Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Strapon

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 16 Ιουλίου 2005.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Strapon

    Aν ξέρατε πόσο δύναμη έχετε με την θηλυκότητά σας, την ροζ γλύκα σας, τα ναζάκια σας και άλλα τέτοιες θηλυκές ομορφιές, θα είχατε κατακτήσει ολα τα οχυρά στον κόσμο..., όμως, με αρσενικά νταλικερίστικα οπλα, μαγκιές, κομπολόγια, τσαμπουκάδες κ.λ.π. που χρησιμοποιούν οι περισσότερες φεμινίστριες, προκαλείται γέλιο και οίκτο για σας από τ΄ αρσενικά.





    Μα αν είναι αυθεντικοί Masters και τους αρέσει το στραπόν, απλά ο,τι αλλο μπορεί να είναι, αυθεντικοί Masters πάντως δεν είναι.Άποψή μου!
    Υγ. Δεν κατακρίνω κανένα αρσενικό που του αρέσει το στραπόν, ειναι σεβαστό κάθε γούστο μεταξύ ενηλίκων που γίνεται κοινεί συναινεσει, απλά λέω την άποψή μου στην ερώτηση.
     
    Last edited: 23 Μαρτίου 2013
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Strapon

    Γέλιο και οίκτο;;;
    Μμμμ δεν το νομίζω... μάλλον ανησυχία και ανασφάλεια επειδή αντιλαμβάνονται ότι αυτά δεν είναι "αντρικά" γνωρίσματα χαρακτήρα τελικά αλλά στοιχεία ιδιοσυγκρασίας και προσωπικότητας ανεξαρτήτως φύλου.
    Ε είναι προφανές ότι πολλοί θέλουν την γυναίκα να κάνει ζουζουνιές, χαριτωμενιές και ναζάκια αλλά τι να κάνουμε; Δεν εκφράζονται όλες έτσι και είναι δικαίωμα τους. Δεν σημαίνει ότι θέλουν να το παίξουν άνδρες γιατί πολύ απλά, ο τσαμπουκάς, η ευθύτητα, η πυγμή και τα σχετικά δεν είναι υπό την ανδρική κατοχή lol
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Strapon

    Ομορφιά μου, γιατί να ανησυχούν τ΄ αρσενικά από τις φεμινίστριες που σκέφτονται και πράττουν όπως τ΄ αρσενικά; Να φοβηθούν μήπως βγάλουν πέος και τους πηδήξουν τις γκόμενες;.... 
     
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Strapon

    Χμμμ δεν νομίζω φίλτατε ότι έχουν κάτι να φοβηθούν οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να κομπλάρουν... (δεν έχουν άλλωστε κανένα πέος ανάγκη οι φεμινίστριες...) απλά, να συμφιλιωθούν με την ιδέα ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο και να μην τις βάζουμε στον ίδιο σάκο όπως δεν είναι και όλοι οι άνδρες ίδιοι. Οι προσχεδιασμένες συμπεριφορές μόνο καταπίεση επιφέρουν.

    Τα πράγματα είναι απλά και αντί να πλάθουμε το προφίλ του άνδρα και της γυναίκας, καλό είναι να κάνουμε τις επιλογές μας και να συνυπάρχουμε με αυτούς που ταιριάζουμε στην τελική και με τους άλλους ας παραμείνουμε σε μια παράλληλη ευθεία και ας ρίχνουμε πού και πού καμία χαιρετούρα για το καλό  
     
  5. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Strapon

    Συμφωνώ απολυτότατα σε όλα!!

    (Απλώς στη δική μου περίπτωση, πολλές φορές χρειάζεται να ξεχάσω τη θηλυκότητά μου και να γίνω νταλικέρης, μάγκας και τσαμπουκάς ως άμυνα και όταν βρίσκομαι σε ξένα χωράφια... αυτό μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς αλλά έχω δει άντρες που το διασκεδάζουν.. βγαίνει απίστευτο γέλιο και μυστήριο και καταλήγει αλλού..... 
    Σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις -υπεράσπισης κυρίως- εννοείται πως δεν έχει την παραπάνω κατάληξη!).
     
  6. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Strapon

    Το κλειδί είναι εξίσωση και οχι εξομοίωση, θέλω να πιστεύω.. γιατί όσο δεν παίρνω τεστοστερόνη, άντρας δε θα γίνω ποτέ. Ούτε στο μυαλό ούτε στην ψυχή ούτε στο σώμα. Μπορώ να μοιάσω, αλλά δε θα γίνω. Και δε θέλω να επέμβω στη φύση.. Αυτό που σίγουρα θέλω, είναι μερίδιο στην εξουσία που κατ' εμέ είναι ανδροκρατούμενη. Ως εκεί φτάνει η λογική μου.

