Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Evil thread (For Thy is the Kingdom)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 26 Φεβρουαρίου 2009.

Tags:
  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Δημοσιογράφοι… Γλύφτε το σύστημα κι αυτό εσάς, γιατί μετά δε θα μπορείτε να το κάνετε. Ίσως να λείπει κάτι.

    Ο μοναδικός κλάδος που δεν πέρασε στον ΕΟΠΥΥ για να μπορεί να προπαγανδίζει τα μέτρα της κυβέρνησης.



    Σιχαμένα ζώα.
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Θυσίες ζητά η αριστερο-δεξιά κυβέρνηση από τους πολίτες για άλλη μια φορά.

    Κι εμείς θα τις ζητήσουμε.



     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Αφρικανοί μαχαίρωσαν Έλληνα


    Στις 13:00 χθες το μεσημέρι δύο Αφρικανοί μπήκαν σε κουρείο στην οδό Μιχαήλ Βόδα 152-154 και μαχαίρωσαν τον ιδιοκτήτη. Εκείνος έπεσε κάτω και ζήτησε βοήθεια από τους περίοικους. Τελικά, ο Έλληνας ιδιοκτήτης είχε τραυματιστεί ελαφρά. Στο μεταξύ όμως, οι δύο αλλοδαποί είχαν ξεφύγει.
    Χθες το βράδυ στις 21:00 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση έξω από το κουρείο με παρόντες ενοίκους των γύρω πολυκατοικιών για να συζητήσουν τις ενέργειες στις οποίες μπορούν να προβούν για να βρουν λύση μπροστά στην υπερδιογκωμένη εγκληματικότητα.

    Αφρικανοί μαχαίρωσαν Έλληνα - afrikanoi machairosan ellina





    Ηθικοί αυτουργοί οι αριστερο-δεξιοί. Όλοι.
     
  4. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)


    Ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει.
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)


    Θα βρέξει, σύντομα.

    Θα δούμε "τι" θα βρέξει και "τι" θα κατεβάσει βέβαια.



    Να είστε αισιόδοξοι   Εγώ προσωπικά για πρώτη φορά είμαι.
     
  6. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

     
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Τ’ αδέλφια των αριστερών.

    Αυτοί είναι.

    Την επόμενη φορά μην ξεχάσετε να τους ξαναψηφίσετε. Για να σωθείτε από τους ημεδαπούς-πολιτικούς εγκληματίες και να πέσετε μια και καλή στα χέρια των αριστερών και λαθρομεταναστών.




     
  8. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)


    Να σου πω .....πάντως την κόρη δεν πρόκειται να την εκθέσει γιατί θα βγεί η μάνα της και θα τονε στίψει ... 
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Οι “δημοκράτες” της φακής

    Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012 - 06:45

    Όσο το μεταπολιτευτικό έκτρωμα της διαρκούς και ασύδοτης διαφθοράς πλησιάζει προς το τέλος του, τόσο βυθίζεται σε μια χοάνη οικτρής απελπισίας. Παραδομένο στον ανεξέλεγκτο φόβο του διαφαινόμενου αφανισμού του, γίνεται ολοένα πιο κυνικό και απροσχημάτιστο, κατεβάζοντας τα τεχνηέντως τοποθετημένα προσωπεία της κατ' επίφαση δημοκρατικότητάς του.

    Έτσι θα το συναντήσουμε να διατυμπανίζει μέσα από τα πλήρως διαβρωμένα και ελεγχόμενα (από τις γνωστές ληστρικές σπείρες πλουτοκρατών) μέσα μαζικής αποχαύνωσης:

