Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Evil thread (For Thy is the Kingdom)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 26 Φεβρουαρίου 2009.

Tags:
  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Που έπρεπε να κρατείται ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, σε καμιά βίλα και να του προσέφεραν χαβιάρι με αστακό..., γιατί μπήκε παράνομα στην χώρα μας και κατέλαβε μια θέση εργασίας που θα μπορούσε να την είχε Έλληνας;

    Καλά του έκαναν, ετσι για να αποθαρρύνονται οι επόμενοι λαθρομετανάστες που θα θελήσουν να έρθουν στην χώρα μας.
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Που έπρεπε να κρατείται ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, σε καμιά βίλα και να του προσέφεραν χαβιάρι με αστακό... γιατί μπήκε παράνομα στην χώρα μας και κατέλαβε μια θέση εργασίας που θα μπορούσε να την είχε Έλληνας;

    Καλά του έκαναν του ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ετσι για να αποθαρρύνονται οι επόμενοι λαθρομετανάστες που θα θελήσουν να έρθουν στην χώρα μας.

    Χαϊδέψτε τους λαθρομετανάστες, αλλά μην κάνετε μετά παράπονα ότι είστε άνεργοι ή σας κλέβουν, βιάζουν, σκοτώνουν.
     
    Last edited: 9 Νοεμβρίου 2012
  3. vautrin

    vautrin Contributor

    Το να μεταλλάσσεσαι σε φασίστα δεν έχει να κάνει τόσο με το κόμμα που ψήφισες, όσο με το να χάνεις την ανθρωπιά σου...
     
  4. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Τα οξύμωρα της Ελλάδας του απέραντου "Δήθεν".

    -Οι gay παρελάσεις είναι πρόοδος ενώ οι στρατιωτικές παρελάσεις είναι κιτς και φασιστικά κατάλοιπα.

    -Όταν οι ιερείς μιλάνε εναντίον των εθνικιστικών κομμάτων τότε είναι αξιομνημόνευτοι ενώ σε άλλες περιπτώσεις είναι κατακριτέο να ασχολούνται με την πολιτική.

    -Δεν υπάρχει πρόβλημα αν το κράτος φτιάξει τζαμί με δικά του έξοδα αλλά υπάρχει για τη σχέση του με την Ορθόδοξη Εκκλησία.

    -Το πέταγμα της μολότωφ και η καταστροφή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας είναι ταξική πάλη , η πίστη στα Εθνικά ιδεώδη είναι Φασισμός.

    -Είναι ανεπίτρεπτο να προκαλείται το θρησκευτικό αίσθημα των Μουσουλμάνων όπως έγινε με την ταινία, αλλά είναι τέχνη όταν ο Χριστός ομοφυλοφιλοποιείται σε θεατρικό έργο.

    -Είναι πολύ καλό για τη νεολαία να κάθεται και να καπνίζει χασίς, αλλά είναι εξαιρετικά επιβλαβές να κάνει στρατιωτική θητεία.

    -Το να χτυπήσει Έλληνας αλλοδαπό για οποιονδήποτε λόγο είναι ρατσισμός ενώ το αντίθετο δεν είναι! Δεν είναι καν είδηση πλέον!


    (το ανωτέρω κείμενο προέρχεται από επεξεργασία και συμπλήρωση κειμένου αγνώστου συγγραφέως που έλαβα με mail)

    M KOstas
     
  5. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    To μεταφέρω από άλλο νήμα για να διαβαστεί και εδώ.


    Σοκαριστική δολοφονία:


    Ζευγάρι στο Πακιστάν σκότωσε με οξύ την 15χρονη κόρη του επειδή μιλούσε με ένα αγόρι



    http://news.in.gr/world/article/?aid=1231220250



    Κάποιοι φλυαρούν για τα δικαιώματα τού κάθε πακιστανού ή μπαγκλαντέζου ........ λαθρομετανάστη! Φωνάζουν και προπαγανδίζουν περί «ενσωμάτωσης» τών λαθρομεταναστών στην Ελληνική κοινωνία, αδιαφορώντας άν η χρεοκοπημένη Ελληνική κοινωνία μπορεί να σηκώσει το βάρος της ενσωμάτωσης.
    Τι κι αν οι ξένοι είναι ανεπίδεκτοι προσαρμογής στα πολιτισμικά δεδομένα τού τόπου μας, λόγω διαφορετικής θρησκείας και κουλτούρας, τι κι αν είναι φορείς παρασιτισμού και σοβαρών ασθενειών, τι κι αν ο Ελληνικός λαός υποφέρει από την εγκληματική τους δραστηριότητα, τι κι αν αποτελούν εν δυνάμει κίνδυνο για πιθανές τρομοκρατικές ενέργειες (φανατικοί φονταμεταλιστές ισλαμιστές τρομοκράτες μπορεί να υπάρξουν και εδώ) για τους «υπερδημοκράτες» «προοδευτικούς» στο όνομα καταπολέμησης ρατσιστικών συνδρόμων και μόνο, είναι ισότιμοι με τους υπολοίπους Έλληνες πολίτες…

