Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!




    Καλησπέρα φίλτατε!!!

    Δυστυχώς υποχρεώσεις με κρατούν μακριά από την συντροφιά σου και την συντροφιά των εν Ελλάδι BDSMιτών.

    Σε ευχαριστώ για το video αλλά η εν λόγω γραμματέας και επί τω έργω συντηρήτρια έργων παλαιοκομμουνιστικής τέχνης δεν με αφορά και ως εκ τούτου θεωρώ ατυχές από πλευράς σου το copy paste ή στα Ελληνικά των Χρυσαυγιτών «αντειγραφι- επεικωλλεισοι».

    Φίλτατε σε ευχαριστώ για την ενημέρωση των ποσοστιαίων μονάδων της εκλογικής επιρροής των Χρυσών Αυγών αλλά δεν σε βρίσκω καθόλου ενημερωμένο και λυπάμαι που είσαι θύμα παραπληροφόρησης.

    Το εν λόγω «κοίνειμα» δεν βρίσκεται στις τάξεις του 15% αλλά πολύ περισσότερο. Θα μπορούσε κανείς να κατατάξει τα Χρυσά Αυγά πλέον του 20% ή ακόμα και του 25% αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως η στροφή του Ελληνάρα προς την στάνη του Μπαρμπαρούση με τα 200 πρόβατα και τα 300 γίδια.

    Βέβαια αναρωτιέμαι τι δουλειά έχει ο Ελληνάρας με τα ποσοστά. Και απαντώ καμία.

    Όλοι εκείνοι που τους γυάλισε η καράφλα του Παναγιώταρου και του «Καιάδα» δεν είναι άλλοι από τους Γραικούς της Μεταπολίτευσης που τα έσπαζαν στον «ΛΕ-ΠΑ», γελούσαν σαν χάχες με τις μαλακίες του Ψάλτη στις Καφετέριες του 80, τα έσπαζαν στα γήπεδα για την θεά την μπάλα, μοστράριζαν το κάμπριο στην παραλιακή, ήταν μισογύνηδες, ήταν τσαμπουκάδες για την τιμή του μουνιού της μάνας τους, το έπαιζαν νεόπλουτοι και γαμάω τους πάντες, προσκύνησαν το χρηματιστήριο και μαγεύτηκαν από τα αρχίδια του Χριστόδουλου που τους κάλεσε με τα σκουλαρίκια να σηκώσουν το τίμιο λάβαρο της Επαναστάσεως χωρίς να γνωρίζουν αν αυτή η Επανάσταση έγινε το 1821 ή το 1940.

    Όλοι αυτοί οι τσάμπα μάγκες φίλτατε ποτέ τους δεν διάβασαν τίποτε περισσότερο από τον «Μπλεκ» και το «Σωφεράκι», ποτέ τους δεν είδαν μια ταινία πέρα από το «Ράμπο 1,2,3,4,5,6,7», το μόνο γλυπτό που αγόρασαν ήταν μια γκλίτσα από την Αράχωβα, ο μόνος πίνακας που αγόρασαν ήταν «Ο γέρος και η θάλασσα» για να τον κρεμάσουν στο τζάκι, η μόνη θεατρική παράσταση που παρακολούθησαν ήταν «Το σεσουάρ για δολοφόνους» στην 1η,2η,3η,4η,5η βερσιόν.

    Όλοι αυτοί οι αγράμματοι και αμόρφωτοι φίλτατε πάντα έκαναν φασαρία για να ακούγονται, εκνευρίζονταν όταν ξεκινούσε πολιτική κουβέντα στην παρέα, θεωρούσαν όσους έφεραν πολιτισμό ως κουλτουριάρηδες και βρόμιζαν με τα αποτσίγαρα και τους φραπέδες τους τις παραλίες τους κάμπους και τα βουνά.

    Όλοι αυτοί οι Γραικοί-κοινώς σκλάβοι-φίλτατε δεν είναι μόνο 15%.

    Είναι παραπάνω.

    Και μπορεί να μην απαντούν στις δημοσκοπήσεις ότι στηρίζουν φανερά τα «αουγκα γκα γκα γκου γκι γκα» των Χρυσαύγουλων αλλά σιωπηρά τους στηρίζουν.

    Δεν είναι η ώρα ακόμα να εκδηλωθούν.

    Όλοι αυτοί οι αμόρφωτοι φίλτατε δημιούργησαν «το κίνημα της παραλίας» στις ευρωεκλογές του 09 και όταν κατάλαβαν (με χρονοκαθυστέρηση όπως πάντα βέβαια) το αγγούρι που τους κάρφωσαν οι τραπεζίτες στον ποπό αγανάκτησαν με τους πάντες άρπαξαν μια γαλανόλευκη πήραν και το ξανθό τσόκαρο που είχαν δίπλα τους για μόστρα και κατέβηκαν στο Σύνταγμα για να ασχοληθούν με την πολιτική. Βέβαια ως γνήσιοι χέστες με τα πρώτα δακρυγόνα την πούλεψαν αφήνοντας πίσω τους εκείνους που ήξεραν τι σημαίνει μπάτσος και ξύλο να κρατήσουν τον αγώνα.

