Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Η ομοφυλοφιλία ούτε κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεται κάποιος είναι, ούτε κατακριτέο είναι, ούτε θα έπρεπε να το φοβάται κανείς.

    H ομοφυλοφιλία εν αρχή δεν είναι, ούτε κάτι καλό, ούτε κάτι κακό, από μόνη της. Είναι μια κατάσταση με την οποία πρέπει να συμβιβαστούν και οι μεν και οι δε εκατέρωθεν των "συνόρων".

    Πέραν αυτού, οι όποιοι λόγοι οδηγούν σε αυτή (επίκτητοι ή γενετήσιοι) δεν την καθιστούν ούτε φυσιολογική ούτε κανονική κατάσταση. Κατά βάση, μια ανωμαλία είναι και αυτή, μία εξαίρεση στον κανόνα, όπως και πολλές άλλες. Οποιος δεν το δέχεται αυτό εθελοτυφλεί!

    Η υποκρισία της κοινωνίας βέβαια θυμίζει λίγο αυτό το σπουδαίο που ξαφνικά τους ανάπηρους από "ανθρώπους με ειδικές ανάγκες" τους ονόμασαν κάποιοι "ανθρώπους με ειδικά προσόντα"! Λες και έτσι έπαψαν να είναι ανάπηροι και να έχουν ειδικές ανάγκες με τις οποίες επί της ουσίας κανείς δεν ασχολείται! Λες και τώρα που τους ονομάσαμε "ανθρώπους με ειδικά προσόντα" μπορούν και πηδούν πάνω από τις κατειλημμένες από αυτοκίνητα ηλιθίων ράμπες για αναπήρους.

    Έχοντας πει αυτά, βέβαια σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως οι ομοφυλόφιλοι είναι κατακριτέοι, υποδεέστεροι, βλάκες, ανάξιοι και όλα αυτά τα βλακώδη που κατά καιρούς τους σούρουν διάφοροι ανεγκέφαλοι.

    Συνήθως είναι θαυμάσιοι άνθρωποι εξαιρετικοί στην δουλειά τους και στην παρέα, γεμάτοι χιούμορ, χαρά, ζωή και ευστροφία. Επανειλημμένως δε, γίνονται και αρεστότεροι από τους υπόλοιπους, ακριβώς λόγω του ανοιχτόμυαλου χαρακτήρα και της ικανότητας που έχουν να προσαρμόζονται σε όλες τις παρέες.

    Κλείνω λέγοντας πως αν και δεν είμαστε όλοι ίδιοι (δηλαδή αμφιφυλόφιλοι), ίσοι είμαστε, ως προς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας, απέναντι στους άλλους και κανείς δεν δικαιούται να αφαιρέσει από κάποιον το δικαίωμα του να χαίρεται την ζωή του όπως αυτός επιθυμεί.

    Αυτά από έναν αυστηρά ετεροφυλόφιλο!

    M KOstas
     
    Last edited: 14 Νοεμβρίου 2012
  2. Prince

    Prince Purple Haze..

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    για μένα δεν πρέπει να ντρέπεται κανείς για ότι είναι στο κρεββάτι του είναι σεβαστό απόλυτα.
     
  3. Kristen

    Kristen Regular Member

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Εννοειται πως δεν πρεπει να ντρεπεται καποιος για τη σεξουαλικοτητα του και για οποιον διαφωνει μ'αυτο δεν βρισκω καν το νοημα να το συζητησω μαζι του,εχουμε μεγαλο χασμα.. Αλλα εγω νομιζω το πιο ενδιαφερον ζητουμενο το εθεσε η νηματοθετης. Οι bisexual αντιμετωπιζονται με σκεπτικισμο καποιες φορες γιατι μοιαζουν να ειναι αναποφασιστοι η' αβεβαιοι για το ποιοι ειναι και τι θελουν. Δεν εχουν την πληρη αποδοχη απο μερικους straight και gay. Συμπερασματικα ειναι δυσκολο να χωνεψεις κατι που δεν καταλαβαινεις.. και ετσι γινομαστε ρατσιστες, σεξιστες, χρυσαυγιτες κλπ
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    οκ ολα καλα ...
    αλλα γιατι πρεπει να "ανοιχτουμε επιτελους" ? ......
    γιατι ειναι σημαντικο να παρουμε θεση ? .....
    δεν καταλαβαινω για ποιον λογο πρεπει να παρουμε ολοι θεση απεναντι σε μια ακομα σεξουαλικη προτιμηση .
    την βρισκεις φιλε μου με το κολητο σου στο κρεβατι ? ... μπραβο σου ... εγω γιατι πρεπει να σου πω σωστο ή λαθος ? .... και γιατι σε νοιαζει καταρχην να ασχοληθω με αυτο ? ....
    δηλαδη αμα εγω την βρισκω να γαμαω κανταιφια και μπουγατσες πρεπει να κανω και καποιο κινημα ? ...
    την μπουγατσολατρεια μου πρεπει αφενως να την μαθουν αφετερου να την συμμεριζονται ολοι ? ...
    ξερετε τι σκεφτομαι σε κατι τετοια? .... οτι μαλλον καποιος αμφιταλατευομενος την εκανε με μικρα πηδηματακια απο την "αγκαλια" καποιου σκληροπυρηνικου , με αλλωθι τι θα πει ο κοσμος , τι θα πει η μαμα και ο μπαμπας ... και τωρα του φταιει η ατιμη κοινωνια ... γυριζοντας την πλατη στην πραγματικοτητα που ειναι οτι σαν θελει η νυφη και ... η νυφη .. τυφλα να εχει ο πεθερος ....
    Ειμαι απολυτα συμφωνος και υποστηριζω θερμα την δυνατοτητα οποιουδηποτε να εχει καθε κοινωνικη παροχη και θεσμικο δικαιωμα σε οτι αφορα την συμβιωση με εκεινο που εχει επιλεξει ...
    αλλα μην μου γαμας την ασθητικη και την κουλτουρα με παρωδια του ιερου μυστηριου του γαμου στην Τηλο και μετα προσπαθεις να μου πεις να σε αποδεχτω ....
    η να μου κλαιγεται ο Σεργοπουλος στην Τατιανα οτι δεν μπορει να διαλαλησει τον ερωτα του .. γιατι ρε φιλε .. ολοι αρπανε μια ντουντουκα και το φωναζουν δεξια και αριστερα ? ...
    τι εγινε εκεινο το γλυκητατο "εχω ενα μυστικο που ολα τα ομορφαινει και πρωτη μου φορα με πλημμυριζει η χαρα .... μα δεν΄το΄χω σκοπο ποτε μου να σας το πω ...."
     
