Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Vanilla (Επαναπροσέγγιση)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 12 Απριλίου 2013.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Vanilla (Επαναπροσέγγιση)

    τωρα εγω που σκεφτηκα μερικα γυναικεια ονοματα ειμαι κακουλης?
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Vanilla (Επαναπροσέγγιση)

     

    άρα δεν έχει να κάνει με τον bdsmικό μου προσανατολισμό που μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο όταν διάβασα το περί υπογραμμισμένων;  
     
  3. Zoé d´Athènes

    Zoé d´Athènes Regular Member

    Απάντηση: Vanilla (Επαναπροσέγγιση)

    Σ΄ευχαριστώ, Elysium, που μου απάντησες. Κι αν μπορώ να γράψω για το τρόπο, που μ΄έχουν αντιμετωπίσει μέχρι τώρα οι βδσμ-ικοί, και εδώ και αλλού, θα έγραφα για δύο τύπους αντιδράσεων:
    - Ο πρώτος είναι ότι αφού δεν μου είχε βγει τίποτα το βδσμ-ικό μέχρι τώρα στη σεξουαλική μου ζωή, δεν έχω ίχνος βδσμ-ικού στοιχείου πάνω ή μέσα μου. Τουτέστιν, δεν χρειάζεται ούτε ν' ασχολούμαι, ούτε να παιδεύομαι. Όπερ σημαίνει, μη παιδεύεσαι, αλλά κυρίως μη μας παιδεύεις. Γι αυτούς τους ανθρώπους ή είσαι ή δεν είσαι. Ενδιάμεσες διαβαθμίσεις δεν υπάρχουν.
    - Ο άλλος τρόπος είναι το αντίθετο. Διαλλακτικός, ανοικτός, έτοιμος να κουβεντιάσει κ να μοιραστεί εμπειρίες κ σκέψεις, να συμβουλεύσει, να στηρίξει. Και μιλώ για άντρες κ γυναίκες του χώρου, που έχουν αυτήν τη συμπεριφορά. Και τους ευχαριστώ πολύ γι αυτό.  

    Τώρα για τους λόγους για τους οποίους καταδέχονται οι σαδομαζοχιστές να μιλάνε με τους βανίλλα, δεν είμαι η κατάλληλη να απαντήσω. Η εντύπωση, που μου έχει δημιουργηθεί είναι ότι κάθε βανίλλα αποτελεί παρθένο έδαφος, φρέσκο αίμα για αυτούς. Ειδικά αν είναι καινούργια στο φόρουμ. Ένας καινούργιος προορισμός for a fine ego trip...

    Αν και μου φαίνεται λίγο off topic το ερώτημα, θα ήθελα να πω το εξής. Αν κάποια το έκανε αυτό, είναι μία βανίλλα, που θέλει να διευρύνει τους σεξουαλικούς ορίζοντες της σχέσης της. Υποθέτω ότι το περιοδικό την χαρακτήρισε κάπως αλλιώς, αλλά έχει περάσει ανεπιστρεπτί ο καιρός που στα περιοδικά έγραφαν κατά κανόνα άνθρωποι μορφωμένοι. Δε πρόκειται να χαρακτηρίσω το τρόπο, που αποφάσισε να επικοινωνήσει τις επιθυμίες της αυτές στον συντροφό της. Μετά από 20+ χρόνια με τον ίδιο σύντροφο, έχω μάθει να χρησιμοποιώ όποια μορφή επικοινωνίας μου βρίσκεται (προφορική, γραπτή, μαίηλ, Φμπ, περιστέρια κτλ).

    Αν θελήσεις να διαβάσεις το βιβλίο, θα σου πρότεινα το πρωτότυπο στα Αγγλικά, μια και η ελληνική μετάφραση είναι εξαιρετικά κακή.
     
  4. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: Vanilla (Επαναπροσέγγιση)

    Και αυτή η συμπεριφορά είναι και η ενδεδειγμένη,όχι μόνο στον συγκεκριμένο χώρο,αλλά γενικότερα.
    Όποιος αποκλείει ανθρώπους λόγω μιας ταμπέλας,μπορεί να χάσει πολλά.Και σίγουρα χάνει στα μάτια των άλλων.

    Περισσότερα δεν θα πω,για να μην θίξω κανέναν,Δευτέρα σήμερα,να έχετε μια όμορφη εβδομάδα και πάρτε τα όλα λίγο πιο χαλαρά.  
     
  5. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Vanilla (Επαναπροσέγγιση)

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/14808-status-vanilla.html

    Σε αυτό το νήμα γράφτηκαν ωραίες απόψεις από τους σχολιάζοντες και πιστεύω θα ανακουφίσουν την black butterfly που έχω την εντύπωση οτι την ενδιαφέρει το θέμα.
    Επίσης στο παραπάνω νήμα έγιναν νύξεις και για το αληθές των status, για άτομα Vanilla με απόψεις παντός επιστητού και αφοριστικές προς τον χώρο, κτλ..
    Αν κάποιο status ενός μέλους φαίνεται "ύποπτο" με βάση τα λεγόμενά του και δημιουργεί πραγματική απορία ή πρόβλημα, δεν έχετε παρά να ζητήσετε από το άτομο αν θέλει, να αναφέρει την σχέση του με αυτό που δηλώνει, αν έχει εμπειρίες κτλ, προφανώς για να γίνει κατανοητό το υπόβαθρό του. Από τις απαντήσεις μπορεί ο καθένας να κρίνει τι είναι αλήθεια και τι οχι. Αμφιβάλλετε οτι ο οποιοσδήποτε μπορεί να υποδυθεί τον έμπειρο, βαθιά χωμένο Bdsmer? εγώ καθόλου...
    Οι vanilla εφόσον τους δίνεται βήμα, μπορούν να έχουν άποψη. Κάποιοι μπορεί να μην γουστάρουν τον αντίλογο, γιατί προφανώς βασίζονται στην αποδοχή του κύκλου εδώ μέσα και κάθε παραφωνία να τους βλάπτει σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα των vanilla και μάλλον τονίζει τα σαθρά θεμέλια μερικών Bdsmer..........
     
