Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Αν τελικα ο κυριαρχος παραμενει κυριαρχος μετα το strap on, εγω θα αλλαξω το status μου σε μαστερας.
     
  2. kapoios

    kapoios New Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Γιατι να μην παραμεινει κυριαρχος? Δηλαδη οι αφεντρες δεν γαμιουνται? δεν παιρνουν πιπες? δεν στηνονται στα τεσσερα? οταν τα κανουν αυτα αμφισβητειται η κυριαρχικοτητα τους? Ο Αφεντης κανει οτι γουσταρει αν εχει ενδοιασμους να κανει αυτο που θελει τοτε αυτοματα μετατρεπεται σε σκλαβο προς χαρη της κυριαρχιας του.....
     
  3. Armida

    Armida Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Ιστορική στιγμή. Νομίζω πως για πρώτη φορά σε αυτό το φόρουμ θα συμφωνήσω μαζί σου.

    Για εμένα ναι, τον κάνει λιγότερο αφέντη και τον εξευτελίζει στα μάτια μου
     
  4. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Σορρυ αλλα πως δεν υπαρχει κατι με το οποιο μπορεις να συμφωνησεις.

    Εγω εννοουσα πως αφου δεν προκειται να δοκιμασω το στραπ ον σαν μποτομ, ας προσπαθησω ως μαστερ. Αφου η σκλαβα μου κατ εντολη μου θα υποχρεουται να το κανει.
     
  5. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?


    Από τις λίγες φορές που γίνεσαι ...πλήρως κατανοητός ..!
     
  6. afenths_kastanias

    afenths_kastanias New Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Πραγματικα καποιοι αφεντες ειναι για πολλες σφαλιαρες............. ο καθε πικραμενος βαφτιζεται Μαστερ κ ζηταει οτι θελει αν θελει στραπ ον φυσικα κ ειναι υποτακτικος κ οχι κυριαρχος δωστου κοπελα μου το μαστιγιο να το βαλει εκει που ξερει να ηρεμησει.
     
  7. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Ωχ ρε φιλε. Ελεος. Κοιτα την δουλεια σου και ασε την υπερασπιση του λαμπερου προτυπου ενος μαστερ.
     
  8. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Λες να ξαναπαω λυκειο?  
     
  9. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Ειχα απαντησει κ παλιοτερα νομιζω εδώ, δεν θυμαμαι τι είχα πει, μπορει να ηταν κ αντιθετο του τι θα πω τώρα. Επίσης διαβασα τις απαντησεις μόνο της τελευταιας σελιδας.

    Στο θέμα μας.
    Πάντα κατ εμε.
    Οχι δεν τον κάνει λιγοτερο κυριαρχο.
    Η όποια πράξη από μονη της δεν υποδηλώνει τίποτα ουτε κυριαρχια ούτε υποταγή.
    Κυριαρχος ειναι αυτος που λέει πράξε τουτο και υποτακτικός αυτος που θα εκτελεσει το "τούτο" επειδη αυτή είναι η διαταγή/επιθυμια του άλλου.

    Ειμαι και του ds βλέπετε.. θεωρώ πως το sm είναι απλώς το πιπέρι στο δουναι και λαβείν αυτών των(bdsm) σχέσεων.

    Ψαξτε την κυριαρχια στα βλέμματα και όχι στους κώλους.


    A!!!!!!!! Διάβασα και την προηγουμενη σελιδα, σκοτωμός !!!
    Δεν αλλαζω ουτε μια λέξη απ οτι εγραψα.  
     
    Last edited: 14 Μαρτίου 2013
  10. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    @Mikra Psemata

    Πρόσφατα αναθεώρησα κι εγώ άποψη, και πιστεύω πως ναι, Κυρίαρχος είναι ΚΑΙ αυτός που τον γαμάνε.

