Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    H αλήθεια δεν συνοδεύεται από επίθετα.
    Η αλήθεια είναι μία και παράγει αποτελέσματα ανάλογα σε ποιούς απευθύνεται, είτε είναι παιδιά, είτε είναι ενήλικες.
    Το σίγουρο είναι ένα: Ότι τα παραγόμενα αποτελέσματα της αλήθειας, δεν είναι πάντοτε επιθυμητά.
    Όσοι κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν ...απλά ...στρουθοκαμηλίζουν ...
     
    Last edited: 3 Νοεμβρίου 2012
  2. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    @Alexkat

    Δεν συμφωνώ πως η γνώση της ιστορικής αλήθειας θα έβλαπτε το πατριωτικό φρόνημα των παιδιών. Από γεγονότα όπως η δολοφονία του Οικονόμου ή η στάση του Μιαούλη λόγου χάρη, οι μαθητές, τους οποίους δεν θεωρώ καθόλου ανώριμους, θα μπορούσαν να εξάγουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Πως δηλαδή εμείς οι Έλληνες έχουμε μια βαριά παράδοση φατριασμών, εθνικών διχασμών κι εμφυλίων πολέμων, που επέφεραν συντριπτικά δεινά στην πατρίδα μας. Θα μπορούσαν να μάθουν για το «διαίρει και βασίλευε», την πάγια τακτική των μεγάλων δυνάμεων και των ξενόδουλων κυβερνήσεων για να ελέγχουν τους λαούς. Θα μπορούσαν να μάθουν να μην επαναλαμβάνουν παρόμοια λάθη στο μέλλον και ν’ αποδέχονται την αρχή της πλειοψηφίας ως το πλέον πρόσφορο μέσο επίλυσης των πολιτικών διαφορών.

    Τώρα τι μαθαίνουν από την αποσιώπηση των δυσάρεστων λεπτομερειών; Πως είμαστε ο πιο γαμάτος λαός του κόσμου που ποτέ δεν διέπραξε αδικία, σφαγή ή παλιανθρωπιά; Αν αυτό δεν είναι σωβινισμός, τότε τι είναι;

    Βελτιωνόμαστε μόνο μέσω αυτογνωσίας και συνειδητοποίησης των λαθών κι αδυναμιών μας. Αυτό μπορεί να μας προσφέρει η ιστορία.
     
    Last edited: 3 Νοεμβρίου 2012
  3. vautrin

    vautrin Contributor

    Αφιερωμένο στους υπέρμαχους των ιδιωτικοποιήσεων...
    Κι ένα ερώτημα προς εθνικιστάς: Ήτο λαθρομετανάστης αλλοδαπός ο κ. Μηλιώνης;


    Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πρόεδρος της HELLAS POWER

    Είναι ο πέμπτος κατηγορούμενος που οδηγείται στην φυλακή για την υπόθεση των εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος.



    Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή της υπόθεσης των εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, ο Βασίλης Μηλιώνης, πρόεδρος της HELLAS POWER.

    Είναι ο πέμπτος κατηγορούμενος που παίρνει τον δρόμο της φυλακής για τις κατηγορίες της λαθρεμπορίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.

    Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες για τους υπευθύνους των εταιρειών ENERGA και HELLAS POWER, αφορούν τη μη καταβολή στις αρμόδιες κρατικές αρχές του ειδικού φόρου κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και του τέλους ακίνητης περιουσίας και την εξαγωγή των επίμαχων ποσών, που υπολογίζονται σε 200 εκατομμύρια ευρώ, σε αλλοδαπούς τραπεζικούς λογαριασμούς.