    Αγανακτισμένοι λοιπόν οι Γραικοί, με τις τράπεζες, την εφορία, την ανεργία και την αφραγκιά άκουσαν τον μόνο λόγο που θα τους έδινε υπόσταση στην πνευματική τους αναπηρία. Την κρρρΑυγή. Και μάλιστα όταν η κρρρΑυγή φέρει και το Χρυσό του Βυζαντίου θαμπώνεσαι. Αλλά ως γνωστόν φίλτατε ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός αλλά μπορεί να είναι και επίχρυσα σκατά.

    Όλοι αυτοί οι Γραικοί-κοινώς σκλάβοι-φίλτατε δεν ενδιαφέρονται για την σκέψη, την ευαισθησία, την δημιουργία και την Δημοκρατία. Καμμένοι εγκέφαλοι από το χάος ψάχνουν την τροφή τους. Και αυτή είναι συνθήματα, χαζομάρες και αλλαγή με την βία και όχι με κόπο, μόχθο και αγώνα.

    Είναι δυνατόν να ενδιαφέρονται οι Γραικοί για τα ποσοστά; Πότε πίστεψαν στην Δημοκρατία και την Αλληλεγγύη για να καμαρώνουν τώρα για τις δημοσκοπήσεις;

    Πότε ενδιαφέρθηκαν για τον άνθρωπο, για την δυστυχία του κόσμου, για τους πολέμους, για την αδικία για να ενδιαφερθούν και τώρα; Σαν τα πρόβατα που τους σφυράει ο Μπαρμπαρούσης μαζεύονται στην στάνη με το κεφάλι κάτω και αφήνουν τον απόηχο τους στην βουνοπλαγιά με ένα «μπεεεεεεεε».

    Το αισιόδοξο ξέρεις πιο είναι φίλτατε; Πως όσο και να μπεμπενίζουν είναι πρόβατα έτοιμα για σφαγή στο μαχαίρι της λεβεντιάς του σεμνού ανθρώπου!!!!!

    Η ιστορία είναι αμείλικτη φίλτατε. Όποιος δεν γνωρίζει το τέλος του φασίστα ας ανοίξει και κανένα βιβλίο, ποτέ δεν είναι αργά......

    Τα σέβη μου!!!!

    [URL="[/URL]
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Το βίντεο που η Γερμανία απαγορεύει να προβληθεί ως "πολιτικά επιζήμιο"! Δείτε το.



    Οι ομοιότητες όσων συμβαίνουν στην Πορτογαλία, με τα όσα έγιναν και γίνονται στην Ελλάδα, είναι συγκλονιστικές και αποτυπώνονται στο “απαγορευμένο”από τη Γερμανία βίντεο.

    Πρόκειται για το βίντεο, του οποίου την προβολή εμπόδισε η γερμανική κυβέρνηση ως "πολιτικά επιζήμιου", με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί ο εμπνευστής και υπεύθυνος για το βίντεο Marcelo Rebelo de Sousa, πρόεδρος των σοσιαλδημοκρατών και τέως υπουργός στην Πορτογαλία στην Γερμανική Πρεσβεία στη Λισαβώνα , δηλώνοντας, πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω και πως είναι αποφασισμένος να δείξει το βίντεο στο γερμανικό λαό, στον οποίο και απευθύνεται.

    Αυτό που φαίνεται καθαρά: Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που είναι στο στόχαστρο. Τα ίδια μέτρα, τα ίδια επιχειρήματα, οι ίδιες μέθοδοι ακολουθούνται σ΄ όλο το νότο! Και μαζί βέβαια η προπαγάνδα περί "τεμπέληδων του νότου".

    Το γιατί οι Γερμανοί απαγόρευσαν τη προβολή του είναι εύκολο να το καταλάβετε,αφού παρακολουθήσετε το βίντεο.


    OnAlert.gr: Το βίντεο που η Γερμανία απαγορεύει να προβληθεί ως "πολιτικά επιζήμιο"! Δείτε το
     
  3. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    23 Νοεμβρίου 2012

    Να τι λέγανε .....και να πιά είναι τώρα η κατάσταση ....

    Ποιά η αξιοπιστία των εταίρων και δανειστών μας ...?
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Παιδιά, μην ξεσηκώνεστε αλλο, μην οργανώνεστε αλλο, μην αντιστέκεστε αλλο, γιατί απο τον πολύ ξεσηκωμό, οργάνωση και αντίσταση απο τους καναπέδες...με το πληκτρολόγιο..., κάναμε τους Έλληνες πολιτικούς, την Μέρκελ και το ΔΝΤ να μας τρέμουν...λολ
     
  5. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Και τι προτείνεις ...?  
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Θέλεις να σου πω;

    Οκ λοιπόν.

    Ούτε πλατείες Συντάγματος, ουτε όπλα, ουτε σφαγές και επαναστάσεις που λένε κάποιοι, απλά τα κλείνουμε ολα οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οταν λέμε όλα εννοούμε ολα, ακόμα και το περίπτερο, οι ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι απεργούν επί αόριστο, δεν πληρώνει κανένας τίποτα και πως να πληρώσει άλλωστε κάποιος οταν ολα είναι κλειστά και το ρίχνουμε στο τάβλι, σκάκι, ψάρεμα (γιατί οχι και ψάρεμα θηλυκών...  ) κ.λ.π, σε πλατείες, σπίτια, παγκάκια, παραλίες.

