Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xealot

    xealot New Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ελα ντε ποιος να της μιλήσει για το τι εγκλήματα έκαναν οι πρόγονοι της?
     
  2. vautrin

    vautrin Contributor

    Πηγή: Η Αυγή online - Η Εφημερίδα της Αριστεράς στο Διαδίκτυο



    Οι αποκαλύψεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αποσιωπήθηκαν χθες από τα κανάλια.




    Καθημερινά αποκαλύπτονται σκάνδαλα που προκύπτουν από την πολιτική των Μνημονίων. Οι μη προνομιούχοι πολίτες -άνθρωποι της μισθωτής εργασίας, εκπεσόντα μεσαία στρώματα και νέοι της ανεργίας και της επισφαλούς εργασίας- υποβάλλονται σε εξοντωτική φορολογία και εξουθενώνονται με ανυπολόγιστες περικοπές στο εισόδημα και τα κοινωνικά δικαιώματά τους, ακόμη και με κατάργηση όσων φοροαπαλλαγών έχουν απομείνει. Την ίδια ώρα το μεγάλο κεφάλαιο απολαύει φοροασυλίας, γεύεται νέες φοροαπαλλαγές και εκπτώσεις. Οι εφοπλιστές διαθέτουν... συνταγματικό δικαίωμα στη φοροδιαφυγή, η κυβέρνηση επικαλείται την ανεργία των δημοσιογράφων για να χαρίσει στους μεγαλοκαναλάρχες το τέλος συχνοτήτων, η φοροδιαφυγή οργιάζει στο κύκλωμα εμπορίας καυσίμων.


    Χθες η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αποκάλυψε νέο σκάνδαλο με τη χαριστική απόφαση Βενιζέλου προς όφελος μεγάλων επιχειρηματιών, με την οποία μειώνονται ή και εξαφανίζονται οι οφειλές από το χαράτσι στα ακίνητα, και μάλιστα αναδρομικώς! Αναδρομικώς πληρώνουν φόρους οι πολλοί, αναδρομικώς απαλλάσσονται οι λίγοι! Πρόκειται για ακραία εύνοια προς το κεφάλαιο, που καθίσταται ακόμη περισσότερο προκλητική σε συνθήκες κοινωνικής καταστροφής.


    Οι ντοκουμενταρισμένες αποκαλύψεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ εικονογραφούν το αμαρτωλό τρίγωνο της διαπλοκής "πολιτικό σύστημα, οικονομική εξουσία, κανάλια". Προκαλεί εντύπωση ότι, μετά τη λίστα Λαγκάρντ, και πάλι ο κ. Βενιζέλος αποδεικνύεται αυτουργός ρυθμίσεων προστασίας των μεγαλοοφειλετών.


    Με ποιο δικαίωμα θα κόψει η ΔΕΗ το φως σε χιλιάδες νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν το χαράτσι, όταν το χαρίζει στους μεγαλοεπιχειρηματίες; Με ποια πολιτική ηθική η κυβέρνηση θα ψηφίσει νέα αιματηρά μέτρα που ρίχνουν τα βάρη της κρίσης μονόπλευρα στους οικονομικά ασθενείς;


    Η υπόθεση με τη χαριστική απόφαση Βενιζέλου για το χαράτσι είναι άλλη μια απόδειξη της αποσύνθεσης στην οποία έχει περιέλθει το πολιτικό σύστημα. Και καλά ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς, δεν κρύβονται. Ο Κουβέλης, όμως, ο οποίος ανακάλυψε εσχάτως τα "ισοδύναμα"; Δεν γνώριζε; Και τώρα που έμαθε, θα ζητήσει αναδρομικώς να πληρώσουν οι μεγαλοοφειλέτες, αφού άλλωστε αναδρομικώς τους χαρίστηκε το χαράτσι;


    Οι αποκαλύψεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αποσιωπήθηκαν χθες από τα κανάλια. Άλλη μια απόδειξη του μνημονιακού ολοκληρωτισμού και της επιβολής της ομερτά της διαπλοκής. Ας γνωρίζουν, όμως, ότι η κοινωνία τούς έχει πάρει χαμπάρι. Κι ας μη διερωτηθούν αν οι πολίτες στείλουν στα κανάλια τον "λογαριασμό"!