    Πηγή: ΑΜΠΕ



    kathimerini.gr - Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πρόεδρος της HELLAS POWER
     
  4. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Δεν αμφιβάλλω ότι μιλάς με ειλικρίνια.
    Γνωρίζω όμως, και πιστεύω ότι το καταλαβαίνεις και εσύ, ότι ιστορικά γεγονότα τα οποία αμαυρώνουν ήρωες όπως ο Μιαούλης και ο Οικονόμου, άν διδάσκονται, πρέπει να διδάσκονται με προσοχή και στην κατάλληλη ηλικία.Το μυαλό και η ψυχοσύνθεση των νέων είναι εύπλαστα, και πολύ εύκολα μπορεί να γίνουν αντικείμενα εκμετάλευσης, και να αποτελέσουν όργανα που λειτουργούν μηδενιστικά και διαλυτικά για την ίδια τους την Πατρίδα.
    "Την διχόνοια που βαστάει ένα σκήπτρο η δολερή, καθενός χαμογελάει, ..πάρτο ..λέγοντας και εσύ", την διδάσκονται ήδη οι νέοι στα σχολεία. Την διδάσκονται όμως σαν ένα μέγα ελάττωμα του Λαού μας, γενικά και αόριστα, με ελάχιστα παρεχόμενα ιστορικά περιστατικά, διότι ο σκοπός στην παρούσα φάση είναι τα παιδιά αυτά να γίνουν πρώτα πατριώτες, και στη συνέχεια κανείς δεν τους εμποδίζει την πρόσβαση σε ευρύτερη εγκυκλοπαιδική μόρφωση.
    Δεν υπάρχει χώρα στον πλανήτη μας, και δεν υπάρχει κυβερνόν καθεστώς, που να μην έχει ακριβώς αυτόν τον αντικειμενικό σκοπό. Δηλαδή να εμφυσήσει πρώτα στις παιδικές ψυχές την αγάπη προς την Πατρίδα, ώστε αύριο τα παιδιά αυτά να είναι σε θέση να τρέξουν να πολεμήσουν αν χρειαστεί για την Πατρίδα.
    Πρόσεξες τι είχε γράψει τις προάλλες εδώ ο woohoo ..? Είχε γράψει περίπου ότι "σε περίπτωση πολέμου εγώ θα τρέξω προς τα πίσω .....αντί προς τα εμπρός ..... "
    Αυτή είναι η κατάντια στην οποία έφεραν την παιδεία μας οι εθνομηδενιστές. Ο βασικός σκοπός των εχθρών μας επιτυγχάνεται.Τα σχολεία μας πλέον δεν παράγουν νέους με πατριωτισμό.
    Άν "φταρνιστεί" ο Τούρκος κλαύτε τα .....είχε πεί κάποτε ο Καρατζαφύρερ, αλλά επειδή το είπε αυτός ο φασίστας, το μήνυμα που περνάει στα αυτιά μας είναι ....το μήνυμα του εθνικιστή ....και τίποτε άλλο.....
    Έτσι μας έμαθαν πλέον να αντιλαμβανόμαστε και να λειτουργούμε.
    Η ιστορία των εθνομηδενιστών που μαθαίνουν οι νέοι μας σήμερα από την Ρεπούση και τον υπόλοιπο
    προδοτικό ανευθυνο-υπεύθυνο συρφετό, δεν είναι ούτε ότι είμαστε γαμάτος λαός ούτε τίποτα.
    Την διάπραξη τυχόν αδικιών, σφαγών ή παλιανθρωπιάς από τον Λαό σου, δεν την δίνεις στους νέους σου
    στην κατώτερη ή την μέση εκπαίδευση, παρά μόνο άν θέλεις να τους μετατρέψεις σε όργανα κατά της Πατρίδας σου.
    Και διόρθωσε αυτό το έρμο το nick μου, ..όλο με ..c.. το γράφεις.
     
  5. vautrin

    vautrin Contributor

    Ο λόγος που ο Γιάννης δε βρίσκει δουλειά...

    Ο Γιάννης άρχισε την ημέρα του νωρίς βάζοντας το ξυπνητήρι του (MADE IN SWITZERLAND) για τις 6 το πρωί ...

    Σηκώθηκε από το κρεβάτι του (MADE IN SWEDEN) και εφτιαξε τον καφέ του (PRODUCED IN BRASIL). Ξυρίστηκε με την ηλεκτρική του μηχανή (MADE IN GERMANY) και έβαλε αποσμητικό (MADE IN BELGIUM). Φόρεσε το πουκάμισό του (MADE IN TURKEY), τα jeans με φίρμα (MADE IN SRI LANKA) , κάλτσες (MADE IN EGYPT),παπούτσια (MADE IN ITALY).

