Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Evil thread (For Thy is the Kingdom)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 26 Φεβρουαρίου 2009.

Tags:
  1. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Πέραν του ότι εσείς της ΧΑ έχετε αποδειχτεί άκρως μιντιακοί και χειρίζεστε τα ΜΜΕ προς όφελός σας, δεν χρειάζονται προφίλ, Τρέμη και Παπαδημητρίου. Αρκεί τούτο εδώ

    Έχουν δει όλοι οι λαοί της Ευρώπης τι περιέχει το "μετά βλέπουμε". Στάχτες και πτώματα περιέχει το "μετά βλέπουμε" των φασιστών. Γιατί μπορεί να φωνάζεις για τους κομουνιστές του Στάλιν και του Μάο, αυτοί όμως είχαν έναν σκοπό ευρύτερο, πολύ ευρύτερο και ισχυρότερο που σε μεγάλο βαθμό εκπληρώθηκε και πρόσεξε, τη λαϊκή στήριξη που τους ανέβασε την έχασαν. Οι φασίστες δεν έχετε σκοπό που να ελκύει πέρα από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, σκοτώνετε μόνον για ένα λόγο, να σταθείτε στην εξουσία και αυτά που δίνετε είναι πολύ λίγα για να κρατήσουν οποιονδήποτε πέρα από κάποια λούμπεν στοιχεία.

    Σφαλιάρες από πού και ως πού και με ποιο δικαίωμα; Το κλάμα, δικό μου θέμα  

    Βλέπεις πώς, με το τίποτα, βάζεις τρικλοποδιές στον εαυτό σου; Και είσαι από τους έξυπνους και μορφωμένους του χώρου σου, σαφώς πάνω απ τον μέσο όρο.
     
  2. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Είναι πολύ .....λίγοι ....αυτοί για να με πείσουν.
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Ποιος χειρίζεται τα media προς όφελός του;
    Άνοιξε αν θες την τηλεόραση σε οποιοδήποτε κανάλι σήμερα για να παρακολουθήσεις τις ειδήσεις των 8 ή 9 και να ακούσεις πως μαζί με τον «πανηγυρικό της ημέρας» από αυτούς που σήμερα λένε ΝΑΙ στις γερμανικές απαιτήσεις των τοποτηρητών, θα υπάρχει και το καθημερινό πλέον μήνυμα εναντίον της Χρυσής Αυγής. Χρόνια μας Πολλά  

    Για τους «λοιπούς κατοίκους», που προσωπικά δεν αναγνωρίζω σαν Έλληνες, ναι πλέον δε θα υπάρξει καμία συμφιλίωση. Προσωπικά συνεχίζουν να μου καταστρέφουν οποιοδήποτε όνειρο για αξιοπρεπή διαβίωση, μετατρέποντας σε προτεκτοράτο τη δική μου πατρίδα και συνεχίζοντας να με στοχοποιούν επειδή έτυχε προσωπικά να δουλεύω π.χ. στο δημόσιο τομέα. Άλλους πολίτες τους στοχοποιούν για… άλλους λόγους.
    Ούτε εξοχικό ή Α’ κατοικία βέβαια έχω δικά μου (στο ενοίκιο μένω κοντά στο κέντρο), ούτε καν αυτοκίνητο, ενώ ο μισθός μου από τον ιδιωτικό μέχρι τον δημόσιο τομέα ήταν πάντα στο χιλιάρικο (πλέον πολύ πιο κάτω).
    Κι όμως οι νεο-φιλελεύθεροι προδότες επιμένουν πως φταίω εγώ για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Αυτοί τα έφαγαν, εμένα όμως κι άλλους πολίτες κατηγορούν.

    Ναι λοιπόν, αυτοί πρέπει να εξοντωθούν. Θα επιμείνω μέχρι να ψοφήσουν αυτοί ή εγώ.
    Πραγματικά δεν υπάρχει επιστροφή ούτε θα υπάρξει συμφιλίωση με αυτούς στο μέλλον.



