Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Evil thread (For Thy is the Kingdom)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 26 Φεβρουαρίου 2009.

Tags:
  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Δε μπορείς να πουλάς ούτε να νοικιάζεις την ελληνική επικράτεια (και μάλιστα σε αλλοδαπούς). Δε μιλάμε εξάλλου για την ενοικίαση ενός κτιρίου ή γραφείου.
    Θα «μισθώνουμε» και την Ακρόπολη μαζί με το βράχο σε κανένα γερμανό στο τέλος και θα επιμένουμε πως «παραμένει ελληνική επικράτεια».


    Όχι ότι αυτά θα μείνουν αναπάντητα επαναλαμβάνω.
     
  2. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Ελληνική επικράτεια παραμένει έτσι και αλλιώς όποιος και να την νοικιάσει! Αλλά με αυτό το σκεπτικό να κρατικοποιήσουμε και τον Σκορπιό και τον Αστακό και όλα τα άλλα που ανήκουν σε ιδιώτες όπως το Γαιδουρονήσι (Πάτροκλο) στο Σούνιο κλπ. Κακό δεν είναι να τα νοικιάζουν ακόμα και ξένοι! Kακό είναι να μην το εκμεταλλευόμαστε. Γιατί δηλαδή θα ήταν κακό να ζούμε στο Μονακο της ανατολικής μεσογείου?  
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Σύμφωνα με το Σύνταγμα οι Έλληνες πολίτες μπορούν να κινούνται ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς εντός της ελληνική επικράτειας.
    Μπορείς να πας σήμερα στην γεωγραφική έκταση (νησί) που πούλησε το ελλαδικό κράτος στο Κατάρ; Αν ναι, τότε πράγματι σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι ελληνική επικράτεια.



    Με το ίδιο σκεπτικό μπορούν να πουλήσουν οποιοδήποτε κομμάτι ελληνικής γης γιατί δεν τα «εκμεταλλευόμαστε σωστά». Περιοχές όπως Ν. Φιλαδέλφεια, Αμπελόκηπους, πλατείες, μουσεία κλπ κλπ.
    Μπορεί να βγάλουμε περισσότερα φράγκα έτσι γιατί οι ξένοι θα τα εκμεταλλευτούν καλύτερα.

    Κακό λοιπόν, είναι να μην μπορεί να πατήσει Έλληνας σε εκτάσεις της ελληνικής επικράτειας γιατί το ελλαδικό κράτος τις έχει πουλήσει στους ξένους.
    Η γη όμως δεν ανήκει στο κράτος αλλά στον ελληνικό λαό. Τον τελευταίο δεν τον ρώτησε καμιά κυβέρνηση για το αν θέλει να πουλήσει τη γη του.
    Θα μου πεις βέβαια ο προδότης ποτέ δε ρωτάει. Προτιμά να ζήσει και να εξουσιάζει ξεπουλώντας τους συμπατριώτες του.
     
  4. Aquarius

    Aquarius New Member

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Οι Έλληνες πολίτες μπορούν να κινούνται εντός της επικράτειας αλλά φαντάζομαι ότι συμφωνείς πως δεν έχει κανείς το δικαίωμα να καταπατήσει ιδιωτική περιουσία ούτε μπορεί να εισέλθει σε ιδιωτικό χώρο χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη ή χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή (πχ εισαγγελέα).

    Οι νόμοι που αφορούν την αγορά/ενοικίαση οικοπέδων ή οποιασδήποτε άλλης έκτασης γης είναι περισσότερο περίπλοκοι από ό,τι φανταζόμαστε. Το γεγονός της αγοράς μιας ακατοίκητης βραχονησίδας δεν σημαίνει τίποτα το τρομακτικό εφόσον το δημόσιο διατηρεί το δικαίωμα της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης.
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    50-80 μέτρα απο τον αιγιαλό δεν εχει δικαίωμα να περιφράξει κανένας καμία ιδιοκτησία, οποτε το να αξιοποιούν διάφορες βραχονησίδες δεν είναι κακό, ισα ισα δεν αμφισβητείτε απο κανέναν ότι είναι Ελληνικές γιατί τα συμβόλαια γράφουν ότι αγοράστηκαν απο το Ελληνικό κράτος και οχι από την Τουρκία, πχ αν τα Ιμια τα είχε αγοράσει το Κατάρ απο την Ελλάδα δεν θα υπήρχε η σημερινή αμφισβήτηση από τους Τούρκους.

    Βρε παιδιά έλεος, δηλαδή αν πουλήσω το σπίτι μου σ΄ ενα Γερμανό το σπίτι μετά θα ανήκει στην Γερμανική επικράτεια και εγω θα είμαι προδότης που το πούλησα σε Γερμανό;
     
    Last edited: 6 Μαρτίου 2013
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Δε συμφώνησα εγώ ή ο ελληνικός λαός να πουληθεί ολόκληρη γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας στους Άραβες. Ούτε ήταν χωράφι της μάνας του Σαμαρά για να το δώσει.


    Αν χρειαστεί να απαλλοτριωθεί για λόγους π.χ. εθνικής ασφάλειας θα πληρώσεις εσύ την αποζημίωση του αλλοδαπού;


    Δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Τα συμβόλαια μεταξύ 2 συμβαλλόμενων μερών από μόνα τους δεν αποδεικνύουν τίποτα και ούτε κυρώνονται από διεθνείς αρχές. Σιγά μην υποκλιθεί η Τουρκία στην Ελλάδα επειδή εμείς αποφασίζουμε να ξεπουλήσουμε ό,τι έχουμε για να πληρώσουμε τόκους δανείων.


