Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Enthralling kernel G, στις 7 Νοεμβρίου 2012.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    Δεν έγραψα πως η σκλάβα θα πάψει να σκέφτεται γενικά κι αόριστα.
    Αν δεν κατάφερα να μεταδώσω αυτό που ήθελα, θα εξηγήσω περαιτέρω.
    Δεν μίλησα επαναλαμβάνω για κλείσιμο του διακόπτη της σκέψης.

    Εκείνο που πιστεύω είναι πως η σκλάβα –αναφέρομαι σε σκλάβες και όχι σε υποτακτικές ή bottom- είναι σε τέτοιο επίπεδο αλληλεπίδρασης με τον Κ της που δεν μένει χώρος για υποψία γκρίνιας, επίκρισης και κατάκρισης των πράξεων Του Κυρίου της που αφορούν την εκπαίδευση της, το που την πάει και με ποιο τρόπο και γιατί και πότε.
    Είναι αυτό τόσο σημαντικό που τολμώ να πω, πως αν δεν κατορθώσει μια σκλάβα να φτάσει εκεί –ή Ένας Κύριος να την οδηγήσει εκεί, διαλέγετε και παίρνετε- τότε ποτέ δεν θα βιώσει την Παράδοση και την Υποταγή.

    Συνεπώς δεν θα έχει ποτέ γίνει σκλάβα.

    Ιδέα δεν έχω γιατί χρησιμοποιείς τον όρο συναινετική σκλαβιά λες και δεν βρισκόμαστε σε ένα χώρο που είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως όλες οι σχέσεις είναι συναινετικές, αλλά ας το πάρει το ποτάμι.  

    Δεν έχω ακούσει από κανένα, ακόμα και όσους δεν με συμπαθούν, πως μοιάζω με φυτό, ή ψυχολογικό κλοτσοσκούφι και λοβοτομημένη.
    Αλλά η απάντηση μου προς Τον Κύριο μου αυθόρμητα αναδύεται ως “Yes Master”, και είναι η μόνη που μπορεί να αναδυθεί σε οποιαδήποτε περίπτωση.

    Αλλιώς δεν μιλάμε για σκλάβα και Αφέντη αλλά για υποτακτική και Κύριο αυτής.(Ένα επίσης πλήρως αποδεκτό lifestyle.)

    Αλλά αν έχω την ανάγκη να συζητήσω κάποια θέματα και ζητήσω άδεια να εκφράσω κάποιους φόβους μου ή να εντοπίσω ίσως κάποιες παραμέτρους (π.χ. θέματα υγείας), αυθόρμητα απευθύνομαι στον Κύριο μου, γυμνή συναισθηματικά μπροστά Του, αποζητώντας κάποια λύση καλύτερα απ ότι θα έπαιρνα ακόμα και από τον ίδιο μου τον εαυτό. Φυσικά αυτό περιλαμβάνει και συναισθήματα και πιθανές αντιδράσεις, οι οποίες πολλές φορές εκπλήσσουν και μένα την ίδια.

    Αλλά στο μυαλό μιας σκλάβας δεν περνάει καν η σκέψη να πει «No Master».

    Μόνο μια υποτακτική επιλέγει ξανά και ξανά αν θα υπακούσει ή όχι.
    Η σκλάβα συναινεί άπαξ και διά παντός –ή όσο διαρκεί το Συμβόλαιο- να υπακούει ακόμα κι αν δεν της αρέσει αυτό που της Ζητά (και δεν μιλάμε για το ότι μας αρέσει να μας επιβάλλουν πράγματα που δεν μας αρέσουν-πρακτική που σε play εξιτάρει πολλές σκλάβες και υποτακτικές) ή όπως Ο MasterJp Αναφέρει κάπου, με την τσίμπλα στο μάτι.
    Η υποτακτική μπορεί απλά να πει- αν αυτό συμφωνήθηκε κι αυτό θέλει- πως δεν επιθυμεί να ξυπνήσει μες τα μαύρα μεσάνυχτα για να Του φτιάξει καφέ.

