Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Evil thread (For Thy is the Kingdom)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 26 Φεβρουαρίου 2009.

Tags:
  1. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    «Πνίγονται άλλες χώρες»
    Η Γερμανία «διψά για ηγεμονία» στην ευρωζώνη λέει το Λουξεμβούργο
    «Το να επιδιώκεις ηγεμονία είναι λανθασμένο και μη ευρωπαϊκό»



    Λουξεμβούργο

    Σφοδρή επίθεση κατά της Γερμανίας, δευτερευόντως και άλλων ισχυρών κρατών της ΕΕ, εξαπέλυσε ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου, Ζαν Άσελμπορν, τονίζοντας ότι το Βερολίνο επιδιώκει την ηγεμονία στην ευρωζώνη και ότι δεν έχει το δικαίωμα να υπαγορεύει επιχειρηματικά μοντέλα σε άλλες χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    «Η Γερμανία», δήλωσε ο υπουργός στο Reuters, «δεν έχει το δικαίωμα να αποφασίζει το επιχειρηματικό μοντέλο για άλλες χώρες στην ΕΕ».

    Δεν θα πρέπει, υπό το πρόσχημα τεχνικών οικονομικών θεμάτων, «να πνίγονται άλλες χώρες», υπογραμμίζει.

    Προσθέτει δε ότι «δεν θα πρέπει η Γερμανία, η Γαλλία και η Βρετανία να λένε ‘θέλουμε τα χρηματοοικονομικά κέντρα [να είναι] σε αυτές τις τρεις χώρες και οι άλλες να σταματήσουν’.

    » Είναι κατά της ενιαίας αγοράς και της ευρωπαϊκής ενότητας», συνεχίζει, λέγοντας «ότι το να επιδιώκεις ηγεμονία είναι λανθασμένο και μη ευρωπαϊκό».

    Ο Άσελμπορν πρόσθεσε ακόμη ότι είναι σημαντικό πως επιτράπηκε σε μικρότερες χώρες της ΕΕ να αναπτύξουν συγκεκριμένα εξειδικευμένα μοντέλα (niches).

    Υπενθύμισε τέλος ότι η Γερμανία ήταν από τους βασικούς ωφελημένους της ευρωζώνης γιατί το κόστος δανεισμού μειώθηκε γιατί οι επενδυτές αναζητούν ασφαλές καταφύγιο εν μέσω της κρίσης.

    Η σε έντονο ύφος κριτική του υπουργού του Λουξεμβούργου έρχεται αμέσως μετά τη παρέμβαση του πρωθυπουργού και πρώην επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος επέκρινε σκληρά τη στάση των Ευρωπαίων κατά της Κύπρου λέγοντας ότι «συμπεριφερθήκαμε στους κυπρίους σαν να ήταν όλοι συμμορίτες και γκάνγκστερ» εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του για την στάση αυτή.

    Κριτική από το Βερολίνο

    Το Λουξεμβούργο υπενθυμίζεται ότι έχει εκτεταμένο χρηματοπιστωτικό τομέα και μάλλον χαλαρούς κανόνες σε ορισμένα ζητήματα φορολογίας και κανονισμών.

    Γερμανοί πολιτικοί είχαν ασκήσει έντονη κριτική στο κυπριακό μοντέλο, με την καγκελάριο Μέρκελ να δηλώνει μάλιστα ότι το μοντέλο έχει πλέον πεθάνει.

    Ωστόσο, δεν λείπει και η κριτική από τη Γερμανία και για το Λουξεμβούργο, με το ανώτατο στέλεχος των Σοσιαλδημοκρατών, Γιόακιμ Πος, να βάλει κατά του Λουξεμβούργο αποκαλώντας το «προβληματική χώρα».

    «Μακροπρόθεσμα», είπε απαντώντας στα σχόλια του Άσελμπορν, «κανένα επιχειρηματικό μοντέλο που παρακάμπτει τον θεμιτό ανταγωνισμό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό σε μια οικονομία της αγοράς. Φυσικά το Λουξεμβούργο ανήκει σε αυτές τις προβληματικές χώρες».