    Μπορείς να το πουλήσεις επίσης σε οποιονδήποτε Σκοπιανό, Τούρκο ή Αλβανό θες αλλά μη συγκρίνεις την πώληση μια ολόκληρης γεωγραφικής έκτασης του Ιονίου με ένα… διαμέρισμα.



    Επί τη ευκαιρία, τσεκάρετε αν θέλετε μέχρι πόσο εμβαδό (σε τ.μ.) και υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να αγοράσει αλλοδαπός τουρκικό έδαφος.
     
    Last edited: 6 Μαρτίου 2013
  7. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Φυσικά και δεν θα υπήρχε η σημερινή αμφισβήτηση από τους Τούρκους, διότι απλά οι Τούρκοι θα είχαν φροντίσει να αγοράσουν και εκείνοι τα Ίμια από το Κατάρ σε τιμή επωφελέστατη για το δεύτερο, κι έτσι θα ερχόμασταν συναισθηματικά πιο κοντά οι δύο λαοί.
    Κι αν βάζανε και τίποτε exocet, patriot ή mlrs επάνω, τα συναισθήματα θα καταλήγανε και σε γάμο, με γαμιά βέβαια την Τουρκία .....
    (σ.σ. όπου Ίμια, βάλτε και ότι άλλες νησίδες θέλετε)
     
    Last edited: 6 Μαρτίου 2013
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Φίλτατε, γαμιάς προς τους άλλους λαους είναι το κράτος που έχει οικονομική και πολεμική δύναμη, δεν χρειάζεται η Τουρκία να αγοράσει Ελληνικές νησίδες για να βάλει patriot & exoset, τους έχει μέσα στις φρεγάτες της και τους κάνει βόλτα μέχρι το Σούνιο ανενόχλητη από τις δικές μας δυνάμεις γιατί απλά εμεις είμαστε αδύναμοι μπροστά στην πολεμική της μηχανή και κάνουμε τις κότες..., είναι απλά τα πράγματα.
     
    Last edited: 6 Μαρτίου 2013
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Δηλαδή θέλεις να πεις ότι η αγορά της Οξιάς από τον Σεϊχη έκανε ζημιά στην Ελλάδα, ενω πρώτα που ήταν αναξιοποίητη από τον πρώην ιδιοκτήτη της ήταν καλύτερα;

    Και πριν την αγορά του Κατάρ πάλι ιδιόκτητη ηταν η οξια δεν ανήκε στο Ελληνικό κράτος, απλά την είχε άλλος ιδιοκτήτης, θα σταματήσουμε τις αγοροπωλησίες μεταξυ των ιδιοκτητών που πουλάνε και των αγοραστών, δικοί σου νόμοι είναι αυτοί;
     
    Last edited: 6 Μαρτίου 2013
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Υπάρχουν σοβαρότερα θέματα για ένα έθνος και για την κυριαρχία του από τις «αγοραπωλησίες» μεταξύ ιδιόκτητων και αγοραστών. Και φυσικά είναι πάνω από τους νόμους που ψηφίζουν οι γενίτσαροι.
     
  11. Aquarius

    Aquarius New Member

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Εγώ λέω να χαλαρώσουμε λιγάκι και να αντιληφθούμε ότι η αγορά μιας ακατοίκητης βραχονησίδας δεν διαφέρει σε τίποτα από την αγορά μιας έκτασης 500 στρεμμάτων για την κατασκευή ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

    Η αγοραπωλησία οποιασδήποτε έκτασης δεν μειώνει την κυριαρχία του κράτους επί αυτής. Εάν υπάρξει ύψιστο εθνικό συμφέρον η οποιαδήποτε έκταση μπορεί να απαλλοτριωθεί χωρίς αποζημίωση, κτήρια και άλλα μέσα να επιταχθούν κλπ κλπ.

    Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω σε αυτήν την χώρα είναι που όλα μας ξινίζουν. Γίνονται επενδύσεις στα ορυχεία χρυσού και ξεσηκωνόμαστε εναντίον τους. Αναφέρεται η πρόταση για εξυγίανση του δημοσίου τομέα και όλοι αλαλάζουν ωσάν τρελοί. Πωλούνται άχρηστες εκτάσεις οι οποίες θα αξιοποιηθούν προς ορισμένο σκοπό και επίσης τσιρίζουμε. Ε, πώς στο διάολο περιμένουμε να βγούμε από το βάλτο; Θα έρθουν οι Ελ και ως δια μαγείας θα σβήσουν τα χρέη μας και θα κάνουν τους προϋπολογισμούς μας πλεονασματικούς ή θα ανοίξουν οι ουρανοί και θα σκορπάνε ευρώ;
     
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Δηλαδή αν έχω λεφτά και πάω στην Γερμανία να αγοράσω 1000 στρέμματα γης για να επενδύσω και να φτιάξω μια επιχείρηση, οι Γερμανοί πρέπει να μου αρνηθούν την αγορά επειδή είμαι Έλληνας και οχι Γερμανός και ετσι θα χάσουν την την Γερμανική κυριαρχία τους στα στρέμματα που αγόρασα;

    Έλεος βρε παιδιά, πάρτε το αλλιως γαιτί από τον πολύ πατριοτισμό μας, οι μόνοι που θα επενδύουν σε λίγο θα είναι οι Πακιστανοί σε μαγαζάκια στην Αχαρνών......