Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Evil thread (For Thy is the Kingdom)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 26 Φεβρουαρίου 2009.

Tags:
  1. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Πω πω ...πως κάνετε έτσι βρε αχάριστοι !...αφού μας διαβεβαίωσαν ότι αυτό θα είναι το τελευταίο μνημόνιο και οι τελευταίες περικοπές ...!  
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Σε ένα δημοτικό σχολείο κάπου στην Αθήνα, την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς η δασκάλα παίρνει παρουσίες.. - Χακίμ καζάλ αλ νταρουί; - Παρών. - Χασάν ντομάν ντα σαρουί; - Παρών. - Γιόν κιμ λι γκόνγκ; - Παρών. - Σουλειμάν αλη ζαουάχρι; - Παρών. - Χατζή λαζά ρούμιχ αλής; Τίποτα... - Χατζή λαζά ρούμιχ αλής; επαναλαμβάνει η δασκάλα.. Πάλι τίποτα. Εκεί που ετοιμάζεται να σημειώσει απουσία η δασκάλα βλέπει δειλά δειλά ένα παιδάκι να σηκώνει το χέρι του από την τελευταία σειρά.. - Κυρία, μάλλον εγώ είμαι αυτός, αλλά το όνομά μου δεν διαβάζεται έτσι.. Χατζηλαζάρου Μιχάλη με λένε..!



    Από το Internet
     
  3. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Το έγκλημα και η προδοσία σε βάρος της Ελλάδας με απλά λόγια!


    Οι Ισπανοί οδηγούν τους δικούς τους Πανταλάκηδες, Παπαδήμους και Προβόπουλους στη φυλακή, πριν την ανακεφαλαιοποίηση. Και η Ελλάδα κύριε;

    Η αλήθεια λέγεται δωρεάν. Το ψέμα επ' αμοιβή.

    Πως είναι δυνατόν δεκάδες πολιτικοί να λένε εν χορώ το ίδιο άθλιο ψέμα;

    Ότι δηλαδή "χωρίς τη δόση των 31,5 δισ. ευρώ δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις";

    Πως είναι δυνατόν να το λένε επί μήνες αναίσχυντα βάζοντας κάθε φορά διαφορετικό χρονικό ορίζοντα εκβιασμού όταν λήγει ο προηγούμενος;

    Διαβάστε λοιπόν την απλή, ξεκάθαρη αλήθεια.

    Η δόση όπως ήδη γνωρίζουν οι περισσότεροι, δεν θα πάει ούτε στην πραγματική οικονομία ούτε στα δημόσια ταμεία. Θα χρησιμοποιηθεί για την "ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών".

    Τι σημαίνει αυτό;

    Ότι οι ιδιωτικές επιχειρήσεις θα λάβουν έναν πακτωλό χρημάτων για να "διασωθούν". Αυτά τα χρήματα όμως θα περάσουν στο "δημόσιο χρέος", δηλαδή στις πλάτες των πολιτών.

    Μα αυτό είναι παράνοια (!) θα πείτε δικαίως.

    Πώς είναι δυνατόν ο πολίτης που έχασε το μαγαζί του, τη βιοτεχνία του, το σπίτι του, τη δουλειά του από τις αδηφάγες τράπεζες, να υποχρεώνεται να πληρώνει τα "σπασμένα" τους;

    Δεν είναι "παράνοια". Είναι το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα στην ιστορία του νεώτερου Ελληνικού κράτους. Ένα έγκλημα που ενορχηστρώθηκε πριν την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, με τα περιβόητα δείπνα του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργου Παπανδρέου με τους τραπεζίτες.

    Το πρώτο μνημόνιο, ένα πραγματικό μνημείο βιασμού του Ευρωπαϊκού δικαίου, προέβλεπε αυτόν τον περιβόητο όρο της "ανακεφαλαιοποίησης". Γιατί η Ευρώπη δεν μίλησε; Γιατί απλούστατα από την Ελληνική τραγωδία απεκόμισε και αυτή, ειδικά η Γερμανία τεράστια κέρδη όπως γνωρίζουμε σήμερα.

    Το "Ελληνικό" μνημόνιο λοιπόν, προέβλεπε την καταχρηστική χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών, με έναν υποτυπώδη έλεγχο στα πεπραγμένα τους.

    Χρηματοδότηση που θα την πλήρωνε ο Ελληνικός λαός, υποθηκεύοντας όχι μόνο το μέλλον του μέσω των εγκληματικών μέτρων ύφεσης και αδικίας, αλλά και την ίδια τη δημόσια περιουσία.

