Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Evil thread (For Thy is the Kingdom)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 26 Φεβρουαρίου 2009.

Tags:
  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Η άγνωστη συνάντηση Ζαχαριάδη - Χότζα στην Κορυτσά
    Πώς οργανώθηκε η μυστική σύσκεψη λίγο πριν από τη λήξη του Εμφυλίου και οι ανησυχίες των Τιράνων.




    Εξήντα τρία χρόνια μετά τη λήξη του Ελληνικού Εμφυλίου Πολέμου και τα αλβανικά αρχεία παρέχουν σπάνιο αρχειακό υλικό για τις εξελίξεις της περιόδου αυτής. Το καλοκαίρι του 1949 και ενώ η τύχη του Ελληνικού Εμφυλίου Πολέμου είχε εν πολλοίς κριθεί, η αλβανική κομμουνιστική ηγεσία επιχειρούσε με κάθε τρόπο να ανταποκριθεί στις αιτήσεις των ελλήνων κομμουνιστών και να βοηθήσει τον αντάρτικο αγώνα, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Μόσχας και του Βελιγραδίου, αλλά χωρίς η βοήθεια αυτή να γίνει ευρύτερα αντιληπτή και να υπονομεύσει την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

    Μια τέτοια συνάντηση, η οποία για πρώτη φορά έρχεται στο φως από τα αλβανικά κρατικά αρχεία, είναι αυτή της 2ας Ιουλίου 1949 στην Κορυτσά. Υστερα από απεγνωσμένες εκκλήσεις του Ν. Ζαχαριάδη, και αφού είχε πρώτα φροντίσει να ενημερώσει τη Μόσχα, ο αλβανός κομμουνιστής ηγέτης Ε. Χότζα δέχτηκε τον Ν. Ζαχαριάδη σε μια άκρως μυστική συνάντηση στην Κορυτσά, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο Πόγραδετς. Η συνάντηση προετοιμάστηκε με απόλυτη μυστικότητα από αλβανούς αξιωματούχους της ασφάλειας, ενώ παρέστη ως διερμηνέας ο έλληνας Βορειοηπειρώτης, ανώτατος αξιωματούχος της Αλβανικής Ασφάλειας, Γιώργος Κώτσιας. Ο Ζαχαριάδης ζήτησε από τον Χότζα χωρίς περιστροφές να επιτραπεί η είσοδος των ελλήνων ανταρτών στην Αλβανία, να εξοπλιστούν και στη συνέχεια να προωθηθούν στο μέτωπο του πολέμου. Αυτό όμως εγκυμονούσε τεράστιους κινδύνους για την ίδια την Αλβανία και την ακεραιότητά της, αφού η ηγεσία των Τιράνων, μέσω ισχυρού δικτύου κατασκοπείας, είχε ενημερωθεί για τα σχέδια της Αθήνας.

    Ο Ε. Χότζα ήταν κατηγορηματικός: «Οχι, εγώ σας εξόπλισα, εγώ και θα σας αφοπλίσω, και κανένα πόδι ελλήνων ανταρτών δεν θα εισέρθει επί αλβανικού εδάφους. Δεν επιθυμώ επ' ουδενί μια ένοπλη σύρραξη μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας! Σε βοήθησα πολύ, πέραν του δέοντος. Γι' αυτό ενημέρωσα και τον Στάλιν!».


    Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ - Η άγνωστη συνάντηση Ζαχαριάδη - Χότζα στην Κορυτσά - πολιτική
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)




    Πολύς λόγος έχει γίνει τα τελευταία χρόνια για τα αίτια τα οποία οδήγησαν πρώτη την Ελλάδα να υποστεί τις συνέπειες του ευρωπαϊκού οικονομικού συστήματος.
    Πολλοί αναζήτησαν τα αίτια στους Δ.Υ. στους οδηγούς ταξί, τους οδηγούς βυτιοφόρων, τους φαρμακοποιούς κλπ. Αρκετοί εργαζόμενοι από τις παραπάνω ομάδες πράγματι κατέχουν ένα μερίδιο ευθύνης για τα πρωτεία αυτά (και φυσικά όχι για την οικονομική κρίση συνολικά σα φαινόμενο).