    Η ομολογία έχει να κάνει με την εσωτερική μας ιδιοσυγκρασία.. άρα αναφέρεται σε αυτόν που πρόκειται να εκμυστηρευθεί-να ομολογήσει-να παραδεχτεί κάτι. Διαφορετικά μπορεί να σταθεί σε ανακριτικό επίπεδο. Δεν είμαι ανακριτής ούτε εξομολογητής. Μ' αρέσει επίσης να βλέπω από μια πολύ απλή στατιστική κάποια πράγματα..με βοηθάει στο να κατατάσσω καταστάσεις. Δεν έψαξα στην κοινότητα, τυχαία έπεσα με μερικά παραδείγματα και αυτά αναφέρω. Αν κάτι μου διέφυγε, καλώς έκανε. Δεν μπορώ να δώσω το 100% της προσοχής μου σε ένα φορουμ. Όχι πλέον...  

    Δεν στέρησα το δικαίωμα επιλογής από κανέναν, γιατί πάντα πέφτει εκεί το θέμα; Γιατί πρέπει μονίμως μερικοί να απολογούμαστε για τις όποιες -διαφορετικές?- απόψεις μας; Δεν είμαι μπαμπούλας.. πλησιάστε...
     
  7. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: Strapon

    Ο κακώς εννοούμενος τσαμπουκάς,είτε προέρχεται από άντρα είτε από γυναίκα,είναι ό,τι πιο αντιερωτικό υπάρχει,τουλάχιστον για μένα.Μου δείχνει άνθρωπο που προσπαθεί πολύ για κάτι,να αποδείξει πράγματα,να επιβληθεί.Μακριά από τέτοια άτομα λοιπόν.
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Strapon

    Απόλυτα σεβαστά αυτά που γράφεις αγαπητή μου! Δεν είναι ολοι για ολους.

    Να εχεις μια υπέροχη βραδια!
     
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Strapon

    Δεν είναι εξομοίωση η πεποίθηση ότι άλλο το βιολογικό φύλο (άνδρας, γυναίκα) και άλλο το κοινωνικό φύλο (ανδρισμός, θηλυκότητα) το οποίο πιστεύεται ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης γι'αυτό και μιλάμε για καταστρατήγηση των όποιων ρόλων και υιοθέτηση συμπεριφορών που αρμόζουν στον χαρακτήρα του κάθε ατόμου ανεξαρτήτως κοινωνικών προσχεδιασμένων συμπεριφορών φύλου.
    Πίστεψε με... οι γυναίκες που έχουν τσαμπουκά, τόλμη, ευθύτητα, ντομπροσύνη, γενναιότητα και τα λοιπά δήθεν ανδρικά γνωρίσματα... δεν έχουν ντοπαριστεί με τεστοστερόνη για να λέμε ότι χάνουν την θηλυκότητα τους.

    Δεν υποστήριξα κάπου ότι στερείς από κάποιον το δικαίωμα της επιλογής. Μην προκαταβάλλεσαι  
     
  10. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Strapon

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!....
     
  11. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Strapon

    Ευχαριστώ φίλτατε! Επίσης  
    ....
     
  12. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Strapon

    Μηπως τελικα ολο αυτο σας κανει να χασετε την προσωπικοτητα σας? Ο τσαμπουκας κ τα νταλικιεριστικα ειναι για αυτους που δεν εχουν επιχειρηματα. Το θεμα ειναι να εισαι τεκμηριωμενος σε αυτα που λες. Γιατι το δικαιο δεν γνωριζει φυλο κ οντοτητες.

    Ομως αφου εχουμε παει σε αλλου τυπου κουβεντα περα του στραπ ον. Αυτο που δεν καταλαβα ποτε ειναι το φεμινιστικο κινημα? Δλδ γιατι μι γυναικα θα πρεπει να ενωθει με αλλες κ να ακολουθησει συγκεκριμενες ιδεολογιες κ πρακτικες? Θα μου πειτε η καταπιεση των ανδρων κτλ ελατε τωρα? Στο 2013 ειμαστε την εξουσια την ασκουν οι θεσεις κ τα λεφτα οποιος τα χει ανεξαρτητα φυλου τα ιδια κανει.

    Κοριτσια εμεις οι ανδρες σας ποθουμε οπως ειστε οχι διαφορετικες. Δεν εχετε να αποδειξετε τιποτα.. Ισορροπια πανω.. Απο ολα.

    Τα μπλεξα λιγο. Με συγχωρειτε μολις σχολασα κ ειμαι κομματια..