Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ουρολαγνεία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος little_slut[PieR], στις 8 Ιουλίου 2005.

  1. thanasis

    thanasis Contributor

    Χαρίζεται σκύλος που πίνει ούρα, εμβολιασμένος (αν και τα πίνει, οπότε δεν είμαι τόσο σίγουρος), μαζί με τα καλτσόν του (δώρο μια έξτρα αλλαξιά).

    Δεν μου αρέσει να κρίνω και σέβομαι τις ιδιαιτερότητές του και είμαι οκ με ο,τι τον ευχαριστεί, αλλά είναι ένας σιχαμένος ουροπότης κόπρακας, που θα έπρεπε να ζει στον υπόνομο.
     
  2. Sanigurious

    Sanigurious New Member

    Απάντηση: Ουρολαγνεία

    βασικά είναι η ιδέα του άκρου που ερεθίζει τόσο, αλλα επίσης είναι αρκετά ευπρόσδεκτη γιατί παραπέμπει με κάποιο τρόπο στο squirting και τον οργασμό
     
  3. xy

    xy Regular Member

    Απάντηση: Ουρολαγνεία

    Φιλάρα, άμα έπρεπε να γίνουμε ουροπότες και λοιπές παπαριές, για έναν οργασμό και squirting, την είχαμε χάσει τη μπάλα προ πολλού.

    Είπαμε τα ούρα ειναι για την αποχετεύση.
     
  4. scarface

    scarface New Member

    Απάντηση: Ουρολαγνεία

    Τελείως ανώμαλη διαστροφή,ψυχικά και νοητικά ανώμαλοΐ για δέσιμο αυτοί που δοκιμάζουν μια τέτοια αηδία
     
  5. Slave4training

    Slave4training New Member

    Απάντηση: Ουρολαγνεία

    το να διαφωνουμε με κατι η καποιους δεν σημαινει οτι θα πρεπει να τους κατηγορουμε κ να τους βρυζουμε...ειναι κατι που υπαρχει,απο οτι εχω δει,υπαρχουν πολλα ατομα που το ζητανε.
    εμενα προσωπικα μονο κ στιην σκεψη με αηδιαζει κ μου φερνει αναγουλα...
     
  6. Superslave1

    Superslave1 New Member

    Απάντηση: Ουρολαγνεία


    Ουτε εμενα θα μου αρεσε, αλλα αν αρεσει σε καποιους ειναι δικαιωμα τους και δεν μπορεις να κρινεις ετσι.
     
  7. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Ουρολαγνεία

    Πριν ασκήσω κριτική για την εν λόγο δραστηριότητα, και υποστηρίξω την εφαρμογή της στον οποιοδήποτε, έχω πιει δυο μεγάλα ποτηριά νερού από εκείνα το υγρά παλιότερα. Η γεύση τους διαφέρει ανάλογα τον οργανισμό από τον οποίον προέρχονται, με κύρια χαρακτηριστικά το πικρό και αλμυρό αντίκτυπο κατά την πόση τους. Η ενεργεία εκείνη με έκανε να αισθανθώ άμεσο πρήξιμο στη κοιλιακή χώρα, καθώς και στην περιοχή των νεφρών.. Επίσης διπλασίασε την ποσότητα οξέων στον οργανισμό μου. Το ρέψιμο και γουργούρισμα στα σωθικά μου διαρκούσαν για περίπου μια μέρα, με έντονη διαδοχικότητα κατά τον πρώτο χρόνο αμέσως μετά την πόση.