    Ξέρεις πόσες ημέρες θα χρειαστούν για να φύγουν οι κωλοτούμπες από την βουλή;

    Ούτε δέκα ημέρες και τότε θα δεις πως θα αρχίσουν τα ΔΝΤ και η Κυραμέρκελ...να μας γλύφουν τα @@ και να μας παρακαλάνε να βάλουμε εμεις τους ορους για το πως θα πάρουν πίσω τουλάχιστον το κεφάλαιο των δανείων που μας εχουν δώσει, χωρίς τόκους και πανοτόκια.

    Και που ξέρεις, ισως τότε να βρεθεί ο Ηγέτης, που θα πει στα αρπακτικά τους τοκογλύφους τραπε-ζ(ή)τες... "ακούστε άπληστα γουρούνια, πρώτα θα κοιτάξουμε την ζωή των Ελλήνων και μετά τα πορτοφόλια σας χοντρόπετσα χοιρινά..."

    Δεν ξέρουμε ομως την δύναμη που έχουμε οταν είμαστε ολοι ενωμένοι, αν την ξέραμε δεν θα μας έκαναν ολα αυτα που κάνουν οι λίγοι στους πολλούς....

    Την καλημέρα μου, φίλε!!!
     
    Last edited: 23 Νοεμβρίου 2012
  7. black_scorpio

    black_scorpio Mentor

    Δεν ειναι τοσο απλο.Αυτοι που πληρωνονται για να οργανωνουν και να προστατευουν τα συμφεροντα μας ειναι ολοι φυτευτοι η πουλημενοι.Ακομα και μεσω αλλων τροπων αν προσπαθησει ο κοσμος να αυτοοργανωθει φροντιζουν να παρακολουθουν και να καταστελουν εγκαιρα την οποια προσπαθεια.Το "συστημα"δουλευει τελεια.Το αριθμητικο πλεονεκτημα δεν εχει ισχυ.Η ατομικη αρνηση και η ανυπακοη ειναι μια καλη μορφη αντιστασης.
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Η ατομικη αρνηση και η ανυπακοη ειναι η πιο σιγουρη και ασφαλης μεθοδος για να σε συνθλιψει και να σε εξοντωσει το συστημα εξουσιας.
    Χωρις να παραγνωρζω τις ενστασεις σου για τους ηγετες των μαζικων ,κοινωνικων η συνδικαλιστικων κινηματων και τον ρολο που πολλες φορες φορες παιζουν, αυτος ο τροπος, η δημιουργια και οργανωση δηλαδη μαζικων λαϊκων κινηματων ειναι ο μονος τροπος για μια κοινωνια να αντισταθει, να αποκρουσει, να διεκδικησει και να κατακτησει.Και αυτο η Ιστορια το εχει αποδειξει κατ' επαναληψη.
     
  9. anatoni543

    anatoni543 Regular Member

    η καταρευση θα ηταν η ευκαιρια να τα διαλυσουμε ολα και να τα ξανακτυσουμε, αντι αυτου οι παντες συμπεριφεονται σαν τους επιβατες του Τιτανικου δηλαδη ο σώζων εαυτόν, σωθείτο,
     
  10. budfox

    budfox New Member

    Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    συμφωνώ φίλε άλλωστε εκεί θα μας οδηγήσουν, τους ελεύθεροους επαγγελματίες τους αντιμετωπίζουν ώς μόνιμα κορόιδα !
     
  11. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Μαστερ περρις εντυπωσιάστηκα με την άποψή σου.

    συμφωνώ απόλυτα.

    κια φυσικά, από τους καναπέδες μας δεν κάνουμε τίποτα.

    απολύτως τίποτα.

    έχεις 1000% δίκιο.

    εύγε πραγματικά

    ηλίας.
     
  12. Y13

    Y13 Regular Member

    Μου εστειλαν σημερα αυτο το λινκ και διαβαζωντας το προβληματιστικα , εστω και τωρα ! Έχουμε σήμερα Δημοκρατία;

    Έχουμε σήμερα Δημοκρατία;

    Η απάντηση στο ερώτημα εξαρτάται από το τι εννοούμε με την λέξη δημοκρατία.

    Αν δημοκρατία θεωρούμε το γεγονός ότι κάθε τέσσερα χρόνια πηγαίνουμε στην κάλπη και ψηφίζουμε κάποιον, που ένας άλλος, που λέγεται αρχηγός κόμματος, έχει επιλέξει, με τα δικά του κριτήρια, για λογαριασμό μας και μας υποχρεώνει στην ουσία να τον στείλουμε στην Βουλή και στην συνέχεια γυρίζουμε σπίτι μας, στις δουλειές μας, στην οικογένεια μας, ήσυχοι ότι ασκήσαμε το εκλογικό .......................
     
Thread Status:
Not open for further replies.