    Για κάθε ευρώ που λαμβάνουν οι τράπεζες, υποθηκεύεται αντίστοιχη αξία Εθνικού πλούτου ως "εγγύηση".

    Το "πρόβλημα" άρχισε όταν η κρίση πήρε διαστάσεις και οι Ισπανοί με τους Ιταλούς τραπεζίτες προσπάθησαν να περάσουν αυτό το εγκληματικό, αντευρωπαϊκό κατασκεύασμα στην χώρα τους.

    Τότε πρώτος ο Ραχόι είπε ένα μεγάλο "ΟΧΙ". Δεν θα πληρώσει ο Ισπανικός λαός τα σπασμένα των τραπεζών. Και τα κατάφερε. Η τράπεζα Bankia ανακεφαλαιοποιείται από τον Ευρωπαϊκό μηχανισμό, χωρίς να επηρεάσει το δημόσιο χρέος. Τα εκεί Golden Boys, όπως άλλωστε έγινε και στις ΗΠΑ, οδηγούνται μαζικά στον εισαγγελέα, για μία σειρά κακουργημάτων. Μαζί και ο "αρχηγός". Ποιος είναι;

    Ο Ροδρίγο Ράτο, που χρημάτισε υπουργός Οικονομικών από το 1996 έως το 2004, κατόπιν γενικός διευθυντής του ΔΝΤ έως το 2007! Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν; Απάτη, κακοδιαχείριση, παράνομη ιδιοποίηση, παραποίηση λογαριασμών και συνωμοσία για τιμολογιακές μεταβολές. Κοινώς, ισόβια.

    Τη σκυτάλη πήρε ο Μόντι, που απαίτησε Ευρωπαϊκή λύση για τις τράπεζες από το Ευρωπαϊκό πλέον ταμείο, που δεν θα επιβαρύνει τις χώρες μέλη.

    Και η Ελλάδα κύριε; Γιατί η κυβέρνηση που ξιφουλκούσε για την "παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη" δεν ακολουθεί την Ευρωπαϊκή λύση, αλλά διατηρεί αυτό το ελληναράδικο μοντέλο διαπλοκής;

    Η απάντηση είναι απλή και συνοψίζεται σε δύο φράσεις:

    • Τα χρήματα της ανακεφαλαιοποίησης, περνούν στο δημόσιο χρέος και δίνονται στις τράπεζες από το κράτος. Έτσι, ο όποιος έλεγχος για κακοδιαχείριση, θα έπρεπε να γίνει από το ίδιο το κράτος. Το κράτος που κρατά ακόμα στα συρτάρια την έκθεση της BlackRock. Το κράτος που ήδη έχει δώσει δισεκατομμύρια στις τράπεζες, κρατώντας τις διοικήσεις τους ανέγγιχτες!

    • Εάν η Ελλάδα ακολουθούσε την Ευρωπαϊκή λύση, για κάθε Ευρώ που θα πήγαινε στις τράπεζες, ο έλεγχος στους τραπεζίτες θα ήταν αμείλικτος και ο αριθμός που θα πήγαινε στον Κορυδαλλό, πολλαπλάσιος.

    Πως είναι δυνατόν τότε, το πλειοψηφικό μέρος του πολιτικού συστήματος να συντάσσεται διακομματικά με αυτό το έγκλημα; Και να βγαίνει ο κάθε Σαχινίδης να μας λέει ότι "δεν ακολουθούμε το Ευρωπαϊκό μοντέλο για να μην μας πάρουν τις τράπεζες οι "κακοί ξένοι", αλλά από την άλλη να μιλά για "Νεφελίμ";

    Η απάντηση είναι τόσο απλή, όσο ο κύκλος διαπλοκής στην Ελλάδα. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια, το κράτος κατέστρεψε ευλαβικά την πραγματική οικονομία με τα άθλια μέτρα υπέρ των τραπεζών. Πλέον, ΜΟΝΟ οι τράπεζες έχουν χρήμα. Τι σημαίνει αυτό;

    Οι τραπεζίτες χρηματοδοτούν τους εκδότες για να τους κρατήσουν ζωντανούς, οι εκδότες προωθούν τους πολιτικούς της αρεσκείας τους, οι οποίοι με την σειρά τους εξασφαλίζουν την καταχρηστική χρηματοδότηση και ασυλία στους τραπεζίτες.