    Έφτιαξε τα αυγά του στην καινούργια ηλεκτρική κουζίνα (MADE IN KOREA), έφαγε λίγο τυρί Γκούντα ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ και καποιο αλλο ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ μαζι με το λουκανικο ΦΡΑΚΦΟΥΡΤΗΣ, και ντοματα απο το ΙΣΡΑΗΛ και τέλος δυο μήλα ΧΙΛΗΣ και ενα πορτοκαλι ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ.

    Επειτα έριξε μία ματιά στο laptop του (MADE IN JAPAN), ήλεγξε τα emails του κοιτάζοντας συγχρόνως το ρολόι του (MADE IN TAIWAN).

    Μετά κλείδωσε την πόρτα (MADE IN CANADA) και ενεργοποίησε το συναγερμό (MADE IN USA) πριν μπει στο αυτοκίνητό του (MADE IN SPAIN).

    Λίγο αργότερα το γέμισε με βενζίνη (από SAUDI ARABIA) και συνέχισε το ψάξιμο για μια καλή δουλειά στην ....ΕΛΛΑΔΑ.

    Στο τέλος μιάς ακόμα άκαρπης και αποκαρδιωτικής προσπάθειας για εύρεση εργασίας και αφού εκτύπωσε μερικά ακόμα αντίγραφα συστατικών επιστολών σε εκτυπωτή (made in MALAYSIA) o Γιάννης αποφάσισε να ξεκουραστεί λίγο.

    Έβαλε τις παντοφλες του (MADE IN BRAZIL), άνοιξε μια μπύρα (MADE IN ENGLAND), έφαγε μια καλή μπριζόλα (PRODUCED IN ARGENTINA) μαζί με το κορίτσι του από την UCRAINE (Born 1989 in former SOWJET REPUBLIC) και άνοιξε την τηλεόραση (MADE IN INDONESIA).

    Καθώς παρακολουθούσε τα σίριαλ (MADE IN TURKEY) προσπαθούσε να σκεφτεί τί φταίει και δεν μπορεί να βρει μιά δουλειά στην ΕΛΛΑΔΑ...

    Η καθαριστρια (BORN IN PHILLIPINES) εφόσον σιδερωσε τα ARMANI βρακιά (MADE IN CHINA) του Γιάννη πληρώθηκε με χρήματα που τα είχε δώσει η μαμά του απο την μειωμένη σύνταξη της των 300€ και απο κατι εισοδήματα απο ενα διαμερισματάκι που νοικιάζει σε κατι νεαρούς (BORN in PAKISTAN) στη Κυψέλη.

    O Γιάννης έχει απογοτευτεί και στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ** γιατι αισθάνεται πως το ξενο στοιχειο έχει διαβρώσει την Ελλάδα!



    ** Προίον μαϊμού, απομίμηση του κόμματος της NSDAP στη Ναζιστικη Γερμανίας του 1933 (MADE IN DEUTSCHES REICH). Κακές γλώσσες λένε πως οι ψηφοφόροι του κόμματος βλέπουν μια φορά το μήνα τους το dvd "300" to κόμικ του Hollywood (MADE IN USA) για αναπτέρωση του ηθικού και του εθνικισμου! Τα ανώτερα αυτά αισθήματα εκτονώνονται με ευλάβια στον πρώτο Αφγανο που πουλάει χαρτομάντηλα στο φανάρι εκει στη Πατησίων... Ο Γιάννης αισθάνεται τότε πραγματικός Ελλην, αισθανεται για λίγο και πάλι καλύτερα!



