Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. crimson moon[M_S]

    crimson moon[M_S] Regular Member

  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Δεν είναι βέβαιο αν ένας βλάκας βλάπτει περισσότερο από έναν ανήθικο. Βέβαιο είναι, ωστόσο, ότι ο συνδυασμός των δύο στην πολιτική είναι μείγμα καταστροφικό.
     
  3. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Συμφωνώ απόλυτα φίλτατε...

    Το παρακάτω βίντεο είναι τρανή απόδειξη για όσα πολύ σοφά είπες...

    ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!



    Η Χρυσή Αυγή δεν γνωρίζει τον Εθνικό Ύμνο! | EΛΛΑΔΑ | LiFO
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Σ΄ ευχαριστώ φίλτατε για το ΕΥΓΕ με τα πολλά θαυμαστικά..., όμως κολλάς στις λέξεις και δεν βλέπεις την ουσία.

    Δες στο βίντεο την ουσία....



    Την καλημέρα μου φίλτατε, α, και που είσαι, έτσι ενημερωτικά, η Χρυσή Αυγή έπιασε το 15% και εχει φουλάρει για μεγαλύτερα ποσοστά... 
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    NYT για Ελλάδα: "Τους περιμένει ένα εφιαλτικό μέλλον και μια χαμένη γενιά λόγω Γερμανίας"
    03-10-2012 01:25:59


    Ένα εφιαλτικό εγγύς μέλλον για την Ελλάδα, την Ισπανία και την Πορτογαλία βλέπουν οι New York Times σε σημερινό τους κύριο άρθρο με το οποίο στηλιτεύουν την Γερμανία ότι με την επιμονή της σε "αποτυχημένες πολιτικές λιτότητας" οδηγεί στο χάος τον ευρωπαϊκό Νότο και το ευρώ στην διάλυση.

    "Η υπομονή του κόσμου εξαντλείται, οι αντιδράσεις σε Ισπανία, Ελλάδα και Πορτογαλία αυξάνονται συνέχεια, οι αριθμοί των διαδηλωτών είναι πολύ μεγάλοι για να τους αγνοήσουν οι πολιτικοί" , λέει. Η εφημερίδα επικρίνει σφοδρά και την γερμανική πολιτική για τις "αποτυχημένες πολιτικές λιτότητας που δεν αντιλαμβάνεται ότι χριεάζεται άμεση ρευστότητα για να μην καταρρεύσουν οι αγορές".

    Ειδικότερα, όσον αφορά την Ελλάδα (με ποσοστό ανεργίας 24,4% τον Ιούνιο 2012), τονίζεται ότι, όπως και στην Ισπανία, η ανεργία έφτασε σε ιστορικά ύψη για την ευρωζώνη, ενώ παρ'όλα αυτά οι κυβερνήσει των δύο χωρών προχωρούν στα σχέδιά τους για αυστηρότερους προϋπολογισμούς λιτότητας, γεγονός που καθιστά ζοφερότερες τις προοπτικές στον εργασιακό τομέα.

    Παρατίθεται μάλιστα η σχετική δήλωση του Τζόναθαν Τοντ, εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μετά την ανακοίνωση των στοιχείων της Eurostat: "Η ανεργία αποτελεί σοβαρή απειλή στην κοινωνική συνοχή και αυξάνει τον κίνδυνο πολιτικού εξτρεμισμού" εννοώντας τα ισχυρά εθνικιστικά κινήματα που αναπτύσσονται, ενώ η εφημερίδα θεωρεί σχεδόν βέβαιη την απόσχιση της Καταλονίας από την Ισπανία!

    Με αφορμή τη μεγάλη συμμετοχή πολιτών σε διαδηλώσεις στη Λισσαβόνα, τη Μαδρίτη και την Αθήνα, διαδηλώσεις που ενδέχεται να πληθύνουν τις επόμενες ημέρες, όπως σημειώνεται, η υπομονή του κόσμου εξαντλείται ως προς τις αποτυχημένες πολιτικές λιτότητας που απαιτούν η γερμανική κυβέρνηση και άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες.

