Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λιωμένο Κερί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Dolcett_Cabana, στις 29 Μαϊου 2010.

  1. ~ζωή~

    ~ζωή~ Regular Member

    Απάντηση: Λιωμένο Κερί

    χαχαχαχαχαχαχαχα   είσαι αστεία   ... κοίτα.... δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά.... δεν σου έχει στάξει ποτέ κερί στο χέρι... καταλάθος;; δεν πονάει και τόσο... οπότε.... δε νομίζω πως θα πονάει ούτε τόσο πολύ ούτε θα αφήνει και σημάδια... και να αφήνει, σε 1-2 μέρες θα φεύγουν, οπότε....
    πάντως.... ακούγεται πολύ.... sexy μπορώ να πω...
     
  2. Cordelia Day

    Cordelia Day Guest

    Απάντηση: Λιωμένο Κερί

     
     
  3. slave dimi

    slave dimi Regular Member

    Απάντηση: Λιωμένο Κερί

    Quite a garment! What an excellent use for her! Very nice!
     
  4. Απάντηση: Λιωμένο Κερί

    Συνοψίζω λίγο ότι συγκράτησα από τα παραπάνω. Βοηθάει να πέφτει από ψηλά,όχι βουλοκέρι αλλά να χρησιμοποιήσουμε απλά κεριά και για αρχή ας πούμε όχι σε πολύ ευαίσθητα σημεία ώσπου να δούμε την ανοχή στο πόνο και την αντίδραση του δέρματος.
    Και να μη το φάμε  
    Άλλη συμβουλή για ποιο σημείο δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση;και για να μη με κάνει παρανάλωμα του πυρός;Υποτίθεται έχει κάποια εμπειρία αλλά εγώ την ανασφάλειά μου την έχω.
     
  5. engelsblood

    engelsblood Regular Member

    Απάντηση: Λιωμένο Κερί




    Αυτό θα το ανακαλύψεις στην πράξη,άλλωστε κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του. 
     
  6. Απάντηση: Λιωμένο Κερί

    Έχεις απόλυτο δίκιο.

    Τη δοκίμασα την εμπειρία του κεριού.Χρησιμοποιήσαμε ένα ρεσώ που είχαμε.Δεν με έκαιγε σχεδόν καθόλου.Όταν το έβγαζε ένιωθα ένα γαργαλητό που έμενε και μετά.Το έριξε σε λαιμό,στήθος και ανάμεσα στα μπούτια.
    Ωραία εμπειρία.
    Την επόμενη φορά θα οργανωθούμε καλύτερα με πιο μεγάλη ποικιλία στα κεριά και άλλο σκηνικό.Τώρα ήταν πρόχειρο απλώς για δοκιμή.
     
  7. noone

    noone Regular Member

    Κάτι πρέπει να παίζει με το είδος του κεριού ή με την θερμοκρασία του δωματίου. Λογικά δεν είναι υπάρχει ενιαία επίδραση. Σκεφτείτε ότι το πάσχα λίγο αν πέσει πάνω στο χέρι αφήνει κοκκινίλα. Και μάλιστα, υποτίθεται πως είσαι έξω.
     
  8. Aquarius

    Aquarius New Member

    Απάντηση: Λιωμένο Κερί

    Γενικώς τα κεριά που βασίζονται στην παραφίνη μάλλον πονάνε περισσότερο.
     
  9. Ιόλη

    Ιόλη New Member

    Απάντηση: Λιωμένο Κερί

    Ο Κύριος μου μού στάζει συνέχεια κερί, στο στήθος, στο μουνί, στην κωλοτρυπίδα. Με γεμίζει σχεδόν ολόκληρη. Το αφήνει ανελέητα και στάζει πάνω μου. Σπαρταράω ολόκληρη, καυλώνω υπερβολικά και χύνω. Σας προτείνω να το δοκιμάσετε. Πονάει πολύ, αλλά είναι υπέροχο.
     
  10. DutchessV

    DutchessV Regular Member

    Απάντηση: Λιωμένο Κερί

    Οχι απαραίτητα! Τον μεγαλυτερο ρόλο απ'όλα παιζει η αποσταση! Κάθε εκατοστο μεταφράζεται σε χιλιοστα του δευτερολεπτου που ειναι ο χρονος που χρειαζεται το κερι για να κρυωσει. 30-40 εκατοστα ειναι μια καλη αποσταση ωστε να νιωθεις καψιμο που π[ροκαλει ηδονη και οχι πονο που την υπερβαινει. Και καταληγω αφου πάραθεσα ολα αυτα στο σχετικο με το post σου την πρωτη φορα που σταξανε κερι πανω μου ημουν δεμενη χειροποδαρα και blindfolded και δεν μου ειχε δωθει η παραμικρη νιξη για την συνεχεια,απλα ξαφνικα αρχισα να νιωθω μικρα συνεχομενα καυτα τρυπηματα σχεδον σε ολο μου το σωμα και ενω η λογικη αντιδραση ειναι οπως λεσ το σοκ για κατι που δεν εχεις προετοιμαστει αν ειναι κατι που σου ταιριαζει και σου αρεσει το νιωθεις κατευθειαν και χωρις προειδοποιησεις, απο την πρωτη σταγονα!!!! 
     
  11. dom afentra

    dom afentra New Member

    Απάντηση: Λιωμένο Κερί

    τρελαινομαι να σταζω καυτο κερι στις ρωγες του σκλαβου μου...... αλλα δεν μπορει να ακουστει διοτι ειναι φιμωμενος χεχεχεχεχεχ
     
  12. petDom

    petDom Regular Member

    Απολαυστικότατο.
    Use καλής ποιότητας κερί (χωρίς πλαστικο) και δοκιμάζει κανείς αρχίζοντας από ψηλά (μακρυα) από το σώμα ελέγχοντας τις αντοχές του/της υπο.
    Ιδιαίερη προσοχή χρειάζεται σε ιδιαίτερα ευαίσθητα μέρη