    Ο απλός φαύλος κύκλος, που στραγγαλίζει την πατρίδα.

    Θα υπάρξει νέο "Γουδή"; Θα στηθούν νέα ειδικά δικαστήρια που θα αποδώσουν πραγματική δικαιοσύνη;

    Είναι μοναδική ευκαιρία για να ακουστεί από το στόμα ενός πραγματικού ηγέτη ένα πραγματικό ΌΧΙ! Αλλιώς θα ακουστεί σίγουρα από το στόμα σύσσωμου του ελληνικού λαού...


    Πηγή: Το έγκλημα και η προδοσία σε βάρος της Ελλάδας με απλά λόγια! | Newsbomb.gr
     
  4. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Δεν απευθύνομαι στον Alexkat αλλά στον συγγραφέα του άρθρου που δημοσίευσε.

    Το ζητούμενο λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση είναι "ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ" Γιατί το καλλίτερο ψέμα είναι να πεις την μισή αλήθεια.

    Έστω λοιπόν ότι τα χρήματα θα πήγαιναν στην πραγματική οικονομία όπως το εννοούνε οι "4 Σωματοφύλακες υπερασπιστές του δικαίου των Ελλήνων". Ποιός θα τα μοίραζε? Τις υποτιθέμενες επιδοτήσεις οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις θα τις έπαιρναν από τον μανάβη? Οι συνταξιούχοι την σύνταξη τους πως θα την έπαιρναν? Από την ΕΒΓΑ της γειτονιάς μαζί με το γάλα? Τα λεφτά από τους δανειοδότες μας πως θα έφθαναν στο κράτος και όταν έφθαναν που θα βάζανε το φορτηγό με τα χρήματα? Στην Βουλή?

    Και έστω οτι τα λεφτά τα μοιράζει ο κουρέας! Οταν τα πάρει ο συνταξιούχος και από αυτόν ο μπακάλης και ο επιχειρηματίας τι θα τα κάνει? Με λίγα λόγια πως δια κινηθεί η οικονομία αν κλείσουν οι τράπεζες. Μιλάμε για ανακεφαλαίωση δεν μιλάμε να τους χαρίσουν χρήματα.

    Οταν μιλάμε για τέτοια σοβαρά θέματα καλόν είναι λοιπόν να σοβαρευόμαστε λίγο και να βλέπουμε το πρόβλημα στην πηγή του και όχι εκεί που θέλουν οι επιτήδειοι.

    Εχω την αίσθηση πως οι πολλοί Ελληνες διεγειρόμενοι και υποκινούμενοι από αυτούς που έχουν συμφέρον από κάτι τέτοιο κυρίως πολιτικούς και τα τσιράκια τους δημοσιογράφους και μη, δεν αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης. Δεν έχουν καταλάβει ας πούμε πως δεν γίνονται δεκτές εδώ και μήνες οι εγγυητικές επιστολές των ελληνικών τραπεζών! Εξ αυτού του γεγονότος, οι περισσότεροι παραγωγοί προαγοράζουν με ρευστό τις πρώτες ύλες! Όταν έχουν! Διότι συνήθως δεν έχουν και κλείνουν.

    Αντί λοιπόν να ασχολούμαστε με το γιατί οι τράπεζες και όχι ο μανάβης καλό είναι να ασχοληθούμε επιτέλους κάποτε με αυτά τα ζώα που δανειζόντουσαν επί χρόνια, εν ονόματι του ελληνικού λαού, με τα σημερινά αποτελέσματα, και με αυτούς που συνεχίζουν και στηρίζουν με την ψήφο τους αυτά τα ζώα. Και αναφέρομαι σε όλα τα ζώα.

    Τα κάτωθι, μου ήρθε με mail. Δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι αληθές αλλά δεν είναι και πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

    Συγνώμη για το μακροσκελές της δημοσιεύσεως.

    M KOstas
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Ποιοι είπαμε κατηγορούν τους εθνικιστές για «αντιποίηση αρχής»;

    Ναι, οι πραγματικοί φασίστες.



