Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Evil thread (For Thy is the Kingdom)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 26 Φεβρουαρίου 2009.

Tags:
  1. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Elysium, για την δηλωση του κασιδιαρη ''οποιος χτυπα ελληνα, πρεπει να του κοβεται το χερι'' που αφορουσε τον ξυλοδαρμο ελληνων μικροπωλητων στην γερμανια, τι εχεις να πεις?
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)


    Με ενδιαφέρουν οι Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα. Τα υπόλοιπα έπονται.
    Είπαμε όμως πως για να έχουμε ηρεμία και πολυφωνία (ή μήπως δε θέλετε , οι υπόλοιποι με τη γνωστή ιδεολογία να γράφετε αλλού.






    Αλλοδαπός ο δράστης της «ρατσιστικής επίθεσης» στην οδό Αναξαγόρα.
    Πλήρης ανατροπή δεδομένων στο περιστατικό.



    Αρχικώς είχε αναφερθεί ότι ο 20χρονος ήταν Ιρακινής καταγωγής, όμως από νεώτερες έρευνες διαπιστώθηκε ότι κατάγεται από το Μαρόκο και είχε αλλοιώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Σε πρώτη φάση δόθηκε η εντύπωση ότι η δολοφονία του 20χρονου ήταν έργο ρατσιστών αφού συνδυάσθηκε με ένα περιστατικό που σημειώθηκε λίγη ώρα νωρίτερα, στην ίδια περιοχή, με τον ξυλοδαρμό ενός Ρουμάνου μετανάστη από ομάδα μοτοσυκλετιστών με μαύρα ρούχα.

    Λίγα μέτρα πιο κάτω ο νεαρός Ρουμάνος μόλις συνήλθε συνάντησε έναν Μαροκινό που ήταν φίλος και ομοεθνής του δολοφονηθέντα. Ο μετανάστης από την αφρικανική χώρα έδειξε στον Ρουμανο τον τραυματισμένο φίλο του που ήταν αιμόφυρτος πεσμένος στην οδό Αναξαγόρα. Ο Μαροκινός στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι οι μοτοσυκλετιστές που κτύπησαν τον Ρουμάνο, μαχαίρωσαν και τον φίλο του.
    Ομως πλέον τα στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη έχουν μια διαφορετική εικόνα του περιστατικού και μιλούν για μια «εντελώς λάθος αρχική εκτίμηση». Διαπιστώθηκε ότι «ο ξυλοδαρμός του Ρουμάνου είναι απολύτως άσχετος με τον φόνο του Μαροκινού και επιπλέον ο δράστης της εγκληματικής ενέργειας στην οδό Αναξαγόρα είναι αλλοδαπός για τον οποίο συγκεντρώνονται επιβαρυντικά στοιχεία».



    Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ - Αλλοδαπός ο δράστης της «ρατσιστικής επίθεσης» στην οδό Αναξαγόρα - κοινωνία




    Τα υστερικά «αντιρατσιστικά» μιάσματα αφού πρώτα διασύρουν τη χώρα στο εξωτερικό περί δολοφόνων και φασιστών Ελλήνων και αρχίσουν τις αρθρογραφίες στα blogs και sites τώρα το βουλώνουν.
    Αυτά όμως γίνονται και μετά…

    Οι δολοφονικές επιθέσεις εξάλλου είναι μονοπώλιο της αριστεράς. Δεν τολμάει κανείς να τους πάρει τα πρωτεία.
     
  3. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Τι εννοεις γνωστης ιδεολογιας?
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Έρχονται διαδηλώσεις – έτοιμα τα ΚΝΑΤ για τη φρούρηση της βουλής…

    Τη… συνήθη επίθεση στην Χρυσή Αυγή έκανε το πρωί της Πέμπτης από την πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΤ η Αλέκα Παπαρήγα. Για να δούμε τι είπε η… ορφανή του μεγαλύτερου δολοφόνου του 20ου αιώνα, Ιωσήφ Στάλιν: Δεν μιλώ για ακροδεξιά, μιλώ για ναζιστική-φασιστική Χρυσή Αυγή, μιλώ για μπράβους της νύχτας που τους χρησιμοποιούν θύλακες του συστήματος που βρίσκονται στο πολιτικό σύστημα, -εκτός των κομμάτων- στην αστυνομία και στον στρατό, και οι οποίοι θα της δώσουν χρόνο για να κάνει την "βρώμικη δουλειά"».