    ***


    Στη δημοσιότητα έδωσε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, τη Δευτέρα το απόγευμα, λίστα επιχειρήσεων που έτυχαν ειδικής μεταχείρισης από την επιχείρηση.




    Δείτε τις περιπτώσεις που έδωσε στη δημοσιότητα η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, καταγγέλλοντας τον εμπαιγμό των Ελλήνων πολιτών που κλήθηκαν να καταβάλουν το δυσβάσταχτο χαράτσι, ενώ την ίδια στιγμή μεγάλες επιχειρήσεις είτε πλήρωσαν μειωμένο τέλος ακινήτων, ακόμη και σε ποσοστό 60%, είτε εξαιρέθηκαν του σχετικού μέτρου.


    Σε άλλες περιπτώσεις δε, επιχειρήσεις εμφανίζουν μειωμένο αριθμό του εμβαδού, αποκομίζοντας κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

    Ενδεικτική είναι η περίπτωση τεσσάρων κτιρίων του επιχειρηματία κ. Μπάμπη Βωβού, επί της λεωφόρου Κηφισίας. Στην πρώτη παροχή, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, τα τ.μ από 15.578 έγιναν 9.985 και ο επιχειρηματίας γλίτωνε 196.585 ευρώ χαράτσι. Στη δεύτερη παροχή τα τ.μ από 33.705 έγιναν 19.981 και ο επιχειρηματίας γλίτωσε 446.626 χαράτσι. Στην τρίτη παροχή τα τετραγωνικά από 20.956 έγιναν 9.728 και ο επιχειρηματίας γλίτωσε 310.364 ευρώ. Στην τέταρτη παροχή τα τετραγωνικά από 22.173 έγιναν 12.844 και ο επιχειρηματίας γλίτωσε 296.891 ευρώ.

    Σύμφωνα με τον κ. Φωτόπουλο, με τη διαδικασία αυτή ο κ. Βωβός πλήρωσε 1.250.466 ευρώ λιγότερα για το τέλος.




    Πέραν αυτού στη συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ έθεσαν τα παρακάτω ερωτήματα.


    1η Περίπτωση: Πώς γίνεται και τι έγινε το REGENCY καζίνο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης ενώ το 2011 χρεώνεται με ΕΕΤΗΔΕ με βάση τα τετραγωνικά του, το 2012 μηδενίζονται τα τετραγωνικά του, με αποτέλεσμα να του επιστρέφεται και το ποσό που είχε χρεωθεί το 2011. Ανήκει στις Ουρσουλινες; Έχει ανάγκη στήριξης; Είναι φιλόπτωχο ταμείο;




    2η Περίπτωση: Πως γίνεται και γιατί το ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ενώ αρχικώς πλήρωσε, δεν πληρώνει ΕΕΤΗΔΕ; Ανήκει στην εκκλησία; Έχει ανάγκη στήριξης;




    3η Περίπτωση: Πώς γίνεται και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, δεν πληρώνει καθόλου χαράτσι; Είναι φιλανθρωπικό Ίδρυμα; Είναι βιομηχανία; Είναι εκκλησία;




    4η Περίπτωση: Πως γίνεται, τι γίνεται και τα εκπαιδευτήρια ΚΩΣΤΕΑ -ΓΕΙΤΟΝΑ δεν πληρώνουν χαράτσι; Έχει ανάγκη φιλανθρωπίας ο κ. Γείτονας;