    Θα ήθελα να σ’ ευχαριστήσω για τις αναφορές αυτές μέσα από τις οποίες όσοι διαβάζουν συμπεραίνουν πως δικαιολογείτε μια χαρά τους φόνους των αριστερών.
    Τα εκατομμύρια των νεκρών γι’ αυτόν τον «ευρύτερο σκοπό, πολύ ευρύτερο σκοπό».
    Φαντάζομαι και ο Χίτλερ στην αρχή της εκστρατείας του κάτι τέτοια ή παρόμοια θα έλεγε στο λαό του.
    Ποιος είπαμε είναι ο φασίστας;  


    Είτε σε ενδιαφέρει είτε όχι, υπάρχουν πολλοί και πολύ πιο μορφωμένοι άνθρωποι από εμένα εκεί.
    Τα media θέλουν να παρουσιάσουν τους αμόρφωτους για προπαγανδιστικούς σκοπούς. Θυμάμαι κάποιους «αντι-ναζιστές» που δημιούργησαν ένα spot με έναν νέο σε ηλικία υποστηρικτή της Χ.Α. που επαναλάμβανε συνεχώς τις ίδιες λέξεις για να πείσουν τον κόσμο πως οι εθνικιστές είναι αμόρφωτοι. Και πράγματι κάποιοι ψηφοφόροι θα είναι έτσι.

    Από την άλλη εσείς τόσα χρόνια ψηφίζατε Λαλιώτη για Υπουργό  




    Ειλικρινά χαίρομαι.
     
  4. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Καλα, εμενα αυτο μου θυμιζει περιεργα ονειρα θρησκοπληκτων.
     
  5. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    No Comment
    Πηγή: ΣΥΡΙΖΑ: Μύθος το αλβανικό έπος, απλή διέλευση η εισβολή των Ιταλών (www.antinews.gr)

    Πηγή: 28η Οκτωβρίου: Ο πόλεμος που τελικά δεν ήταν "τρικούβερτο γλέντι" (www.avgi.gr)
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)


    Όταν σταματήσεις να σχολιάζεις σαν κακομαθημένο βρίζοντας συνομιλητές που δε σε πρόσεβαλαν, σταματήσεις να βρίζεις τους εργαζόμενους λες και σου έφαγαν το δικό σου ψωμί αλλά κυρίως όταν βγάλεις ένα ευρώ στη ζωή σου από εργασία, θα ξανασυζητήσουμε για εργασιακά και οικονομικά θέματα.
    Μέχρι τότε ΔΙΑΒΑΣΜΑ.
     
    Last edited: 29 Οκτωβρίου 2012
  7. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Σε συνέχεια των γραφομένων από αυτό τον ανεκδιήγητο Νάσο Θεοδωρίδη, έψαξα και βρήκα κάτι που είχα γράψει παλιότερα διότι συνειδητοποίησα πως όλοι γράφουν (δεν αναφέρομαι στο forum) και μιλάνε για την 28 Οκτωβρίου αλλά λίγοι τελικά αναφέρονται στο τι γιορτάζουμε. Με αποτέλεσμα ο κάθε Θεοωρίδης να λέει ότι θέλει και τον συμφέρει. Ολοι αναφέρονται στο τι είπε ο ένας και τι είπε ο άλλος χωρίς να λένε τι έγινε, λες και είναι κακό. Και μετά λέμε οι νέοι δεν ξεχωρίζουν την 25η Μαρτίου από την ιστορική μέρα του "ΟΧΙ". Κατόρθωσαν τελικά να μας αποξενώσουν σε τέτοιο βαθμό από την ιστορία μας?

    Παρεμπιπτόντως είμαστε ίσως ο μόνος λαός που γιορτάζει την αρχή ενός πολέμου και όχι μόνο το τέλος.

    Αν και λίγο μακροσκελές το post μου αποτελεί μια πολύ μικρή περίληψη του τι έγινε το 40. Οποιος θέλει το διαβάζει!