    Να γελάσει κανείς ή να κλάψει; «Μπράβοι της νύχτας», λοιπόν, οι τιμημένοι Χρυσαυγίτες. Ενώ οι ροπαλοφόροι του ΠΑΜΕ, τα διαβόητα ΚΝΑΤ, τι είναι; Μήπως είναι «μπράβοι της ημέρας», που κάνουν τη «βρώμικη δουλειά» του συστήματος, δηλαδή φρουρούν τη βουλή στις διαδηλώσεις, για να μη μπει ο κόσμος μέσα; Εξάλλου, συνεργασία με το σύστημα δεν έχει κάνει ποτέ η Χρυσή Αυγή, έχει κάνει όμως το «τιμημένο κουκουέ» το 1989 και μάλιστα κυβερνητική! Στην αρχή με τον Μητσοτάκη (τότε που ο Καπετάν-Γιώτης – Χ. Φλωράκης κατάπινε αμάσητα τα… ντολμαδάκια της συγχωρεμένης της Μαρίκας…) και στη συνέχεια με Μητσοτάκη και Παπανδρέου μαζί (οικουμενική). Τα «ξεχνάει» αυτά η συντρόφισσα Αλέκα, αλλά –δυστυχώς γι’ αυτήν – δεν τα ξεχνάει ο ελληνικός λαός!

    Είπε, όμως, και κάτι άλλο η συντρόφισσα Αλέκα, κάτι πολύ περίεργο: «ο κ. Δένδιας προσπαθεί να αντιμετωπίσει το φαινόμενο με νόμιμα μέσα, τα οποία όμως δεν είναι ικανά». Τι εννοεί η… μοσχαναθρεμμένη συντρόφισσα Αλέκα; Πως πρέπει να χρησιμοποιηθούν άλλα μέσα, όχι και τόσο νόμιμα, για να αντιμετωπισθεί η Χρυσή Αυγή; Δηλαδή ποια; Μήπως τίποτα στημένες δίκες (σαν τις «Δίκες της Μόσχας», ας πούμε), τίποτα Γκούλαγκ, τίποτα ψυχιατρεία σοβιετικού τύπου, μια σφαίρα στο σβέρκο (ο αγαπημένος τρόπος των εκτελέσεων της NKVD), ή μήπως μια σφαγή τύπου Πηγάδας του Μελιγαλά (μέρες που είναι…);

    Εν τέλει, να πάψουν να ονειρεύονται νέες Πηγάδες τα ορφανά του Στάλιν και του Βελουχιώτη. Και να θυμούνται τη σοφή λαϊκή παροιμία, που λέει πως «όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα»…

    Αντίοχος

    Πηγή:Χρυσή Αυγή - Λαϊκός Σύνδεσμος | Η Παπαρήγα ονειρεύεται Γκούλαγκ και Πηγάδες του Μελιγαλά για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής!






    Αριστεροί προδότες ό,τι φάγατε μαζί με τους πασοκονουδου, φάγατε. Ένα σύστημα ήσασταν πάντα μαζί. Μαζί τα φάγατε, ώρα να τα ξεράσετε.
    Πάρτε την "Ελένη σας" τηλέφωνο να σας σώσει.
     
  5. vautrin

    vautrin Contributor

    Ένα πράγμα δεν συγχωρείτε στον Στάλιν οι φασίστες: ότι σας πήγε καροτσάκι μέχρι το Βερολίνο.
    Κι αυτό, όσα εγκλήματα κι αν έκανε, η Ιστορία θα του το αναγνωρίζει πάντα.
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    vautrin το είπα και στον woohoo, γράψτε αλλού. Εμένα ορισμένοι moderators δε με αφήνουν να γράφω στα δικά σας γιατί δεν τους αρέσει η ιδεολογία του εθνικισμού.
    Δε με ενδιαφέρει καθόλου βέβαια.