    5η Περίπτωση: Γιατί ενώ ο εκδοτικός Οργανισμός Λαμπράκη και η εφημερίδα Ελευθεροτυπία μετά το δώρο Βενιζέλου πληρώνουν μειωμένο χαράτσι; Ο εκδοτικός οίκος Πήγασος δεν πληρώνει καθόλου; Αν η απάντηση είναι γιατί έχει βιομηχανικό ρεύμα, τι διαφορετικό βγάζει-κάνει-εκδίδει από τον ΔΟΛ και την Ελευθεροτυπία που να του δίνει την δυνατότητα να έχει βιομηχανικό ρεύμα;




    6η Περίπτωση: Πώς γίνεται και τα ελαστικά ΜΙΣΕΛΕΝ δεν πληρώνουν χαράτσι; Παράγονται εδώ;




    7η Περίπτωση: Πώς γίνεται και το ΙΚΕΑ στα Σπάτα δεν πληρώνει; Οι Σουηδοί έχουν δική τους οικονομική ζώνη;



    Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ υποστήριξε ακόμη ότι αποτελεί εμπαιγμό και προκαλεί αθέμιτο ανταγωνισμό και η ρύθμιση του νόμου 4047/2012 με την οποία οι χρεώσεις του ΕΕΤΗΔΕ για κτίρια μη οικιακής χρήσης άνω των 1.000 τ.μ. μειώνονται κατά 30% και άνω των 2.000 τ.μ. κατά 60%.


    Παρουσίασε μάλιστα παραδείγματα επιχειρήσεων οι οποίες με τη ρύθμιση αυτή έτυχαν εκπτώσεων στη χρέωση του τέλους. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι:

    Lamda Olympia Village (The Mall), έκπτωση 1,4 εκατ. για τη διετία 2011-2012, Κηφισός Mall (River West), έκπτωση 811.332 ευρώ, Lamda Estate Development Μαρούσι (μείωση 162.124 ευρώ), Καρφούρ Μαρινόπουλος (-251.387 ευρώ), Θεραπευτήριο Υγεία (-211.488 ευρώ), Πόρτο Καρράς (-299.534 ευρώ και 107.476 ευρώ για δύο κτίρια), Media Markt (77.421 ευρώ), Πρόκτερ & Γκαμπλ (-148.002 ευρώ), Αττική οδός (-72.516 ευρώ), ΔΟΛ (-159.444 ευρώ), ενώ αναφέρθηκε και στον επιχειρηματία Θ. Αγγελόπουλο λέγοντας ότι πλήρωσε 70.545 ευρώ λιγότερα για σπίτι στο Π. Ψυχικό.


    Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ανέφερε ότι τα ερωτήματα που γεννώνται χρήζουν διερεύνησης από τον εισαγγελέα και κάλεσε τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση να τοποθετηθούν επί του θέματος. Ανέφερε επίσης ότι η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία κρίθηκε συνταγματικό το τέλος ακινήτων ελήφθη πριν ισχύσουν οι εκπτώσεις 30% - 60% για τις μεγάλες επιφάνειες.


    Πηγές: ΑΜΠΕ και pheme.gr
     
  3. vautrin

    vautrin Contributor

    Guardian: Άμπου Γκράιμπ η ΓΑΔΑ για τους 15 αντιφασίστες


    Πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της Βρετανικής εφημερίδας Guardian έγιναν οι καταγγελίες για βασανιστήρια από αστυνομικούς σε βάρος των 15 αντιφασιστών συλληφθέντων του Αγίου Παντελεήμονα. Η Guardian βάσει των καταγγελιών κάνει λόγο για βασανιστήρια ανάλογα με αυτά στις φυλακές του Άμπου Γκράιμπ.

    Υπενθυμίζεται πως το tvxs.gr είχε δημοσιεύσει τις καταγγελίες για βασανισμό των 15 συλληφθέντων πριν από μερικές ημέρες. Σχετική ερώτηση έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια. Οι «15» αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγύησης 3.000 ευρώ.

    Επιπλέον η Guardian αναφέρει ότι και οι 25 που συνελήφθησαν κατά την παράσταση αλληλεγγύης έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων ξυλοκοπήθηκαν από τους αστυνομικούς, που τους ανάγκασαν να γδυθούν και να σκύψουν μπροστά σε αξιωματούχους και άλλους κρατούμενους.

