Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Strapon

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 16 Ιουλίου 2005.

  1. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Strapon

    χαχα σε βλέπω στην αναμονή επ'αορίστου χρόνου  
     
  2. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Strapon

    Ε ναι...γιατί το ζόρι μας είναι το μ**νί, ο κώλος και η χ.α... Αυτά μας τρώνε!
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Strapon

    Δε σε υποχρεώνει κανείς να συμμετέχεις κάπου που δεν θέλεις και θα παρακαλούσα να μην ευτελίζεται η προσπάθεια ανταλλαγής ιδεών.
    Ευχαριστώ...
     
  4. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Strapon

    Να σαι καλά για την παράκληση, αλλά όταν γίνει το site πολιτικό τότε δεν θα "ευτελίζω την προσπάθεια ανταλλαγής ιδεών" περί κομμάτων! Προς το παρόν αν θέλω την εξευτελίζω κιόλας... αναφαίρετο δικαίωμά μου (ως μη πολιτικοποιημένη, σαφώς....)  

    Παρακαλώ!
     
  5. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Strapon


    προφανως γνωριζεις και καποιες απο τις πηγες μου, επιμενεις βεβαια να τις ζητας γιατι θελεις γενικως να αποπροσανατολιζεις και να το γυρνας γενικα στο δικο σου, ο χαρακτηρισμος για την ρεπουση ηταν ηπιος ΜissZoe πολιτικοποιημενη δεν εισαι, αλλα μαλλον θα εισαι ενημερη. οσο για την αναφορα στους γονεις σου δεν με ενδιαφερει αλλα αφου το ανεφερες και γνωριζεστε και τοσο καλα, θα ξερουν φυσικα οτι εισαι σε φορουμ bdsm και αν δεν γνωριζουν θα τους εχεις πει τι ειδους φορουμ ειναι αυτο, τουλαχιστον αυτο αφηνεις τον αναγνωστη σου να καταλαβει.

    Ας παμε ομως στο αρχικο θεμα ολης αυτης της ενστασης που δεν ηταν ουτε για το αν τον επαιρναν οι αρχαιοι ουτε για την χρυση αυγη, μια παρενθεση μονο γιατι αναφερθηκε. Η ακρο αριστερα και η ακροδεξια ειναι τα ιδια σκατα. Τα ποσοστα τους της αριστερας κκε κτλ τα ειδατε στις εκλογες, ο συριζα ειναι οι παλιοι του πασοκ οσο για την χρυση αυγη, μοδα ειναι και θα περασει.

    το θεμα στο οποιο εγινε και η ενσταση MissZoe ειναι η αναφορα σου στα περι strap on και ᾽᾽χασιμο´´του ανδρισμου του συντροφου σου, αυτο ειναι πραγματικα λυπητερο. οπως ειπες τον θες τον ανδρα πιο ''straight''. ξερεις αν δεν ησουν εδω, εαν τα γραφαμε στο φορουμ της φυσικης αυτα στα εκτος θεματος θα σε καταλαβαινα, ομως εδω; εδω υποτιθεται μιλαμε με ανθρωπους που αν μη τι αλλο ειναι απενεχοποιημενη σε οτι αφορα τις απολαυσεις. Δηλαδη αν ο συντροφος σου σου πει οτι γουσταρει να δοκιμασει κατι που δεν το θες εσυ, τοτε θα πεσει στα ματια σου και μαλλον θα τον απορριψεις. Αυτο δεν ειναι εξαιρετικα αδικο εως οξυμωρον; δεν μπορει δλδ απο την μια να γουσταρεις την ολη φαση να εισαι υποτακτικη κυριαρχη ή οτι αλλο θες να εισαι για τον εαυτο σου και για τον αλλο να σχηματιζεις και αποψη. γιατι ναι μπορεις πολυ απλα να πεις οτι δεν γουσταρω το στραπ ον και τελος, ομως αφου το πας παρακατω θα πρεπει να εισαι ετοιμη να ακουσεις και την αλλη μερια.

    οταν λοιπον εισαι ετοιμη να δεχτεις οτι υπαρχουν και αλλοι που ζουν μαζι σου, που ειναι γυρω σου ακομα και σε ενα φορουμ με διαφορετικη αποψη θα πρεπει να εισαι σε θεση να το διαχειριστεις ολο αυτο, αν ομως επιμενεις ακομη και να ´´εξευτελιζεις᾽᾽ οπως λες (ως δικαιωμα σου) μια κουβεντα τοτε ισως πρεπει να ακουσεις την ιστορια του βοσκου.. και ιδιαιτερα το τελος της.
     
    Last edited: 1 Μαρτίου 2013
  6. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Strapon


    απεταξάμην το strap on!!!           
     