    "Η Χρυσή Αυγή δεν αποτελεί ένα φυσιολογικό κόμμα και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο".
    Μετάφραση: Φιμώστε τους με κάθε τρόπο. Δε μας ενδιαφέρει αν είναι νόμιμα εκλεγμένοι και αντιπροσωπεύουν το 7% (ή όπως ακούγεται τελευταία το διπλάσιο ποσοστό) Ελλήνων πολιτών. Συνιστούν θανάσιμη απειλή για τα συμφέροντά μας, γι' αυτό και η φωνή τους πρέπει να θαφτεί πάσει θυσία. Η ζημιά να φτάσει το μήνυμά τους ακέραιο στα ευρύτερα λαϊκά στρώματα μπορεί να αποβεί ανεπανόρθωτη. Κόψτε, ράψτε, μοντάρετε, μην προβάλλετε τα δελτία τύπου τους στις ειδήσεις (τι κι αν υποχρεούστε από τον νόμο; γραμμένο τον είχαμε πάντα) και φυσικά μη χάσετε ευκαιρία να τους αποδώσετε την ευθύνη για κάθε ανεξιχνίαστη πράξη βιαιοπραγίας που συμβαίνει στην επικράτεια. Τι σημασία έχει αν δεν διαθέτουμε αποδείξεις; Όσο πιο βίαια τόσο πιο καλά. Τι, ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο τα ποσοστά τους; Μας πως στην οργή γίνεται αυτό;

    "Δεν καταδεχόμαστε να συνομιλήσουμε δημόσια με τη Χρυσή Αυγή".
    Μετάφραση: Δεν μας παίρνει να να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα σε μια απευθείας αναμέτρηση μαζί τους, αφού θα φανεί ξεκάθαρα η γύμνια των επιχειρημάτων μας (χώρια που μπορούν να βγουν και τίποτα άπλυτά μας στη φόρα). Ήδη το πείραμα με τον Μπογδάνο απέτυχε παταγωδώς!.

    •"Δεν πρέπει να καταδέχονται οι υπουργοί να απαντούν στις επερωτήσεις τους στην βουλή".
    Μετάφραση: Το ξέρουμε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αντισυνταγματικό και αντίθετο προς τον κανονισμό της βουλής, αλλά πρέπει να πιέσουμε ούτως ή άλλως μην τυχόν και προβούν σε καμιά ενοχλητική επερώτηση που ξεμπροστιάζει τίποτα δουλίτσες που κλείσαμε στο παρελθόν. Δε χρειαζόμαστε παράταιρα τραβήγματα με την δικαιοσύνη.

    "Οι Χρυσαυγίτες είναι μονοθεματικοί και δεν ενδιαφέρονται παρά μόνο πως θα διώξουν τους μετανάστες".
    Μετάφραση: Σκούρα τα πράγματα αν καταλάβει ο κόσμος πόσο πλήρη και εκτεταμένη κοσμοθεωρία διαθέτει ο ελληνικός εθνικισμός κι αρχίσει να διαβάζει και να ψάχνεται. Γι' αυτό ας κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τους πείσουμε για το ακριβώς αντίθετο. Aν πιπιλάμε την καραμέλα νυχθημερόν ίσως και να πείσουμε μερικούς.

    "Πρέπει επιτέλους να απαγορευτεί αυτό το φασιστικό μόρφωμα"
    Μετάφραση: Ναι, ναι, το ξέρουμε ότι εμείς είμαστε οι πραγματικοί φασίστες (κι άντε να απαγορεύσεις και κόμμα αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο), αλλά αν συνεχίσουν την καθημερινή δράση τους υπέρ των Ελλήνων θα είναι αδύνατον πια να χειραγωγούμε τόσο επιτυχημένα τις ηλίθιες μάζες ή να κερδίζουμε από την κατανάλωση που κάνουν στα 'ενημερωτικά προϊόντα' μας. Επομένως, όσο θα ψάχνουμε για νομικά παραθυράκια, θα συνεχίσουμε τις άναρθρες κραυγές μήπως και καταφέρουμε να δημιουργήσουμε κλίμα.

    Όλα τα παραπάνω ίσως να ήταν και διασκεδαστικά (και ομολογούμε ότι μας διασκεδάζει ο φόβος τόσο αστείων αντιπάλων) αν δεν είχαν ως θύμα τους κάθε έννοια δικαιοσύνης, αλήθειας και σε τελική ανάλυση τον ίδιο τον χιλιοεξαπατημένο Έλληνα πολίτη, ο οποίος παραμένει επί χρόνια έρμαιο αυτών των θρασύδειλων παραχαρακτών της πραγματικότητας. Σύντομα όμως αυτός ο εσμός oρνέων και των αγυρτών θα αναγκαστεί να λογοδοτήσει μέχρι τελευταίου αδικήματος ενώπιον μιας πολύ ισχυρότερης Χρυσής Αυγής, σμιλεμένης από την πανστρατιά των αφυπνιζόμενων Εθνικιστών από κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος.