    Το θέμα των μεταναστών δεν είναι πρόβλημα ρατσισμού.
    Το θέμα των μεταναστών είναι πρόβλημα σταδιακής αλλοίωσης του συνεχώς φθίνοντος από την υπογεννητικότητα Ελληνικού πληθυσμού, στο οποίο προσφάτως προστίθεται και το πρόβλημα των Ελλήνων που εγκαταλείπουν την πατρίδα και πάνε οι ίδιοι μετανάστες στο εξωτερικό, και Κύριος οίδε αν ποτέ θα μπορέσουν να επιστρέψουν.
    Πολλοί προβάλλουν το επιχείρημα, ότι "αφού δεν θες λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, θάχουν δίκιο και οι ξένοι να μην θέλουν τους Έλληνες στις πατρίδες τους", και πιστεύουν ότι έτσι τεκμηριώνουν νομιμοποίηση για την αθρόα εισρροή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.
    Μα η Ελλάδα δεν είναι δυτική ή κεντρική Ευρώπη, όπου η ασφάλεια των επιμέρους χωρών ....περισσεύει ...
    Η Ελλάδα είναι στην πόρτα της ισλαμικής ανατολής, και ο πολυπολιτισμός για τα δικά της γεωπολιτικά δεδομένα δεν είναι απλή υπόθεση.

    Η δολοφονία της 15χρονης από τους ίδιους της τους γονείς, βασίζεται στην ακραία θρησκευτική Ισλαμιστική κουλτούρα τους, που θέλει την γυναίκα σε ένα επίπεδο, ...λίγο ανώτερη των ζώων ....
    Υπάρχει κανείς που θάθελε στη γειτονιά του τέτοιους γείτονες ...?
    Ας μη βρεθεί κάποιος να μας πει ότι και εδώ κάνουμε εγκλήματα,γιατί το επιχείρημα αυτό έχει ξεφτίσει πιά.
     
    Last edited: 9 Νοεμβρίου 2012
  6. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Ποιος είπε ότι το χασίς είναι καλό για την υγεία λόγω αριστερών αντιλήψεων???

    Πέραν αυτού, εγώ εν μέρει συμφωνώ με τα υπόλοιπα. Η ζωή μου είναι μόνο για μένα και κανένα κράτος η ελλάδα δεν δικαιούται να απαιτεί να ρισκάρω την ζωή μου για αυτό. Εάν το κάνει κάποτε, τότε παίρνω τα μπογαλάκια μου και δρόμο.
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Evil thread (For Thy is the Kingdom)






     
     
  8. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

     



     
     
  9. vautrin

    vautrin Contributor

    @Alexkat

    (Δεν μπορείς να πεις, σ’ έγραψα σωστά σήμερα…και συγγνώμη για τις προάλλες…)

    Δεν πάνε πολλά χρόνια που ο λαϊκός συνθέτης Άκης Πάνου δολοφόνησε τον εραστή της κόρης του γιατί την «ατίμασε». Η κόρη του δεν ήταν 15 χρονών, αλλά κοντά 40…

    Τα εγκλήματα τιμής αποτελούσαν πολύ συνηθισμένο φαινόμενο στη χώρα μας μέχρι τη δεκαετία του 1960, χωρίς ποτέ να εξαλειφθούν ολότελα. Μάλιστα τα δικαστήρια αντιμετώπιζαν με επιείκεια τους δράστες αναγνωρίζοντάς τους πλήθος ελαφρυντικών. Συνηθισμένα, αν και πιο σπάνια, ήταν επίσης τα εγκλήματα ερωτικού πάθους με βιτριόλι. Πολλές κωμικές ταινίες και δημοφιλή τραγούδια της εποχής απηχούν, συνήθως με παρωδιακό, χιουμοριστικό τρόπο αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα.

    Συνεπώς τα εγκλήματα τιμής κι η μισογύνικη νοοτροπία που τα προκαλεί δεν συνδέονται αποκλειστικά με μια ορισμένη θρησκεία ή κουλτούρα, αλλά με τις πατριαρχικές δομές γενικότερα. Αξίζει λοιπόν ν’ αναλογιστούμε πότε και κυρίως ΠΩΣ κατάφερε η ελληνική κοινωνία να περιθωριοποιήσει τέτοιες πρακτικές. Σίγουρα όχι με τον απομονωτισμό και την περιχαράκωση, αλλά με το άνοιγμα και την επαφή με πιο προηγμένους πολιτισμούς. Αργά ή γρήγορα το ίδιο θα συμβεί και με τους μουσουλμάνους.