    Αλλά βρίστε αλλού, όπως συνηθίζετε, να βρίζω εγώ εδώ.
    Fair enough.
     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Χα χα χα, αρχίζει και πονάει το 12% της Χρυσής Αυγής ε;

    Και που είσαι ακόμα..., τώρα που θα γίνουν οι νεες περικοπές απο τους πλούσιους...συνταξιούχους-μισθωτούς των 480 ευρώ και το κλείσιμο και αλλων μικροεπιχειρήσεων να δείτε που θα φτάσει..., 30%-35% και βάλε....
    Τα λαμόγια οι πολιτικοί εχουν αρχίσει και τρέμουν γιατί ξέρουν τι τους περιμένει ετσι και ανέβουν και αλλο τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, γι΄αυτό άλλωστε και ζητούν να την βγάλουν παράνομη οργάνωση, ό,τι και να κάνουν ομως οι μιζαδόροι δεν τους σώζει τίποτα..., εχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση γι΄ αυτά τα καθίκια τους πολιτικούς που εξαθλίωσαν αυτήν την υπέροχη χώρα και κατάντησαν τους Έλληνες επαίτες.
     
    Last edited: 14 Σεπτεμβρίου 2012
  8. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Τουλάχιστον ο Elysium έχει μια συνέπεια σε όσα πρεσβεύει.
    Εσύ φίλε τι ψήφιζες όλ' αυτά τα χρόνια που η Χρυσή Αυγή ήταν στο 0,3% και τα λαμόγια πολιτικοί κατέστρεφαν τη χώρα;
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Συμπαθέστατε vautrin, ψήφιζα ό,τι ψήφιζαν και οι πεντακόσες χιλιάδες Έλληνες, (είδη τώρα ενα εκατομμύριο 12/%) οι οποίοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή, γιατί αυτά τα παχύδερμα λαμόγια, οι πολιτικοί, τους έκλεψαν τα όνειρά τους....και τους απαγορεύουν κάθε ημέρα ολο και πιο πολύ, να ζουν σαν άνθρωποι....

    Υγ. Πάντως δεν ψήφισα ποτέ ΚΚΕ, που στην ουσία δεν θέλει να κυβερνήσει ποτέ την χώρα μας, παρά το μόνο που θέλει είναι να βάζει παχυλόμισθους τεμπελχανάδες-εργατοπατέρες σε θέσεις κλειδιά για να μπορούν να κλείνουν εργοστάσια, επιχειρήσεις, σχολεία, νοσοκομεία, δρόμους, να κρεμάνε τα κωλόπανά(ό) τους ακόμα και στην Ακρόπολη κ.λ.π. και να καταστρέφουν την χώρα μας προς δικό τους όφελος.

    Την καλημέρα μου, φίλτατε!
     
    Last edited: 15 Σεπτεμβρίου 2012
  10. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Περρη, εγω παντως πιστευω το εξης. Η βουλη ειναι οντως μια μικρογραφια της χωρας που κυβερνει. Η 20ετης δυναστεια του πασοκ/νδ δεινχει οτι ο ελληνας ηταν της αρπαχτης και του ευκολου χρηματος. Το ονειρο ολων ηταν ο δημοσιος τομεας.

    Οκ, δεινα και ασχημα οσα περναει ο λαος αλλα σιγα πια και τα μεγαλεπηβολα ονειρα που ειχαν.

    Μπορει να βριζουμε τους κεφαλλαιουχους αλλα στην ουσια η ιστορια μας δειχνει οτι το ιδιο λυσσαλεα θελαμε το χρημα. Οχι ονειρα περρη, το χρημα μας στερεισαν. Τα ονειρα δεν τα ειχαμε εξ αρχης.
     
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Οταν ενας 20χρονος δεν κάνει όνειρα και προσπάθειες για να κάνει την ζωή του καλύτερη, τότε ούτε αυτός, αλλά ούτε η χώρα καταγωγής του εχουν μέλλον.
     
    Last edited: 15 Σεπτεμβρίου 2012
  12. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Μιλας για εμενα χωρις να με ξερεις. Και για αυτο το πιθανοτερο ειναι πως κανεις λαθος.