    Πολλοί βέβαια αγνόησαν (απόλυτα εσκεμμένα), το γεγονός πως οι πρωτογενείς δαπάνες της χώρας αναλογικά με το ΑΕΠ της είναι αρκετά κάτω του μέσου όρους των χωρών της Ε.Ε. (και όχι μόνο της ευρωζώνης). Ρίχνοντας όμως μια ακόμη ματιά στα έσοδα σε σχέση με το ΑΕΠ των άλλων χωρών βλέπει κανείς πως εκεί υπολειπόμαστε σαφώς των υπολοίπων.
    Είναι λοιπόν προφανές πως η κύρια αιτία για την οποία η Ελλάδα βρέθηκε πρώτη στη δίνη της οικονομικής κρίσης σχετίζεται με τα έσοδα τα οποία οφείλονται κυρίως στη φοροδιαφυγή.

    Το παράδειγμα της Ύδρας είναι μόνο ένα από τα χιλιάδες τα οποία καθημερινά συμβαίνουν στη χώρα και σχετίζονται με την άρνηση της πλειοψηφίας των επιχειρηματιών (σίγουρα όχι όλων), να κόψουν αποδείξεις και γενικά να καταβάλουν το ΦΠΑ στο κράτος από τις δραστηριότητές τους.
    Μάλιστα, όσο πιο μακριά από την πρωτεύουσα λειτουργούν την επιχείρησή τους τόσο περισσότερο είχαν συνηθίσει στον μη έλεγχο (φέρει ευθύνη και το κράτος) και στη φοροδιαφυγή.
    Τα παρακάλια των επιχειρηματιών για τον κλάδο του τουρισμού ώστε «να κάνουμε το παν για να έρθουν τουρίστες», συνήθως στόχευαν στο να γεμίσουν οι δικές τους τσέπες κρύβοντας τα έσοδα από το κράτος.

    Είναι οι ίδιοι βέβαια οι οποίοι με την πρώτη ευκαιρία κατηγορούν τους άλλους εργαζόμενους για την «κατάντια της χώρας». Το θράσος βέβαια έφθασε στο σημείο ώστε να δείρουν τους υπαλλήλους της οικονομικής αστυνομίας ώστε να μην πραγματοποιηθεί η σύλληψη και ο έλεγχος στις επιχειρήσεις τους για τις φορολογικές παραβάσεις.
    Δεν είμαι σίγουρος για το αν εν έτη 2012 θα μπορούσε να συμβεί παρόμοιο περιστατικό σε άλλη χώρα του κόσμου.



    Ψάχνεται ακόμη τους ενόχους για το ότι η Ελλάδα είχε την πιο αδύναμη οικονομία στην ευρωζώνη;
    Μπείτε στο site της Eurostat και διαβάστε τους αριθμούς…
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες δεύτερη γενιάς, αδέλφια της αριστεράς (όπως η ίδια τους αποκαλεί).



     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο η πόλη της Πάτρας λόγω της εγκληματικότητας - Αλλεπάλληλες ληστείες από λαθρομετανάστες.



    Ακόμη και το περπάτημα στους δρόμους της Πάτρας έχει καταντήσει πλέον εφιαλτικό. Οι επιθέσεις σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες της πόλης είναι καθημερινές, οι πολίτες ανυπεράσπιστοι και η αστυνομία αδύναμη να αντιμετωπίσει και να ελέγξει την κατάσταση.

    Αλλοδαποί, κυρίως Ρουμάνοι επιτίθενται εν ψυχρώ. Προχθές (19-08-2012) ένας 21χρονος πλησίασε 76χρονο στη λαϊκή αγορά και του αφαίρεσε το πορτοφόλι με 900 ευρώ. Στην οδό Αστιγγος στην περιοχή της Πλατείας Νόρμαν ενας Αλγερινός και 2 Ρουμάνοι επιτέθηκαν σε 56χρονη, την ακινητοποίησαν και της αφαίρεσαν μία αλυσίδα από το λαιμό. Στη συνέχεια της πήραν και 60 ευρώ που είχε πάνω της.