     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Πολιτικά λαμόγια κωλοτούμπες, ψηφίστε όσα μνημόνια θέλετε, κόψτε από τα 345 ευρώ του ΟΓΑ και αφήστε τρεις συντάξεις για εσας, φορολογίστε τους πολύτεκνους, εξαθλιώστε τους αδύνατους, κάντε ό,τι μπορείτε ενάντια σε ανθρώπους, σαν να μην εχουν ψυχή, όνειρα, ζωή, ομως, η έκρηξη πλησιάζει και ας είναι ήσυχα όλα...και τότε ειλικρινά, δεν θα ήθελε κανείς να είναι στην θέση σας... παίζεται με ζωες και είναι πολύ επικίνδυνο αυτό...καθίκια...

    Και κάτι ακόμα, αυτοί που θα σας κάνουν αυτό που σας αξίζει..., δεν θα είναι μόνο οι Χρυσαυγίτες, αλλά και ο κόσμος που σας έβαλε στην βουλή.
     
    Last edited: 7 Νοεμβρίου 2012
  7. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)


    Για τις αγαστές σχέσεις αστυνομίας και Χρυσής Αυγής δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία, αλλά ότι θα έφτανες στο σημείο να υπερασπίζεσαι τον διατεταγμένο χαφιεδισμό της μνημονιακής κυβέρνησης Σαμαρά, αυτό ομολογώ ότι δεν το περίμενα.

    Γιατί, τι δουλειά έχουν αστυνομικοί με πολιτική αμφίεση κι αξεσουάρ μπάχαλων ανάμεσα στους διαδηλωτές; Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Θαυμάστε τους αριστερούς και τους εξαρτημένους Έλληνες ποιους υπερασπίζονται.
    Αυτά γίνονται, αφού διόριζαν κι αυτοί στη βουλή μαζί με όλο το δεξιο-αριστερό σύστημα.





    Δε ντρέπονται καθόλου; Χειρότεροι και από την Τρόικα;
     
  9. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Δεν πειράζει NobodyKP σε φόρουμ βρισκόμαστε, συζήτηση κάνουμε …




    Αυτό λέω και εγώ ….




    Μα δεν είχαν ούτε έχουν σκοπό να ρίξουν τα χρήματα στην πραγματική οικονομία, διότι αν είχαν τέτοιο σκοπό θα το είχαν κάνει από την αρχή. Τώρα τι κάνουν..? δίνουν λεφτά στις Τράπεζες, από την αρχή της κρίσης, και ο κόσμος συνεχίζει να πεινάει, και όχι μόνο δεν έχει δει καμία βελτίωση αλλά αντιθέτως βλέπει συνεχώς χειροτέρευση. Αν είχαν σκοπό να ρίξουν τα χρήματα στην πραγματική οικονομία, να είσαι σίγουρος ότι θα βρίσκανε και τον τρόπο να τα μοιράσουνε.




    Μιλάμε για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, με το χρέος να συνεχίζει στην πλάτη του Λαού, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει σε Ιταλία Ισπανία., σε συνδιασμό με τον εκβιασμό του τραπεζικού συστήματος, "δώστε μου χρήματα να διασωθώ, γιατί αλλιώς θα το κλείσω το μαγαζί ", και με ελεγκτή πεπραγμένων του τραπεζικού αυτού συστήματος, το αδιάφθορο   ελληνικό κράτος.



    Αυτό λέω και εγώ.



    Μα αυτά τα ζώα που δανειζόντουσαν όλα αυτά τα χρόνια,είναι οι υπεύθυνοι για όλη την διαπλεκόμενη κυβερνο-τραπεζο-καθεστωτι-κυία τάξη, που μας πίνει το αίμα, υπάρχει έλληνας που δεν τόχει καταλάβει ....?
     
    Last edited: 8 Νοεμβρίου 2012
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Σύριζα και Καμμένος, οι προστάτες των αδυνάτων..., υπερασπίσθηκαν με σθένος τους χαμηλούς... μισθούς των υπαλλήλων της βουλής...
     
  11. vautrin

    vautrin Contributor

    Εδώ δεν έχετε άδικο... Αλλά υπάρχει κι άλλη αριστερά... 

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)


    «Πένεται» το ελληνικό κοινοβούλιο έλεγε πριν λίγο καιρό ο πασοκτζής. Το κόμμα του οποίου μαζί με τα υπόλοιπα κατέστρεψαν την Ελλάδα και ετοιμάζονται να ισοπεδώσουν για ακόμη μια φορά τις ζωές των Ελλήνων σήμερα το βράδυ.

    Πένονται…

    Προφανώς αυτά τα καθιζήματα δεν έχουν μείνει ποτέ άνεργοι να δουν τι σημαίνει είμαι φτωχός.

    Ποιος τους ψήφισε;



     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014