Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Enthralling kernel G, στις 7 Νοεμβρίου 2012.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    Μπορείς να μου υποδείξεις σε παρακαλώ που έγραψα κάτι τέτοιο?
     
  2. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    Στο προηγούμενο quote που σου έκανα.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    Όσον αφορά το "TOTAL" - όχι το γιαούρτι   - είναι όπως το πάρει κανείς.

    Από τα πρώτα μου αναγνώσματα στο χώρο, σε site πολύ αξιόπιστο τότε, το Submissive Women Speak, ένα άρθρο σχετικό εξηγούσε το TPE ως το ultimate. Και από κάτω έβαζε μαρτυρία TPE σκλάβας: "He became abusive and I left Him, because I was afraid of what could happen to my kids. My next TPE Master..."

    Δεν κρίνω το TPE γιατί δεν το καταλαβαίνω. Δεν είναι στην ψυχή μου και δεν με απασχολεί. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι υπάρχουν σκλάβες που μπορούν να βάζουν τον εαυτό τους πρώτο - και μπράβο τους - και σκλάβες που έχουν ανάγκη να υπάγονται και δεν μπορούν να βάζουν τον εαυτό τους πρώτο. Αυτό τους δημιουργεί πλήθος προβλημάτων στην σύναψή τους με την καθημερινότητα. Η οποία γίνεται πολύ καλύτερη όταν έχουν Αφέντη. Αλλά είναι έτσι και πολύ δύσκολα αλλάζει.

    Η σκλάβα αυτή που έλεγε "my next TPE Master" όταν υποτίθεται ότι το TPE είναι μη αναστρέψιμο, μου φαίνεται ότι ήταν από τους ανθρώπους που ήξεραν να φροντίσουν τον εαυτό τους. Άσχετα αν είπε ότι το κάνει "για τα παιδιά". Δεν είναι πάντα έτσι και ιδίως στη Μεσόγειο, όπου παίζει ο συναισθηματικός παράγων και πλήθος άλλα πράγματα.

    Όσον αφορά την αυτοσυντήρηση και την αυτοάμυνα της σκλάβας, το σκέφτηκα πολύ το θέμα.

    Δεν είναι διόλου ασυνήθιστοι ή σπάνιοι Κυρίαρχοι που είναι mind gamers και είναι ικανοί να παίζουν επί μέρες φοβίζοντας πάρα πολύ τη σκλάβα τους και δίνοντάς της την εντύπωση ότι απειλείται η αυτοσυντήρηση και χρειάζεται η αυτοάμυνά της. Ό,τι και να κάνει η σκλάβα, χαμένη βγαίνει σ'αυτό το παιχνίδι. Αν αμυνθεί "δεν είναι σκλάβα" αν δεν αμυνθεί "είναι ένα ζώον και μισό" και ο καιρός περνάει διασκεδαστικά για τον Αφέντη, μαλακισμένα για τη σκλάβα, αν τυχόν τέτοια κωλοπαίχνιδα, λέω εγώ τώρα, δεν είναι γι αυτήν και η πεμπτουσία του M/s.

    Γι αυτό και δεν τσιμπάω με τέτοια υποθετικά και υποτιθέμενα. Να δω την πραγματικότητα και να μιλήσω. Αλλιώς, το παλιό "πολύ λάδι και από τηγανίτα τίποτα".

    Η δική μου πραγματικότητα είναι ότι ο Αφέντης που θα υπερβεί τα εσκαμμένα πραγματικά χάνει την θέσπισή του ως Αφέντη. Αυτόματα και αναπόδραστα. Τα εσκαμμένα για μένα είναι μακρινά πολύ, αλλά αν τα υπερβεί, πάπαλα. Σημειώνω ότι δεν είμαι του ότι "για να το κάνει ο Αφέντης κάποιο λόγο θα έχει" δεν με πείθει και είναι φορές που έχω διαπιστώσει ότι θα μπορούσε να ισχύει, όμως πάντα μετά τον πυροβολισμό που έχω ρίξει   Λυπάμαι, αυτή είμαι και άλλωστε δεν δηλώνω σκλάβα.