    Οι 15 συλληφθέντες της αντιφασιστικής μοτοπορείας καταγγέλλουν πως αστυνομικοί τους χαστούκισαν και τους χτύπησαν, ενώ άλλοι τους έφτυναν. Επίσης καταγγέλλουν ότι τους έριχνα φως στα μάτια για μείνουν ξύπνιοι όλη τη νύχτα. Άλλοι από τους συλληφθέντες καταγγέλλουν πως τους έσβηναν τσιγάρα και τους έκαιγαν με αναπτήρες.
    Ορισμένοι αστυνομικοί, σύμφωνα με τις καταγγελίες, βιντεοσκοπούσαν τα βασανιστήρια και απειλούσαν τους συλληφθέντες πως θα δώσουν τις φωτογραφίες τους στη Χρυσή Αυγή. Η Guardian σημειώνει πως η δημοτικότητα του νεοναζιστικού κόμματος αυξάνεται και στις πρόσφατες εκλογές κέρδισε 18 έδρες, ενώ αναφέρεται και σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις που την δείχνουν στην τρίτη θέση.

    Μία γυναίκα από τους συλληφθέντες κατήγγειλε πως οι αστυνομικοί την προσέβαλαν με σεξιστικά σχόλια και την ανάγκασαν να σηκώσει το κεφάλι της, τραβώντας την από τα μαλλιά, ώστε να φανεί το πρόσωπό της στο βίντεο. Παράλληλα αναφέρουν πως οι αστυνομικοί δεν τους έδωσαν νερό για 19 ώρες με ορισμένους από τους συλληφθέντες να αναφέρουν πως «διψούσαμε τόσο πολύ που ήπιαμε νερό από τις τουαλέτες».

    Ένας από τους «15» με χτυπήματα στο κεφάλι και σπασμένο χέρι καταγγέλλει πως τα τραύματά του προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της σύλληψης και πως η αστυνομία του αρνήθηκε ιατρική περίθαλψη μέχρι το πρωί της επόμενης ημέρας. Άλλος καταγγέλλει ότι δέχτηκε κλοτσιά στα γενετικά του όργανα κατά τη διάρκεια της σύλληψης. «Με έφτυσε και μου είπε: Θα πεθάνετε όπως οι παππούδες σας στον εμφύλιο».

    Όπως καταγγέλλουν χρησιμοποιήθηκε ακόμα και taser, με το θύμα να έχει ακόμα το σημάδι στην πλάτη του. «Είναι σαν ηλεκτροσόκ», είπε στη Guardian. «Τα πόδια μου είχαν παρέλυσαν και έπεσα. Μου πέρασαν χειροπέδες και άρχισαν αν με κλοτσάνε στο κεφάλι και τα πλευρά. Μου είπα να σηκωθώ αλλά δεν μπορούσα και με έσερναν από τις χειροπέδες. Συνέχιζαν να με κλοτσούν και να με χτυπούν και μέσα στο περιπολικό», ανέφερε.

    Όπως σημειώνεται από τη βρετανική εφημερίδα τα θύμα των αστυνομικών βασανιστηρίων δεν θέλησαν να αποκαλυφθεί το όνομά τους φοβούμενα αντίποινα από τη Χρυσή Αυγή και την αστυνομία.

    Άτομα και από τη δεύτερη ομάδα συλληφθέντων από την παράσταση αλληλεγγύης καταγγέλλουν βασανιστήρια. «Μας έγδυσαν στο διάδρομο και μας ανάγκασαν να πέσουμε στα γόνατα μπροστά σε όλους», δήλωσε ένας από τους 25 συλληφθέντες στη Guardian τονίζοντας πως μας έκαναν ότι ήθελαν, μας χαστούκιζαν, μας χτυπούσαν και μας έβριζαν.