    Πολιτικές, σύμφωνα με τη σύνταξη της εφημερίδας, που είναι σαφές ότι θα επιδεινώσουν περαιτέρω τα δραματικά επίπεδα ανεργίας και θα καταστρέψουν τα δίκτυα προγραμμάτων κοινωνικής προστασίας, όταν αυτά χρειάζονται περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

    «Δεν υπάρχει τρόπος για τον Ισπανό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι να προβεί σε περικοπές υπηρεσιών και δαπανών χωρίς να υπάρξει κοινωνική αναταραχή και το ίδιο ισχύει για την Ελλάδα και την Πορτογαλία», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Τέλος, επισημαίνεται ότι ο χρόνος εξαντλείται και μόνο μια απότομη αλλαγή στις οικονομικές πολιτικές μπορεί να σώσει το ευρώ.

    Μάλιστα στο άρθρο, γίνεται αναφορά σε "χαμένη γενιά" στην Ευρώπη. Κάτι που όλοι το έχουν αντιληφθεί πλέον στην Ελλάδα. Ειδικά όλοι αυτοί που χάνονται καθημερινά.

    Και το ερώτημα είναι μέχρι πότε οι απελπισμένοι θα επιμένουν να ασελγούν επάνω στην ζωή τους οι κυβερνώντες, ανεξαρτήτως κυβερνήσεως.

    Πέρσι τέτοια εποχή ο Α.Σαμαράς είχε την ρητορική που έχει σήμερα ο Π.Καμμένος ή και ο Α.Τσίπρας. Από πολέμιος της τρόϊκας μεταμορφώθηκε σε πιστό ακόλουθο του Μνημονίου και αυτό είχε διαλυτικές συνέπειες στην Δεξιά που αποτελεί παραδοσιακά την κυματοθραύστη των εξτρεμιστών.
    Σκορπίζοντας, έτσι, άκρατη απογοήτευση στην Δεξιά και πριμοδοτώντας δύο νέα κόμματα με υψηλά ποσοστά (στις δημοσκοπήσεις Χρυσή Αυγή και Ανεξάρτητοι συγκεντρώνουν 20%!).

    Η οδύνη και η απόγνωση σε λίγο δεν θα μπορούν να αναχαιτισθούν παρά με αίμα. Μόνο που την φορά αυτή μπορεί να κρατάνε όπλα και οι δύο πλευρές...


    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=57030&Itemid=139
     
  6. vautrin

    vautrin Contributor

    Λυπηρό αλλά αληθές: πληθαίνουν τα κρούσματα Αυριανισμού στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τα σεξιστικά, γηπεδικά συνθήματα εναντίον του Κουβέλη, νέα αήθης επίθεση, έντυπη αυτή τη φορά, από τις στήλες της Αυγής, με προσωπικούς υπαινιγμούς κατά του Ψαριανού.



    Με τέτοια καμώματα το μόνο αποτέλεσμα είναι να βγαίνουν κι από πάνω οι αποστάτες της ΔΗΜΑΡ, τα δεκανίκια του δικομματισμού και των μνημονίων.


    Όταν πολεμάς με τέρατα, πρόσεξε μην τους μοιάσεις.
     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. xealot

    xealot New Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Εγώ νομίζω ότι θα είναι και άλλοι.Το θέμα είναι ότι αμα χρωστάγαμε εγώ και εσείς θα μας είχαν κρεμάσει ανάποδα ενώ αυτόι έχουν και φύλαξη να μη μας πάθουν και τίποτα!
     
  9. vautrin

    vautrin Contributor

    TO BHMA - Κέζα Λώρη


    Επένδυση: ένα ευρώ

    Ας υποθέσουμε ότι βγαίνετε στην αγορά με ένα ευρώ στην τσέπη. Στο περίπτερο προβληματίζεστε, ούτε για τσίχλα δεν επαρκεί το κεφάλαιο. Οπότε μπαίνετε στον πειρασμό να ονειροβατήσετε: «Αφού δεν φτάνει το ένα ευρώ για τσίχλα, ας αγοράσω αυτοκίνητο. Τι να το κάνω όμως με τόση κίνηση, καλύτερα στη θάλασσα. Με ένα ευρώ θα αγοράσω υποβρύχιο. Θα τσακώνονται όμως τα παιδιά με ένα υποβρύχιο, πρέπει να πάρω τουλάχιστον δύο. Άντε καλέ, ολόκληρο κέρμα έχω, ένα ευρώ, γιατί να μην αγοράσω όλο το ναυπηγείο;».