    Το να υπακούει (το υποτάσσεται είναι πολύ δυνατή λέξη και όπως πολλές φορές έχω αναφέρει μπορεί να πάρει πολλά χρόνια και πολύ δουλειά) συνειδητά μια σκλάβα είναι δεδομένο.
    Απλά στις αρχές άλλος θα είναι ο χρόνος που θα χρειάζεται για να υπακούσει και άλλος στη μέση της εκπαίδευσης και διαφορετικός μετά την πάροδο ετών.

    Δεν είναι το ότι η σκλάβα φτάνει στο να υπακούει χωρίς δεύτερη σκέψη αυτόματα από την πρώτη στιγμή.
    Είναι το ότι όταν έχει πειστεί και απολαύσει επί σειρά ετών την απίστευτη ηδονή του να αφήνεσαι χωρίς άμυνες και δεύτερες ή τρίτες σκέψεις στην βούληση Του –κάτι που ΟΛΕΣ οι σκλάβες που έχω γνωρίσει θέτουν ως επιθυμία/ανάγκη και η εμπιστοσύνη μετατρέπεται σε Πίστη – εδώ να θυμίσω το εξαιρετικό νήμα που Είχε Ανοίξει Ο MasterJp https://www.greekbdsmcommunity.com/...ς-bdsm-και-θρησκείας-με-την-ευρεία-ένοια.html -
    τότε το «Yes Master» βγαίνει αυθόρμητα κι αυτόματα.

    Κι εκεί βρίσκεται το επιθυμητό, η μαγεία όλη των σχέσεων Ms.

    Δεν υπάρχουν ανασφάλειες, δεν υπάρχει φόβος, δεν υπάρχει αμφισβήτηση και δεν υπάρχει τίποτα πέρα από «λιώσιμο» από την χωρίς εμπόδια, απρόσκοπτη ροή της ανταλλαγής Ελέγχου και για τους Δ/δυο.

    Αυτό είναι που διαφοροποιεί την Μs σχέση. Εκεί βρίσκεται η Καύλα για κάποιους, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ ότι μέσα από σεξ, ή σαδομαζοχιστικό σέσσιον.

    Με το να επικρίνει ή κατακρίνει η σκλάβα Τον Κύριο, ορθώνει εμπόδια στο δρόμο που η ίδια επέλεξε. Εκτός αν τον επέλεξε χωρίς ΕΠΙΓΝΩΣΗ.

    ‘Αλλο να έχω κριτική σκέψη –αν μ αυτό εννοούμε την ικανότητα ανάλυσης και εξαγωγής συμπερασμάτων- και άλλο να επικρίνω/κατακρίνω Αυτόν Τον οποίο συνειδητά επέλεξα να με Οδηγήσει στο δρόμο της εθελοδουλίας μου επειδή πείσθηκα πως είναι Ικανός να το Πράξει!

    Όσο για τα άκρα, και καλά τι θα γίνει αν της ζητήσει να πηδήξει από τον 4ο όροφο ή τι θα γίνει αν αρχίζει να βαρά τα παιδιά της, τότε το πρόβλημα βρίσκεται στην αρχική επιλογή της εν δυνάμει σκλάβας.
    Γιατί η μεγαλύτερη των ευθυνών προς τον εαυτό μας ως εν δυνάμει σκλάβες βρίσκεται στην αρχική μας επιλογή.