    Η Ιταλία με επικεφαλής τον Μπενίτο Μουσολίνι μετά από μία σειρά προκλήσεις με αποκορύφωση με τον τορπιλισμό του καταδρομικού "Έλλη" στις 15 Αυγούστου το 1940 στο λιμάνι της Τήνου επ’ ευκαιρία της εορτής της Παναγίας αποφασίζει να κηρύξει τον πόλεμο στην Ελλάδα.
    Στις 5 το πρωί ο Ιταλός Πρέσβης στην Αθήνα ζητάει από τον Έλληνα πρωθυπουργό Ιωάννη Μεταξά την παραχώρηση ορισμένων περιοχών την πατρίδας μας. Στην ερώτηση του πρωθυπουργού "ποιες είναι αυτές" απαντά πως δεν ξέρει αλλά αν η απάντηση στις 6:30 προ μεσημβρίας είναι αρνητική τότε τα ιταλικά στρατεύματα της Αλβανίας θα περάσουν τα σύνορα. Ο Μεταξάς εξ ονόματος όλων των Ελλήνων απήντησε "ΟΧΙ"
    Την ίδια ημέρα το Γενικό Στρατηγείο κάνει την εξής ανακοίνωση "Αι ιταλικαί στρατιωτικαί δυνάμεις προσβάλλουν από της 5ης και 30 πρωϊνής σήμερον τα ημέτερα τμήματα προκαλύψεως της Ελληνοαλβανικής μεθορίου. Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του πατρίου εδάφους".
    Ηταν τέτοιο το φρόνημα και η αγάπη των τότε Ελλήνων για την Ελλάδα που όχι μόνο σταμάτησαν την επέλαση των Ιταλών αλλά διέλυσε την επίθεση τους κάνοντας τους να υποχωρήσουν στα Αλβανικά εδάφη της βορείου Ηπείρου!
    Η κινητοποίηση των Ελλήνων και ο αγώνας τους για να μη υποδουλωθεί για άλλη μια φορά η Ελλάδα μπορεί να εξουδετέρωσε τους Ιταλούς αλλά δεν σταμάτησε τους Γερμανούς. Παρόλα αυτά έχοντας σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση της επίθεσης των Γερμανών στην τότε Σοβιετική Ένωση συνέβαλε σημαντικά στην τελική έκβαση του πολέμου!!

    Εκανε τόσο εντύπωση το μένος των Ελλήνων στις μάχες που ο Ουίνστον Τσώρτσιλ θα πει τα περίφημα!!

    " Until now we were saying that Hellenes fight like heroes. Now we will say: Heroes fight like Hellenes. " "Μέχρι τώρα λέγαμε ότι οι Ελληνες πολεμούν σας ήρωες. Τώρα θα λέμε: Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες." (από ομιλία του στο BBC τις πρώτες μέρες του αλβανικού πολέμου).

    " If it were not for the bravery of the Hellenes and their courageous hearts , the ending of the 2nd WW would not have been clear. " "Εάν δεν ήταν η ανδρεία των Ελλήνων και των θαρραλέων καρδιών τους, το τελείωμα του 2ου παγκοσμίου πολέμου δεν θα ήταν σαφές." (Από ομιλία στο αγγλικό κοινοβούλιο την 24η Απριλίου του 1941).

    Τέλος μερικά νούμερα!!

    Ημέρες αντίστασης στους Γερμανούς

    Ελλάδα: 219
    Νορβηγία: 61
    Γαλλία: 43
    Πολωνία: 30
    Βέλγιο: 18
    Ολλανδία: 4
    Γιουγκοσλαβία: 3
    Τσεχοσλοβακία: 0
    Λουξεμβούργο: 0
    Δανία: 0

    Σημειωτέον πως οι Δανοί παραδόθηκαν σε ένα μοτοσικλετιστή του Hitler που παρέδωσε το αίτημα για διέλευση ναζιστικών στρατευμάτων στο Δανό βασιλιά. Αυτός με μια χειρονομία υποταγής παρέδωσε το βασιλικό στέμμα στον μοτοσικλετιστή να το πάει πίσω στο Βερολίνο στον Hitler.

    Επίσης η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα που αντιμετώπισε ταυτόχρονα τέσσερις στρατούς. Της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Βουλγαρίας και της Αλβανίας. Κατά την διάρκεια των 219 ημερών (7.5 μήνες) αντίστασης πέθαναν 13.676 Έλληνες.

