχει, αμα δε θελει απο σενα τα βρισκει αλλού... τα σημάδια του κερατά που λέμε