    Η αναθεωρημένη μου άποψη ξεκίνησε στις 24/2/13 και λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής 17/3/13 οπότε κλείνει το τριώδιο και ολοκληρώνεται το καρναβάλι, εποχή που παραδοσιακά η παρενδυσία και η παρασήμανση γλεντούν και γλεντιούνται, και οι άνθρωποι πράττουν άλλο από αυτό που είναι και είναι άλλο από αυτό που πράττουν.

    Θα ξανα-αναθεωρήσω του χρόνου τέτοια εποχή, να μαστε καλά.

    @all

    Αν από αυτό το νήμα είχαν λείψει η οχλαγωγία και οι τσιρίδες στυλ Αρκά ("Κορίτσια μας είπαν πούστηδες") θα μπορούσαν να γίνουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

    Η παρατήρηση ότι αν η εντολή από μόνη της είναι το νόημα της Κυριαρχίας τότε αυτός ο ορισμός κουτουλάει στην εντολή "για το υπόλοιπο του βίου μου σε διατάζω να είσαι Κυρίαρχός μου, κι αφού σε διέταξα άρα είμαι Κυρίαρχός σου" (μπόινκς...) είναι τετριμμένη και την είχα κάνει από νωρίς.

    Η παρατήρηση, αν είχε γίνει κατανοητή, θα οδηγούσε σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

    Προδήλως, ένα Κυρίαρχο άτομο μπορεί να δοκιμάζει ό,τι θέλει και να 'χει ό,τι βίτσιο θέλει. Προσπάθησα να εξηγήσω επικαλούμενος τον νομικό μας πολιτισμό (το υψηλότερο κατά τη γνώμη μου σημείο του πολιτισμού μας) ότι οι πράξεις έχουν κάποιο νόημα από μόνες τους. Η ποινή που θα σου επιβληθεί αν σκοτώσεις ΔΕΝ έχει να κάνει τίποτα με το νόημα του αν σκότωσες ή δεν σκότωσες. Από τη στιγμή που τα συμβαίνοντα σταμάτησαν να είναι "θέλημα Θεού" οι πράξεις έχουν από μόνες τους ένα ελάχιστο νόημα, άσχετα από το μετα-νόημα που τους δίνουμε εμείς (π.χ. σε νόμιμη άμυνα, εν βρασμώ ψυχής, είχα κακοποιηθεί μικρός, κλπ. κλπ.)

    Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς λεπτές έννοιες συνδιαλεγόμενος με όρους υστερικής θρησκοληψίας όπως αναγκάστηκα να κάνω σε αυτό το νήμα. Διέλαθε έτσι την προσοχή μου ένα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα που ψιλοδιατυπώθηκε και που είναι το εξής: "Αν οι πράξεις έχουν νόημα, χαρακτηρίζουν τον πράττοντα, ως άνθρωπο;"

    Η απάντηση είναι κατ΄αρχήν όχι, αλλά εντέλει ναι 

    Η απάντηση είναι "όχι" και αυτό είναι οριστικό πια (ελπίζω) ως πολιτισμική συμφωνία. Αυτός που σκοτώνει δικάζεται ως ανθρωποκτόνος και αν καταδικαστεί εκτίει την ποινή του. Αν και όταν επιστρέψει στην κοινωνία, ΔΕΝ είναι φονιάς, είναι σαν όλους εμάς. Δεν δεχόμαστε το "φονιάς" ως ιδιότητα, δλδ. ότι κάποιοι είναι γεννημένοι ή έχουν γίνει φονιάδες στη ζωή τους. Δεχόμαστε ότι κάποιοι σκότωσαν και κάποιοι όχι. Τελεία και παύλα επ΄αυτού, αν κάποιος δεν θρησκεύεται.