    «Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλο με την άκρη των ματιών μας για να δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον. Μας είχαν έτσι για περισσότερες από δύο ώρες. Ο αστυνομικός που μας χτυπούσε απαντούσε στο κινητό του και έλεγε «είμαι στη δουλειά και τους γαμ...., τους γαμ... καλά. Στο τέλος μόνο σε τέσσερις από εμάς ασκήθηκε δίωξη για αντίσταση κατά της αρχής. Ήταν μία ημέρα από το παρελθόν, από τη χούντα των συνταγματαρχών», δήλωσε.

    «Δεν υπήρξε καμιά χρήση βίας από αστυνομικούς εναντίον οποιουδήποτε στη ΓΑΔΑ. Η ελληνική αστυνομία εξετάζει και ερευνά εις βάθος κάθε καταγγελία για χρήση βίας εκ μέρους αστυνομικών. Εάν προκύψουν οι όποιες ευθύνες, η αστυνομία λαμβάνει τα απαιτούμενα πειθαρχικά μέτρα κατά των υπαίτιων αστυνομικών. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ελληνική Αστυνομία σέβεται πάντα τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν ασκεί βία», δήλωσε o εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Χρήστος Μανούρας.

    Ο Χρήστος Μανούρας περιγράφοντας στη Guardian τα επεισόδια του Αγίου Παντελεήμονα έκανε λόγο για συγκρούσεις μεταξύ «διαδηλωτών και κατοίκων», χωρίς καμία αναφορά σε μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ δεν εξήγησε και τις συλλήψεις μόνο από τη μία πλευρά αυτή των αντιφασιστών. «Η αστυνομία παρενέβη για να αποφευχθεί η επιδείνωση της κατάστασης και να αποκατασταθεί η δημόσια τάξη», δήλωσε ο Χρήστος Μανούρας.

    Οι δικηγόροι των συλληφθέντων καταγγέλλουν συστηματική κακομεταχείριση των διαδηλωτών από την Αστυνομία το τελευταίο διάστημα και συνθήκες Άμπου Γκράιμπ, των φυλακών όπου Ιρακινοί βασανίζονταν από Αμερικανούς στρατιώτες.

    «Αυτή δεν είναι μόνο μία υπόθεση αστυνομικής βαναυσότητας του είδους που ακούμε εδώ και εκεί σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα. Αυτό συμβαίνει καθημερινά. Έχουμε τις φωτογραφίες, έχουμε τις αποδείξεις των όσων συμβαίνουν στους ανθρώπους που συλλαμβάνονται να διαδηλώνουν κατά της ανόδου της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής. Αυτό είναι το νέο πρόσωπο της αστυνομίας, με τη συνεργασία του δικαστικού συστήματος» δηλώνει ο δικηγόρος Δημήτρης Κατσαρής.

    «Οι δημοσιογράφοι εδώ δεν μεταδίδουν τέτοια πράγματα. Πρέπει να τους πείτε τι συμβαίνει εδώ, σε μία χώρα που έχει υποφέρει τόσα πολλά από το ναζισμό. Κανείς δεν θα δώσει σημασία εάν δεν μεταδώσετε αυτά τα πράγματα στο εξωτερικό», τονίζει ένας εκ των συλληφθέντων.

    Guardian: Άμπου Γκράιμπ η ΓΑΔΑ για τους 15 αντιφασίστες | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα



    ***



    Στην Αλεξάνδρας, στην Μπουμπουλίνας

    TO BHMA - Κέζα Λώρη


    Οι απόψεις διίστανται για την αστυνόμευση. Μόλις γίνει μια ληστεία, μόλις πυρποληθεί ένα αυτοκίνητο ή δολοφονηθεί κάποιος αθώος αρχίζουν τα ευχολόγια για μια πιο αποτελεσματική φύλαξη. Στον αντίποδα, όταν ξεχύνονται οι κλούβες και κάνουν προσαγωγές των σκουρόχρωμων, μόλις παραταχθούν οι ειδικές δυνάμεις για να εμποδίσουν διαδηλωτές, αρχίζουν οι κατάρες για τη νέα χούντα. Μέχρι εδώ καλά, υπάρχει διαφωνία για το μοντέλο αστυνόμευσης. Υπάρχει όμως μια κόκκινη γραμμή που κανένα δίποδο δεν μπορεί να παραβιάζει: οι κρατούμενοι δεν βασανίζονται. Δεν τρώνε ξύλο, δεν στερούνται το νερό, δεν παρεμποδίζεται η επικοινωνία με δικηγόρο.

    Είναι ντροπιαστικά όσα καταγγέλλονται από μέλη αντιρατσιστικής κίνησης για όσα υπέστησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετά την προσαγωγή τους από την αστυνομία στη διάρκεια συμπλοκών στον Αγιο Παντελεήμονα. Είναι ντροπιαστικά για το ανθρώπινο είδος, είναι ντροπιαστικά για τον πολιτισμό μας, είναι ντροπιαστικά για τον κ. Νίκο Δένδια που δεν λέει κουβέντα επ’ αυτού. Κρύφτηκε πίσω από μια απαράδεκτη ανακοίνωση του γραφείου του, όταν το ζήτημα αναδείχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ (πέντε βουλευτές που υπέβαλαν ερώτηση στη Βουλή). Χθες ξεμπροστιάστηκε και στον διεθνή Τύπο.

    Για τον κ. Δένδια είναι ανάξιο προσοχής ότι πολίτες έφυγαν από τη ΓΑΔΑ μελανιασμένοι, ότι ήπιαν νερό από την τουαλέτα, ότι υποβλήθηκαν σε ηλεκτροσόκ. Για τον κ. Δένδια είναι φυσικό να κινηματογραφούνται κρατούμενοι στα κινητά των αστυφυλάκων, είναι λογικό να τους ζητείται να γδυθούν, να σκύψουν και να ακούσουν άγρια σεξουαλικά σχόλια. Είναι επίσης αποδεκτό να καίγονται οι κρατούμενοι με αναπτήρες και όταν πια αποκαμωμένοι κλείσουν τα βλέφαρα, να τους ξυπνούν με φως φακού ή λέιζερ. Για τον κ. Δένδια όλα αυτά είναι νορμάλ, αρκεί οι κρατούμενοι να προέρχονται από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Αν είναι αντι-εξουσιαστές, αντι-ρατσιστές, αντι-χρυσαυγίτες μπορούν να υποστούν τα πάντα. Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση.

    Να συμπληρώσουμε την εικόνα. Οι συλλήψεις των εν λόγω ατόμων, που φέρουν ακόμη σημάδια βασανισμού, έγιναν κατόπιν συμπλοκής τους με χρυσαυγίτες. Κάποιος έδειρε κάποιον – έλληνας ήταν, πακιστανός ήταν, δεν έχει σημασία. Οι δυο ομάδες πάντως άρχισαν να παίζουν ξύλο. Οι 15 συλληφθέντες που βασανίστηκαν «ανήκαν στο ένα άκρο», «σε μια από τις μαφίες που δρουν στον Αγιο Παντελεήμονα» – υιοθετούμε ορολογία υπουργού Προστασίας Πολίτη. Δεν δόθηκε λοιπόν απάντηση για τα βασανιστήρια αλλά κυκλοφόρησε εν είδει δελτίου Τύπου ένα κατηγορητήριο εναντίον της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επειδή ασχολείται με αυτά τα θέματα: «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζει να τάσσεται ανερυθρίαστα με όσους συμπλέκονται στους δρόμους, από το ένα άκρο του πολιτικού συστήματος εναντίον του άλλου».