    Ο λόγος που ο Γιάννης δε βρίσκει δουλειά.... | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα
     
  6. vautrin

    vautrin Contributor

    «ΘΑ ΦΤΩΧΥΝΕΤΕ ΣΕ ΕΥΡΩ ’Η ΔΡΑΧΜΕΣ;» ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

    Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

    Ωμό, κυνικό, ανελέητο από την πρώτη του κιόλας φράση το πρωτοσέλιδο κύριο άρθρο της δεξιάς, σοβαρής γερμανικής εφημερίδας «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε», η οποία εκφράζει τα συμφέροντα του επιχειρηματικού κόσμου της ηγεμονικής χώρας της Ευρώπης, της ΕΕ και της Ευρωζώνης: «Οι Ελληνες βρίσκονται ενώπιον μιας ιστορικής απόφασης. Πρέπει να διαλέξουν αν θέλουν να φτωχύνουν σε ευρώ ή σε δραχμές!» τονίζει χωρίς περιστροφές η εφημερίδα. Το ότι πρέπει να φτωχύνουν οι Ελληνες είναι οπωσδήποτε αναγκαίο κατά το γερμανικό έντυπο, το μόνο που μπορούν να διαλέξουν είναι απλώς αν η Βουλή θα υπερψηφίσει το νέο πακέτο μέτρων, οπότε οι Ελληνες θα φτωχύνουν παραμένοντας στο ευρώ, ή αν θα απορρίψει τα μέτρα, οπότε θα φτωχύνουν εκτός ευρώ, επιστρέφοντας στη δραχμή.

    Η υιοθέτηση του νέου πακέτου λιτότητας «συνεπιφέρει την απώλεια της ευημερίας των Ελλήνων εντός του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος» υπογραμμίζει ο αρθρογράφος, ο οποίος, σημειωτέον, σε αντίθεση με τους Ελληνες κυβερνητικούς παράγοντες, δεν κάνει καμιά σύγκριση ανάμεσα στο αν η φτώχεια των Ελλήνων μέσα στο ευρώ θα είναι καλύτερη από τη φτώχεια τους εκτός του κοινού νομίσματος. Αντιθέτως, ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας την ίδια μέρα στη δεύτερη σελίδα της, που είναι και αυτό αφιερωμένο στην Ελλάδα, δίνει μία κάθε άλλο παρά αισιόδοξη προοπτική: «Μετά από κάθε περικοπή ακολουθεί νέα περικοπή»! Ατελείωτο δηλαδή το μαρτύριο των περικοπών, των νέων πακέτων μέτρων λιτότητας.


    Στο ίδιο φύλλο της «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε» και το κεντρικό θέμα της πρώτης σελίδας ήταν αφιερωμένο στην Ελλάδα, με έναν ακόμη αποκαρδιωτικό τίτλο: «Ο Σόιμπλε αρνείται περαιτέρω κούρεμα του χρέους της Αθήνας». Ο λόγος βεβαίως που ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών αρνείται το νέο «κούρεμα» είναι πως, σε περίπτωση που αυτό λάβει χώρα, θα αφορά ελληνικά ομόλογα που βρίσκονται στα χέρια των κεντρικών τραπεζών των χωρών της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Θα πρέπει επομένως να πληρώσουν το «κούρεμα» οι εταίροι και όχι οι ασφαλισμένοι και οι τράπεζες της Ελλάδας, μαζί με ξένους ιδιώτες, όπως έγινε με το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους τον Μάρτιο που οδήγησε σε χρεοκοπία τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία και το ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Καμιά προθυμία δεν έχει επομένως ο Σόιμπλε, όπως είναι φυσικό, να πληρώσει η Γερμανία για το ελληνικό χρέος.

    Αν όμως δεν γίνει «κούρεμα», παρ' όλη την ψήφιση των νέων μέτρων, η Ελλάδα πλέει πλησίστια προς τη χρεοκοπία! Αρκεί μια απλή ματιά στους θεμελιώδεις πίνακες του προϋπολογισμού που κατέθεσε η κυβέρνηση για να το αντιληφθεί κανείς - και ταυτόχρονα να συνειδητοποιήσει κανείς τι απίστευτη απάτη είναι αυτή η μνημονιακή πολιτική της δήθεν διάσωσης της χώρας μας. Μετά το περιβόητο «κούρεμα» των 200 δισεκατομμυρίων ευρώ του ελληνικού δημόσιου χρέους κατά 53% τον Μάρτιο, τι διαπιστώνει εμβρόντητος κανείς; Οτι το χρέος της χώρας που ήταν το 2011 στο ύψος του 170,6% του ΑΕΠ, αντί να μειωθεί... αυξήθηκε μετά το «κούρεμα» στο 175,6% για το 2012!