  7. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Strapon

    Δεν στηλίτευσες μονάχα την κομματική εκτροπή του thread αλλά έκανες κι αναφορά για μουνιά, κώλους... προφανώς για να υποβιβάσεις γενικώς το θέμα του strapon.
    Ξαναλέω λοιπόν ότι δεν σε υποχρεώνει κανείς να συμμετέχεις κάπου που δεν επιθυμείς! Το δικαίωμα να εξευτελίζεις όμως δεν το έχεις! Δεν βρισκόμαστε σε ζούγκλα. Πάει καιρός από τότε που κατεβήκαμε απ'τα κλαδιά των δέντρων. Μπορείς να εκφέρεις άλλη θέση, μπορείς ν'απέχεις αλλά δεν μπορείς να εξευτελίζεις λοιπόν!
     
  8. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Strapon

    Τείνεις να πετάς εξυπνάδες αλλά γενικά το επίπεδο σου είναι πολύ πιο χαμηλά απ' όσο περίμενα... Η έκφρασή μου με κώλους-μουνιά και χ.α. ακριβώς αυτό θέλει να τονίσει, οτι ενώ όλοι εδώ μέσα ασχολούμαστε με τα 2 πρώτα και είναι απολύτως θεμιτό, δεν παραλείπετε όμως να αναφέρεστε φανατισμένα σε κάτι εκτός θέματος, και σε χώρο όπου το θέμα είναι strapon... Επίσης είναι κ ένας υπαινιγμός, οτι το μουνί ο κώλος και η χ.α. ούτε οποιοδήποτε άλλη παράταξη θα έπρεπε να είναι το μεγαλύτερο ζόρι μας. Άραξε λοιπόν τα κυβικά σου και μην μεγαλοποιείς τα λόγια μου για να δημιουργήσεις ντόρο και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο σε βάρος μου.. κάτι λέγαμε για κατινιές πιο πριν... δεν είναι μόνο προνόμιο γυναικών, αλλά οι γυναίκες κατέχουν τα πρωτεία, δε νομίζεις;
     
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Strapon

    Μην το πας επί προσωπικού γιατί αυτό είναι κατινιά και χυδαιότητα και φυσικά δεν είναι "προνόμιο" κανενός φύλου αλλά θέμα αγωγής.
    Δεν έκανα αναφορά στο επίπεδο σου και ούτε θέλω να στραφώ εναντίον σου. Δε σε γνωρίζω και δε με γνωρίζεις.
    Καλύτερα ν'αράξεις εσύ λοιπόν γιατί εγώ προς το παρόν, δεν έχω παρεκτραπεί...
    Την καλησπέρα μου  
     
  10. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Strapon

    Τελευταίος και καλύτερος.. τελευταίο σχόλιο από μένα σε αυτό το θέμα. Κατ'αρχήν: MissZoe;;; ok lulu-cozade.
    Τις πηγές σου ομολογώ δεν τις γνωρίζω...θα έπρεπε;; αχαχαχαχαχαχ.. Εγώ δεν αναφέρθηκα σε καμία Ρεπούση και κάπου εδώ σταματάει η αναφορά μου σε πολιτικά πρόσωπα. Ο,τι έγραψες σχετικό παρακάτω προσπεράστηκε με ταχύτητα φωτός.
    Κύριε lulu-cozade, τι σημαίνει οτι βρίσκομαι σε ένα φορουμ bdsm;;; Οτι σώνει και καλά πρέπει να ενσωματωθώ με όσα όσα ενστερνίζονται τα μέλη;;;
    Δηλώνω straight, δηλώνω submissive που είναι το πρόβλημα σου; Αυτό συνεπάγεται οτι πρέπει να μου αρέσει να χρησιμοποιώ strapon; Δεν πάει να είναι απενοχοποιημένος όλος ο πλανήτης, σου φαίνεται να με νοιάζει; Την παλεύεις; Δεν αρνήθηκα καμία άποψη κανενός, ούτε έθιξα. Εξέφρασα την δική μου οπτική επί του θέματος. Το τι θα κάνω αν μου ζητήσει ο σύντροφός μου κάτι που δεν θέλω τι σε κόφτει εσένα ρε παιδάκι μου; Μου ζήτησες strapon και σου αρνήθηκα; Είσαι δικηγόρος του μελλοντικού συντρόφου μου;; WTF...
    Λοιπόν, αρκετά με τις αηδίες.

    Καλησπερίζω και αποχαιρετώ!
     
  11. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Strapon

    ακομα ομως επιμενεις να μην απαντας για το πως χανεται ο ανδρισμος καποιου αν του αρεσει το στραπ ον (την λειτουργια του πρωκτου στον ανδρα και την γυναικα δεν την ξερεις καθολου)

    αν απο οτι σου εγραψα εσυ καταλαβες αυτο, οκ εγω λουλου και εσυ.. ραδικιου...

    οσο για την ταχυτητα φωτος ειμαι πολυ σιγουρος οτι δεν ξερεις καν τι ειναι...  

    οσο για το οτι δεν εχεις συντροφο μην το διατυμπανιζεις καθε δυο τρεις δημοσιευσεις

    αυτο το καταλαβαινουμε και αλλιως.. 
     
  12. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Strapon

      
    κοιτα ποιος μιλαει!!