Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Evil thread (For Thy is the Kingdom)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 26 Φεβρουαρίου 2009.

Tags:
  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    @Elysium, μην βάζεις τέτοια βίντεο, ξεσκεπάζεις τους κωλοτούμπες βολευτές..., δεν είδες, μέχρι και η πρόεδρος της βουλής αντέδρασε οταν είπε ο Ηλίας τον πραγματικό μισθό των βολευτών...
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Ναι, αλλά παρά τη διαφωνία της, δεν είπε τελικά ποιος είναι ο μισθός του βουλευτή. Μην τυχόν το ακούσει ο άνεργος και… «εκφασιστεί».
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    ΣΥΡΙΖΑ,Καμμένος, για να πάρουν ψήφους είναι με οποιον διαμαρτύρεται επειδή του κόβουν μισθούς και κέρδη και ας είναι και ο Μπόμπολας που διαμαρτύρεται....βρε ουστ πολιτικάτζες....
     
  4. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    http://www.kke.gr/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=3687

    «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε στη Βουλή πρόταση νόμου για την κατάργηση της
    βουλευτικής σύνταξης. Βεβαίως, πρέπει να σας πω ότι εμείς έχουμε και επιπλέον προτάσεις εκτός από την κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης. Και για τη δραστική μείωση των μισθών των βουλευτών και για την κατάργηση των διάφορων επιδομάτων στις επιτροπές, από τη στιγμή που η συμμετοχή στην επιτροπή είvαι μέρος της βουλευτικής δραστηριότητας, δεν είναι κάτι άλλο. Ούτε μπορεί να ισχυριστούμε ότι οι βουλευτές έχουν κανονικά ωράρια και κάνουν υπερωρίες.

    Ξεκαθαρίζουμε όμως το εξής ζήτημα και σε αντίθεση με αυτά που ακούγονται τις τελευταίες μέρες και
    ιδιαίτερα από τα διάφορα εντεταλμένα παπαγαλάκια: Η πρότασή μας αυτή - η οποία δεν είναι καινούρια, την είχαμε κάνει με τη μορφή πολιτικής πρότασης όταν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ - δεν γίνεται προκειμένου να πείσουμε τους εργαζόμενους ότι πρέπει να δεχτούν μείωση μισθών και συντάξεων. Δεν γίνεται για τέτοιους υποκριτικούς λόγους, δε γίνεται για να πείσουμε τους εργαζόμενους να δεχτούν αυτά τα βάρβαρα μέτρα χωρίς να αντιδράσουν.

    Η θέση μας αυτή ξεκινάει από τη γενικότερη αντίληψη που έχει το ΚΚΕ για το ρόλο των εκλεγμένων στα
    διάφορα αντιπροσωπευτικά σώματα. Εμείς, το λέμε και στο Πρόγραμμα του Κόμματος, θεωρούμε ότι η
    συμμετοχή προσώπων στα διάφορα αντιπροσωπευτικά σώματα δεν μπορεί να σχετίζεται με κανένα προνόμιο συγκριτικά με την προηγούμενή τους κατάσταση. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπάρχει οικονομικό όφελος. Αυτό που εμείς υποστηρίζουμε είναι ότι ένας βουλευτής, ο οποίος για 4 ή για 8 χρόνια δεν μπορεί να ασκήσει την επαγγελματική του δραστηριότητα, γιατί πραγματικά ο χρόνος δεν του το επιτρέπει και ιδιαίτερα αυτό αφορά τους ανθρώπους στον ιδιωτικό τομέα, πρέπει να υπολογίζεται η βουλευτική θητεία ως ένσημα στον ασφαλιστικό του οργανισμό και να παίρνει τη σύνταξη όταν πάψει να είναι βουλευτής ή όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία να πάρει τη σύνταξη κανονικά από τον ασφαλιστικό οργανισμό στον οποίο ανήκε, είτε είναι το ΙΚΑ, είτε είναι ο ΟΓΑ, είτε είναι οποιοδήποτε ταμείο.

    Θεωρούμε επίσης πρόκληση, να παίρνουν χρήματα οι βουλευτές, που στην πλειοψηφία τους αποφασίζουν στη Βουλή πολιτική λιτότητας, πολιτική βάρβαρων μέτρων..."
     