    Ένα τέτοιο επενδυτικό σχέδιο ξεπερνά ακόμη και τη φαντασία του Ιουλίου Βερν. Κι όμως, είναι αληθινό επενδυτικό σχέδιο, από τη ζωή βγαλμένο. Πρόκειται για ιστορία πολιτικής φαντασίας και αφορά την αγορά του Σκαραμαγκά από τον λιβανέζο επενδυτή κ. Ισκαντάρ Σάφα. Να μην τον αδικούμε τον άνθρωπο, πέρα από το ένα ευρώ με το οποίο απέκτησε τις ναυπηγικές εγκαταστάσεις (με τις επιδοτήσεις, τα χρέη και τους ανθρώπους) είχε εταιρεία με μετοχικό κεφάλαιο 25.000 ευρώ. Το ελληνικό κοινοβούλιο συναίνεσε σε αυτήν την παραχώρηση έχοντας υπ’ όψιν άλλα νούμερα.

    Το ελληνικό Δημόσιο έκανε έλεγχο πριν από την επένδυση του ενός ευρώ. Πλήρωσε μάλιστα με ένα εκατομμύριο συμβούλους για να αξιολογήσουν την εταιρεία του κ. Σάφα. Μιλούσαν τότε για την Abu Dhabi Mar, που έχει λεφτά όσο δυο φορές το ΑΕΠ της Ελλάδας. Στον νόμο που ψήφισαν τα χαϊβάνια της Εθνοσυνέλευσης αναφέρεται ότι η συμβαλλόμενη εταιρεία είναι «συνδεδεμένη» με την ΑΒΜ – με τον τρόπο που κάθε Έλληνας νιώθει «συνδεδεμένος» με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

    Ο επενδυτής του ενός ευρώ με την «καλημέρα» έλαβε άλλα τετρακόσια. Τετρακόσια εκατομμύρια, εννοείται. Η σύμβαση εμπνεύσεως Ευάγγελου Βενιζέλου προβλέπει το εξής καταπληκτικό: το ελληνικό κράτος θα καταβάλλει χρήματα στα ναυπηγεία χωρίς όμως οι δόσεις να συνδέονται με παράδοση έργου. Συνολικά 1,3 δισ. ευρώ μέχρι το 2018 για την παράδοση υποβρυχίων. Αν για κάποιο λόγο ο λιβανέζος σηκωθεί και φύγει χωρίς να παραδώσει ούτε περισκόπιο, δεν θα υποστεί καμία κύρωση. Το αυτό ισχύει για τις προηγούμενες παραγγελιές, στους Γερμανούς, για τις οποίες έχουν εκταμιευτεί περί τα 2 δισ. και το μόνο που έχει δει το Ναυτικό είναι ο «Παπανικολής» να γέρνει.

    Μέχρι στιγμής μιλήσαμε για καλούς, αξιοσέβαστους ανθρώπους. Μιλήσαμε για επαγγελματίες που τους τιμά η πολιτεία με την εμπιστοσύνη και με τις επιδοτήσεις της. Κι εκείνοι, ως καλοί άνθρωποι ανταποδίδουν τις τιμές, σεβόμενοι όλες τις αξίες της οργανωμένης κοινωνίας. Τώρα θα μιλήσουμε για τους αλητάμπουρες, τους τραμπούκους, τους ασεβείς, τους βίαιους. Θα μιλήσουμε για τους ελεεινούς, που πήραν μέρος στα πρωτοφανή επεισόδια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και δικάζονται σήμερα. Θα μιλήσουμε για τους αχάριστους που έκαναν φασαρία γιατί ήταν, λέει, έξι μήνες απλήρωτοι (και πριν από αυτό δούλευαν μειωμένο ωράριο, δηλαδή ουσιαστικά απλήρωτοι).