  5. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Αγαπητέ isnogood δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να δοθεί καλύτερη απάντηση σε αυτό το νήμα.
    Εγκρίνω και επαυξάνω!
     
  6. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Σωστός!...........................
     
  7. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Ημέρα Μνήμης Υπερφυλικών

     

    Στην κατηγορία των υπερφυλικών ανθρώπων εμπίπτουν οι παρενδυτικοί (τραβεστί), οι ερμαφρόδιτοι (ανδρόγυνοι) και άφυλοι (τρίτο φύλο). Οι αρνητικές συμπεριφορές σε αυτούς τους ανθρώπους με σεξουαλική ταυτότητα διαφορετική από το φύλο του σώματος στο οποίο γεννήθηκαν είναι συχνές σε κάθε σημείο του πλανήτη και φθάνουν μέχρι και την αφαίρεση της ζωής του.

    Στην ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και στη βελτίωση της θέσης τους στην κοινωνία στοχεύει η Ημέρα Μνήμης Υπερφυλικών, που ξεκίνησε το 1999 στις ΗΠΑ και γιορτάζεται κάθε Νοέμβριο, με σκοπό να τιμήσει τη μνήμη της τραβεστί Ρίτα Χέστερ, που δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο το 1998 στο Σαν Φρανσίσκο. Γρήγορα, η εκδήλωση αυτή ξεπέρασε τα σύνορα των ΗΠΑ και έλαβε διεθνή χαρακτήρα.

    Πηγή: zougla.gr
     
  8. Kristen

    Kristen Regular Member

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Δεν συμφωνω μαζι σου. Πρεπει να παρουμε θεση και πρεπει να ανοιχτουμε γιατι υπαρχει προβλημα. Οταν οι γκει αντιμετωπιζουν την κοινωνικη απομονωση, χανουν ευκαιριες στις δουλειες τους, οταν οι νεοι στο σχολειο αποδοκιμαζονται και υπαρχουν πολλα περιστατικα βιας ακομα και δολοφονιες σε προηγμενες μαλιστα χωρες, τοτε η κατασταση απαιτει κινητοποιηση και παρεμβαση. Δεν πρεπει να σε αποπροσανατολιζει η κραυγαλεα προσπαθεια καποιων gay να τραβηξουν την προσοχη, η οποια συμφωνω προκαλει απεχθεια σε καποιες περιπτωσεις. Σκεψου τις δυσκολιες που αντιμετωπιζουν εκατομμυρια ομοφυλοφιλοι στον κοσμο και πολλες φορες βρισκονται σε αδιεξοδο, ειτε πραγματικο λογω των συνθηκων στo περιβαλλον τους ειτε λογω αδυναμιας χαρακτηρα να αντιμετωπισουν την σκληροτητα των αλλων, βλεπε εφηβους στην Αμερικη που αυτοκτονουν αφου εχουν διαπομπευθει απο συμφοιτητες τους. Ο λογος που γινονται οι παρελασεις και που υπαρχουν τοσοι ακτιβιστες ειναι γιατι οντως εχουμε θεμα και με την μυστικοπαθεια και τη σιγη οι αντιληψεις και οι συμπεριφορες δεν προκειται να αλλαξουν προς το καλυτερο.
     
  9. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Τι να μην σου γαμαει την αισθητικη καποιος ρε isno? Επιρεαζει εσενα η την ζωη σου κατα ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τροπο εαν οι gay εχουν το νομικο δικαιωμα να παντρευτουν?