    Έχοντάς την ευχέρεια να παραμείνω ξαπλωμένος για όσο χρειαζόταν, παρατήρησα τον οργανισμό μου σε μια αμφί-πυρετώδη κατάσταση, με παροδικούς αλλά ελάχιστους πόνους σε μικρή κλίμακα στο στομάχι μου. Περισσότερο θα τους περιέγραφα, σαν παροδικές ενοχλήσεις, αλλά αυτό εξαρτάται από τον κάθε οργανισμό και τα αντισώματα του. Το σώμα μου βρισκόταν σε μικρή η ελαφριά παράλυση, η έδινε την αίσθηση του μουδιασμένου και ενώ όσο ήμουν ξαπλωμένος, Ζαλιζόμουν όταν προσπαθούσα να μείνω όρθιος Οι σκέψεις μου γίνηκαν αργές, και το μυαλό μου βρισκόταν μεταφορικά για χάρη παραδείγματος και όχι κυριολεκτικά, σε μια κατάσταση Νιρβάνας. Οι ανησυχίες μου ήταν να βρεθεί κουράγιο για πλύση αίματος με όρο στο κοντινότερο σταθμό αν η κατάσταση επιδεινώνονταν, η αντιλαμβανόμουν ότι οι αντοχές και οι δυνάμεις του οργανισμού θα και αν με εγκατέλειπαν, και αν ο σύντροφος αδιαφορούσε η δεν ήταν της αρέσκεια του με μια τέτοια μετέπειτα διαδικασία. Όμως η διεργασία απόφασης πλύσης αίματος με όρο σαν άμεση επέμβαση έθετε τον εαυτό μου σε έκθεση της ενέργειας, εκτός και αν αιτιολογούταν διαφορετικά, όπως επίσης έβαζε τον ίδιο μου τον εαυτό σε ρίσκο αφού κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει την υστάτη στιγμή της απώλειας των αισθήσεων του. Το συγκεκριμένο διηλημα ήταν και εκείνο επώδυνο. Στην δική μου περίπτωση δεν χρειάστηκε κανείς να επέμβει μέχρι η υποτιθέμενη κατάσταση Νιρβάνας εξανεμίζονταν στο ακέραιο. Η εμπειρία ωραία, τρελή, επικίνδυνη και λίγο επώδυνη στη μετέπειτα αντοχή του οργανισμού μου μέχρι να επέλθει η απολυτή ισορροπία οξέων μέσα σ' αυτόν. Στην περίπτωση μου κράτησε περίπου ένα τρίμηνο μέχρι ολικής επαναφοράς συμπεριλαμβανομένου της κλίμακας επιδόσεων για φυσικές δραστηρίοτητες στην καθημερινότητα, των παρενοχλήσεων ανά καιρούς στο πεπτικό σύστημα, την οσμή του ιδρώτα μου όπως εκείνη ήταν πριν την πόση. Στην προσπάθεια επαναφοράς της φυσικής μου κατάστασης, χρησιμοποιείσαι βοηθητικά αλκαλοειδής βιταμίνες, και συμπληρωματικά τροφών πλούσια σε αλκαλικά.

    Τώρα για το μεταφυσικό κομμάτι η την ιδέα της ενέργειας απόκτησα την εμπειρία ότι δεν τίθεται θέμα κατά πόσο επιζητεί κάνεις την ενεργεία σαν πράξη ηδονής, άλλα τίθεται θέμα κατά πόσο αγάπα κανείς τον σύντροφο του ώστε να επιθυμήσει να το “υποστεί”.

