Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Οι σοβαρές σχέσεις οποιουδήποτε τύπου προϋποθέτουν και σοβαρούς ανθρώπους και το ότι κάποιος θεωρεί τον εαυτό του αφέντη,για παράδειγμα και θέτει κανόνες και τα σχετικά,δεν τον καθιστά αυτόματα σοβαρό,έντιμο,ειλικρινή.
    Άλλωστε έβαλες και ένα "συνήθως" στο τέλος,πράγμα που σημαίνει πως και εσύ καταλαβαίνεις ότι οι bdsm σχέσεις δεν είναι πάντα αγγελικά πλασμένες.
    Ο άνθρωπος έχει σημασία και αυτό που έχει μέσα του.Κατά πόσο σέβεται και τιμάει τον σύντροφό του,άσχετα αν είναι vanilla ή αν δηλώνει ότι είναι ο Μάστερ της χρονιάς.  
     
  2. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Oι σχέσεις BDSM σου δίνουν τη δυνατότητα αυτοπροστασίας πολύ περισσότερο από τις υπόλοιπες, γιατί έχουν κανόνες, όρια και διακριτούς ρόλους. Ακόμα και όταν πειραματίζεσαι με κάποιον εναλλακτικό ρόλο για ένα φεγγάρι, κάνοντας κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανες ως τώρα, η σύντροφός σου το γνωρίζει. Το βλέπει. Το ζει. Και εκείνη μπορεί να προστατευθεί και εσύ. Ενώ στις vanilla δεν υπάρχει η ίδια "τάξη". Δεν μίλησα για τους bdsmers, αλλά για τις σχέσεις bdsm. Αυτές κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ πιο καθαρές και πιο ειλικρινείς. Από μόνο του το γεγονός ότι συνήθως είναι άνισες σχέσεις συνειδητά . Ο,τι γίνεται συνειδητά είναι πιο καθαρό.
    Δεν είναι θέμα ΠΟΙΟΣ βάζει τους κανόνες, αλλά ότι αυτοί υπάρχουν, όπως και τα όρια και αυτό σημαίνει προστασία, ήθος και ειλικρίνεια για εμένα.
     
    Last edited: 8 Μαρτίου 2013
  3. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Αναγκαζόμαστε να κάνουμε σχέσεις και με vanilla γιατί αλλιώς θα περνάγαμε τη ζωή μας στα μοναστήρια. Υπάρχουν ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν βλέπεις, όπως σεξ και συναισθηματικό μοίρασμα, κοινώς αγάπη. Διαφορετικά θα περιμέναμε μερικά χρόνια στο ράφι και αυτό δεν είναι φυσιολογικό. 'Οταν όμως ξεκινάμε μια σχέση με vanilla, πολύ γρήγορα αποκτάει όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά μιας BDSM σχέσης και κανένα θετικό χαρακτηριστικό από μια BDSM σχέση. Δεν παντρεύονται ποτέ αυτά τα δύο κι αν γίνει μια μέρα ο "γάμος", θα χωρίσουν σύντομα.
     
  4. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Καταλαβαίνω πολύ καλά τί θέλεις να πεις,αλλά την σχέση την κάνουν οι άνθρωποι.Δεν υφίσταται από μόνη της,έτσι δεν είναι;;;Μπορεί θεωρητικά λοιπόν μια σχέση bdsm να είναι η ιδανική,όπως την περιγράφεις και συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπες,αλλά η θεωρία διαφέρει από την πράξη.Η έλλειψη ειλικρίνειας,το ψέμα,δεν είναι "προνόμιο" μόνο των vanilla,πίστεψέ με.  
    Και φυσικά σέβομαι απόλυτα την άποψή σου,ούτε διαπληκτιζόμαστε.Κουβέντα κάνουμε.  
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Τείνω προς την άποψη της Μαύρης Πεταλούδας. Αν δεν είναι σε αυτή τη βάση μια σχέση BDSM, κρίμα τη σχέση τότε!
     
  6. Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?


    Δε νομίζω να έχει να κάνει με τα στοιχεία αυτά.Άνετα κάποιος που είναι vanilla αν είναι χαρακτηριστικό του να είναι ειλικρινής θα είναι.Είναι θέμα ανθρώπου.
    Μη σου πω κιόλας ότι οι κυριαρχικοί κρύβονται καλύτερα κάτω από αυτή τους την ιδιότητα έναντι των vanilla.
    Χρησιμοποιούν την τάχα μου αυστηρότητα και δήθεν δε δέχονται αμφισβήτηση στο πρόσωπό τους.Καθότι έναν κυρίαρχο δε μπορείς να τον προσβάλλεις με το να τον αμφισβητήσεις,αφού είναι ο Κύριος και ότι λέει είναι νόμος.