    Η Γερμανία «διψά για ηγεμονία» στην ευρωζώνη λέει το Λουξεμβούργο - Ειδήσεις - Κόσμος - in.gr


    Δεν φταίει η Ευρωπαϊκή Ένωση ως ιδέα.
    Φταίει ο Γερμανικός ιμπεριαλισμός.
    Αλλά ακόμα η υπόλοιπη Ευρώπη δεν έχει πει την τελευταία της λέξη.


    @ Elysium

    Η Ελλάδα από την επανάσταση και μέχρι σήμερα έχει χρεοκοπήσει 4-5 φορές,
    χωρίς να ανήκει σε καμία Ευρωπαϊκή Ένωση, με κάθε νέο δάνειο να διατίθεται
    στην αποπληρωμή του προηγούμενου, πλην της περιόδου 1955-1965 με 1970.
    Τουτέστιν ότι η οικονομία ενός ελευθέρου κράτους, πρέπει να είναι βιώσιμη
    για να μην απαιτεί υψηλό δανεισμό, και να έχει ηγέτες πραγματικούς πατριώτες,
    και όχι πολιτικά ανδρείκελα ....
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Δεν θέλουμε άλλες οικονομικές «ενώσεις» με άλλους πολιτισμούς και άλλες φυλές.
    Ας βάλουν στον κώλο τα λεφτά και τα δάνειά τους οι «ενώσεις» με τους «εταίρους και δανειστές» μας. Αρκετά «καλά» μας έφεραν 13 χρόνια τώρα. Όποιος πάλι τα θέλει γιατί μισεί το έθνος του και τους «ανίκανους συμπολίτες» του, δεν τον κρατάει κανείς εδώ με το ζόρι.

    Οι νέες γενιές Ελλήνων που θα ζήσουν μέσα στην απόγνωση και την ανεργία τα επόμενα χρόνια θα μάθουν να μισούν αυτά που οι οικονομικές ενώσεις έφεραν στους λαούς.
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Αυτά είναι αυθαίρετα συμπεράσματα και απόψεις που ευτυχώς που δεν συμμερίζονται οι πολλοί. Όσο για το ποιος θα βάλει τι και πού ένα είναι σίγουρο. Εμείς το δικό μας το βάλαμε μόνοι μας στον δικό μας και τώρα για άλλη μία φορά κατηγορούμε τους άλλους.

    Αυτές οι γενιές καλά θα κάνουν να μάθουν να "μην χτυπάνε το σαμάρι αντί για τον γάιδαρο" όπως λέει και η παροιμία (ή το γνωμικό δεν θυμάμαι).
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Δεν το βάλαμε «εμείς». Το έβαλαν «αυτοί» (ή κι εσύ - δεν ξέρω καν τι υποστηρίζεις τώρα ή παλαιότερα) που νόμιζαν πως θα πρέπει να γίνουμε χώρα για τους τουρίστες και να ζούμε μέσω δανείων, συνεπώς δε χρειαζόμαστε παραγωγή. Αυτά υποστήριζαν και υποστηρίζουν «αυτοί» γιατί αυτή είναι και η γραμμή της ευρωπαϊκής ένωσης για την Ελλάδα.
    «Χώρα παραθερισμού συνταξιούχων ευρωπαίων». Ένα εκατομμύριο φορές το έχουν πει ως «σχέδιο ανάπτυξης» για την Ελλάδα οι «εταίροι, φίλοι και δανειστές μας». Ακόμη να το χωνέψουμε.
    Και τους άλλους λοιπόν θα κατηγορήσουμε που μας θέλουν υπηρέτες των συνταξιούχων ευρωπαίων και τους «δικούς μας» που τους υπακούν σα σκυλιά και με τον ίδιο τρόπο πολύ σύντομα θα τους αντιμετωπίσουμε.

    Δεν πρόκειται να έρθει αλλιώς καμία ανάπτυξη.


    Σαν πολλά «σαμάρια» να χτυπούν ξαφνικά κάποιοι λαοί της ευρώπης. Κάτι θα έκαναν φαίνεται…



    Πρώτα το έθνος και μετά οι όποιες συμφωνίες με τους ξένους.