    Κατά την διάρκεια της τετραπλής κατοχής από τους Γερμανούς, Ιταλούς, Βούλγαρους, και Αλβανούς εκτελέσθηκαν στη χώρα περίπου 84.165 Έλληνες.

    Από αλβανούς: 1.165 (Πάργα, Μαργαρίτιο, Παραμυθιά))
    Από Ιταλούς: 8.000
    Από Βούλγαρους: 25.000
    Από Γερμανούς: 50.000

    Ανθρώπινες απώλειες ανά χώρα

    περιλαμβάνονται εκτελέσεις βασανιστήρια και νεκροί σε μάχες.

    Ελλάδα: ±750.000 (10% του πληθυσμού)
    Σοβιετική Ένωση: 8.668.400 (5,14%)
    Μεγάλη Βρετανία: 450.400 (0.94%)
    Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής: 418.500 (0.32%)

    Αυτοί φίλοι μου ήταν οι πατεράδες και οι μανάδες μας ή για άλλους οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας και αυτό ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους για να μπορούμε εμείς σήμερα να έχουμε το δικαίωμα να είμαστε ελεύθεροι να τσακωνόμαστε και να πίνουμε φραπέ στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

    Ζήτω η Ελλάδα και οι απανταχού της γης Έλληνες που εκπροσωπούν το Ελληνικό Εθνος!!

    Φιλικά Κώστας
     
    Last edited: 30 Οκτωβρίου 2012
  8. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Ναι κακομαθημενο...

    Για να ξηγιομαστε λιγο καλυτερα ουτε φροντηστηριο στην 3 λυκειου δεν με πηγαν. Σκετο σχολειο την ειχα βγαλει. Οποτε ασε τα περι κακομαθημενου πλουσιοπαιδου...
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)



    Αδιάφορο και δεν αναιρεί στο παραμικρό το παραπάνω γεγονός.
     
  10. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Δηλαδη για να καταλαβω. Εσυ που εισαι μεροκαματιαρης στο δημοσιο εχεις καταφερει τιποτα το σπουδαιο και μιλας αφ'υψηλου? Εκανες οτι εκαναν και τα εκατομμυρια αλλοι της γενιας σου. Να βρειτε μια δουλιτσα να βολευτειτε.

    Ο Sasha Baron Koen εφτιαξε το Borat οπου τον ειδαμε να φοραει στρινγκ μαγιω και να παλευει γυμνος με εναν χοντρομπαλα. Παρολα αυτα εβγαλε τα φραγκα της ζωης του και ως εκ τουτου και η χωρα στην οποια διαμενει.

    Ας φτιαχναμε εστω και τετοια προιοντα προς το εξωτερικο. Αλλα στην ελλαδα αυτο που κυριως εκανε η γενια σου (και οι πρωτιτερες) ηταν να βρει μια δουλιτσα να βολευτει. Για αυτο εγω πιστευω πως και εσυ συμμετειχες στον οικονομικο θανατο αυτης της χωρας.
     
  11. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)



    Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζουν ότι για το Έπος του '40 πλήν του ανώνυμου Έλληνα στρατιώτη που είχε κάνει την ίδια του ....την ψυχή ...εφ' όπλου λόγχη, ....ευθύνονται τρείς βασικότατοι συντελεστές:



    Υποστράτηγος ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΣ Χ. Διοικητής της θρυλικής 8ης Μεραρχίας.
    Καθήλωσε τους Ιταλούς στο Καλπάκι και αντεπιτέθηκε, αγνοώντας την διαταγή που του έλεγε να υποχωρήσει.



