Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Strapon

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 16 Ιουλίου 2005.

  1. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Re: Strapon

    !!!!!!............................
     
  2. Kristen

    Kristen Regular Member

    Απάντηση: Re: Strapon

    χαχα! καλα δεν ισχυει σε ολες τις περιπτωσεις
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Re: Strapon

    Εεε αυτό εννοείται φυσικά!
    Έχει να κάνει με το πώς το βλέπει καθένας... εξάλλου, δεν ταυτίζεται η γυναικεία υπόσταση με την υποταγή και ούτε η ανδρική με την επιβολή και την κυριαρχία.
     
  4. Widget

    Widget Regular Member

    Απάντηση: Strapon

    Πράγματι, κάθε άντρας το βλέπει διαφορετικά και τον εξιτάρει (αν τον εξιτάρει) για διαφορετικούς λόγους. Υποθέτω το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των γυναικών που τους αρέσει ο ενεργητικός ρόλος.
     
  5. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Strapon

    Επειδή μου ήρθε μια ειδοποιησούλα, νομίζω πρέπει να εξηγήσω την κατάσταση.

    "Δημιουργία εντάσεων και προσβολή μελών" με αυτό απλώς γελάω.

    Για αυτό που είπα για το μέλος, δεν εκφράστηκα σωστά και φάνηκε σαν προσβολή, ήθελα να πω, ακριβώς επειδή με το strap on ανέφερε οτι είναι γι' αυτόν ένας τρόπος ώστε να γίνεται γυναίκα (?), ενώ δηλώνει straight, μήπως το straight είναι κάλυψη, ενώ βαθύτερα είναι κάτι άλλο; Και βασικά η απορία μου είναι σαφώς γενικότερη..

    Δεν έχω καμία διάθεση να θίξω κανέναν, για τον πολύ απλό λόγο οτι δεν θέλω να θιχτώ, δεν μ' αρέσουν οι εντάσεις, ούτε οι προσβολές, δεν σνομπάρω κανέναν για την σεξουαλικότητά του, όπως δεν θέλω να με σνομπάρουν, τουλάχιστον δε θα το έκανα σε ένα φορουμ για να προκαλέσω. Αν χρειαστεί να αμυνθώ όμως είμαι αδίστακτη.
     
  6. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Strapon


    Αν δεν κάνει σεκς με άντρες κάποιος ή αν δεν κα@@ με αυτούς, έστω νοητά -φαντασιακά, είναι straight. Αν δεν κάνει ποτέ σεξ με τον συνήθη ορθόδοξο τρόπο, πιθανόν να είναι ένας υπολανθάνων ομοφυλόφιλος ή να φαντασιώνεται ότι είναι γυναίκα που τον κανονίζει μια άλλη γυναίκα εκείνη την ώρα ή απλά να έχει πεισθεί ότι έχει κάποιο πρόβλημα να κάνει με τον ορθόδοξο τρόπο ή να μην έχει τα επαρκή βιώματα με γυναίκες ή να πρόκειται για φαντασίωση εξευτελισμού. Σίγουρα πάντως, ένας τύπος που κάνει σεξ και με αυτό τον τρόπο με γυναίκες, δεν είναι gay. Tι σεξ δηλαδή...δεν είναι καν σεξ αυτό.
     
    Last edited: 9 Μαρτίου 2013
  7. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Strapon

    Υποθέτω ότι είναι τελείως διαφορετικό, γιατί αυτές δεν νοιώθουν τίποτα απολύτως σαρκικά τουλάχιστον, αφού μιλάμε για ένα ψεύτικο πράγμα, ένα ομοίωμα. Απλά παίζουν ένα ρόλο όπως στο θέατρο και μάλλον κοπιάζουν αυτές και αφού δεν νοιώθουν τίποτα σαρκικά πρέπει να τους είναι τελείως ανιαρός ή δυσάρεστος ρόλος.
     
  8. missy_key

    missy_key New Member

    Απάντηση: Strapon

    μπορεί να είναι απολαυστικό για τις γυναίκες με αυτό που λειτουργεί ως πρόσθετο μέλος και έχει αποδεδειγμένα "αποτέλεσματα"  


    http://en.m.wikipedia.org/wiki/Feeldoeχ
     
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Strapon

    Για ν'αποφασίζει ένα ζευγάρι να εντάξει στην σεξουαλική του ζωή αυτού του είδους την σεξουαλική πρακτική, σημαίνει ότι είναι ευχάριστο και διεγερτικό κι απ'τις δύο πλευρές.
    Η εγκεφαλική διέγερση μπορεί να είναι απίστευτα έντονη πέραν της σωματικής που προκαλείται σίγουρα στον άνδρα.
    Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, καθέναν τον εξιτάρει με διαφορετικό τρόπο (άνδρα και γυναίκα) κι έχει αρκετές προεκτάσεις...
     