     
     
    Last edited: 28 Μαρτίου 2013
  6. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Οσο και αν δεν αρέσει εκεί που είναι εμείς το βάλαμε με την αδιαφορία, τον ωχαδερφισμό, με το να είμαστε κοντόφθαλμοι και κυρίως φυγόπονοι νομίζοντας πως είμαστε οι έξυπνοι και όοοοοολοι οι άλλοι είναι ηλίθιοι που δουλεύουν για να τα τρώμε εμείς!!! Οταν κάποιοι παίρνανε διακοποδάνεια δεν ξέρανε πως θα χρειαστεί να επιστρέψουν το ποσό με τόκο? Οι τράπεζες φταίνε που τους τα δίνανε? Τι είναι παιδάκια που χρειάζεται να βάζει η γιαγιά ψηλά το βάζο με τις καραμέλες για να μην το φτάνουν?

    Το τι υποστηρίζω και το τι κάνω αφορά εμένα και την κάλπη και δεν είναι της παρούσης! Εδώ συζητούμε τις εκφραζόμενες απόψεις μας.

    Το τι είναι ο τεταρτογενής τομέας στην οικονομία φαντάζομαι ξέρεις τι είναι! Και είμαι σίγουρος πως από το μην έχουν να ταΐσουν τα παιδάκια τους, πολλοί θα προτιμούσαν να εργάζονται αξιοπρεπώς στον τουριστικό κλάδο και να κάνουν διακοπές το χειμώνα! Όπως και οι συνάδελφοί τους σε άλλες χώρες άλλωστε! Αντί να γκρινιάζουμε θα έπρεπε να κοιτάμε να φτιάξουμε τον ωραιότερο στόλο κρουαζιερόπλοιων μαζί με τις ομορφότερες μαρίνες στον κόσμο και να πετάξουμε στην πράξη έξω όλους αυτούς που εκμεταλλεύονται την ομορφιά της χώρας μας τζάμπα στηριζόμενοι στο ότι εμείς είμαστε ανάξιοι να το κάνουμε!!!! Αλλά ξέχασα οι Ελληνάρες έχουν ταυτίσει ότι έχει σχέση με τον τουρισμό με την έννοια του υπηρέτη!

    Αυτό είναι πόρισμα επιστημονικής μελέτης?

    Μάλλον δεν κατάλαβες τίποτε!!

    Ελπίζω να υπάρχει έθνος σε λίγο. Γιατί έτσι που το πάμε με τον κακώς εννοούμενο εγωισμό μας, την στο άρπα κόλα εξωτερική πολική μας, και την ανύπαρκτη οικονομική πολιτική, όχι υπηρέτες αλλά γιουσουφάκια θα γίνουμε και θα μας φταίνε οι Αρειανοί που δεν ήρθαν να μας σώσουν.
     
  7. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΟΥ Α.ΧΙΤΛΕΡ

    Για Κύπρο: Ναζιστικές απόψεις περί της "Φύσης των πραγμάτων" και "Ισχυρών" από Β.Σόιμπλε!


    Να και νεοδαρβινικές απόψεις, ναζιστικού τύπου από τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας και δήμιο των εθνών του νότου Β.Σόϊμπλε, ο οποίος μιλώντας για την κυπριακή τραγωδία και και την oργη των Κυπρίων κατά της Γερμανίας, είπε: «Είναι η φύση των πραγμάτων. Αυτοί που είναι πιο ισχυροί οικονομικά επωμίζονται πιο εύκολα το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου. Προσπαθούμε να το καταπολεμήσουμε αυτό».

    Bαθιά ειρωνικός ο σακάτης (η αναπηρία του έχει βέβαια άμεση σχέση με τον χαρακτήρα του) υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Β.Σόϊμπλε ειρωνεύεται και τον κυπριακό λαό, δηλώνοντας ότι "Κατανοώ την οργή των Κυπρίων για το σχέδιο διάσωσης, αλλά ... προβλέπω ότι η κατάσταση αυτή δεν θα διαρκέσει για πολύ".

    «Πάντα έτσι συμβαίνει, όταν ένας λαός αγωνιά και έχει προβλήματα» δήλωσε ο Γερμανός υπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τοπικό ραδιοσταθμό SWR2. Ο λαός «αναζητά κάποιον να ξεσπάσει το θυμό του», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «αυτό θα περάσει».

    http://www.defencenet.gr/defence/item

    Λοιπόν, αυτή η χώρα με την τευτονική της αλαζονεία, παραμένει βαθιά εθνικοσοσιαλιστική, με έναν κατ επίφαση κοινοβουλευτικό μανδύα.
    Πιό εύκολα πετυχαίνει την δουλειά η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε,παρά οι νεοναζί, αν είχαν κάνει κυβέρνηση εκεί.....
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Όχι μωρέ. Κανείς δεν κατηγορεί τις λευκές περιστέρες που έδιναν σε άστεγους επισκευαστικά δάνεια κατοικιών.
    Τη δουλειά τους έκαναν οι (υπ)άνθρωποι κι έδιναν θαλασσοδάνεια σε ό,τι κινούνταν. Ήξεραν εξάλλου πως θα επιστραφούν, όπως κι έγινε.