    Η μαθηματική επιστήμη παραδίδει τα όπλα της και παραιτείται! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά, όπως τονίζεται στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού, το 2013 το δημόσιο χρέος της χώρας μας θα εκτιναχθεί στο... 190% του ΑΕΠ, στο 189,1% για την ακρίβεια! Και μάλιστα το χρέος θα παραμείνει στη γειτονιά του 190% και το 2014 και το 2015 και το 2016 - κι αυτό στην καλύτερη περίπτωση! Ζήτω που σωθήκαμε με το Μνημόνιο ή... ζήτω που καήκαμε; Είναι εξόφθαλμο ότι ισχύει το δεύτερο. Ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη του ότι το ΑΕΠ της χώρας μας συρρικνώνεται διαρκώς με τρομακτικούς ρυθμούς: Από 231 δισ. ευρώ που ήταν το 2009 θα πέσει το 2013 στα... 183 δισ. ευρώ! Μια ασύλληπτη μείωση κατά σχεδόν 50 δισεκατομμύρια (48 για την ακρίβεια) σε τέσσερα χρόνια, ένα εφιαλτικό ποσοστό πτώσης 20,8%!

    *Δημοσιεύθηκε στο «Έθνος» τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012.
     
  7. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Πού πήγε ωρέ το Ζάππειο Ι και το Ζάππειο ΙΙ, ...?
    Πού πήγαν τα ισοδύναμα μέτρα των ...φωστήρων ...της Ν.Δ. ....?
    Πού πήγε το νέο ...μίγμα πολιτικής του Σαμαρά ....?
    Πού πήγε η επαναδιαπραγμάτευση ...?

    Πού πήγανε ...? ....Πουθενά δεν πήγανε ....απλά γίνανε ανέκδοτα........!

    Ο Λέων μετετράπη σε ......αρνάκι γάλακτος .....
     
  8. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ο Σαμαράς έκανε κωλοτούμπα για την πρωθυπουργία,
    ο Κουβέλης για την προεδρία,
    στον Βενιζέλο τι τάξανε άραγε;
     
  9. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Αναρωτιέμαι και εγώ για τον Βενιζέλο.
    Έχω μια αίσθηση, ότι δεν του έχουν τάξει τίποτε.
    Απλά προσπαθεί να παραμείνει ..."επί σκηνής" ...μπας και παίξει κάποιο σοβαρό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα, μετά την επερχόμενη κατάρευση Σαμαρά/ΝΔ, ...στο νέο πολιτικό σχήμα που θα μας παρουσιάσουν και που θα είναι ΠΑΣΟΚ/ΝΔ στο μίξερ .....με νέο όνομα ....
     
  10. vautrin

    vautrin Contributor





     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΕΚΛΟΓΕΣ


    Οι τεχνητές κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες υπέρ των τραπεζιτών όμορφα καίγονται...



    «Παρών» θα ψηφίσει τελικά η Δημοκρατική Αριστερά στο νέο πακέτο των μέτρων που πρόκειται να τεθεί σε ψηφοφορία την Τετάρτη και με αυτή την μεσοβέζικη λύση, ουσιαστικά υπέρ των μέτρων, θεωρεί ότι μπορεί να έχει "και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο"!

    Σημειώνουμε ότι από τα 31,5 δισ. ευρώ τα 27,5 περίπου θα τα εισπράξουν οι τραπεζίτες για να ανακεφαλαιοποιηθεί το μετοχικό κεφάλαιο των τραπεζών τους, αλλά φυσικά θα διατηρήσουν τον έλεγχο και την διοίκησή τους! Μόνο 3,5 δισ. θα δοθούν για χρέη της χώρας.

