Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Strapon

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 16 Ιουλίου 2005.

  1. open

    open Regular Member

    Απάντηση: Strapon

    Ναι αλλα όταν δεν έχεις απλα μια ιδεολογία αλλα υποστηρίζεις μια συγκεκριμένη οργάνωση και πόσο μάλλον την ΧΑ σημαίνει οτι συμφωνείς με τις απόψεις ΚΑΙ τις δράσεις της, γ' αυτο το λέω..
     
  2. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Strapon

    Προφανώς δεν τον νοιάζει για τους gay και τι κάνει με αυτούς η χ.α. Αν υπονοείς την χρήση στοχευμένης βίας.. μπορεί και να συμφωνεί με την βία και να μην θέλει να το πει. Δικό του θέμα   Εγώ πιστεύω οτι δεν τον νοιάζει καθόλου η gay κοινότητα. Και επίσης πιστεύω οτι καμία παράταξη δεν μπορεί να καλύπτει απόλυτα τις πεποιθήσεις μας, οι gay είναι δευτερεύον και τριτεύον μην πω, θέμα για να μας απασχολεί, οπότε it's ok..
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Strapon

    Γνώμη μου είναι πως θα πρέπει να στηλιτεύεται η χρήση βίας ακόμα κι αν δεν μας αφορά άμεσα! Άλλο δε με νοίαζει η "ιδιαιτερότητα" κάποιου (και δεν μιλάω μόνο για σεξουαλική επιλογή αλλά γενικά, άλλωστε η Χ.Α. έχει υποστηρίξει και την ευθανασία για τα άτομα με ψυχικές παθήσεις αλλά κι αυτούς που έχουν αναπτυξιακές διαταραχές) και άλλο δεν με νοιάζει αν ασκείται βία σ'αυτούς!

    Αλλά γενικά θα ήθελα ν'αποφύγω την κομματοποίηση του thread γιατί θα πάει πολύ μακρυά η βαλίτσα  
     
  4. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Strapon

    οχι καμια σχεση ηταν αστεισμος και γι αυτο υπηρχε και το χαχα διπλα φυσικα και δεν περιμενα να παρει τετοια διασταση, πιανομαστε απο μια κουβεντα για να κανουμε την τριχα τριχια εδω μεσα νομιζω.
     
  5. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Strapon

    Ekysium τι γνώμη έχεις για την ελεύθερη βούληση; αν αυτή υφίσταται ή όχι;

    Εσύ προσωπικά την υποστηρίζεις; ή πιστεύεις ότι όλα πρέπει να είναι οριοθετημένα από τους κοινωνιστικούς μηχανισμούς που επιβάλλονται; και τελικώς αν ναι, ποιός ορίζει τους μηχανισμούς-νόμους κανόνες ή όπως αλλιώς θέλεις πες τους.

    υ.γ. ναι οι αρχαίοι αθηναίοι ήταν ομοφυλόφιλοι και καθόλου ομοφοβικοί και σε γυρνώ στο αρχικό μου ερώτημα, η τότε κοινωνία και ο μηχανισμός της και αναφέρομαι κυρίως στην Αρχαία Αθήνα επέτρεπαν το σεξ μεταξύ των ανδρών και την χρήση των γυναικών ως σκεύη αναπαραγωγής.
     
  6. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Strapon

    Στο προσωπικό μήνυμα μου ζητάς συγνώμη και εδώ λες οτι κάναμε την τρίχα τριχιά.. Δεν κάναμε την τρίχα τριχιά, αντιθέτως επειδή είναι γραπτός λόγος, εύκολα παρερμηνεύονται όσα γράφουμε, οπότε οφείλουμε να εξηγούμαστε καμιά φορά, όταν τουλάχιστον τα λόγια μας έχουν όντως παρερμηνευτεί.. συμβαίνει και δεν είναι κακό.  
     
  7. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Strapon

    οτι ηταν αστεισμος... και δεν το καταλαβες ή εστω δεν το εγραψα καλα...

    ομως απο εκει και περα τραβηχτηκε στα ακρα

    υ.γ. το προσωπικο μηνυμα για αυτο λεγεται προσωπικο  
     
  8. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Strapon

    Θα ήθελα, επειδή αναφέρεσαι τόσο γενικά στους αρχαίους Αθηναίους ότι ήταν (όλοι; ) ομοφυλόφιλοι, να μου αναφέρεις τις πηγές σου.