  5. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Αμφιβάλεις ακόμα?

    Σχετικά με το τραπεζικό σύστημα και την διάσωσή του είναι μεγάλη κουβέντα περίπλοκη και εκτός ορίων του forum αν πούμε να ακριβολογήσουμε και όχι να προπαγανδίσουμε. Ευχαρίστως να μιλήσουμε αλλά όχι γραπτά διότι δεν θέλω να γράψω διατριβή επί του θέματος  . Αν πάντως καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα εγώ δεν θα ήθελα να το ζήσω αυτό που θα επέλθει. Η Ελλάδα δεν είναι ούτε Ιταλία, ούτε Ισπανία, ούτε Ισλανδία. Κάθε οικονομία έχει τα δικά της χαρακτηριστικά οι συγκρίσεις δεν είναι τόσο απλές όσο εμφανίζονται.
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)




    Οι γνωστές αερολογίες των αριστερών με τις καταγγελίες που δεν απαντούν ποτέ με συγκεκριμένο τρόπο και σε τίποτα.
    Βρήκες τελικά εσύ από το παραπάνω κείμενο πόσα παίρνουν;



    Έπρεπε να μπει η Χρυσή Αυγή στο κυνοβούλιο για να δούμε το μισθό των τροφίμων του.


     




    Σκεφθείτε λοιπόν τι έχει φάει όλα αυτά τα χρόνια το σύστημα δεξιο-αριστεράς (τα κάτω από το τραπέζι δεν μπορούν καν πλέον να μετρηθούν), το οποίο διατάζει τον ελληνικό λαό να υποφέρει για να πληρωθούν όλοι οι τόκοι των δανείων των ξένων.
     
  7. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Δεν αμφιβάλλω για τίποτε ...




    Αν εξαιρέσω τους εργαζόμενους ή τους μετόχους στις τράπεζες που ανήκουν στα μεσαία κοινωνικά στρώματα και παλεύουν και εκείνοι για την επιβίωσή τους, δεν με ενδιαφέρει διόλου η τύχη του υπάρχοντος με την σημερινή του μορφή τραπεζικού συστήματος των golden buoys και των κάθε λογής αεριτζήδων, που δημιουργούνε τεχνητές κρίσεις γιά να θησαυρίσουνε εις βάρος των λαών.
    Ας μείνουμε λοιπόν, ...στο πως θα διασωθούμε εμείς οι απλοί άνθρωποι από αυτό το ανθρωποβόρο σύστημα.
     
  8. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Ετσι όπως είναι τώρα το σύστημα δεν μπορείς να διασωθείς αν δεν διασωθούν και αυτές. Φαντάσου (αφού κάνεις και καταδύσεις ). Αναπνέεις από λώρο στα 100 και βγάζεις κοράλλια. Ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι πως το σύστημα με τον λώρο δεν δουλεύει σωστά. Η λύση δεν είναι να το βγάλεις από πάνω σου και να βγεις στην επιφάνεια με άπνοια οπότε δεν έχεις καμία ελπίδα. Η λύση είναι αφού δεν έχεις κανένα σύστημα bail out μαζί σου, να αφήσεις να σε βοηθήσουν από την επιφάνεια και όταν βγεις σώος να φροντίσεις να αλλάξεις ότι δεν πήγε καλά, να φροντίσεις να μη ξαναπροκείψει, απολύοντας και τον κολαούζο αν χρειάζεται.  

    Αυτά όλα όμως τα κάνεις εκ του ασφαλούς! Δεν διαλύεις ένα σύστημα χωρίς πρώτα να έχεις εναλλακτική λύση. Αλλά αρκετά είπα και δεν θα έχω δικαίωμα απάντησης μετά στα off topic αφού επιτρέπονται μέχρι 4 το 48ωρο ;-)
     
  9. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)


    Mα δεν χρειάζεται να γράφεις τόσα πολλά.
    Ακόμη και παιδιά ....μπορούν να καταλάβουν ...σήμερα ...ότι είμαστε όμηροι του τραπεζικού συστήματος με την σημερινή του μορφή.
    Εμένα το ερώτημά μου παραμένει :....."διασώζονται ...ή ...θησαυρίζουν ...?"
    Τώρα, για το τραπεζικό σύστημα, αν και πως θα διαλυθεί ή θα τροποποιηθεί ή οτιδήποτε άλλο, κάποτε μπορεί να ήταν θέμα καθαρά πολιτικών επιλογών σε διεθνές και σε εθνικό επίπεδο.
    Σήμερα, άραγε ...η πολιτική είναι σε θέση να λειτουργήσει θετικά παρεμβαίνοντας ριζοσπαστικά στην λειτουργία των τραπεζών, ή έχει καταντήσει και αυτή ένα απλό γρανάζι που ρίχνει νερό στον μύλο του τραπεζικού συστήματος ...?
     