    Τι οικονομικά σχέδια είναι αυτά; Με τις «μαρίνες» και τα «ξενοδοχεία» θα ζήσει ένα ολόκληρο έθνος;
    Ξέρεις πολλές ανεπτυγμένες χώρες που να στηρίζονται στον τουρισμό;
    Καμία δεν ξέρεις.


    Ναι είναι.
    Εξαφανίζονται οι εχθροί και οι προδότες κι έτσι μπορεί να ασχοληθεί ο λαός απερίσκεπτα με την ανάπτυξη του έθνους του σε επίπεδο οικονομίας, κοινωνίας, πολιτισμού κλπ.


    Αν έρθει η ώρα (που ελπίζουμε όλοι να μην έρθει και δε θα έρθει μάλλον), ας μην ευελπιστεί κανείς πως θα γίνει γιουσουφάκι για να γλυτώσει τον πόλεμο. Την ίδια μοίρα με τους πολεμιστές θα έχει (δηλαδή το θάνατο) έστω και από τα χέρια των δεύτερων.
    Κι αυτό θα είναι το καλύτερο για όλους αλλά και για την ιστορία αυτής της χώρας. Αρκετά ντροπιάστηκε από τις υποκλίσεις.
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Επειδή για κάποιο λόγο σβήστηκε το υπόλοιπο και έτσι όπως εμείνε είναι χαζό και δεν μπορώ να κάνω edit ή να το σβήσω, το επαναδημοσιεύω!

    Υπάρχει ένα παραμύθι !!