    Συνταγματάρχης ΔΑΒΑΚΗΣ Κ. Διοικητής του Αποσπάσματος Πίνδου.
    Mε μόνο 2000 άνδρες κατάφερε να κρατήσει επί τετραήμερο ένα μέτωπο 40 περίπου χιλιομέτρων επί του ορεινού όγκου της δύσβατης Πίνδου, μέχρι την άφιξη των ενισχύσεων.
    Η επιτυχία του Δαβάκη συνίσταται στην άμεση διάγνωση ενός τακτικού λάθους που έκανε ο Ιταλός μέραρχος να προχωρήσει γοργά προς τη Σαμαρίνα χωρίς να καλύψει το πλευρό της φάλαγγάς του. Ο Δαβάκης το είδε αμέσως και από τη δεύτερη μέρα του σκληρού αγώνα ήταν σίγουρος ότι χάρη σ' αυτό το λάθος θα μάντρωνε τους Ιταλούς της Μεραρχίας Αλπινιστών Τζούλια.




    Ταγματάρχης ΚΩΣΤΑΚΗΣ Δ. Διοικητής πυροβολικού.
    Οι πυροβολαρχίες του Ταγματάρχη ΚΩΣΤΑΚΗ Δ. ....κάνανε τους Ιταλούς να παραμιλάνε με την παροιμιώδη ευστοχία τους.
    Επάνω τους έσπασαν τα μούτρα τους η Μεραρχία Κενταύρων και η Μεραρχία Φερράρα.


    Aυτοί οι τρείς ήταν οι βασικοί συντελεστές που σταμάτησαν τους Ιταλούς.
     
    Last edited: 30 Οκτωβρίου 2012
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)


    Δεν μιλάω «αφ’ υψηλού» γιατί δε με ενδιαφέρουν οι ζωές των άλλων (όταν δεν επηρεάζουν τη δική μου) και δεν θεωρώ τον εαυτό μου μεροκαματιάρη (εκτός κι αν πληρωνόμουν στο τέλος της ημέρας   ).
    Φυσικά και αυτό που με ενδιέφερε ήταν να βρω δουλειά. Έτσι βοηθάς τον εαυτό σου, το έθνος σου κι έτσι οφείλει να κάνει ο οποιοσδήποτε πολίτης.


    Δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι πληροφορίες. Ούτε αυτού του είδους οι «δουλειές» και τα «προϊόντα». Είναι ιδιαίτερα ξένα με τα δικά μου ενδιαφέροντα.

    Από την άλλη ίσως ήθελες να φέρεις παραδείγματα για καινοτομία κι έρευνα. Όταν με το καλό λοιπόν αποφοιτήσεις δοκίμασε να δουλέψεις σε κάποιο ερευνητικό πρόγραμμα. Έχει πολύ ενδιαφέρον να δεις τη γλύκα του να φεύγεις για μέρες 10 και 11 το βράδυ και ανά μήνα να μπουκάρουν οι αριστεριστές και οι αναρχικοί στο εργαστήριο να το κάνουν λαμπόγυαλο μαζί με τις διατάξεις σου και να χάνεις εργασίες μηνών.
    Έτσι επειδή: «Δε θέλουμε τις επιχειρήσεις στα Πανεπιστήμια να χρηματοδοτούν την έρευνα». Αλλά κι επειδή θέλουμε να κλέψουμε τους ζυγούς ακριβείας (τι τους κάνουν άραγε…)


    Η εργασία δεν είναι «βολή». Είναι προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και αυτοπραγμάτωση.
    Με τα πρόσφατα βέβαια ποσοστά ανεργίας οι εργοδότες και το κράτος έχουν φθάσει στο σημείο να υποστηρίζουν πως «βολεύουν τους ανθρώπους» όταν πετούν (όποτε το θυμηθούν) ένα ξεροκόμματο στους υπαλλήλους τους.
    Προφανώς από εκεί έχεις επηρεαστεί.

    Δεν ξέρω αν συμμετείχα στο «οικονομικό θάνατο» της χώρας. Ξέρω όμως πως θα συμμετέχω στο θάνατο του συστήματος που έκανε τη χώρα μου προτεκτοράτο του κάθε ξένου.



    Σε κάθε περίπτωση η συζήτηση μαζί σου είναι μάταιη από τη στιγμή που δεν έχεις εργασιακή εμπειρία. Θα καταλάβεις αργότερα.
    Μέχρι τότε μη μου πρήζεις άλλο τα αρχίδια.