    Τώρα το να Τρελαθεί ξαφνικά είναι βέβαια δυνατό. Και σε μια τέτοια περίπτωση ο διακόπτης θα ανοίξει αυτόματα και θα ασκήσουμε το άλλο μας δικαίωμα -για όσες δεν το απεμπόλησαν εθελοντικά- και θα ζητήσουμε να μας αποδεσμεύσει. Γιατί το να κτυπήσει τα παιδιά ή να με αναγκάσει να τα κτυπήσω δεν εμπλέκει μόνο ανήλικα αθώα πλάσματα, αλλά ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ. Εγώ πάντως προσωπικά, εφόσον δεν αφορά τα παιδιά μου, αν μου ζήταγε να πηδήξω, θα πήδαγα. (Γιατί για να μου ζητήσει να πηδήξω σημαίνει πως κάτι συμβαίνει, όπως φωτιά στο σπίτι για παράδειγμα και από κάτω είναι οι πυροσβέστες να με πιάσουν. Παρεμπιπτόντως προσωπικά συμφωνώ με αυτό που έκανε ο Καπεταν Μιχάλης στη γυναίκα του, κάτω από τις συνθήκες που το έκανε ).

    Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε δυνατές γυναίκες Κώστα οι σκλάβες. Γιατί αν δεν είσαι δυνατή δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις, να επιβιώσεις σ ένα εχθρικό μέρος όπως είναι η κοινωνία για μας και σίγουρα δεν μπορείς να αντέξεις την εκπαίδευση και την παράδοση.

    Προσπαθούμε να μάθουμε από πολύ μικρές να αμυνόμαστε κι αυτή είναι για μένα η μεγαλύτερη δυσκολία. Στο να κατεβάσουμε απέναντι στον Κύριο μας όλες αυτές τις άμυνες, γιατί μαζί Του δεν χρειάζονται. Και η ανάγκη να επικρίνουμε και κατακρίνουμε άμυνα είναι…

    Ναι. Πολύ καλή παρατήρηση.  

    Αλλά πολλά είναι ρίσκο στο bdsm και στην ζωή γενικότερα, έτσι δεν είναι?
    Ακόμα και το να κάτσεις να σε ακινητοποιήσουν με δεσμά και να σε κτυπούν και να σε χρησιμοποιούν κατά το δοκούν.
    Το θέμα μας είναι να κάνουμε λογικές επιλογές, να έχουμε επίγνωση και να ζυγίζουμε το ρίσκο...
    Ελπίζω να σου έλυσα βέβαια και με όλα όσα έγραψα πιο πάνω την απορία καλύτερα  


    Οι Ρώσοι έχουν μια παροιμία: Kто не рискует тот не пьет шампанское, η οποία κατά γράμμα λέει, όποιος δεν ρισκάρει δεν πίνει ποτέ του σαμπάνια.
    Κι εμένα μ αρέσει πολύ η σαμπάνια…
     
  2. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    Ναι αυτό το "κάνει η ίδια την τιμωρία και μετά φωνάζει την αστυνομία" είναι που δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή τι κάνει? Το μαστιγώνει και μετά λέει ελάτε να με μαζέψετε?

    Εν πάσει περιπτώσει αυτό που ήθελα να καταδείξω, μάλλον έγινε αντιληπτό, από όσους παρακολουθούν το θέμα.

    - Οπως κάθε συνείδηση έχει την τιμή της, έτσι ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος (με σώας τας φρένας) χωρίς όρια. Οτι και να λέει, ότι και να υπόσχεται.

    - Η μαγκιά της σκλάβας είναι πως ανανεώνει και επιβεβαιώνει την αρχική της υποταγή διαρκώς και αδιαλείπτως. Γιαυτό και λέγεται πως ο καλλίτερος δάσκαλος μιας σκλάβας είναι ο ίδιος της ο εαυτός. Αυτό αποτελεί και το μεγαλείο της διότι χρειάζεται τεράστια ψυχικά αποθέματα για να κατορθώσεις να είσαι συνεπής προς την αρχική σου υπόσχεση ολικής υποταγής.

    Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως μετατρέπεται σε ένα άβουλο ον που δεν ελέγχει τίποτε. Απλώς έχει τέτοιες αντοχές και τόσο ψηλά τοποθετημένα τα όρια της που φαίνεται σαν να μην έχει.

    M KOstas
     
  3. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?