    Σέβομαι όμως το lifestyle, γιατί αυτό έμαθα και αυτές είναι οι δικές μου προσλαμβάνουσες, ότι αξίζει να το σέβομαι και ότι οι Κυρίαρχοι είναι ως αυτοί που γνωρίζω, επουδενί δεν θα θελήσουν και δεν θα κάνουν κακό στη σκλάβα τους, καλό που δεν της αρέσει ναι, κακό όχι. Να την φθείρουν, να την ταλαιπωρήσουν, να της φερθούν σκληρότατα, να της αφήσουν κατάλοιπα, ναι. Αλλά κακό, δεν ξέρω να κάνουν.

    Οπότε, ούτως εχόντων των πραγμάτων, δεν ανησυχώ διόλου για την αυτοσυντήρηση και την αυτοάμυνά μου και δεν ανησυχώ ότι κάποιος Κυρίαρχος εύκολα χάνει την θέσπισή του στα μάτια της σκλάβας του.

    Πάντως το "he became abusive" είναι κατάσταση που έχει διχάσει και πραγματικές κοινότητες, τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, γιατί στην θεωρία δεν υπάρχει ή και αν υπάρχει είναι ασαφές τι λέει για το τι πρέπει να κάνει η σκλάβα.
     
  4. Sehrazat

    Sehrazat Regular Member

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    Ερώτηση:

    Εκτός από το exchange !

    Έχετε γνωρίσει Real life Μ/s ζευγάρι που να ζει μαζί 24/7 και να βιώνει το Τ.P. ?
    (το Ε αφήστε το)
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    Ποιός ελέγχει την εξουσία; Μα φυσικά ο Κυρίαρχος λαος...λολ
     
  6. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    Άρα έχω δίκιο όταν λέω ότι .....κάτι δεν μου κάθεται καλά με το TOTAL ......



    Πάμε τώρα στο ΕΧCHANGE, το οποίο σημαίνει ανταλλαγή.
    Τι ακριβώς ανταλάσσουν οι δυό τους ....?
    Άν η σκλάβα παραδίδει στον Κύριό της τον έλεγχο άσκησης της εξουσίας του εαυτού της, ο Κύριός της τι ακριβώς ανταλλάσσει ...?




    Mα ποιός μίλησε για ανησυχία ...?
    Δεν είναι στους σκοπούς μου ούτε να τσιμπήσεις για υποθετικά και υποτιθέμενα, .....ούτε και να διαπράξω
    .......αμάρτημα καθοσίωσης .........αμφισβητώντας κακοπροαίρετα τα Μs στερεότυπα ....
    Απορίες έχω και τις εκθέτω, απαντήσεις πέρνω και τις αξιολογώ, μπορώ να πω ότι σε πολλά σημεία σε κατάλαβα, σε άλλα όχι.
    Πάντως πιστεύω ότι όσο μπορεί να εκτεθεί σε κίνδυνο μία σκλάβα με έναν μαλάκα Αφέντη, άλλο τόσο μπορεί να εκτεθεί σε κίνδυνο και μία vanilla γυναίκα, που θα μπλέξει με έναν ψυχανώμαλο άνδρα.
     
    Last edited: 18 Νοεμβρίου 2012
  7. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    Καλέ μου,

    νομίζω ότι πνιγήκατε σε μια κουταλιά νερό, η Sehrazat και εσύ και ελπίζω να μην σου κακοφανεί.

    Το υποτακτικό άτομο δίνεται και το Κυρίαρχο παίρνει, μέσω ανταλλαγής ελέγχου. Και οι δύο το απολαμβάνουν πάρα πολύ. Το Κυρίαρχο άτομο κατόπιν παίρνει όλες τις αποφάσεις και τις επικοινωνεί στο υποτακτικό και το υποτακτικό τις εκτελεί και με αυτόν τον τρόπο εκφράζει την υποταγή του. Αυτό είναι το βασικό, νομίζω τουλάχιστον.

    Εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι πολύ ουσιώδες...

    Νομίζω ότι το BDSM παίγνιο είναι υψηλού συναισθηματικού κινδύνου, και όχι μόνο για το υποτακτικό σκέλος. Η τρωτότητα των μερών, οι ελπίδες που επενδύουν, η ένταση των αναγκών και λοιπά. Γι αυτό, λέω εγώ τώρα, περνάμε τόσο χρόνο με τις συζητήσεις, να βρούμε την άκρη, τι είμαστε, τι θέλουμε, τι θέλουν από μας, μπορούμε, δεν μπορούμε, είναι έτσι, δεν είναι και λοιπά.
     
  8. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    Χμ .....επέτρεψέ μου να έχω άλλη άποψη .....
    Ανταλλαγή εξουσίας με τα ταπεινά ελληνικά που γνωρίζω είναι : Μιά έχω την εξουσία εγώ, και μια έχεις την εξουσία εσύ.
    Μιλάμε για Power Exchange, και μόνο για Power Exchange.
    Aλλιώς θα μιλάγαμε γιά Exchange του Power με κάτι άλλο.
    Ανταλλάσσω την εξουσία του εαυτού μου δίνοντάς την .....και παίρνω κάτι άλλο. ....Τι ...?
    Πιό πολύ θα το καταλάβαινα άν λεγόταν Τοtal Power - Submissiveness Exchange.  
     
    Last edited: 19 Νοεμβρίου 2012
  9. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?


    Ομίλησες ως μια φανατικά υποτακτική bdsmική γυναίκα ....ο νοών νοείτο .... 
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    Με κολακεύεις ...  

    Για το θέμα του exchange που θέτεις, σίγουρα δεν πηγαίνει και έρχεται η εξουσία στο TPE, αυτό μπορώ να το υπογράψω και με τα δυό μου χέρια, όμως ειλικρινά, πίτα που δεν τρώω δεν με νοιάζει κι αν καεί... 
     
  11. Sehrazat

    Sehrazat Regular Member

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    Αυτό με την πίτα ειναι κριμα!!!! Καθώς αν καεί σιγουρα δεν υπαρχει πιθανοτητα να τη δοκιμάσει κανεις! Στην αντίθετη περιπτωση ποτέ δεν ξερεις...  
    (αυτό πέραν bdsmικων!)

    Όσο για τη χάρτα του bdsmιου , είναι απλώς στο κεφάλι κ τις ανάγκες του καθενος! Βάρδα να μη γίνονται οι ανάγκες εμμονές, κι αντί να τις οδηγούμε εμείς, μας οδηγούν αυτές!!

    Μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις εδω πιστεύω και ακριβως αυτό είναι που κάνει δύσκολους τους ορισμούς και τις απολυτοτητες! Το know how I am sorry , δεν το χει κανείς καθώς ότι και να γνωρίζει προέρχεται από προσωπική εμπειρία και μόνο! Που δεν σημαίνει κάτι κακό αυτό, απλά σημαίνει ότι οποίες μεταφράσεις αφορουν αποκλειστικά και μόνο το πως ο ίδιος βιώνει και φαντασιώνεται μια κατασταση.

    Θα επαναλαβω: αλοίμονο αν μας "πηγαίνουν" οι ανάγκες μας!! Κ αλοίμονο αν η ελαχιστη εξουσία και δυναμη επιβολής που διαθέτουμε δεν χρησιμοποιείται, προς αυτή την κατεύθυνση (εστω μόνο προς αυτήν)! 
     
    Last edited: 19 Νοεμβρίου 2012
  12. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Ποιός ελέγχει την εξουσία ?

    Οχι βέβαια!!!

    Τώρα θες απάντηση? Οχι "πές μου"! ΤΙ είδους απάντηση θέλεις?  
     
    Last edited: 19 Νοεμβρίου 2012