    Μια δική μου πηγή, που πολύ εύκολα βρήκα, λέει με πολύ απλά λόγια οτι οι Αρχαίοι γνώριζαν για τις παρεκκλίνουσες αυτές προτιμήσεις, που αποτελούσαν εξαίρεση και όχι κανόνα και μάλιστα επειδή οι Αρχαίοι έδιναν μεγάλη σημασία στην γλώσσα, η λέξη ομοφυλόφιλος δεν υπήρχε, υπήρχε η λέξη κίναιδος, δηλ. ο «κινών την αιδώ».. Η Αιδώς ξέρουμε τί είναι...
    Υπάρχουν και άλλες πηγές που υποστηρίζουν το αντίθετο από αυτό που λες.. Εγώ δεν έχω πάρει θέση ακόμη για το θέμα, ίσως δεν με νοιάζει κιόλας. Εσύ όμως γιατί κατατάχθηκες τόσο αβίαστα στην μια πλευρά;
     
  9. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Strapon

    προφανως οχι ολοι.

    δλδ θα πρεπει να προσεχουμε ακριβως τι λεμε ετσι; για την τριχα και την τριχια καλο ειναι να το ξαναδεις.

    ο γοογλης δεν ειναι παντα αποτελεσματικος.

    το αβιαστα απο που το συμπερανες; ή μηπως για καθε τι που γραφεται σε ενα φορα θα πρεπει ο χρηστης να αναφερει βιβλιογραφια; 
     
  10. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Strapon

    Αν θέλουμε αυτά που λέμε να είναι ορθά και με επιχειρήματα, καλό είναι και υπέρ μας να προσέχουμε τι λέμε και να παραθέτουμε πηγές, πόσο μάλλον για ένα τέτοιο θέμα. Πως να δώσω βάση στα λόγια σου όταν δεν μου παραθέτεις την βιβλιογραφία έστω, για κάτι που υποστηρίζεις πως ίσχυε ενώ δεν ζούσες καν εκείνη την εποχή;

    Άρα εδώ εκφράζεις μια καθαρά δική σου άποψη χωρίς να έχει καμία βάση.

    Ας επαναφέρουμε λοιπόν την τριχιά στο επίπεδο της τρίχας, πριν έρθει το ξυράφι και μας θερίσει...πφφφφφχααχαχαχαχαχαχαχ..

    Have a nice evening!  
     
  11. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Strapon

    σε οτι εκφραζω εκφραζω δικη μου αποψη και ειμαι υπευθυνος για τα γραφομενα μου, οχι γι αυτα που καταλαβαινεις εσυ ή οποιος αλλος θα τα διαβασει. Το αν θελησω να δωσω πηγη για αυτα που γραφω ειναι καθαρα δικο μου θεμα. Απο εκει και περα οτι δεν εζησα σε αυτη την εποχη δεν μου αφαιρει το δικαιωμα να μιλησω για εκεινη την εποχη, η ιστορια ανηκει σε ολους μας, να την διαβασουμε και να την επεξεργαστουμε.

    Αν εσυ εχεις να με αντικρουσεις σε κατι τοτε κανε το με ή χωρις πηγη, δεν εισαι υποχρεωμενη να δωσεις βαση στα λογια μου και στην αποψη μου.

    ναι η ομοφυλοφιλια ηταν αποδεκτη στην αρχαια αθηνα ακομη χρησιμοποιουνταν και ως τροπος εκπαιδευσης, ξερεις ποια ειναι η μεγαλη διαφορα με τοτε; το ποσο ανοικτομυαλοι ηταν σε ολα αυτα πραγμα που τωρα δεν ειμαστε. ο Αριστοφανης την ομοφυλοφιλικη εαναγκη δεν την ξεχωριζε απο την ετεροφυλικη ουτε καν απο την αναγκη για νερο.

    ομως ναι τωρα εδω και ιδιαιτερα σε ενα τετοιο φορα βλεπω ποσο κολλημενα μυαλα υπαρχουν , η υστεροβουλια αποδεικνυεται για αλλη μια φορα ποσο κακο κανει. Εκτος απο την ομοφυλοφιλια των αρχαιων μιλησα και για την χρηση των γυναικων, αν και εισαι γυναικα δεν βλεπω να σε πειραξε αυτο το μονο που μας πειραζει ειναι να μην πουν gay τους προγονους μας, γιατι σκεφτεσαι μ αυτο που η κοινωνια σου εχει επιβαλλει, να κρινεις τον αλλον με βαση τις σεξουαλικες του προτιμησεις. φυσικα δεν φταις εσυ για την πλυση που εχεις υποστει, φταις ομως που δεν το ψαχνεις λιγο παρακατω. (μιλω γενικα δεν ειναι προσωπικο το θεμα).

    Λες και αν πουν εναν αρχαιο ελληνα γκευ ειναι κακο;

    για τον τροπο που Ο Πυθαγορας χρησιμοποιουσε τους μαθητες του γνωριζεις; για το πώς ειχε πνιξει εναν εξ αυτων για να παρει για γυναικα του την αγαπητικια του γνωριζεις; οχι! αλλα μονο το εργο του, λες και αν σου πουν οτι ο Πυθαγορας ηταν δολοφονος θα χασει αξια το εργο του;
     
  12. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: Strapon

    Έτσι πρόχειρα,μου έρχονται καμιά δεκαριά άτομα στο μυαλό.