    Εμενα μου γαμαει την αισθητικη το ορθοδοξο θρησκευμα οπως και σε μερικα φιλαρακια μου. Με το ιδιο σκεπτικο, να μαζευτουμε να απαιτησουμε την καταργηση του? Και το αστειο ειναι οτι εμενα με θα με επιρεαζει η υπαρξη της εκκλησιας στην ζωη μου αφου φυσικα το κρατος θα μου ζητησει φορολογια για να πληρωθουν οι ιερεις, οταν εργαστω. Μηπως τελικα να παρω και τον νομο στα χερια μου?
     
  10. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    επειδή πάντα μιλώ ανοιχτά, και έτσι ελκύω και τους άλλους να μιλάνε ανιοχτά, πιστεύω ότι οι περισσοτεροι είμαστε αμφί.

    άντρες και γυναίκες.
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

     
    παμε παλι γιατι δεν το΄χουμε νομιζω...
    γιατι πρεπει οι σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος να απασχολουν την δημοσια κοινη αποψη ? .... μπες σε ενα σχετικο φορουμ καλη ωρα και βγαλε τα εσωψυχα σου , ο μπαρμπα Μητσος που εχει το τσαγκαραδικο στην γωνια γιατι πρεπει να ξερει τι ζορι τραβας εσυ στο κρεβατι σου ? . τις δυσκολιες που αντιμετωπιζουν εκατομμυρια ανθρωποι, τις αντιλαμβανεσαι ? , απο τον αναπηρο που δυανυει μισο χιλομετρο για να βρει περασμα στο πεζοδρομιο μεχρι το μαθητουδι της περα ραχουλας που θα φαει 4 ωρες την ημερα μεσα σε ενα ταξι-λεωφορειο-ιχ για να παει στο σχολειο που βρισκεται 2 ωρες μακρια ? εκατομυρια βρισκονται σε αδιεξοδο και οχι για της πουτσας/μουνιου τους τον χαβα ..
    εαν δεν εχειs πρωτα διαπομπευτει απο τον ιδιο σου τον εαυτο , καμια αλλη διαπομπευση δεν σε πτοει.
    Το βαζει ο νου σου αυριο να βγω και να οργανωσω το ερωτικο κινημα της μπουγατσολατρειας ? μολις διαλυθει η συγχυση του τι εννοει ο ποιητης , θα με παρουν με τις μπουγατσες ..
    η υπαλληλος μου οταν ειχα το μεγαζι ηταν λεσβια ... αλλα με 7 κιλα αρχιδια , διοτι στα 12 της ο μεθυσος πατερας της , της εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο και την πεταξε εξω απο το σπιτι να βρει δουελια και σημερα που ειναι 28 ζει την μανα της την αδελφη της και ξεπληρωνει τα χρεη που αφησε ο πατερας της .. καμια φορα η μανα ρωταει ποτε θα δει εναν γαμπρο και εκεινη παντα της λεει απλα να περιμενει και κανεις δε δινει συνεχεια στην συζητηση .. ολοι γνωριζουν , μα γνωριζουν ακομα οτι εκεινος που θα την αποκαλασει "λεσβια" (με τον κακο τροπο) θα φαει καταρα απο τον ιδιο τον θεο .
    την ζωη σου την κερδιζεις με το αιμα σου ... αμα την παιρνεις δανεικια , μια ζωη θα την χρωστας .
     
  12. Kristen

    Kristen Regular Member

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Προφανως δεν το'χουμε φιλε, γιατι εχουμε διαφορετικη φιλοσοφικη θεωρηση για το τι σημαινει κοινωνια, ποιος ειναι ο ρολος υπαρξης της και πως πρεπει να συμπεριφερονται τα μελη της. Για μενα η κοινωνια δεν ειναι ζουγκλα που πρεπει να υπερασπιστεις το δικαιωμα σου στη ζωη απεναντι στους κανιβαλους.
    Ακομα κι οταν υφιστανται τετοιες καταστασεις, εσυ μου ζητας να το ανεχτω ενω εγω σου λεω πως πρεπει να κανουμε κατι να αλλαξουν. Γι'αυτο αντιδρουμε, γι'αυτο το κανουμε θεμα, για να μην υπαρχουν τετοια περιστατικα που περιεγραψες και που απ'οτι βλεπω παραδεχεσαι οτι ειναι υπαρκτα.
    Οποτε καλο θα ηταν να σεβεσαι τα προβληματα και να μην τα υποτιμας συγκρινοντας τα με μπουγατσολατρειες κι αλλες τετοιες πα*αριες.
    Ρωτας γιατι οι σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος πρεπει να απασχολουν την κοινη γνωμη. Πρωτον,γιατι δεν υπαρχει λογος να καταπιεζομαστε και να κρυβουμε την αληθεια μας, ουτε να προσποιουμαστε οτι δεν καταλαβαινουμε τι κανει ο γειτονας. Σου αρεσει να ζεις υποκριτικα? Εμενα οχι. Και δευτερον, οπως ειπα ηδη 10 φορες, το κανουμε θεμα ως τροπο αντιδρασης στην επιθετικη συμπεριφορα καποιων κομπλεξικων ομοφυλοφοβικων.
     
    Last edited: 29 Δεκεμβρίου 2012