    Χρυσή Αυγή - Λαϊκός Σύνδεσμος | Οι “δημοκράτες” της φακής
     
  10. vautrin

    vautrin Contributor

    Δεν είμαι υπέρ της απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής, όμως οι παράνομες κι εγκληματικές πράξεις μελών και βουλευτών της οργάνωσης πρέπει να τιμωρούνται αυστηρότατα, και μέχρι τώρα, με την κάλυψη της αστυνομίας, κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

    Επειδή όμως μίλησες για δήθεν φίμωμα, έχω βαρεθεί να βλέπω τις φάτσες του Κασιδιάρη και του Παναγιώταρου στη τηλεόραση, σ’ όποιο κανάλι κι αν κοιτάξω. Ένα πρόχειρο ψάξιμο στο youtube, μου έβγαλε δεκάδες σελίδες με τηλεοπτικές εμφανίσεις των δύο βουλευτών. Όποιος έχει υπομονή, ας επαναλάβει το πείραμα κι ας μετρήσει τον αριθμό των βίντεο.
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Evil thread (For Thy is the Kingdom)


    Οι εγκληματικές πράξεις βαρύνουν την αριστερά και τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου που βρέθηκαν εκεί μέσα μέχρι σήμερα.
    Αυτοί εγκλημάτησαν εναντίον του ελληνικού λαού. Αυτοί είπαν ψέματα, αυτοί εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό με τα «λεφτά υπάρχουν», αυτοί μετέτρεψαν σε άνεργους πιτσαδόρους τους πτυχιούχους, αυτοί ξεπούλησαν τη χώρα σε ξένους κεφαλαιοκράτες, αυτοί έδιωξαν τις βιομηχανίες με επιδοτήσεις (με ψήφο και της αριστεράς), αυτοί επέτρεψαν την εισβολή των δολοφόνων λαθρομεταναστών στη χώρα για να έχουν φθηνά και ανασφάλιστα χέρια οι επιχειρηματίες, αυτοί οδήγησαν στην απελπισία και την αυτοκοτονία 2.000 άτομα και αυτοί σκότωσαν 13 άτομα πέρυσι από το κρύο.

    Αυτές είναι εγκληματικές ενέργειες των πολιτικών, οι οποίες ανήκουν εξίσου σε δεξιά και αριστερά και πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρότατα.
    Και δε θα γλυτώσουν από τις συνέπειες. Γιατί το ποτάμι είναι ιδιαίτερα ορμητικό πλέον. Δεν υπάρχει μια «ασύντακτη πλατεία Συντάγματος». Υπάρχει ο εθνικιστικός χώρος που πλέον αποτελεί μονόδρομο για τη σωτηρία της χώρας και τους πολίτες και αργά ή γρήγορα θα ηγηθεί δίνοντας την απάντηση σε αυτούς που πρέπει.

    Όλα τα υπόλοιπα κατέρρευσαν. Μόνοι τους τα κατέστρεψαν για την ακρίβεια.
    Και χρόνος για τίποτα άλλο δεν υπάρχει. Ούτε για συγχώρεση.





    Έχεις δει ποτέ κανένα δημοσιογράφο να μην καταφέρεται εναντίων των εθνικιστών;
    Διάβασε τις κωλοφυλλάδες κι εσύ σήμερα.
    Τα έχουμε πει. Χεσμένοι είναι πάνω τους και προσπαθούν κάθε μέρα να αποτρέψουν αυτούς που θα τους κόψουν τη μάσα και τις διασυνδέσεις με την εξουσία.


    Λες και δε θα γίνει  


    Ο κόσμος δεν έχει τίποτα να χάσει πλέον. Το καθεστώς δεξιο-αριστεράς (και αντίστροφα) τους τα πήρε - κατέστρεψε όλα. Μέχρι και την ελπίδα. Πλέον γεννήθηκε η αντίδραση.
     
  12. NobodyKP

    NobodyKP Contributor