Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λιωμένο Κερί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Dolcett_Cabana, στις 29 Μαϊου 2010.

  1. leopoldos

    leopoldos Regular Member

    Απάντηση: Λιωμένο Κερί

    Το στάξιμο κεριού στην βάλανο, στην ουρήθρα, μπορεί να είναι επικίνδυνο;
     
  2. nikosss_89

    nikosss_89 New Member

    Απάντηση: Λιωμένο Κερί

    Αυτό που μπορώ να σου πω, είναι ότι όντας κάτι που δεν περιβάλλεται από δέρμα, μπορεί να πονέσει πολύ. Επίσης φαντάζομαι ότι αν σου κάνει έγκαυμα, θα δυσκοευτεί η ούρησή σου για κάποιες μέρες..Πράγμα που μπορεί και να σαρέσει κιόλας..

    Το νήμα είναι πράγματι ενδιαφέρον... 
     
  3. Slave4training

    Slave4training New Member

    Απάντηση: Λιωμένο Κερί

    Απο τις πρωτη μου εκπαιδευση δοκιμασα κερι λοιωμενο πανω σο κορμι μου...δεν ξερω γιατι,αλλα μαρεσε η αισθηση του αρχικου καψιματοσ που ενοιωθα,,,,και τιν πρωτη φορα που δοκιμασα spanking καποια στιγμη μου εριξε ο Αφεντης στον ηδη ερεθισμενο κ κοκκινισμενο κωλο μου..κ μετα αρχισε παλι να με κτυπα ενω ηταν το κερι πανω του...δεν μπορω να το εξηγησω,τι ειναι αυτο που με κανει κ μου αρεσε τοσο....αυτο που λετε θα πρεπει να προκαλει ωραια αιστθηση,οταν στο τραβανε(ακομα δεν μουχει συμβει) ισως νοιωσω το ιδιο οπως οταν απομακρυνουν τα τσιμπιδια απο τισ ρωγες μου?
     
  4. vani

    vani Regular Member

    Απάντηση: Λιωμένο Κερί

    Δεν παθαίνετε εγκαύματα με το κερί; μία φορά μου έπεσε στο χέρι από κερί που μετέφερα και πρέπει να ακούστηκα τρία τετράγωνα πιο κάτω...το κάνετε από απόσταση; πως γίνετε; ή το αφήνετε να σβήσει;
     
  5. engelsblood

    engelsblood Regular Member

    Απάντηση: Λιωμένο Κερί




    Λογικό, εφόσον έπεσε μεγάλη ποσότητα σε ένα σημείο..Πέρα από την απόσταση, παίζει μεγάλο ρόλο και η κίνηση του χεριού σου, ώστε να μην πηγαίνει όλο σε ένα μέρος κατ' ευθείαν.Αν σκοπεύεις να δημιουργήσεις ένα πιο παχύ στρώμα κάπου, μπορείς να το περάσεις πολλές φορές με απόσταση ελάχιστων δευτερολέπτων. 
     
  6. Libertin

    Libertin Regular Member

    Απάντηση: Λιωμένο Κερί

    Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Κυρίως το είδος του κεριού. Αν και έχω ξαναγράψει πιο πάνω, τα λέω πάλι σύντομα χάριν οικονομίας χρόνου. Τα απλά κεριά (π.χ. όπως αυτά που έχουμε στις εκκλησίες) δεν δημιουργούν πόνο. Εμένα προσωπικώς με γαργαλάνε. Αντιθέτως, το ισπανικό κερί (βουλοκέρι) έχει διαπεραστικό πόνο σαν κάψιμο από τσιγάρο και για λίγο καιρό αφήνει σημάδι. Τέλος, προφανώς παίζει ρόλο και η τεχνική. Αν το ρίξεις από πιο ψηλά προλαβαίνει να κρυώσει (λίγο). Επίσης αλλιώς είναι αν το ρίξεις μαζεμένο και αλλιώς αν το ρίξεις σταγόνα - σταγόνα.  
     
  7. nightingale

    nightingale Regular Member

    Απάντηση: Λιωμένο Κερί

    H διαφορά έγκειται κυρίως στον εγκέφαλο και πως αυτός αναλύει τα μηνύματα που λαμβάνει από τα νεύρα του δέρματος. Στη δική σου περίπτωση ο εγκέφαλος το εξέλαβε ως πόνο γιατί δε το περίμενε και αντέδρασε αναλόγως, όμως όσοι το χρησιμοποιούν ως μέσο ερωτικής απόλαυσης γνωρίζουν εκ των πρωτέρων ότι θα νιώσουν το κάψιμο του κεριού, άρα ο εγκέφαλος είναι προετιμασμένος και δε το 'διαβάζει' ως απειλή. Ακόμα καλύτερα, βρίσκονται σε τέτοιο σημείο εγκαυλότητας που ο εγκέφαλός τους είναι ήδη πλημμυρισμένος από ενδορφίνες και άλλες ορμόνες, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να μεταλλάσσουν την 'άλλοτε αίσθηση πόνου' σε ερωτικό ερεθισμό.
    Βέβαια, αν δε θέλω να φανώ αχάριστη, επιβάλλεται να δώσω εύσημα και στον εκάστοτε Κυρίαρχο, η ηρεμία και σταθερότητα του οποίου βοηθάει το υποτακτικό μέλος να νιώσει ασφαλές μαζί του και να χαλαρώσει, ώστε να το απολαύσουν και οι δύο.
     
  8. vani

    vani Regular Member

    Απάντηση: Λιωμένο Κερί

    οκ, σας ευχαριστώ πολύ  μου δώσατε ιδέες που δεν τις είχα σκεφτεί πχ. ύψος, κίνηση του κεριού και ποσότητα...όντως η κακή εμπειρία είναι ανασταλτικός παράγοντας γιατί αυτόματα θυμάσαι αυτό και σε προκαταλαμβάνει...χαχα, ξέχασα το scene τελείως που λέει και η nightingale...mercy!!
     
  9. evallila

    evallila New Member

    Απάντηση: Λιωμένο Κερί

    Πραγματικά είναι ωραία η αίσθηση του λιωμένου κεριού πάνω στο κορμί, για μένα τουλάχιστον ισχύει.
     
  10. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Απάντηση: Λιωμένο Κερί

    Και σε ποιό ή ποιά σημεία του κορμιού ακριβώς σ'αρέσει evallila;

    Αν δεν είναι πολύ αδιάκριτη η ερώτηση.....

    Φιλικά,

    Μάνος (manos291)
     
  11. SashAA

    SashAA New Member

    Απάντηση: Λιωμένο Κερί

    Δελεαστικό το θεμα με το κερι αλλά με φοβίζει.
    Κι αν μείνει κανενα έγκαυμα? Ενταξει, τον πονο θα τον αντεξω. Θα βγαλω 2-3 κραυγές, θα συνέλθω και παμε παρακάτω αλλά αν μείνει σημάδι τι κάνουμε?
    Δηλαδη να της φερω της παρτενέρ μου το κερι στο κεφάλι αν γυρίσω στο σπιτι δαλματιας σε κόκκινη βερσιον?
     
  12. Libertin

    Libertin Regular Member

    Απάντηση: Λιωμένο Κερί

    Γενικά δεν υπάρχει φόβος, σε παραπέμπω σε παλαιότερα σχόλιά μου, αλλά θα επανέλθω.