    Μιά φορά και ένα καιρό ήταν ένας χωρικός που ήταν παντρεμένος με μια γυναίκα πολύ ξεροκέφαλη! Κάποτε λοιπόν απόκτησαν ένα χωραφάκι…
    Το έσπειρε ο χωρικός και ήρθε η στιγμή να το θερίσουν. Πάει λοιπόν ο χωρικός και λέει στη γυναίκα του πάει στον στάβλο να πάρει το δρεπάνι και να έρθει να τον βοηθήσει στο θέρισμα. Περνάει η ώρα και κάποια στιγμή η γυναίκα εμφανίζεται με ένα ψαλίδι.
    Τί είναι αυτό ρε γυναίκα την ρωτάει ο χωρικός. Ψαλίδι είναι τι να είναι του λέει αυτή να θερίσουμε δεν πάμε? Μα βρε γυναίκα με το ψαλίδι θα κόψουμε το στάρι. Βέβαια με τι άλλο? Μα τι λες βρε γυναίκα με το δρεπάνι θερίζουμε όχι με το ψαλίδι. Μα καλά είσαι τρελός? Με το ψαλίδι θερίζουμε. Βρε γυναίκα όλος ο κόσμος με το δρεπάνι θερίζει και τελειώνει γρήγορα και πουλάει το στάρι του και βγάζει λεφτά να κάνει την ζωή του!! Οχι δεν ξέρουν αυτοί με το ψαλίδι θερίζουμε απαντάει αυτή γελόντας!!
    Για να μην τα πολυλογούμε αφού τσακωνόντουσαν με τις ώρες να σου και ο βασιλιάς! Τι συμβαίνει εδώ γιατί τσακώνεστε? Τους λέει. Να άρχοντα μου ήρθε η ώρα να θερίσουμε, της είπα να φέρει το δρεπάνι και αυτή επιμένει να θερίσουμε με το ψαλίδι. Λέει ο χωρικός! Γυρνώντας ο βασιλιάς στην γυναίκα της λέει βρε γυναίκα έχει δίκιο ο άνδρας σου με το δρεπάνι θερίζουμε όχι με το ψαλίδι! Ούτε εσύ ξέρεις τι λες του απαντάει εκείνη κορδωμένη σαν γύφτικο σκεπάρνι που αντιμίλησε στον βασιλιά.
    Τότε ο βασιλιάς φωνάζει τον αρχηκηπουρό του και τον ρωτάει. Άνθρωπε εσύ που είσαι τόσο σπουδαγμένος μπορείς να μας λύσεις μια απορία. Με τι θερίζουμε? Με το δρεπάνι ή το ψαλίδι? Μα με το δρεπάνι άρχοντα μου απαντά εκείνος χωρίς δισταγμό. Κρίμα τις σπουδές σου και του λόγου σου να μην ξέρεις πως με το ψαλίδι θερίζουμε πετάγεται η γυναίκα του χωρικού. Μάταια προσπάθησε ο βασιλιάς και ο χωρικός να την μεταπείσουν επί ώρες. Κάποια στιγμή αφού είδε και απόειδε ο βασιλιάς και αφού αυτή επί ώρες γέλαγε και τους κορόιδευε επιμένοντας πως έχει δίκιο της λέει! Όλοι κάνουμε λάθη και δεν είναι κακό, αλλά κοίτα να δεις σε βαρέθηκα! Αν δεν παραδεχθείς πως έκανες λάθος θα σε πνίξω στην λίμνη! Κάνε ότι θέλεις του απαντάει εκείνη εγώ έχω δίκιο και δεν ξέρετε τι λέτε όλοι σας! Δεν αλλάζω γνώμη!
    Δίνει διαταγή λοιπόν διαταγή ο βασιλιάς να την πάνε να την πετάξουν στην λίμνη όπως της είχε πει. Λίγο πριν την πετάξουν στην λίμνη την ρωτάει ο βασιλιάς επιμένεις? Και βέβαια επιμένω απάντησε εκείνη με το ίδιο υπεροπτικό ύφος 40 καρδιναλίων. Μετά από αυτό δίνει διαταγή ο βασιλιάς και την πετάνε στην λίμνη! Όπως βούλιαζε λοιπόν και ενώ φαινόταν πλέον μόνο το χέρι της σχημάτισε με τον δείκτη και τον μέσο το σχήμα V ανοιγοκλείνοντας τα δάκτυλα σαν ψαλίδι!

    Αυτό εννοώ με "κακώς εννοούμενο εγωισμό" των Ελλήνων. Τον εγωισμό που είναι περισσότερο γινάτι παρά κάτι καλό! Και ως γνωστόν "το γινάτι βγάζει μάτι" όπως λέει μια από τις σοφές ελληνικές παροιμίες που έχουμε ξεχάσει οι κατά τα άλλα τα πάντα γνωρίζοντες "μοντέρνοι" Ελληνες!!!
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)


    Καλύτερο παράδειγμα ανθρώπου που μένει πιστός στις ιδέες του μέχρι τέλους δε θα μπορούσες να δώσεις.

    Είναι αυτό ακριβώς που ξεχωρίζει τους υπερήφανους ανθρώπους από τους ψοφοδεείς.
     
  12. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: Evil thread (For Thy is the Kingdom)

    Τελικώς η Ελληναρότητα δεν έχει όρια μερικές φορές!!! Τι κρίμα!!!

    Τι κρίμα γι' αυτή την χώρα που γέννησε τόσους πολλούς και μεγάλους σοφούς!

    -Όπως οι χωρίς περιεχόμενο ασκοί φουσκώνουν με τον αέρα, έτσι και οι χωρίς πνευματική υπόσταση άνθρωποι διογκώνονται από την έπαρση, την αλαζονεία και την εσφαλμένη για τον εαυτό τους γνώμη
    (Σωκράτης)

    -Το να λες τα πάντα και να μη θες να ακούς τίποτε είναι πλεονεξία (Δημόκριτος από τα Άβδηρα)

    -Όσοι δεν ξέρουν ν΄ακούν , δεν ξέρουν και να μιλούν (Ηράκλειτος από την Έφεσο)

    -Ο εγωισμός είναι ένα πάθος ολέθριο (Αριστοτέλης)

    -Aιτία της κακής πράξης είναι η άγνοια του καλύτερου (Δημόκριτος)

    -Αλαζονεία εμπόδιον σοφίας (Βίας ο Πριηνεύς)

    και άλλα πολλά...