    Τώρα βρήκα ότι μου είναι άκρως ερεθιστικό ο σύντροφος μου να έρχεται κατά την διάρκεια της ούρησης μου, να κρατάει το πέος μου μέχρι αυτή τελειώσει, και αμέσως μετά ξεπλύνει τις λίγες σταγόνες ούρων με την γλώσσα του, και εν συνεχεία προβεί σε στοματικό έρωτα μέχρι το σημείο που εγώ καθορίσω. Το ανάλογο κάνω και εγώ όταν θελήσω να βάλω σε λειτουργία την σύντροφο μου προς απόλαυση η χρησιμοποίηση με αυτόν τον τρόπο η μέθοδό. Ώρες ώρες λίγες σταγόνες ούρων σε κάποιο γεννητικό όργανο είναι ερεθιστικό όταν το πάθος γιαυτό που κάνει κανείς κορυφώνεται. Υποτακτικοί που θέλουν να αποφύγουν κάτι τέτοιο αν και δεν δικαιούνται, μπορούν να σαλιώσουν τον αντίχειρα τους, ξεπλύνουν την έξοδο την ουρήθρας και μερικώς το βάλανο με αυτόν, σαν ένα “εθιμοτυπικό” και “γλυκό” χάδι, και προχωρήσουν στο μετέπειτα. Προσωπικά αν αντιλαμβανόμουν κάποιο τέτοιου είδους αποφυγή, τ' οποίο πρόσωπο το απέφευγε, θα γευόταν το κατουρημένο μου εσώρουχο στο στόμα του σαν φίμωτρο (gang ball), καθ' όλη της χρονικής διάρκεια της αρεσκείας μου. Λίγες σταγόνες ευτυχίας δεν είναι πολλές. Επίσης η ούρηση σε μάγουλα, θηλές, οπές είναι ανώδυνες, ερεθιστικές για μένα και για κάποιους, μετασκευάζουν την σκέψη, απελευθερώνουν τα εμπόδια προς την οικειότητα μεταξύ συνανθρώπων, κοινωνικοποιούν την μάζα αυτών εξαλείφοντας διακρίσεις – ταμπού – πεποιθήσεις συνύπαρξης με άλλους, αναδεικνύουν το ζωώδη χαρακτηριστικό ανθρώπων και τέλος απελευθερώνουν το πνεύμα προς την ομαλοποίηση ετερωνύμων. Δε η εμπειρία ουρολαγνείας χώρις πόση και όχι παθολογικώς επιζητούμενη, διακρίνει στα μάτια ενός οποιουδήποτε παρατηρητή με ενα διαφορετικό πρίσμα αντίληψης υπέρ αυτής, τον χαμένο χρόνο “βανιλοειδών” αφιερωμένο σε γκρίνιες τύπου όπως “το μωρό κατούρησε τον καναπέ και το χαλάκι, ω συμφορά!, η γυναίκα έλα άλλαξε το γιατί θα το πετάξω από το παράθυρο”, όπως διακρίνει το τρόπο σκέψης τον οποίον κάποιο “βανιλοειδή” όταν συναντά έναν άστεγο με οσμή ούρων σ ' ένα λεωφορείο η αλλού, οπού η σκέψη του “βανιλοειδή” οδηγείται στα ουρά με κατακριτέο χαρακτηρισμό, πάρα στα δεινά ενός αστέγου.
     
  8. Monsieur Daulmancieur

    Monsieur Daulmancieur Regular Member

    Απάντηση: Ουρολαγνεία

    Η άποψή μου επι του θέματος είναι ότι δεν μπορεί να κατηγορηθεί κανείς για τις επιλογές του όσον αφορά την σεξουαλική του ικανοποίηση, η οποία αν μη τι άλλο αποτελεί καθαρά προσωπική υπόθεση του καθενός και δεν αφορά κανέναν άλλον... Η σεξουαλική ικανοποίηση κάποιου είναι πιστεύω δισυπόστατη. Αφενός υπάρχει το βιολογικό κομμάτι(οργασμός) και αφετέρου το "ηθικό"(ανήθικο), το οποίο είναι πιστεύω και το "ζουμί" της υπόθεσης(γι'αυτό άλλωστε οι άνθρωποι ξεχωρίζουμε από τα υπόλοιπα ζώα). Δεν υπάρχει λοιπόν "καλό" ή "κακό" όσον αφορά την προσωπική ικανοποίηση του καθενός και άδικα κατακεραυνώνεται τους καημένους τους ουρολάγνους, τους οποίους σημειωτέον συμπαθώ ιδιαίτερα... Μάλιστα θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε μια τέτοια εμπειρία, η οποία δεν απέχει και πολύ από την εμπειρία του "squirting" που θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι άνδρες τουλάχιστον λατρεύουμε!
     
  9. river of silence

    river of silence Σσσσσσ...!

    Απάντηση: Ουρολαγνεία

    Το άτομο ηδονίζεται από τη θέα, την όσφρηση ή την πόση ούρων, «ουροφαγία» από την επαφή με τα ούρα του ερωτικού του συντρόφου ή από τη λειτουργία της ούρησης (τη δικιά του ή άλλου).

