Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε το επόμενο Twilight?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Firebrand, στις 8 Ιανουαρίου 2013.

  1. Firebrand

    Firebrand New Member

    Πάντα υπήρξα μεγάλος fan της βαμπιρικής λογοτεχνίας. Θυμάμαι στο σχολείο ακόμα, που εγώ και η παρέα μου διαβάζαμε βιβλία της Ann Rice και τα -in- παιδάκια δεν ήθελαν ούτε να ακούσουν για vampires. Κάποια στιγμή, το Twilight έσπειρε πανικό στα πλήθη και η νύχτα γέμισε μπερδεμένους έφηβους με πλαστικούς κυνόδοντες και γκλίτερ. Αντίστοιχα, το 50 shades of grey έχει αποκτήσει επίσης πολύ μεγάλη δημοτικότητα, και σύντομα θα γίνει και ταινία. Περιμένετε ότι μετά την προβολή του θα δεχθούμε και εμείς ορδές από συγχυσμένους mainstreamers που απλά ακολουθούν την τελευταία μόδα, ή πιστεύετε ότι η ιδιαιτερότητα της κοινότητας μας θα λειτουργήσει ως γείωση και θα την γλυτώσουμε;
     
  2. ~ζωή~

    ~ζωή~ Regular Member

    Απάντηση: Είμαστε το επόμενο Twilight?

    μάλλον το πρώτο θα συμβεί.. το διάβασα το βιβλίο.... άμα δεν ήξερα τίποτα για το χώρο και εμένα θα με τράβαγε και θα με έκανε να το ψάξω λίγο παραπάνω.... γιατί απλώς αυτά που περιγράφει το βιβλίο είναι..... πώς να το πω;; ιδανικά!!. (όχι σωστή λέξη) μιλάμε για μια κοπέλα, παρθένα, που γνωρίζει το απόλυτο αρσενικό!!. είναι ότι πιο όμορφο έχει δει, είναι πλούσιος, μπορεί να της παρέχει ότι επιθυμεί, έχει μια τρομερή επίδραση στο μυαλό της (!!!!!!!!!!), είναι απίθανα κτητικός και προστατευτικός (κάτι πολύ σέξυ ομολογώ) και... είναι και πολύ ΑΝΤΡΑΣ.. βέβαια είναι λίγο αστείο πώς περιγράφει τις ερωτικές τους σκηνές.. ο τύπος είναι μηχανή του σεξ!!. μπορεί να την ικανοποιήσει πάντα και παντού!!. είναι ιδανικός!!. είναι ότι θέλει η οποιαδήποτε κοπέλα... αλλά... είναι ψεύτικος... είναι σαν να παίρνουμε όλα τα χαρακτηριστικά που θέλουμε και να τα βάζουμε στο πρόσωπο κάποιου... σα να περιγράφουμε τον "πρίγκιπα".. δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι... φυσικά και όποιο κοριτσάκι διαβάσει τα βιβλία θα θέλει να βρει κάτι παρόμοιο... έναν.... Αφέντη!!. το κορυφαίο είναι ότι η συγγραφέας δεν έχει καμία σχέση με το χώρο... και φαίνεται.. αν και μου αρέσει που πήγε κάπως να συνδέσει την παιδική του ηλικία με τις σημερινές του τάσεις....
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Είμαστε το επόμενο Twilight?

    Έχω τη γνώμη ότι οι πενήντα αποχρώσεις δεν αφήνουν πίσω τους αρκετά ισχυρές εντυπώσεις ώστε να επηρεάσουν τον οποιονδήποτε να κάνει κάτι που αλλιώς δεν θα έκανε.

    Αλλά ακόμα και αν επηρεαστεί κάποιος και θέλει να παίξει με χειροπέδες και ελαφριά μαστίγια, πιστεύω ότι δεν θα περάσει απαραίτητα από κοινότητες για να βρει να το δοκιμάσει  

    Ήγουν, μάλλον τη γλιτώνουμε  
     
  4. Kristen

    Kristen Regular Member

    Απάντηση: Είμαστε το επόμενο Twilight?

    Οι χαρακτηρες μου θυμιζουν αρλεκιν γιαυτο απορω πως εκανε τετοια επιτυχια..
    Εγω δεν πιστευω οτι θα τραβηξει πολυ κοσμο να μπει στον χωρο
     
  5. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Είμαστε το επόμενο Twilight?

    Oρδές από συγχυσμένους mainstreamers μπορεί να μην δούμε,αλλά σίγουρα θα επηρεαστούν κάποιοι και από την κοινότητά μας, η ιδιαιτερότητα της οποίας δεν νομίζω ότι αποτελεί παντού και πάντα ...γείωση ..


    " Blood fetishists

    Fetishists in the vampire community use blood as a fetish or stimulant in sadomasochistic sex."



    [ame=http://en.wikipedia.org/wiki/Vampire_lifestyle]Vampire lifestyle - Wikipedia, the free encyclopedia[/ame]
     
  6. Hlektra

    Hlektra New Member

    Απάντηση: Είμαστε το επόμενο Twilight?