    Last edited: 9 Νοεμβρίου 2012
  10. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Ωραία, τον είδαμε, και λοιπόν; Μειώθηκε; Τον επέστρεψαν οι βουλευτές σας μήπως; Το θέμα είναι να μάθουμε το ποσόν ή να το μειώσουμε;
    Το ΚΚΕ κατέθεσε 2 προτάσεις νόμου για τη μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης. Εσείς τι αντιπροτείνετε; Κι αν ακόμη οι προτάσεις νόμου είναι αερολογίες, ας τις υπερψηφίσουν και τ' άλλα κόμματα για να εκθέσουν τους δημαγωγούς.
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Οι βουλευτές της Χ.Α. επιστρέφουν το μισθό στο λαό. Σύντομα θα τον επιστρέψουν και οι άλλοι. Και τον παλαιότερο.
    Θέλοντας και μη.
     
  12. vautrin

    vautrin Contributor

    «Πώς έζησα τον εφιάλτη...» | κοινωνια | ethnos.gr


    «Πώς έζησα τον εφιάλτη...»

    Ο 29χρονος περιγράφει λεπτό προς λεπτό το μαρτύριο που του επέβαλαν τέσσερα άτομα τα οποία κατηγορούνται για κακούργημα



    Κόλαση βασανιστηρίων στα χέρια του αφεντικού του καταγγέλλει ο 29χρονος Αιγύπτιος που βρέθηκε την Κυριακή το πρωί αλυσοδεμένος στην περιοχή Αμπελάκια της Σαλαμίνας. Οπως λέει, η σφικτή αλυσίδα στον λαιμό του, που χρειάστηκε η Πυροσβεστική για να βγει, ήταν μόνο μία από τις πολλές κακουχίες στις οποίες τον υπέβαλαν ο φούρναρης, ο γιος του και οι φίλοι του...

    Τέσσερα άτομα κατηγορούνται για την υπόθεση, από τα οποία ο Ελληνας εργοδότης και ο Αλβανός υπήκοος σε βαθμό κακουργήματος. Οι τρεις -πέραν του Αλβανού που πήρε προθεσμία να απολογηθεί- αφέθηκαν χθες ελεύθεροι, ύστερα από την κατάθεσή τους στον ανακριτή.

    Αντίθετα, στο κρατητήριο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών εξακολουθεί να κρατείται ο Αιγύπτιος, θύμα της πρωτοφανούς βίας, ο οποίος κινδυνεύει να απελαθεί επειδή δεν διαθέτει νομιμοποιητικά έγγραφα! Εκτός από τα προβλήματα στην υγεία και τη νομιμοποίησή του, ο 29χρονος έχει να αντιμετωπίσει και τα μέλη της Χρυσής Αυγής που προκλητικά συγκεντρώνονται έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά υποστηρίζοντας τους βασανιστές του.


    Ο 29χρονος Ουαλίντ όπως τον βρήκαν με αλυσίδα στον λαιμόΟ Αιγύπτιος βρίσκεται δύο χρόνια στην Ελλάδα. Τον τελευταίο χρόνο εργαζόταν στον συγκεκριμένο φούρνο στα Αμπελάκια. Με εμφανή τα σημάδια στο σώμα και το πρόσωπο, ο 29χρονος Ουαλίντ περιέγραψε τα μαρτύρια που έζησε το Σάββατο στη Σαλαμίνα.

    Το χρονικό
    «Το πρωί του Σαββάτου, όταν τελείωσα τη δουλειά μου, ήθελα να φύγω. Στο μαγαζί ήταν το αφεντικό και ο γιος του. Μου είπαν να περιμένω να πληρωθώ, γιατί ήδη μου χρωστούσαν δύο μήνες» διηγήθηκε στον πρόεδρο της Ενωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας Ναΐμ Ελγαντούρ, ο οποίος έχει επίσης αιγυπτιακή καταγωγή.