    Με κάλυψες.
    Ναι, ....να ζυγίζουμε όπως λες το ρίσκο, .....αλλά δεν θα πάψει ποτέ να είναι ...ρίσκο ....και αυτό έχει την γοητεία του ....
    Βέβαια η απάντησή σου διαφέρει από εκείνη της gaby με την οποία συμφωνώ, αλλά όλες οι απαντήσεις νομίζω απηχούν τον υποκειμενικό τρόπο σκέψης της κάθε σκλάβας. Όλες οι απόψεις όμως έχουν πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον.

    Κατά σύμπτωση την παροιμία την έχω ξανακούσει ....από φίλο Ρώσο του οποίου τα αρχικά του ονόματος και επιθέτου φτιάχνουν το nick μου .... 
     
    Last edited: 14 Νοεμβρίου 2012
  4. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    Δεν μπορώ κουράστηκα και βαρέθηκα. Απλώς εξήγησε μου

    1) πως θα ανοίξει αυτόματα το διακόπτη αν δεν ελέγχει ανά πάσα στιγμή το τι γίνεται αφού έχει αποβάλλει κάθε έλεγχο? και

    2) πως θα θεωρήσει το "έως εδώ και μη παρέκει" αν δεν έχει όρια. Αν δεν έχει όρια από πού ξεκινάει το "παρέκει" και που σταματάει το "εδώ"?

    Αυτά θέσε πρώτα ως ερωτήματα και αν τα απαντήσεις εξήγησε μου τα και εμένα.

    Η διαφορά της συναινετικής σκλάβας από μία κοινή κοπέλα (υπακτική σε βαθμό σκλάβας) είναι πως το ένα είναι συμβόλαιο αορίστου χρόνου ενώ το άλλο ορισμένου. Αυτή είναι η τυπική διαφορά και τίποτε άλλο. Το ένα έχει χρονικό όριο το άλλο όχι. Και γιαυτό πολλές κοπέλες λένε είμαι σκλάβα ακόμα και όταν δεν έχουν μόνιμη σχέση Μ/ς.

    Η σκλάβα μπορεί να μη χρειάζεται να το επιβεβαιώσει κάθε φορά σε κανένα αλλά μέσα της στον εαυτό της επιβεβαιώνει την υποταγή στον Κύριο της με κάθε πράξη της.

    Τέλος πάντων αυτά!

    M KOstas
     
    Last edited: 14 Νοεμβρίου 2012
  5. XSU

    XSU Regular Member

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    Η εξουσία δεν ελέγχεται απλά υπάρχει σε αυτόν που την έχει κερδίσει.
     
  6. Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    εχεις ενα δικιο. πολυ σωστο σε βρισκω...

     
  7. Sehrazat

    Sehrazat Regular Member

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    κατι σαν την εκτιμιση δηλαδή ε??
    χμμμ...δεν ειναι κακό!!

    Κάπως έτσι την κέρδισε και ο Γ.Α.Π !!!  ευτυχώς που δεν " υπαρχει" ακομα και σ' αυτόν!! 
     
  8. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    Νάτος πάλι ο ΓΑΠ. Κάτι σαν το ΤΣΟΥΠ όπου βρει πετάγεται! Στο τέλος θα κάνει κόντρες με τον Μητσοτάκη! ποιος θα πάρει τα περισσότερα τσουπ!

    ΥΓ δεν μπoρώ να απαντήσω λόγω quota στα PM.
     
  9. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    Ναι PM όπως Post Midday! Κάτι αντίστοιχο με το Πμ = Πρό μεσημβρίας!
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    Μήπως θα μπορούσε να εννοεί προσωπικό μήνυμα στα ελληνικά;

    Τέσπα, αυτό που ήθελα εγω το έκανα και τώρα έσβησα το ποστ μου.

    Την καλησπέρα μου Mastrer...
     
  11. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    Θα μπορούσε!................
    Καλησπέρα!
     
  12. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Re: Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    Έναντι τίνος ,αναρωτιέμαι......