  6. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: Vanilla (Επαναπροσέγγιση)

    Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις... 
    100 φορές είπα ότι δεν είμαι βανίλλα και άλλες 100 είπα τους λόγους που δήλωσα αυτό το στάτους.
    Δεν έχω ανάγκη να με ανακουφίσει κανείς και ειδικά εδώ μέσα.Δεκάρα δεν δίνω για άτομα που δεν γνωρίζω προσωπικά,ούτε αυτοί για μένα.Κουβέντα κάνουμε και τίποτα άλλο.
     
  7. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Vanilla (Επαναπροσέγγιση)

    Και το αν είναι ήδη δεσμευμένος/η. Τα πάντα κοιτάζουν κάποιοι. Απλά ας το αποδεχθούν οι ευαίσθητοι, βανίλα ή bdsm, ότι υπάρχουν και κάποιοι άλλοι ευαίσθητοι και ας μην το παίρνουν προσωπικά γιατί η ευαισθησία δεν είναι μονοπώλιο.
     
  8. thanasis

    thanasis Contributor

    Εγώ να ρωτήσω τι είναι οι Perv και πώς αντιδιαστέλλονται με Kinksters ή φετιχιστές; Διότι κάνει λίγο για παγκόσμια πρωτοτυπία η επινόηση του συγκεκριμένου όρου, που απαντάται μόνο σε εν ελλάδι συζητητήρια.
     
  9. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Vanilla (Επαναπροσέγγιση)

    Δεν σε παρακολουθώ σε κάθε post ώστε να ξέρω απ' ακριβώς τι είσαι. Βλέπω όμως οτι διαμαρτύρεσαι συχνά πυκνά για τον "ρατσισμό" (?)που υπάρχει για τους Vanilla οπότε με αυτή την προοπτική σου πρότεινα το λινκ, που θα έβαζα ούτως η άλλως στο post μου, για να δεις οτι πολλούς δεν τους νοιάζει καν και είναι ανοιχτόμυαλοι. Δεν έμπλεξα το τι είσαι και τι οχι. Αν δεν σε νοιάζει αγνόησέ το, δε σε καθήλωσα σώνει και καλά.. άπαπα....
     
  10. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Απάντηση: Vanilla (Επαναπροσέγγιση)

    Καλημέρα κι από μένα σε όλους,

    έχω φάει τα νιάτα μου να διαβάζω τόση ώρα αυτό το post και ακόμα να καταλάβω τι πραγματεύεται..

    Το ερώτημα είναι αν κάποιος δηλώνει vanilla ή slave, πόσο vanilla ή slave είναι;

    Εάν είναι (περίπου) αυτό, εγώ θα καταθέσω τη γνώμη μου, ότι δεν υπάρχει μονάδα μέτρησης του status ενός ανθρώπου, καθώς χρονικά (κάθε ώρα, ημέρα εβδομάδα, μήνα και έτος) τα πάντα όλα υπόκεινται στην εξέλιξη, από την οποία φυσικά δεν εξαιρείται το ανθρώπινο είδος... ειδικά ο άνθρωπος είναι από τα πιο ευεπηρέαστα όντα που κατοικούν σε αυτόν τον πλανήτη...δηλ. επηρεάζει και επηρεάζεται από τα όσα διαδραματίζονται γύρω του...

    Προσωπικά μιλώντας, από όταν άρχισα να έχω κριτική συμπεριφορά έναντι των όσων συμβαίνουν γύρω μου, οι απόψεις μου και η κοσμοθεωρία μου μεταβάλλονται συνέχεια....και φυσικά και στην παρούσα χρονική περίοδο...

    Όσον αφορά για τις προτιμήσεις περί του sex και ειδικά του bdsm, πιστεύω ότι εκεί κι αν είναι ευμετάβλητα τα όρια των μετεχόντων (είτε είναι Masters, slaves, vanilla ή ό,τι άλλο δηλώνει ο καθένας).

    Αυτά, αναμένω τα περαιτέρω σχόλια με ενδιαφέρον,

     Μάνος
     
  11. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: Vanilla (Επαναπροσέγγιση)

    Μα κι εσύ να μην καταλαβαίνεις αμέσως...  
    Σ' αυτό το νήμα που λες,έχουμε βάλει μετρητή και συγκρίνουμε πόσο ξενέρωτα είναι τα βανιλλάκια και πόσο θεές είναι οι υποτακτικές.Μετά ξυπνήσαμε όλοι και ήπιαμε καφέ.  
     
  12. Aquarius

    Aquarius New Member

    Απάντηση: Vanilla (Επαναπροσέγγιση)

    Αναρωτιέμαι μόνο σε ποιο σύστημα γίνεται η μέτρηση. Metric or Imperial? Επίσης, υπάρχει τρόπος μετατροπής των μονάδων από το ένα στο άλλο; Τουλάχιστον ρε γμτ να μπορώ να χρησιμοποιήσω τις μετρήσεις σε αγγλόφωνα φόρουμ.