    Κλασική μετατόπιση του θέματος. Το χειρότερο όμως είναι ότι ο κ. Δένδιας έχει την εντύπωση ότι ο κόσμος επικροτεί τους βασανισμούς: «Ο ελληνικός λαός, με την ωριμότητα που επιδεικνύει, απαιτεί την επιβολή της νομιμότητας προς πάσα κατεύθυνση». Πράγματι, ο κόσμος θέλει την επιβολή της νομιμότητας αλλά με νόμιμο τρόπο.

    Εχουν υποβληθεί πολλές ερωτήσεις στον κ. Νίκο Δένδια σχετικά με τους βασανισμούς, αν θα γίνει Ενορκη Διοικητική Εξέταση και διάφορα τέτοια. Μια τελευταία ερώτηση: το πτυχίο του, της Νομικής, το έχει κορνιζώσει;


    ΤΟ ΒΗΜΑ - Στην Αλεξάνδρας, στην Μπουμπουλίνας - γνώμες
     
  4. TheWildOne

    TheWildOne Regular Member

    Για όσα σκουλήκια νεο-Έλληνες νομίζουν οτι αξίζουν να λέγονται ΈΛΛΗΝΕΣ και μπορούν να βρίζουν την Μέρκελ

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. xealot

    xealot New Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Δεν υπάρχουν σκουλίκια νεοέλληνες και Ελληνες.Υπαρχουν Έλληνες και Ξένοι που κοιτάνε το συμφέρον της χώρας τους
     
  6. TheWildOne

    TheWildOne Regular Member

    Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Δεν υπάρχουν Έλληνες. νεο-βάρβαροι, ρατσιστές αμόρφωτοι και πούστηδες υπάρχουν. Πούστηδες στην ψυχή...
     
  7. xealot

    xealot New Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Δεν απαντώ απλά απαξιώ αμα αρχίζαμε όλοι να μιλάμε έτσι για τους συμπατριώτες μας θα μας είχε φάει η μάυρη μαρμάγκα αδερφέ.
     
  8. TheWildOne

    TheWildOne Regular Member

    Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    οπού νανε έρχεται.............
     
  9. xealot

    xealot New Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Αμα υπάρχουν τέτοιες απόψεις(όπως οι δικές σου) για την Ελλαδίτσα μας δεν είναι μακρυά όντως
     
  10. TheWildOne

    TheWildOne Regular Member

    κατι τελευταίο για να συγκεντρωθώ σε ένα πρόγραμμα που φτιάχνω.

    Δεν είναι θέμα απόψεων είναι θέμα πράξεων. Εγώ ούτε χρήμα καταχράστηκα, ούτε αδιαφόρησα για την Ελλάδα, ούτε ψήφισα για το συμφέρων μου ποτέ. Αν νομίζεις ότι οι απόψεις μας καταστρέψανε δικαίωμα σου...

    Εγώ αυτούς που ωρύονται για την Ελλάδα και πάνε και ψηφίζουν σαν γίδια δε τους λυπήθηκα ποτέ...
     
  11. xealot

    xealot New Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ναι ούτε εγώ αλλα ούτε υποτίμησα ποτέ τους συμπατριώτες μου.Εμένα γιαυτό με πειράξανε οι απόψεις σου,ένοιωσα ότι υποτιμάς κόσμο αθώο και ποστάρεις γερμανό(και καλά)τράγουδα
     
  12. vautrin

    vautrin Contributor

    ΣΑΝ ΣΕ «ΣΚΥΛΙΑ»!


    Του Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ

    Μέχρι τώρα ξέραμε για μια Ελλάδα που την κατάντησαν στο σημείο ο λαός της να βιώνει τη ζωή με... ενέχυρο.

    Στο πλαίσιο αυτό, μπροστά στο κύμα εκποίησης των τιμαλφών των λαϊκών νοικοκυριών, στον τυφώνα της ίδρυσης ενεχυροδανειστηρίων που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια

    - ξεφυτρώνουν εκεί ακριβώς που τα μικρομάγαζα βάζουν «λουκέτα» -

    η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή έφτανε πέρσι ως... αντίδοτο στα φέιγ βολάν των τυμβωρύχων με τα οποία καλούν τους ανθρώπους να τους παραδίδουν από τις χρυσές βέρες μέχρι... τα χρυσά τους δόντια,

    να εκδίδει ανακοινώσεις

    για το πώς ο λαός θα πρέπει πρώτα να... ζυγίζει τα χρυσαφικά και τα ασημικά του σπιτιού, πριν τα ξεπουλήσει στους σαράφηδες!