    Η απάντηση είναι "ναι" γιατί έχουμε εμείς (οι υπόλοιποι) ανάγκη να προσδιορίζουμε με έναν απλό, φανερό και συμπαγή τρόπο τους άλλους. Οι πράξεις τους είναι ο προσφορότερος. Γιατί συνδυάζονται σε "συμπεριφορά" που (αυθαίρετα) μεταφράζεται ως ηχώ κάποιας ιδιότητας.

    Ενώ η (αναλυτική) φιλοσοφία έχει δίκιο να λέει όχι, υπάρχει ένα προβληματάκι: δε ζούμε φιλοσοφική καθημερινότητα. Αυτός που διπλοπάρκαρε σήμερα, είναι πιθανότατο ότι θα ξαναδιπλοπαρκάρει αύριο. Το πρόβλημα ότι δεν θα περιμένουμε έναν άνθρωπο να μας δείξει εκατό φορές ότι είναι μαλάκας πριν τον χαρακτηρίσουμε "μαλάκα" είναι κατά βάση το ίδιο πρόβλημα που έχουμε με αυτούς που σκοτώνουν πολλές φορές. Η φράση "κατά συρροήν δολοφόνος" πηγάζει από αυτό το πρόβλημα.

    Το πρόβλημα το λύνει κατά τη γνώμη μου κομψά ένας Τσέχος συγγραφέας: όλα θα είχαν διαφορετικό "μετα-νόημα" αν το προσδόκιμο ζωής ήταν 200 χρόνια όλα θα ήταν αλλιώς. Κανείς δεν θα ήταν "τεμπέλης" αν από τα 20 ως τα 60 του δεν δούλευε και χαζολόγαγε στα καφενεία ενώ από τα 65 του ως τα 180 έκανε μια φοβερή καριέρα μεγαλοστελέχους, έτσι δεν είναι;

    Για τα καθ' ημάς: να φάει κι έναν καλό πούτσο, πλαστικό ή νατουρέλ, ο Κυρίαρχος. Και δυό και τρεις. Και καμτσικές να φάει, και κολλάρο να βάλει, και τις δουλειές να τις κάνει με φακιόλι. Πάλι Κυρίαρχος θα ναι. Δεν χάλασε ο κόσμος. Για κανά δίμηνο; Για πέντ' - έξι χρόνια; Εξαρτάται από το προσδόκιμό του 

    Μια άλλη ένσταση που έχω είναι το ότι ο Κυρίαρχος, λέει, μπορεί να κάνει τα πάντα όλα, επειδή όλες "τες ηδονές του σώματος" μπορεί κι οφείλει να αναζητά και να απολαμβάνει. Αλλά αυτή είναι πολύ πυρηνική ένσταση και θα βρει αλλού θέση να εκφραστεί.

    Σε κείνη τη θέση, θα μπορέσω ίσως να εξηγήσω την πεποίθησή μου ότι, ναι, ο Κυρίαρχος ξεχωρίζει από το βλέμμα, αλλά όχι το βλέμμα με το μάτι το καλό, το αριστερό, το τσακίρικο. Με το βλέμμα με το οποίο βλέπει τον κόσμο και τον εαυτό του εν αυτόν.

    Dream


    ΥΓ. Ελπίζω οι μη στόκοι να καταλάβουν ότι το φύλο δεν παίζει κανένα ρόλο στα παραπάνω. Θα μπορούσα να το ξαναγράψω με "η Κυρίαρχη" που ενίοτε γίνεται τσουλίτσα ενός υποτακτικού άντρα, και τίποτα δεν θα άλλαζε στις σκέψεις μου.
     
  11. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    875 ποστ και αυνεχιζουμε...με ποσα χαμενα γαμησια συνεπαγεται αυτο;
     
  12. InevitablyDominant

    InevitablyDominant New Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Αυτο ειναι μια δικη σου αποφαση, εφοσον μιλαμε για d/s σχεση αν σε χαλαει ξεκαθαρισε το, αν οχι δοκιμασε το, θεωρητικα παντως δεν επηρεαζει το ρολο ενος dom! your call!