    Χθες είχαμε μία ακόμη επίθεση αυτή τη φορά στην περιοχή του Δήμου Δυμαίων. Πέντε άτομα που επέβαιναν σε ένα αγροτικό επιτέθηκαν σε 45χρονη Νορβηγίδα, και της αφαίρεσαν μία φωτογραφική μηχανή, δύο κινητά τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες και 50 ευρώ.


    Πηγή: ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Μην γράφεται κακά λόγια για τους λαθρομετανάστες βρε παιδιά, αν δεν είχαμε και αυτούς η ζωη μας θα ηταν πληκτική, γιατί δεν θα ακούγαμε κάθε ημέρα πόσους φόνους, βιασμούς, κλεψιές κάνουν...και θα ακούγαμε μόνο την Μέρκελ και τον Σαμαρά... 
     
    Last edited: 27 Αυγούστου 2012
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    ΓΑΜΩ ΤΑ riffs ε;  



     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Το ότι οι προδότες της αριστεράς και της ακροαριστεράς είναι φίλοι με τους λαθραίους εγκληματίες είναι γνωστό. Τους υποστηρίζουν άλλωστε στα αριστερίστικα και ακροαριστερά sites και βαπτίζουν τους σφαγέντες-θύματα "ελληνάρες".

    Το να απειλούν τον ελληνικό λαό μέσα στην ίδια του την Πατρίδα οι παράνομοι ξένοι είναι ο μεγαλύτερος εξευτελισμός της χώρας που έφεραν η αριστερά και το πασοκονουδου. Πόλεμο γαμώ το μουνί του μουσιού του (άκου πόλεμο- εδώ δεν υπάρχει εισαγγελέας να επέμβει  δεν έκανε στην κωλοχώρα του ο παράνομος αλλά απειλεί πως θα κάνει σ' εμάς.
    Οι προδότες τον ανέχονται και ζητούν - επιβάλουν από τους Έλληνες να σιωπούν.





    Ο άλλος ο δημοσιογράφος γιατί δεν παίρνει τηλέφωνο την "Ελένη του" σήμερα να επέμβει; Αυτή η "απειλή κατά της δημοκρατίας" δεν τον ενοχλεί;




    Θα διορθωθεί όμως αυτό είτε αρέσει είτε όχι. Ο τρόπος… τον ξέρετε.
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Πιθανότατα δεν έχει παρατηρήσει κανείς (κάποιοι ίσως το έχουν παρατηρήσει) πως ένα τεράστιο ποσοστό εργαζόμενων (το 50% που αναφέρει το video που ακολουθεί δεν είναι ακριβές) που απασχολούνται σε δημόσια έργα που δημοπρατούνται από το ελληνικό δημόσιο είναι αλλοδαποί.

    Το δημόσιο, οι ΔΕΚΟ, ΟΤΑ κλπ. δημοπρατούν έργα για συντηρήσεις, ανακατασκευές και άλλες τεχνικές εργασίες σε εργολάβους όπου απασχολούν σε περιπτώσεις μόνο αλλοδαπούς (ακόμη και τον υπερ-εργολάβο κάνουν οι τελευταίοι) και μάλιστα παράνομους.
    Οι λόγος είναι πολύ απλός, αρκετοί εργολάβοι απασχολούν ανασφάλιστο προσωπικό (μάλιστα η αμοιβή που αναγράφεται στα εκκαθαριστικά μισθοδοσίας που κατατίθεται στο δημόσιο είναι εικονική – ούτε το όνομά τους δεν ξέρουν). Από την άλλη, ουδεμία πρόβλεψη υπάρχει στις συμβάσεις ώστε το προσωπικό να αποδεικνύεται πως δουλεύει και διαμένει νόμιμα στη χώρα.