    Η ουρολαγνεία αποτελεί ένα είδος σεξουαλικού φετιχισμού και αποτελεί ένα φετίχ το οποίο έχει θέση στα όρια των λεγόμενων ακραίων .

    Υπάρχουν άνθρωποι που απολαμβάνουν, έστω αραιά και που, ένα καλό «golden shower». Το 10% των ερωτικών συντρόφων εκφράζουν κατά καιρούς αυτή τους τη επιθυμία

    Πώς είναι άραγε να σε κατουράει κάποιος;

    Οι περισσότεροι έχετε κατουρήσει, ενώ κάνετε μπάνιο στην μπανιέρα σας και έχετε νιώσει τα ούρα σας να «καίνε» ευχάριστα την σάρκα σας. Άρα την αίσθηση την γνωρίζετε. Καλή δεν είναι;

    Ακούγεται περίεργο και όμως ακόμα και το να πιεις τα ούρα κάποιου είναι σχεδόν ακίνδυνο, εφόσον πρόκειται για ούρα υγιούς ανθρώπου.

    Η γεύση τους αλλάζει εύκολα πίνοντας αναψυκτικά light, τα ούρα γίνονται πιο γλυκά, ενώ πίνοντας μπίρα θα σου βγει πιο εύκολα το τσις αλλά και θα διασπάσει ανεπιθύμητες ουσίες που δίνουν μια μπλιαχ εσάνς. Αν βέβαια, θέλεις να τιμωρήσεις τον παρτενέρ σου, φάε σπαράγγια ή παστουρμά.
    Βέβαια δεν χρειάζεται σώνει και καλά να τα πιείτε (αυτό θεωρείται «ουροφαγία» και όχι «ουρολαγνεία»). Για τους περισσότερους μυημένους το πιο διασκεδαστικό της υπόθεσης είναι το να λούσεις κάποιον με κίτρινη, ζεστή βροχούλα.

    Πιες μπόλικα υγρά αρκετές ώρες πριν για να μπορέσουν να σου έρθουν την κρίσιμη στιγμή και κρατήσου μέχρι να έρθει η ώρα του σόου.

    Σε πολλές γυναίκες αρέσει να κατουράνε πάνω στο κιλοτάκι τους μέσα στο σεξουαλικό παιχνίδι. Επίσης, προς Θεού, μην αρχίσετε να κατουράτε πάνω σε καναπέδες και κρεβάτια, γιατί το δωμάτιο θα βρωμάει για καιρό σαν δημόσια ουρητήρια. Αν βέβαια αυτό σας αρέσει, πάω πάσο.

    Κάντε το μέσα σε μπανιέρα, στην ύπαιθρο είτε σε ειδικά καθίσματα-τουαλέτες που μπορεί κανείς να προμηθευτεί από sex shop του εξωτερικού.

    Συνήθως γίνετε αυτόνομα ώς φετίχ αλλά και ενσωματωμένο μέσα σε ένα πιο πολύπλοκο σενάριο υποταγής και εξευτελισμού - BDSM σεξ, η Αφέντρα ουρεί στο σώμα , στο πρόσωπο ακόμα και στο στόμα του υποτακτικού ο οποίος είναι υποχρεωμένος να το δεχτεί πρόθυμα και χωρίς αντίρρηση.

    Επίσης υπάρχει και η εκδοχή του φετίχ που είναι καθαρά οπτική. Δηλαδή κάποιος, μπορεί να στέκεται και να κοιτά την σύντροφο να ουρεί.
     
  10. Απάντηση: Ουρολαγνεία

    διαβάζοντας κάποια posts αναρωτήθηκα μήπως βρίσκομαι σε λάθος forum... 
     
  11. tsouknida

    tsouknida Regular Member

    Απάντηση: Ουρολαγνεία

    +1 στην odele!!! μα σε ποιον έρωτα ζω, που βρίσκομαι, που πάω!!!
     
  12. XSU

    XSU Regular Member

    Απάντηση: Ουρολαγνεία

    χαχα πες τα odele! συμφωνώ απόλυτα!