  10. Widget

    Widget Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Strapon

    Νομίζω πως υπάρχει ένα thread το οποίο έχει να κάνει με το τι είδους ευχαρίστηση αντλούν οι κοπέλες που έχουν ενεργητικό ρόλο. Προσωπικά, όπως περιγράφω και στο link εδώ, μόλις δύο φορές έχω ανάλογη εμπειρία. Και τις δύο φορές με την ίδια κοπέλα. Θυμάμαι, πάντως, ότι είχε καταφέρει να τελειώσει, αν και θυμάμαι, ότι είχε κυριολεκτικά ιδρώσει μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο. Δεν θυμάμαι να τη ρώτησα για ποιο λόγο είχε αυτή τη φαντασίωση εκ των προτέρων αλλά από ό,τι κατάλαβα, της άρεσε πολύ το παιχνίδι εγκεφαλικά. Όπως και σε μένα βέβαια. Μάλιστα, δε θα ξεχάσω όταν κανονίζαμε να το κάνουμε για 2η φορά, που ήθελε να παίξουμε ρόλους. Να το φοράει μέσα από τα ρούχα της κι εγώ να της το χαϊδεύω από πάνω δήθεν για να... ανάψει. Και στη συνέχεια, να με γδύσει / γδυθεί και να κάνει όσα φανταζόταν.

    Όπως και να έχει, το strapon είναι ένα άψυχο αντικείμενο. Αν ήθελα κάτι άλλο, πιθανότατα θα μου άρεσαν και οι άντρες. Αλλά και εμένα προσωπικά μου αρέσει η όλη πράξη κυρίως εγκεφαλικά και απλά θεωρώ το strapon ως το μέσον για πραγματοποιηθεί αυτή η πράξη. Από σαρκικής πλευράς, δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι τόσο με τη χρήση του strapon όσο κυρίως με την αίσθηση του να κολλάει από πίσω ένα γυναικείο σώμα. Αυτό είναι που με εξιτάρει. Συν ότι έχω την αίσθηση ότι έχω χάσει τον έλεγχο και έχω αφεθεί στις 'ορέξεις' της κοπέλας.

    Τέλος πάντων, όλα τα παραπάνω έχουν να κάνουν με το πώς το έβλεπα εγώ και πώς η συγκεκριμένη κοπέλα. Κάθε άνθρωπος, όμως, το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Θα συμφωνήσω ότι ίσως πολλές κοπέλες δε νιώθουν τίποτα σαρκικά οπότε δεν τους προσφέρει ευχαρίστηση. Σε άλλες δεν αρέσει επειδή 'πέφτει' ο άνδρας στα μάτιά τους, ότι χάνουν τον ανδρισμό τους. Άλλες πάλι θεωρούν πολύ θετικό τους άντρες που το κάνουν γιατί θεωρούν πως τα έχουν βρει με τον εαυτό τους. Συν ότι όταν τους προσφέρουν ευχαρίστηση με κάτι τέτοιο, μετά όταν ο άντρας πάρει πάλι τον ενεργητικό ρόλο, μπορεί να αντλήσουν οι ίδιες πολλαπλάσια ευχαρίστηση από ό,τι συνήθως. Σε άλλες αρέσει για άλλους λόγους. Όπως και στην περίπτωση των αντρών... ο divhec π.χ. είπε ότι είναι ένας τρόπος για να νιώσει γυναίκα. Εγώ δεν ένιωσα έτσι. Σε άλλους π.χ. αρέσει πολύ η διείσδυση και ίσως γι' αυτό το λόγο το κάνουν και μόνοι τους πολλές φορές με κάποιο αντικείμενο. Εμένα δε μου λέει κάτι αν δε το φοράει ήδη μια κοπέλα. Ή ποτέ δε μου δεν είπα 'μακάρι να ήταν αληθινό'.

    Αυτά  
     
  11. breakfree

    breakfree New Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Strapon

    δεν το πιασα αυτο... και σε ποια κατηγορια δηλαδη εσυ το εντασεις?
    βασικα ασε μην αχισουμε, ειναι η γνωστη διαμαχη, τι ειναι σεξ και τι οχι.
     
  12. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Strapon

    Κατ'αρχήν σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να κάνεις αυτή την ανάλυση, πραγματικά μου έδωσες μια σαφή εικόνα για το τι είναι straight. Επίσης και όλα τα μέλη που σχολίασαν παρακάτω.
    Κατόπιν σκέψεως κατέληξα στο εξής.. Η άποψη μου είναι οτι μέσα στο ερωτικό παιχνίδι, μπορώ να δεχτώ να υποβοηθήσω τον (straight) σύντροφο μου χειρωνακτικά στην πίσω περιοχή χωρίς να αλλοιωθεί η εικόνα του στη φαντασία μου. Το strap on επειδή προσομοιάζει το αντρικό μόριο, άρα σεξ.., δυστυχώς ή ευτυχώς μου βγάζει αρνητικό συναίσθημα. Αυτό εγώ το λέω σίγουρα σεξ, αφού περιλαμβάνει διείσδυση και μάλιστα με βοήθημα.. αλλιώς βλέπω την χρήση των χεριών που μας έδωσε ας πούμε ο θεούλης και αλλιώς επίτηδες να παίρνω ένα βοήθημα και να το χρησιμοποιώ.
    Τώρα ένα μεγάλο ερωτηματικό στο οτι μπορεί να αρέσκεται σε αυτή την πράξη μόνο με γυναίκες... Στην περίπτωση που το κάνει για εξευτελισμό, γιατί να θεωρείται εξευτελισμός, αφού εδώ λέμε οτι είναι κάτι νορμάλ και θεμιτό για όσους το προτιμούν;
    Είναι λίγο "βαθιά νερά" για μένα αυτά, και γενικά οτι δεν είναι ξεκάθαρο, το αποφεύγω...

    Καλημεροκαλησπέρα!!!