    Συμφωνώ απόλυτα με την kristen, είναι ένα Arlequin με το απολυτο αρσενικό κ την παρθένα..... που στο τέλος την ερωτεύεται .... και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
     
  7. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Δε καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει τέτοιος πανικός.Άλλωστε η ιστορία της pop-bdsm κουλτούρας έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια νωρίτερα.Αντιλαμβάνομαι βεβαίως ότι το συγκεκριμένο βιβλίο φέρει ενδεχομένως μια ειδική βαρύτητα όντας το τελευταίο εγχείρημα.Αλλά στα δικά μου μάτια είναι λίγο σα να ανακαλύπτει κανείς τον εχθρό αφού ο τελευταίος έχει προλάβει και έχει μπήξει το μαχαίρι.Τώρα πια ότι έγινε έγινε.

    Λίγα λόγια περί ιδιαιτερότητας...

    Η ιδιαιτερότητα είναι κάτι το οποίο προσάπτεται και δεν δύναται να λογιστεί ως προϊόν οικειοποίησης, χωρίς να επισύρει το χλευασμό.Ας μην μειώνουμε τον εαυτό μας τόσο...απροκάλυπτα.
     
  8. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Απάντηση: Είμαστε το επόμενο Twilight?

    και εγώ σύμφωνώ. άρλεκιν είναι.

    οπότε δεν ανυσηχούμε....

    ηλίας.
     
  9. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Απάντηση: Είμαστε το επόμενο Twilight?

    Συμφωνώ μαζί σου,

    είναι ένα παραμύθι για μεγάλους....

    πάντως όλοι ψάχνουν εναγωνιωδώς να προσδιορίσουν το τέλειο (το ιδεατό), ώστε όταν προσπαθούν συνεχώς να το βρουν (και φυσικά δεν το βρίσκουν, αφού πολύ απλά δεν υπάρχει), να μην είναι ικανοποιημένοι ποτέ και με τίποτα στη ζωή τους...

    Φιλικά,
    Μάνος (manos291)
     
  10. SashAA

    SashAA New Member

    Απάντηση: Είμαστε το επόμενο Twilight?

    Εγω τραβαγα τα μαλλια καθ' ολη την διαρκεια του πρωτου βιβλιο, στο δευτερο αισθανόμουνα λες και διαβαζα εφημερίδα και στο τρίτο καθε τεταρτο με επερνε ο υπνος. Δηλαδη ελεος. Μια γυναικα που δεν ειχε ιδεα στο χωρο αποφασιζει να γραψει ενα βιβλιο με τετοιο θέμα. Διαβάζει λιγο wikipedia, αντε και κανενα αρθρο σε κανα forum και τσουπ βγηκε...βγηκε...αυτο το πράγμα. Τοσο κλισε, καμια πρωτοτυπία, κλασικοί χαρακτήρες και πανω απ'ολα...η σκηνές σεξ που εχουν μεσα τα βιβλια δεν αναβουν ουτε τη γιαγια μου. Διαβαζα κρητικές στο internet για τα βιβλια και μου ανέβαινε η πιεση και τα τριγλυκεριδια. Μιλάμε μεχρι και ενα ιαπωνικό hentai ειναι 100 φορες καλυτερο.  
    Και το κακο δεν ειναι ειναι τωρα..οοοχι...πιστευω ακράδαντα πως μολις βγει τελικα η ταινια θα γινει μεγαλύτερος σαματας. Γιατι ρωτατε? Γιατι η ελληνιδα νοικοκυρά σιγα μην εχει χρονο να διαβασει βιβλιο...πιο πιθανο ειναι οσο μαγείρευε or whatever να ανοιξει την τηλεόραση και να ακουσει τα μεσημεριανα και να μαθει απο κει για την ταινια. Να σας θυμίσω τον σαματα που ειχε προκαλεσει το καρτουν του Μπομπ Σφουγκαρακη(για οσους γνωριζουν το θεμα) που πίστευαν πως δειχνει ομοφυλοφιλικά μηνύματα.
    Τελος παντων δεν θελω να επεκταθω. Η γνωμη μου ειναι πως θα υπάρξει αντίδραση απο αρκετους ανθρώπους με παρωπίδες...και αυτο με θλίβει πολυ.
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Είμαστε το επόμενο Twilight?

    Να φύγουν (αν έρθουν) αυτοί οι μη αυθεντικοί.



    Να πάνε αλλού…
     
  12. ~ζωή~

    ~ζωή~ Regular Member

    Απάντηση: Είμαστε το επόμενο Twilight?

    γενικά το ποιοί είναι αυθεντικοί και το ποιοί όχι είναι μεγάλο θέμα.... πολλοί που είναι ήδη εδώ μέσα θεωρώ πως δεν είναι αυθεντικοί 'η έστω πως δεν αξίζουν τους τίτλους που έχουν...