    Οι εργαζόμενοι του Σκαραμαγκά που συνελήφθησαν στο προαύλιο του Πενταγώνου και δικάζονται σήμερα κατηγορούνται μεταξύ άλλων για απρόκλητη διακεκριμένη φθορά, για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και διατάραξη κοινής ειρήνης. Πριν αρχίσουμε τις κορώνες για τον σεβασμό στον στρατό, θα πρέπει να επιχειρήσουμε μια αξιολόγηση των ευθυνών: πόσο σεβάστηκαν την ελληνική σημαία, τον στρατό και τον ελληνικό λαό εκείνοι που διαμόρφωσαν, υπέγραψαν και «υλοποίησαν» τη σύμβαση στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά; Πριν αρχίσουμε τις κορώνες θα πρέπει να καταλάβουμε ότι στον τόπο τούτο είναι άλλο η διακεκριμένη φθορά και άλλο η φθορά των διακεκριμένων.
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Και όμως συμπαθέστατε vautrin, αυτά τα καθίκια τα ξαναψηφίσαμε για να προστατεύουν τα χρήματα του λαού....,ποιος ξέρει πόση μίζα τους έδωσε ο Λιβανέζος για να χειριστούν την υπόθεση σύμφωνα με τα δικά του συμφέροντα και οχι των Ελλήνων.
    Βρε αυτά τα λαμόγια σε λίγο που θα αρχίσουν να τα κρεμάνε, (οσοι δεν αυτοκτονήσουν απο ευθυξία) θα ζητάνε μίζα από αυτούς που θα κατασκευάσουν τις κρεμάλες...για να τους κρεμάσει ο λαος.  

    Σαπίλες...πολιτικοί, βρωμάτε από όπου και να σας πιάσει κανείς....,ευτυχώς που φοράτε γραβάτες.... και δεν θα χρειαστεί σχοινί όταν θα έρθει η στιγμή για το κρέμασμά σας....,καθίκια, κόβεται 30 ευρώ απο τα 345 που επαιρναν οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, για να σώσετε λέτε την χώρα και χαρίζεται την δημόσια περουσία στους ξένους, καθίκια....
     
    Last edited: 8 Οκτωβρίου 2012
  11. xealot

    xealot New Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Τα ξαναψηφίσαμε γιατι έγινε τέτοια τρομοκρατεία πριν τις εκλογές που οι γιαγιαδες και οι παπούδες τα έκαναν πα΄νω τους.Αφού όλοι τα βλέπουμε γιατί δεν κάνουμε κάτι? Δεν κάνουμε κατι διότι φίλος μου "αγωνιστής" μου είπε ότι αν κατέβω στο σύνταγμα και δεν είμαι οργανωμένος σε μπλοκ κόμματος θα με μαζεύψουν οι μπάτσοι αμέσως....
     
  12. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

     



    Κάποιος να πει στην Μέρκελ τι έγινε στις 9/10/1944...



    Να μην ξεχνάμε ότι σαν σήμερα, ημέρα της άφιξης της Γερμανίδας καγκελαρίου Α.Μέρκελ στην Ελλάδα, στις 9 Οκτωβρίου, το 1944, τρεις ημέρες πριν υποχωρήσουν από την Αθήνα οι συμπατριώτες της Γερμανοί κατακτητές ηττημένοι (και πάλι...) ανατίναξαν δεκάδες κτίρια στην πόλη, μαζί με τους κατοίκους τους και εκτέλεσαν στο Κορωπί 44 Έλληνες πατριώτες.

    Επίσης η Γκεστάπο εκτέλεσε όσους Έλληνες είχε κρατούμενους για να μην τους αφήσει ελεύθερους.

    Να θυμόμαστε για να μην ξεχνάμε πόσοι πότισαν με αίμα το δένδρο της Ελευθερίας για να το κόψει από την ρίζα ο Γιωργάκης το 2010 και να παραχωρήσει την εθνική κυριαρχία της χώρας. Να θυμόμαστε...


    DefenceNet - Κάποιος να πει στην Μέρκελ τι έγινε στις 9/10/1944...
     
Thread Status:
Not open for further replies.