    Νόμος,τάξη και ασφάλεια  
     
  7. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Αυτά ακριβώς εννοούσα και εγώ.
    Μόνο που ένας Dom με έφτασε στο σημείο να ανοίξω το στόμα μου και από κυρίαρχο,να τον κάνω να νιώσει σκουπίδι.Αν φυσικά είναι ικανός να νιώσει κάτι.  

    (Βέβαια σήμερα με τρώει το χέρι μου να του στείλω μέιλ,αλλά κρατιέμαι.  )
     
  8. Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Σκέφτομαι άραγε κάποιος που μέχρι τα 38 του υπήρξε κυριαρχικός,εγωιστής,στενόμυαλος,ξεροκέφαλος,απόλυτος και φασίστας μπορεί να κάνει στροφή και να αλλάξει και να κρατήσει το κυριαρχικός μόνο στο σεξ και όλα τ'αλλα να τα αντικαταστήσει με ένα ανοιχτό μυαλό,ευμετάβλητη σκέψη και γενικά να μην θέλει να έχει όλες τις αποφάσεις κτλ;Μιλάμε για σχέση.Παίζει να αλλάξει κάποιος αυτά τα στοιχεία του ή το πιθανότερο είναι να υποκρίνεται πολύ καλά για να ικανοποιήσει έναν άρρωστο εγωισμό;
    Εξασκεί και ένα επάγγελμα με εξουσία ας πούμε.Τι πιθανότητες έχω;
     
  9. Απάντηση: Re: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Πω πω ίδιο σκηνικό μου έλεγε μια φίλη.Ίσως το κάνουν νομίζω αυτό οι dom.Να σε φέρνουν στα όριά σου.Να είναι μέρος του παιχνιδιού.
     
  10. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Και επειδή μιλήσατε για ειλικρίνεια στις bdsm σχέσεις,σε αντίθεση με τις vanilla,να πω σε αυτό το σημείο πως,κάποιοι που θεωρούν τους εαυτούς τους αφέντες - ο Θεός να τους κάνει- καλό θα ήταν πρώτα να έχουν την μαγκιά,για να μην πω τίποτα άλλο,να ενημερώσουν ότι είναι παντρεμένοι και μετά να ψάχνουν γυναίκες στο ίντερνετ.
    Γιατί αυτή που θα τους δώσει τον εαυτό της,καλό είναι να ξέρει ότι θα έρχεται πάντα δεύτερη εκ των πραγμάτων και είναι δικαίωμά της να είναι ενήμερη από την αρχή.
    Αυτά είχα να πω και όποιος κατάλαβε,κατάλαβε.Αν μη τι άλλο,επιβεβαιώθηκε η δική μου θεωρία.  
     
  11. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?

    Αυτό που λες δεν μπορεί να γίνει. Ούτε το αντίθετο, δηλαδή να γίνει Master ένας άντρας που μέχρι τα 38 δεν ήθελε να παίρνει τις αποφάσεις και ήθελε να είναι ακόλουθος και λάτρης των γυναικών και όχι leader και ποδηγέτης τους. Μπορεί όμως να είναι κυριαρχικός μόνο στο σεξ σε μια δεδομένη σχέση και να του αρέσει πραγματικά και μετά από το σεξ να βγάζει την άκρα υποτακτικότητα 24/7 και να γίνεται υπηρέτης πραγματικός και να είναι "ο,τι θες εσύ αγάπη μου". Γιατί το αποκλείεις ; Κράτα μια επιφύλαξη. Αβυσσος η ψυχή (και ) του άνδρα   Και οι δυνατότητες εσωτερικής εξέλιξης και ανακάλυψης διαφορετικών πηγών ηδονής και ικανοποίησης που δημιουργούνται μέσα από τον διαρκή εμπλουτισμό με εμπειρίες.
     
  12. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Τι σκέφτεσαι τώρα ?


    Αρα με επιβεβαιώνεις ότι οι vanilla είναι πιο συχνά ανειλικρινείς και ανέντιμοι σε σχέση με τους bdsmers. Γιατί το λες και μόνη σου, ψάχνουν γυναίκες γενικά και αόριστα. Ερωμένες. Ἐχει τεράστια διαφορά. Δεν ψάχνουν ούτε σκλάβες ούτε αφέντρες. 'H μήπως πιστεύεις ότι ένας bdsmer δεν θα σου πει ανοιχτά "έχω ήδη μια σχέση και ψάχνω και κάτι άλλο ;" Εμένα για παράδειγμα ποτέ δεν μου το έκρυψαν γυναίκες bdsmers ότι είναι πολυγαμικές αφέντρες, ενώ vanilla γυναίκες και με απάτησαν κρυφά και μου είπαν ψέμματα. Τι σου λέω ? Το bdsm υπερέχει σε ειλικρίνεια, έστω και αν συχνά φτάνει τα όρια του κυνισμού. Πάρε ως παράδειγμα το θέμα πολυγαμία. Με ποιά ειλικρίνεια το αντιμετωπίζουν οι άντρες vanilla και με ποιά οι bdsmers.