    Οι συνέπειες βέβαια για τους Έλληνες είναι οι γνωστές, με την ελληνική ανεργία να έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

    Σύμμαχο βέβαια στις πρακτικές αυτών των συγκεκριμένων εργολάβων έχουν τους προδότες οι οποίοι στα αντιρατσιστικά πάρτι (και λοιπά καρναβάλια) υποστηρίζουν πως «οι Έλληνες δε θέλουν να απασχολούνται σε τεχνικές δουλειές» (ξέραμε μέχρι σήμερα πως «οι Έλληνες δεν πάνε στα χωράφια», τώρα μάθαμε πως ούτε τεχνικές δουλειές κάνουν).
    Λες και παλιότερα που δεν υπήρχαν λαθραίοι στη χώρα μας δεν πραγματοποιούνταν τεχνικές εργασίες ή ότι οι Έλληνες προτιμούν να παγώνουν από το κρύο το χειμώνα επειδή δεν μπορούν να αγοράσουν πετρέλαιο παρά να δουλέψουν.

    Μαζί λοιπόν με τους λαθραίους ας σκεφθούμε μήπως είναι σωστό (μπορεί και να είναι - μπορεί και όχι) στα πλαίσια των μέτρων πάταξης της ανεργίας, να στείλουμε και τους συγκεκριμένους εργολάβους μαζί με τους προδότες υποστηρικτές τους, στη χώρα καταγωγής των πρώτων ώστε να κάνουν εκεί τις εργασίες τους.
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Οκ, μια ερωτηση. Αν εσενα σου δωσουν το φτυαρι να δουλεψεις στο γιαπι, θα το κανεις?
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Βάλανε τα ΜΑΤ να ελέγχουν ποιος σε μπαίνει στα γραφεία του κινήματος;
    Αυτά δεν τα έκαναν όταν η SIEMENS, η Hoctief και άλλοι μιζαδόροι έμπαιναν στα γραφεία του πασοκ και της νουδούλας για να χρημαμτίζουν Τσουκάτους, Τσοχατζόπουλους, Λαλιώτηδες και άλλα λουλούδια των "δημοκρατικών" παρατάξεων. Εκεί μπάτσοι δεν πατούσαν. Τους συνόδευαν μάλιστα μέχρι την πόρτα για την ακρίβεια των γραφείων των πολιτικάντηδων για να πάρουν τις μίζες. Αυτός ήταν ο ρόλος τους. Ούτε πήγαιναν σε γραφεία όπου δικηγόροι λαθρο-κομμάτων υπερασπιζόντουσαν εγκληματίες ξένους.

    Τώρα που βγήκαν κάποιοι να υπερασπιστούν τους Έλληνες από τη διαφθορά σας και το χανείο που φτιάξατε στέλνετε τα ΜΑΤ.


    Α ρε μουνιά, πούτσα που έρχεται σύντομα.
     
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Επιτέλους, τα "μέτρα"...της Χρυσής Αυγής, (αφου δεν υπάρχει κράτος να πάρει μέτρα) αρχίζουν και φέρνουν αποτελέσματα..., οι λαθροκακοποιοί-αποβράσματα..., αρχίζουν και την κάνουν με ελαφρά από την χώρα μας...

    Η παροιμία που λεει "και ο Αγιος φοβέρα θέλει" είναι πολύ σωστή απ΄ ό,τι φαίνεται...

    Τώρα πρέπει να έρθει η σειρά των γραβατομένων λαμογιών-κακοποιών, πολιτικών και μη που κατέστρεψαν την χώρα μας.

    Ξύλο, κατάσχεση των περουσιών τους και πέταμα στους δρόμους να ανοίγουν αυτοί τους σκουπιδοτενεκέδες για να βρουν τροφή να φάνε και οχι ο λαος.

    Λαϊκή τιμωρία στα παχύδερμα μουνόπανα, που προσπαθούν να ξεχρεώσουν τους τοκογλύφους τραπεζίτες απο το μισθό και την σύνταξη των 500 ευρω.

    Αφου δεν υπάρχουν ηγέτες με @@ να φτιάξουν την Ελλάδα, αλλά υπάρχουν μόνο κωλοτούμπες καραγκιόζηδες πολιτικοί, ας την φτιάξει η Χρυσή Αυγή με τον δικό της τρόπο....
     
    Last edited: 11 Σεπτεμβρίου 2012