    Δηλαδή και να επιδείξει φιλολαϊκό προφίλ, αλλά και να στηρίξει την κυβέρνηση, αφού έτσι ή αλλιώς χρειάζεται πλειοψηφία επί των παρόντων όπου οι παρόντες βουλευτές της ΔΗΜΑΡ δημιουργούν αυτή την τεχνητή πλειοψηφία. Δεν τολμούν ούτε καν να απέχουν από την συνεδρίαση υπό τον φόβο κύματος άρνησης από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ίσως και από κάποιους της ΝΔ. Μάλιστα στο χθεσινό συμβούλιο του κόμματος 5 από τους 14 ψήφισαν υπέρ των μέτρων!

    Η εξέλιξη αυτή αλλά και οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις που την φέρουν στο 4% των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος, καταδεικνύουν ότι η ΔΗΜΑΡ ήταν κόμμα μιας χρήσεως, η στρατηγική εφεδρεία των μνημονιακών, όπως από την αρχή είχε σημειώσει το defencenet.gr.

    Άλλωστε και ο ίδιος ο Φ.Κουφέλης το είπε με σαφήνεια:«Σεβόμαστε τη συμμετοχή μας στην κυβέρνηση και βάζουμε στην άκρη το πρόσκαιρο κομματικό συμφέρον. Δεν θέλουμε να ρηγματωθεί η κυβέρνηση με ό,τι συνεπάγεται για τον κοινό μας στόχο. Η στάση ευθύνης παραμένει συστατικό μας στοιχείο της συγκρότησης και της πολιτικής μας. Σε αυτό το δρόμο σας καλώ να βαδίσουμε με σταθερότητα και αποφασιστικότητα».

    Καλύτερες πάσες στον ΣΥΡΙΖΑ από αυτές που κάνει η ΔΗΜΑΡ, πραγματικά δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν. Βέβαια, υπάρχουν κι εκείνοι που ήδη δηλώνουν από την ΔΗΑΡ ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν και ανέρχονται σε 5, αλλά αυτό δεν αλλάζει ούτε την κεντρική γραμμή, ούτε πρόκειται να αλλάξει το αποτέλεσμα που παραίδει τον δημοσιονομικό έλεγχο της χώρας στος ξένους.

    Το θέμα είναι κατά πόσον η κυβέρνηση μπορεί να επιβιώσει, ειδικά μετά την βεβαιότητα που υπάρχει ότι είτε τα μέτρα ψηφιστούν είτε όχι δεν πρόκειται να δοθεί η δόση άμεσα, όπως μετέδωσαν χθες το Reuters και το Dow Jones Newswire. Μέχρι τον Μάρτιο το πολύ;

    Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σηκώσει τους τόνους και ετοιμάζεται για την τελική επίθεση από τον ερχόμενο Ιανουάριο και μετά.

    Από την δόση δεν πρόκειται να πέσει ούτε ένα ευρώ στην ελληνική αγορά, καθώς είναι απίθανο οι τράπεζες να ανοίξουν τις γραμμές χρηματοδότητησης για πολλούς και διάφορυς λόγους. Και το σφόδρα πιθανό είναι να ζητήσουν νέα μέτρα οι της τρόϊκας από τον ερχόμενο Φεβρουάριο κι όλας.

    Και τότε το "πολιτικό τέλος" του Α.Σαμαρά που περιέγραφε χθες η γερμναική εφημερίδα "Φραγκφούρτρ Αλγκεμάϊνε", θα είναι πολύ κοντά, κάνοντάς τον τον τρίτο από τους τέσσερις Έλληνες πρωθυπουργούς της τελευταίας τριετίας που θα έχει θυσιαστεί στον βωμό του τραπεζικού, άπληστου κέρδους...

    Πηγή: Τμήμα ειδήσεων defencenet.g

    Θυσιαστεί ή συνεισφέρει ....?  
     
    Last edited: 6 Νοεμβρίου 2012
  12. gaby

    gaby Guest

    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
Thread Status:
Not open for further replies.