    Η αλληλεγγύη με τους μετανάστες δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο ανοχή προς το οποιοδήποτε έγκλημα. Αλίμονο όμως αν η ευαισθησία μας είναι τόσο επιλεκτική ώστε να κάνει διάκριση μεταξύ των θυμάτων ανάλογα με το τι θεό πιστεύουν.

    Ο συνεπής αριστερός αντιφασίστας είναι ενάντιος και στον ισλαμοφασισμό που αποτελεί μια ιδιαίτερα απεχθή μορφή καταπιεστικού ολοκληρωτισμού. Στις χώρες που ο ισλαμοφασισμός κυριαρχεί, συχνά με τη στήριξη της Δύσης, οι αριστεροί είναι τα πρώτα του θύματα. Άλλοι βάφτιζαν τους Ταλιμπάν «μαχητές της ελευθερίας»…
     
  10. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    @ vautrin


    Από καθαρά ανθρωπιστική σκοπιά, είναι πράγματι συγκινητική η προσπάθειά σου να υπερασπίζεσαι αδύναμους και ανίσχυρους ανθρώπους, έστω και αν πρόκειται για αλλοδαπούς και μάλιστα λάθρα εισελθόντες στην Πατρίδα σου.


    Όμως ......


    Αφενός ο Άκης Πάνου δεν δολοφόνησε την ανήλικη κόρη του αλλά τον εραστή της ο οποίος ήταν σε ηλικία 30 ετών, αφεταίρου (είπαμε, ....ανθρωπιστές αλλά να μην παραπληροφορούμε κιόλας ....) η κόρη του απείχε από τα 40 όσο μιά πιθαμή στον χάρτη ....ήταν 19 ετών ... 
    Αυτά προς το παρόν και επιστρέφω σύντομα δια τα υπόλοιπα ........ 
     
    Last edited: 9 Νοεμβρίου 2012
  11. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)


    Εσύ θα χαρακτήριζες ως έγκλημα τιμής ή ερωτικού πάθους την δολοφονία ενός 15χρονου ανήλικου κοριτσιού ...?
    Εγώ πάντως όχι.
    Ειδεχθές έγκλημα θα το χαρακτήριζα ....





    Φίλε μου εδώ δεν μιλάμε για έγκλημα ερωτικού πάθους ή τιμής, .......εδώ μιλάμε για στυγνή δολοφονία ενός ανήλικου παιδιού.Και οι πατριαρχικές δομές της ισλαμικής κοινωνίας, εκπορεύονται από το ίδιο το ισλάμ που για εκείνους είναι θρησκεία και είναι μάλιστα πολύ πιό φανατισμένοι από εμάς .....και να σου μιλήσω και λίγο πιό ειλικρινά ...? ....πιό πολύ με ενδιαφέρουν τα του οίκου μου, ειδικά τώρα που κινδυνεύω να εκλείψω σαν λαός, παρά το εάν και πότε θα βγούν από την περιθωριοποίηση και την περιχαράκωσή τους οι μουσουλμάνοι, προκειμένου να λέγονται και αυτοί προηγμένος λαός .....




    Έτσι ...έ ...?
    Γιαυτό φαίνεται δεν είδα να συγκινηθείς καθόλου με εκείνο το πακιστανικό κτήνος της Πάρου, που δεν του έφταιξε σε τίποτα το κοριτσάκι .....



    To ίδιο και ο συνεπής Έλληνας Πατριώτης.




    Eσύ βλέπε αριστερούς τα πρώτα θύματα.
    Εγώ πάντως δεν βλέπω αριστερούς στην Συρία που πάει να κυριαρχήσει και εκεί ο ισλαμοφασισμός με την στήριξη της Δύσης ...χριστιανούς βλέπω και γυναικόπαιδα .....
     
  12. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    «Πάρτε Έλληνες, αλλιώς θα σας βάλουμε λουκέτο»

     

    Τέσσερις εύσωμοι κύριοι της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκαν αποθήκη οικοδομικών υλικών στο Μαντούδι Ευβοίας για να πουν «δύο κουβέντες σταράτες» με τον ιδιοκτήτη.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφ. «6 μέρες», οι προειδοποιήσεις σε καταστηματάρχες είναι σαφείς: «Διώξτε τους ξένους και πάρτε Έλληνες, αλλιώς θα σας βάλουμε λουκέτο». Τα περιστατικά είναι πολλά, όπως δείχνουν οι μαρτυρίες και οι καταγγελίες επιχειρηματιών τόσο στην επαρχία όσο και στην Αθήνα.

    Όπως διαβάζουμε, στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας Εύβοιας πολλοί είναι οι καταστηματάρχες – επιχειρηματίες που έχουν δεχθεί ανάλογες επισκέψεις, ωστόσο ελάχιστοι είναι αυτοί που προχωρούν σε ενυπόγραφη καταγγελία στην αστυνομία, καθώς φοβούνται.

    Πηγή: zougla.gr