Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος dom2012, στις 30 Ιουλίου 2012.

  1. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Ποιοι και πότε, ποια ποστ.

    Το γιατί θέλω να μου πεις, αυτονόητο. Όταν κατηγορείς κάτι κάνε το τεκμηριωμένα.

    Το "όρμηξες να δαγκώσεις" σου επιστρέφεται ως μη αποδεκτό, και αναφέρομαι πάντα σε πράγματα γραμμένα οπότε τι να ρωτούσα. Moderator είμαι όχι δικαστής.

    Τα "ως οδοστρωτήρας" και η "τιμωρία" μου γι αυτό να μην έχω απάντηση δεν με απασχολούν, εκθέτουν εσένα.

    Δεν περιμένω απάντηση από εσένα. Θεωρώ όμως υποχρέωσή σου να τη δώσεις και αν δεν το κάνεις θεωρώ ότι υπεκφεύγεις, παρά το γεγονός ότι κατηγόρησες.

    Και ασφαλώς, η παρέμβασή σου δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο cornilios είπε πράγματα με τρόπο που δεν έπρεπε και προσέβαλε μέλη και εμένα συγκεκριμένα. Ξέρεις, η λάρα είναι φίλη μου αλλά σιαμαίες δεν είμαστε και άλλωστε έχουμε διαφωνήσει τόσες φορές σε τόσα πράγματα, δε σημαίνει ότι όποτε δεν έχει κανείς πρόχειρη εμένα μπορεί να τη λέει στη λάρα ή αντίστροφα. Τον δε cornilio τον έχω υποστηρίξει σε ένα σωρό περιπτώσεις, όταν τα δικαιώματά του ως μέλους στ αλήθεια θίγονταν. Το ίδιο κι εσένα, αν θυμάμαι καλά, πρόσφατα.
     
  2. anchor

    anchor Regular Member

    Re: Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Πρώτα ειρωνευόμαστε και κοροϊδεύουμε όποιον, όποια και ό τι εκφράζει την πιο πάνω άποψη επί της ουσίας των πραγμάτων, και όταν την ακούσουμε, χαλάμε τον κόσμο.

    Ξανά λοιπόν και για το ίδιο ποστ για 3η φορά και πιο ειδικά για την πιο πάνω παράγραφο και συγκεκριμένα για τη φράση bold, +1000.
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    @gaby

    Από την στιγμή που αποφάσισες αν και mod, να αναλάβεις για λόγους δικούς σου και αδιάφορους για εμένα, να καλύψεις ένα μέλος, για το οποίο εκφράστηκε δυσαρέσκεια από άλλα μέλη, για τον σκαιό τρόπο που εκφράζεται, τουλάχιστον καθ υπέρβαση των αρμοδιοτήτων σου, έχασες αυτοδίκαια το δικαίωμα να ζητάς πόσω δε μάλλον να απαιτείς εξηγήσεις. Το μόνο που σου απομένει, είναι ή να σβήσεις τα πόστ που δεν σου αρέσουν γιατί έτσι γουστάρεις, ή να μείνεις με τις απορίες σου, στο βαθμό που απευθύνονται σε εμένα. Από εμένα, τέλος.

    @ dom2012,
    Ανεβάζοντας ένα νήμα, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τί θα συμβεί, έλαχε στο δικό σου. Λυπάμαι γι αυτό. Κατά τα λοιπά, δεν τα πάω καλά με τις προσευχές. Εκ πείρας και μόνο θεωρώ, ότι όσο πιο πολύ ένα ζευγάρι διαδρά μέσα στην καθημερινότητά του, τρίβεται, λιώνει, ενώνεται, μέσα από προβλήματα, χαρές και λύπες, και στο τέλος της ημέρας είναι ακόμη καλά μαζί, δεν απομένει και πολύ χώρος για προσευχές. Η μόνη προσευχή είναι το ίδιο το γεγονός ότι είναι μαζί και αντέχουν. Αυτά τόσο για τις βανίλα όσο και για τις ασύμμετρες σχέσεις.
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Γνωρίζεις όμως πόσες διαμαρτυρίες από άλλα μέλη έχω δεχτεί για σένα και τον cornilio; Μένω με την κακής ποιότητας απόπειρα υπεκφυγής δικής σου.

    post # 54 δικό σου, με το οποίο "γνωματεύεις" περί ναρκισσισμού και περί απειρίας σχέσεων. post #71 της λάρας με το οποίο ουσιαστικά ζητάει να αφεθούν κάποιοι άνθρωποι να μιλήσουν για BDSM όπως το ξέρουν και το αγαπούν. Μετά από πολλές σελίδες trolling του κορνήλιου.

    Αν και είχα την εντύπωση ότι με το ποστ #54 την έλεγες σε μένα, σε μια ακόμα απρόκλητη επίθεση από αυτές που συνηθίζεις. Φαίνεται ότι για τη lara χτυπούσε η καμπάνα.

    Στην πραγματικότητα ο cornilios κι εσύ ορμήξατε στη λάρα για τις απόψεις της και τη χτυπήσατε και προσπαθήσατε να την μειώσετε προσωπικά.

    Ο cornilios κι εσύ κάνατε το νήμα τούτο ρημαδιό και το λαμπαδιάσετε και δεν είναι η μόνη φορά, ούτε η πρώτη. Τι έπρεπε να κάνουν όσοι ήθελαν να συζητήσουν το θέμα, να πάνε να κρυφτούνε;

    Έχω δεχτεί πολλά παράπονα, τόσο για σένα όσο και για τον cornilios, αυτό πάει στη συνεχιζόμενη γκρίνια σου για τη lara[E-p] και για τη δήθεν τάση μου να την υποστηρίζω και δήθεν να αδικώ τον cornilios και εσένα.

    Τα post αυτά είχα σκοπό να τα πάω αρχείο, για να αφήσω το νήμα του dom2012, στον οποίο επίσης επιτέθηκε ο cornilios, να ανασάνει. Τώρα, μόνον αν με παρακαλέσετε ευγενικά και εσύ και ο cornilios θα σας απαλλάξω απ τα ρεζιλίκια σας  
     
  5. Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    @gaby,

    Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να μου υποδείξεις που εγώ φάνηκα προσβλητική, αγενής και μειωτική απέναντι της όταν το μόνο που έκανα ηταν να εκφράσω ευγενικά την άποψη μου.
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Δεν έχω θέμα μαζί σου ούτε λόγο. Παρόλα αυτά, καλό θα είναι να αποφεύγουμε τις αναφορές στην προσωπική ζωή του συνομιλητή μας, δε νομίζεις;

    Αν πάλι δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο σε τούτο το νήμα, ευχαρίστως να αναγνωρίσω ενδεχόμενο σφάλμα μου και να απολογηθώ. Δεν συνηθίζω να υπεκφεύγω των ευθυνών μου.
     
  7. Re: Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Φυσικα αυτό δεν μπορείς να το στηρίξεις διοτι απλα λεω την αποψη μου και δεν ξερω ουτε και θυμαμαι αν συμφωνουσα η αν διαφωνουσα με οποιονδηποτε.
    Η Λαρα κατηγορησε καποιους οτι δεν αφηνουν να εκφρασουν αποοψη οι αλλοι.
    Πιθανον την αντιθετη αποψη την εκλαμβάνει ως "δεν αφηνουν" Εγω απλα το εντοπισα και απαντηση δεν πηρα. Καλα θα κανεις εσυ η η Λαρα αν θελει να απαντησει επι της ουσιας οπου νομιζει και να τ αφησεις αυτα τα πονηρα.


    Δεν θα εχεις τετοιο διλλημα καθως τα δικα μου "τρολλ" δεν ειναι τοσο εξυπνα οσο του μαστερ γκολντ τα οποια και συζητας με περίσια "σοβαροτητα"
    Κακίες δεν λεω , στα ίσα μιλώ αλλα τι σε κανει να πιστευεις οτι θα εχεις τετοια ευκαιρια;
    Λοιπόν τετοια ευκαιρια εγω δεν θα σου δωσω διοτι αυτο ειναι το τελαυταιο ποστ που γραφω οσο εισαι εσυ μοντ.
    Κατα τα αλλα ισχυει αυτο που σου ειπα πριβε.
    Τερμα κι απο μενα λοιπον
     
    Last edited: 12 Αυγούστου 2012
  8. Whip_Holder

    Whip_Holder Regular Member

    Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Μπαίνω και εγώ μετα απο καιρό, βλέπω τις διενέξεις που εν μέρει είναι λογικό να υπάρχουνε μεταξύ ανθρώπων. Δεν γίνεται δεν συμφωνούνε όλοι με όλους. Αλλά πιστεύω οτι υπάρχει και ένα όριο και ένας όρος. Ο όρος αυτός λέγεται σεβασμός. Σεβασμό στην διαφορετικότητα. Είμαι άθεος και άθρησκος αλλά και πάλι η λέξη μεγαλοδύναμε και η λέξη προσευχη΄δεν με ενόχλησε. Δεν ορίζουνε όλοι με τον ίδιο τρόπο την λέξη αγάπη. Αλλά και πάλι αυτό δεν σημαίνει οτι χρειάζονται χαρακτηρισμοί του στύλ ''ξενερωσιά''. Πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε κάτι που λέγεται διάλογος σταματώντας τις υποδείξεις στο πως πρέπει να γράφουμε και πως μπορει ή οχι να νιωθει καποιος
    επειδη δεν εχει τυχει να βιωσουμε εμεις κατι ανάλογο.
    Δεν βλέπω όλα όσα καταλογίζονται στην λαρα να ισχύουν, αντίθετα βλέπω πως οι κατηγοροί της χρησιμοποιώντας υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς προς όποιον μίλησε θετικά για την προσευχή, ανάμεσα σ αυτούς κι η λαρα, μεχρι και μαθηματα καλης συμπεριφορας και γραφης,της εχουν γινει δηθεν με ευγενεια

    Ενήλικα άτομα που μπορούνε και δηλώνουνε BDSM status(κάτι που για μένα είναι πολύ σοβαρό) δεν νοείται να μην μπορούνε να συνειδητοποιήσουνε τον τρόπο που φέρονται.
     
  9. Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Θα είμαι ειλικρινής και ευθύς. Κάποια στιγμή πρέπει τα πράγματα να μπούνε στην θέση τους. Αρκετά το παίξαμε προοδευτικοί, ανοιχτόμυαλοι, οτι όλοι κάνουμε και λίγο πίσω γιατί σεβόμαστε τον άλλον, οτι σε αυτόν χώρο είμαστε πιο συσπειρωμένοι, λόγω κατακραυγής απο την κοινωνία. Όχι , Κ/κυριοί και Κ/κυρίες. Καθόλου δεν σεβόμαστε, καθόλου συσπειρωμένοι δεν είμαστε. Ζηλεύουμε. Μάλιστα, ζηλεύουμε. Η λάρα ξέρει να γράφει, γνωρίζει να φέρεται, γνωρίζει να σέβεται, έχει γνώσεις και μπορεί να τεκμηριώσει. Και εμένα δεν μου αρέσει το public αλλά δεν το χαρακτηρίζω ούτε ξενερωσιά, ούτε κρίνω όσους το κάνουνε. Σε καμία περίπτωση δεν είδα υπόδειξη απο την λάρα. Αντίθετα είδα επίθεση, βαπτίζομενη ευγένεια. Όχι, καμία ευγένεια. Δεν αρέσουνε όλα σε όλους. Και για να πω κάποια πράγματα εντελώς έξω απο τα δόντια, υπάρχουνε ομάδες ατόμων που επιτιθένται, δεν το παραδέχονται κιόλας και κρίνουνε. Κρίνουνε όσους έχουνε άλλη άποψη και υποδεικνύουνε πως να γράφουνε. Όταν είχα ανοίξει ένα νήμα περί κατάντια του χώρου, πάλι υπήρξε επίθεση και μάλιστα σε pm ούτε το θάρρος να δείξουνε μερικοί τι είναι, δεν έχουνε.
    gaby ειλικρινά τα σέβη μου και ευχαριστώ για όλα.
     
  10. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Δεν αρεσουν σε ολους ολα?

    Ωραια λοιπον, για να σε δω να κατακεραυνωνεις αυτα τα σχολια με τον ιδιο τροπο.

    (δεν εβαλα ολοκληρα τα σχολια για να υπαρχει ταξη στο ποστ)

    Απο ενα μολις thread. Θα το κανεις? Η η κριτικη θα ειναι δικαιωμα καποιων λιγων?
     
    Last edited: 13 Αυγούστου 2012
  11. Armida

    Armida Regular Member

    Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Δεν εχω τη δυνατοτητα να παρακολουθησω απο την αρχη το θεμα αλλα ειδα το δικο σου μηνυμα woohoo. Για ποια κριτικη μιλας ακριβως? Και ποια θα ηταν η σωστη απαντηση που θα επρεπε να παρω για την αποψη που εξεφρασα?
     
  12. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Διάλογος με τις σκλάβες του φόρουμ.

    Οχι, δεν πιστευω οτι εκανες κατι λαθος. Ετυχε να δωσω το δικο σου ποστ ως παραδειγμα.

    Η dolly μου φαινεται οτι λεει οτι ναναι.