    *

    Εκτοτε, έχει σημειωθεί ακόμα μεγαλύτερη... πρόοδος.

    Απόδειξη ως προς τούτο είναι η διακήρυξη των υπουργείων Ανάπτυξης και Υγείας για τη «Νέα Υγειονομική Διάταξη» που διέπει τη διακίνηση ειδών διατροφής και τους «Νέους Κανόνες Διακίνησης/Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών».

    Ανάμεσα στις άλλες διατάξεις περιλαμβάνεται και η ακόλουθη:

    *

    «...Επιτρέπεται - αναφέρουν τα δύο υπουργεία - η διάθεση τροφίμων περασμένης χρονολογίας ελάχιστης διατηρησιμότητας, πλην όσων προσδιορίζονται από την κείμενη νομοθεσία ως ευαλλοίωτα, με τον όρο ότι αυτά θα πωλούνται σαφώς διαχωρισμένα από τα άλλα τρόφιμα και σε πινακίδα που θα αναρτάται σε αυτά, θα αναγράφεται, με κεφαλαία γράμματα, η φράση ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ».

    Σημείωση: Ο χρόνος περασμένης διατηρησιμότητας κυμαίνεται από μία βδομάδα μέχρι τρεις μήνες!

    *

    Εν ολίγοις:

    Η συγκυβέρνηση των «σωτήρων» δίνει τη δυνατότητα στα σούπερ μάρκετ να πουλάνε ληγμένα τρόφιμα και παρέχει στους βιομήχανους την άδεια να προωθούν τα ληγμένα προϊόντα τους

    σε «φιλάνθρωπες», «φιλολαϊκές» και «προσιτές» τιμές!

    *

    Αφού πρώτα λεηλάτησαν τα εισοδήματα,

    αφού επέκτειναν τη φτώχεια,

    αφού εξαθλίωσαν το λαό,

    αφού οδήγησαν λαϊκά στρώματα στην έσχατη ένδεια,

    τώρα, η κυβέρνηση των Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη δίνει τη δυνατότητα στους κεφαλαιοκράτες να βγάζουν κέρδη ακόμα και από την έτοιμη «πελατεία» των... πεινασμένων και των μισοπεινασμένων:

    Εκείνους, δηλαδή, που μετρούν λεπτό το λεπτό για να εξασφαλίσουν το φαγητό της μέρας!

    Εκείνους που, ήδη, οι κυβερνώντες τους κατάντησαν να αναζητούν φαγητό στους σκουπιδοτενεκέδες!

    Που ψάχνουν ένα κομμάτι ψωμί στους κάδους με τα ληγμένα και πεταμένα τρόφιμα!

    *

    Είναι αδιανόητο, αλλά είναι αληθινό:

    Η τάξη των κηφήνων και των παράσιτων έχει οδηγήσει ανθρώπους να ζουν σαν τα «ποντίκια» - και το φωνάζει!

    Όσο για τους πολιτικούς υπηρέτες των κηφήνων;

    Αυτοί, καθώς είναι... ζωόφιλοι, «απλώς» συμπεριφέρονται στους ανθρώπους της ανέχειας σαν σε «σκυλιά».

    Όχι σαν τα δικά τους, τα καλοαναθρεμμένα σκυλάκια του σαλονιού. Τα άλλα. Εκείνα που τους πετάνε σε «φτηνή τιμή» (!) τον ληγμένο κατιμά για να επιβιώσουν - και το φωνάζουν!




    *Δημοσιεύθηκε στο «Ριζοσπάστη» την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012.
     
Thread Status:
Not open for further replies.