Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Polyamory

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος thanasis, στις 12 Μαρτίου 2013.

  1. Απάντηση: Polyamory

    Αν το θέμα είναι να έχει ανοιχτή σχέση και ο καθένας τους να μπορεί να πάει και με άλλους, δε νομίζω να έχει θέμα.
     
  2. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Polyamory

    Μερικοί είναι τόσο ρηχοί και τυφλωμένοι από τα πάθη τους, που προκειμένου να έχουν απεριόριστες ελευθερίες σου αναγνωρίζουν και τις δικές σου. Βέβαια, με τπτ μην περιμένεις να σε δει σοβαρά ένας τέτοιος τύπος.. υπάρχει ημερ/νία λήξης!
     
  3. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: Polyamory

    Όταν κάποιος χτυπιέται για το δικαίωμά του να έχει μια τέτοια σχέση και το θεωρεί πολύ λογικό και εσένα πουριτανή που δεν το δέχεσαι,συνήθως έχει στο μυαλό του μόνο την πάρτη του.Αν του πεις και εσύ ότι θέλεις το ίδιο,θα σε κοιτάξει στραβά.
    Γιατί δεν πηδάνε όλοι λοιπόν δεξιά και αριστερά και θέλουν να είναι σε μια σχέση;;;Είναι πολύ πιο έντιμο να μην αφήσεις έναν άλλον άνθρωπο να δεθεί μαζί σου,αν δεν μπορείς να του προσφέρεις το ίδιο.
     
  4. thanasis

    thanasis Contributor

    Απαντώνται όλα στο εισηγητικό ποστ.

    Παρακαλουά, η συζήτηση να παραμείνει στο θέμα προς συζήτηση, όχι στο τι κάνει ο μέσος γαμίκουλας. Μερσουά.  
     
  5. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: Re: Polyamory

    Ειλικρινά τώρα,πιστεύεις ότι πίσω από την ταμπέλα του polyamory,αποκλείεται να κρύβεται ΚΑΙ ο μέσος γαμήκουλας;;;
     
  6. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Polyamory

    Καθόλου δεν αποκλείεται και δη βδσμικώς. Τι πιο μποέμ πουλμουριά από το να βάζεις προκάλυμμα ένα lifestyle για τις..ανεπάρκειές σου;

    Ευτυχώς, η καλώς ασκούμενη πολυερωτία έχει τόσες πολλές υποχρεώσεις και δουλειά, που αυτές οι περιπτώσεις κόβουν λάσπη από μόνοι τους. Ή πουλάνε φούμαρα περί πολυερωτίας εκεί που τους παίρνει.

    Συνήθεις κατηγορίες, επαναποσταρισθείσες:
     
  7. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: Polyamory

    Τώρα μιλάς πολύ σωστά.   
     
  8. Απάντηση: Polyamory

    Να ρωτήσω εγώ κάτι που μου δημιουργήθηκε η απορία;Θα ρωτήσω.
    Κάποιος πολυερωτικός ερωτεύεται;Είναι ικανός να αγαπήσει;Και αν ναι πως αντιλαμβάνεται τον έρωτα και την αγάπη;
    Ή αυτό το οποίο τον απασχολεί είναι η απόλαυση μέσω του σεξ; Και βλέπει τις συναισθηματικές σχέσεις με ένα κυνικό τρόπο;
     
  9. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Polyamory

    Και αγαπάνε και ερωτεύονται θα σου πουν.... Μου θυμίζουν κάτι εκπομπές στο αλτερ με την Θρασκιά που έβγαινε ο παντρεμένος και έλεγε: Γεια σας θα ήθελα να εξομολογηθώ πως έχω μια σχέση αυτό το διάστημα κ αντιμετωπίζω πρόβλημα...στην πορεία παραδεχόταν οτι ήταν παντρεμένος και είχε παράλληλη σχέση αλλά δήλωνε με στόμφο: Εγώ αγαπώ την γυναίκα μου και δε δίνω δικαιώματα στο σπίτι.
    Άλλη περίπτωση βέβαια..γιατί αυτός το έκρυβε. Στο M/s ο Μάστερ είναι ειλικρινής, αλλά αν βγάλεις κιχ: 1. είσαι σκλάβα, πρέπει να το δεχτείς 2. είσαι ανασφαλής, πρέπει να το κοιτάξεις 3. όσο είσαι ανεκτική με τις ανάγκες μου τόσο πιο πολύ θα μείνω κοντά σου....
     
  10. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Polyamory

    Η ζηλεια ειναι η πιο γαματη εξελιξη της σχεσης... Η πολυγαμια προσωπικα δεν συνανταται στην αναγκη για σεξ αλλα στην υπαρξη διαφορετικων κοσμων.. Η αποδοχη των κοσμων μου απο τον ιδιο τον εαυτο τους ειναι κατι εντελως διαφορετικο. Παντως υπαρχει περιπτωση ο ενας κοσμος να γνωριζει για τον αλλον και να μην μπορει να τον πλησιασει γιατι ειναι παραλληλοι(μη ασυμβιβαστα) και ο αλλος να αγνοει των πρωτο(ασυμβιβαστα)
     
  11. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Polyamory

    Φυσικά και να ρωτήσεις.

    Και η πολυερωτία δεν αποκλείει την ύπαρξη βαθέων, αγαπητικών συναισθημάτων. Τουναντίον, τα ευνοεί, καθώς χρειάζεται ένα καθεστώς επικοινωνίας, διαφάνειας και εμπιστοσύνης, για να ανθίσει μια πολυερωτική σχέση (βλ. και αρχικό ποστ, σε σχέση με τους μύθους γύρω από την πολυερωτία). Το προφίλ του συναισθηματικά κουτσουρεμένου τύπου που δεν μπορεί να συνδεθεί θα καταφύγει σε επιφανειακές, ανοιχτές σχέσεις και όχι σε πολυερωτικές.

    Η ύπαρξη συναισθηματικής μέθεξης με έναν άνθρωπο μπορεί να ευοδωθεί μέσα από διάφορα μοντέλα σχέσεων, με το καθένα να έχει τα υπέρ και τα κατά του, σε αυτά περιλαμβάνεται και το πολυερωτικό. Η διαπροσωπική ευτυχία μπορεί να μας πλασάρεται (για πολιτικούς, θρησκευτικούς, ηθικούς, κλπ λόγους) οτι είναι εφικτή μόνο μέσα από μονογαμικό σχετίζεσθαι με ένα άτομο, αντιθέτου φύλου, ίδιας φυλής, παρόμοιας κοινωνικοοικονομικής κατάστασης, κλπ, κλπ. Ευτυχώς, δεν είναι έτσι και υπάρχουν διάφορα μοντέλα σχετίζεσθαι, με μοναδικό δείκτη αξιολόγησης την πληρότητα και ικανοποίηση που λαμβάνει το κάθε άτομο από αυτά.
     
  12. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Polyamory

    Έτσι που μιλάμε σαν Λόρδοι, γιατί δεν καταλαβαίνω την τύφλα μου; Και εγώ της θεωρητικής κατεύθυνσης ήμουν αλλά ο λατρεμένος για ευνόητους λόγους Einstein είπε κάποτε: Αν δεν μπορείς να το εξηγήσεις με απλά λόγια, ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.

    Τον αγαπώ!