    «Ενώ περίμενα να πληρωθώ, ξαφνικά το αφεντικό μου άρχισε να με χτυπάει. Το ίδιο και ο γιος του. Σε αυτούς προστέθηκε και ένας φίλος τους, που έτυχε να περνάει απέξω» είπε ο 29χρονος.



    «Οι συμπατριώτες μου από τη Σαλαμίνα μού είχαν εμπιστευτεί τα χρήματά τους, τα οποία κρατούσα πάντα πάνω μου, σε μια μπανάνα που είχα στη μέση μου. Και αυτό το ήξερε το αφεντικό μου, που μου ζήτησε τα λεφτά» συνέχισε ο Ουαλίντ. «Εγώ του είπα ότι από αυτά τα λεφτά λίγα ήταν δικά μου και ότι δεν μπορούσα να του τα δώσω. Και το ήξερε αυτό. Και τότε, μου αρπάξανε την τσάντα, με δέσανε με αλυσίδα στο σώμα και με πετάξανε σε ένα φορτηγό, με το οποίο με πήγαν στο σπίτι του ιδιοκτήτη του φούρνου».

    Γλεντούσαν, ενώ υπέφερε...
    «Με έδεσαν σαν ζώο και με πέταξαν στον στάβλο»

    Εφιαλτικές στιγμές πέρασε στον στάβλο του ιδιοκτήτη του αρτοποιείου. «Με πήγαν στο σπίτι του, όπου έχει και στάβλο για άλογα, γουρούνια και άλλα ζώα. Μου δέσανε την αλυσίδα με λουκέτο στον λαιμό. Την άλλη άκρη τη δέσανε με έναν χαλκά αλόγου. Και άρχισαν να με χτυπάνε με κλωτσιές και γκλομπ. Απειλούσαν ότι θα με βιάσουν. Τότε εγώ, έπεσα στα πόδια τους και τα φιλούσα για να μην το κάνουν. ''Καλύτερα να με σφάξετε'', τους είπα», διηγείται ο Ουαλίντ.

    Στην «παρέα των βασανιστών», που είχε στήσει ένα γλέντι με κρασιά και φαγητά την ώρα που χτυπούσαν τον Αιγύπτιο, προστέθηκε και ένας Αλβανός, φίλος του φούρναρη. Σε αυτόν άκουσε να λένε ότι «ο Ουαλίντ μάς έκλεψε 150 ευρώ και κάνουμε πάρτι».

    Ακολούθησαν μαρτυρικές στιγμές, με τους τέσσερις να μεθούν και να τον βασανίζουν. Οταν οι ώρες πέρασαν, ο φούρναρης έπρεπε να ανοίξει το μαγαζί του. Εφυγε μαζί με τους άλλους, αλλά του υποσχέθηκε ότι όταν θα γύριζε από το αρτοποιείο «θα τον αποτελείωνε», όπως κατέθεσε ο Ουαλίντ.

    «Οταν έμεινα μόνος στον στάβλο, τα ποντίκια έκαναν πάρτι», διηγείται με τρόμο ο Αιγύπτιος. «Χτυπώντας με τα πόδια μου κάποιες πέτρες, κατάλαβα ότι μια πέτρα κουνιόταν. Με αυτήν έσπασα τον χαλκά και απελευθερώθηκα. Με πολύ κόπο κατάφερα να βγω στον κεντρικό δρόμο των Αμπελακίων, όπου με βρήκαν λιπόθυμο», λέει.

    «Χρειάστηκε η Πυροσβεστική για να μπορέσει να βγει η αλυσίδα από τον λαιμό του παιδιού», δηλώνει συγκλονισμένος στο «Εθνος» ο πρόεδρος της Ενωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας, Ναΐμ Ελγαντούρ. «Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Η ατιμωρησία και η ανοχή στη βία δίνουν το θράσος σε όλους τους διεστραμμένους να βγάζουν όλο τους το μίσος σε εργαζόμενους ανθρώπους. Ελληνες και ξένοι, μαζί πρέπει να ενωθούμε εναντίον τέτοιων φαινομένων», καταλήγει.

    ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΑