Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα roleplay της μιας χρήσης

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Rene Laennec, στις 17 Απριλίου 2013.

  1. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα roleplay της μιας χρήσης

    Δεν μπορώ να ξέρω για όλους και φεύγουμε εκτός της θεματικής του νήματος. Αλλά όπως το βλέπω, στις σχέσεις που με ολοκληρώνουν (D/s-οειδείς), αν δεν υπάρχει δέσιμο, δεν πάει πουθενά το θέμα.

    Για να τοποθετηθώ και πάνω στο νήμα, προσωπικά δεν είμαι καθόλου των παιχνιδιών ρόλων. Αλλά πιστεύω ο,τι λέω και πιο πάνω: οτι η πρακτική δεν έχει τόσο σημασία, όσο το δέσιμο και η χημεία ανάμεσα στα άτομα που την ασκούν.

    Μια πρακτική (role-play, shibari, κλπ), ένα μοντέλο σχέσης (πολυερωτικό, D/s, kinky, whatever) δεν μπορεί να δημιουργήσει δέσιμο εκεί που δεν υπάρχει. Αν υπάρχει η ένωση (ή οι προϋποθέσεις για ένωση) των εμπλεκομένων, τότε είναι πολύ πιθανό οι πρακτικές αυτές να ανανεούνται τω ενδιαφέροντι διαρκώς, να βαθαίνουν, όσο βαθαίνει η σχέση.

    Όχι και 22, όμως...σαν αφυδατωμένος κοκοβιός θα καταντήσω!
     
  2. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα roleplay της μιας χρήσης

    Ρητορική ήταν η ερώτηση βρε....κοκοβιέ.      
    Φυσικά και δεν μπορείς να ξέρεις για όλους.
    Τα ίδια πράγματα πιστεύουμε,απλά τα εκφράζουμε με διαφορετικά λόγια.
    Τα πάντα είναι θέμα χημείας μεταξύ των ενδιαφερομένων.Τώρα εσύ μας βγήκες λίγο ατακτούλης και δεν μπορούμε να σε ψυχολογήσουμε.Ε,τι να κάνουμε...      
     
  3. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Τα roleplay της μιας χρήσης

    Renee εδώ τι εννοείς; οτι δεν επαναλαμβάνεις το ίδιο σενάριο με την ίδια κοπέλα και προφανώς εφευρίσκεις κάποιο άλλο ή αλλάζεις και την κοπέλα;
    Διότι αν ισχύει το δεύτερο, η άποψη μου είναι οτι απλώς ικανοποιείς την φαντασίωσή σου και δεν υπάρχει κάτι να σε κρατήσει με το άτομο. Δεν είναι κακό.
    Σε περίπτωση που ισχύει το πρώτο και είσαι σε σχέση, τότε πάλι απολύτως λογικό το βρίσκω.. δε σ' αρέσει η επανάληψη. Σε άλλους αρέσει. Με την ίδια λογική που τους αρέσει μια συγκεκριμένη στάση και την επαναλαμβάνουν κάθε φορά.
    Γενικά η φθορά είναι γεγονός όπως είπαν και οι προλαλήσαντες. Και ξεκινάει από άλλα πράγματα, εκτός του σεξ. Το σεξ σε μια σχέση μπορεί καμιά φορά να είναι και το μόνο που τους κρατάει..είτε υπάρχει role play είτε οχι. Ίσως και αυτό κάποια στιγμή να γίνει αποτυχία.. Οι μακροχρόνιες σχέσεις για να διατηρηθούν θέλουν προσπάθεια και μάλιστα πολλοί ειδικοί προτείνουν την εισαγωγή ερωτικών παιχνιδιών στη σεξουαλική ζωή ως εξυγίανση της σχέσης..
    Βέβαια το ερώτημά σου είναι άλλο, ελπίζω να σε κάλυψα ως προς αυτό.
     
  4. Rene Laennec

    Rene Laennec Αρμενιστής

    Απάντηση: Τα roleplay της μιας χρήσης

    Το πρώτο, MissMary. Οτι τα roleplays, όσο και αν τα λατρεύω, μου φαίνονται δύσκολο να αντλήσω ευχαρίστηση απ'αυτά όταν τα κάνω δυο ή τρεις φορές με τον ίδιο άνθρωπο. Σαφώς και δεν αλλάζω την κοπέλα -- υπάρχουν και άλλα χίλια δυο sexy πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μαζί.

    Μ'αρέσει η επανάληψη. Έχω αγαπημένες στάσεις διείσδυσης τις οποίες επαναλαμβάνω πολύ συχνά, και πάντα τις ευχαριστιέμαι το ίδιο. Από τα λίγα δεσίματα που ξέρω, έχω περί πολλού δυο-τρία τα οποία τα κάνω ξανά και ξανά -- ακριβώς επειδή δουλεύουν ρολόι για το libido.

    Γι'αυτό και μου φαίνεται ενδιαφέρον (παράξενο; ) οτι τα παιχνίδια ρόλων χάνουν τόσο μεγάλο μέρος της γοητείας τους τη δεύτερη φορά. Εξού και το αρχικό ερώτημα: αναρωτιέμαι αν φταίω εγώ, ή αν είναι εκ φύσεως κάτι που το χρησιμοποιείς μια-δυο φορές με τον ίδιο σύντροφο και μετά το πετάς.

    Σωστά όλα αυτά που αναφέρεις εδώ, που βρίσκουν σε συμφωνία και πολλούς άλλους που μίλησαν νωρίτερα, τους οποίους μαζί με σένα ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις.
     
  5. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Τα roleplay της μιας χρήσης

    Είναι νομίζω καθαρά θέμα του ατόμου και οχι του μέσου(roleplaying).. Tο παιχνίδι διατίθεται για όσες χρήσεις σε ευχαριστεί.. Εσύ επιλέγεις με ποιο θα παίξεις και για πόσο, σύμφωνα με τις αισθήσεις σου.  
     
  6. Queen_of_Wands

    Queen_of_Wands Regular Member

    Απάντηση: Τα roleplay της μιας χρήσης

    θα συμφωνήσω απόλυτα με εσάς... βέβαια ίσως μετά κανείς μπει σε διαδίκασία σύγκρισης της συγκίνησης του προτόγνωρου αισθησιασμού και εκείνων των βαθύτερων συνασθημάτων... αχ φιλοσοφίσαμε κ σήμερα... 
     
  7. Alma Oscura

    Alma Oscura Όπταις άμμε

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα roleplay της μιας χρήσης


    Θα συμφωνήσω με τον filtatos Thanasis.  
    Άπαξ και ευθυγραμιστούν οι επιθυμίες του "ζεύγους", η φαντασία παίρνει άλλες διαστάσεις.
     
  8. DutchessV

    DutchessV Regular Member

    Απάντηση: Τα roleplay της μιας χρήσης

    Ενδεχομένως να είναι έτσι η φύση του roleplay. Σε πραγματικές συνθήκες, ένας απαγωγέας αποκλείεται να απαγάγει την ίδια γυναίκα δυο φορές στη σειρά. Ένας διαρρήκτης δε θα μπει ποτέ στο ίδιο διαμέρισμα την επομένη της ληστείας, και ένα κάθαρμα αφεντικό δε θα αναγκάσει ποτέ την ίδια γυναίκα να του κάτσει εκ νέου για να μην την απολύσει την επόμενη εργάσιμη.

    Για το τελευταίο μην ορκίζεσαι!!! Μάλλον μετά έχει ένα λόγο ακόμα να την απειλεί οτι πλέον μπορεί να την κάνει και βούκινο οτι την έχει πηδήξει κιόλας!
     
  9. anima0

    anima0 Regular Member

    Απάντηση: Τα roleplay της μιας χρήσης

    Φιλοσοφικά δεν ξέρω πως λέγεται...
    Πρακτικά λέγεται κέρατο !
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Η επανάληψη του role play με το ίδιο άτομο είναι σαν το εστιατόριο, όπου οι δυο/τρεις/πέντε/βάλτε όσους/ες θέλετε ( για να μην ξεχνάμε και τα πάνω από δύο άτομα σχήματα ), συνεισφέρουν τόσο στην επιλογή των υλικών, όσο στο μαγείρεμα και στο σερβίρισμα. Αν δεν "συναντηθούν" τα μυαλά όλων, αν δεν έχουν το ίδιο επίπεδο "διαστροφής" ή τουλάχιστον την ίδια διάθεση για πειραματισμό. Το τελικό αποτέλεσμα θα βγει από ψιλοανιαρό μέχρι τελείως άγευστο. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα του να δημιουργήσει κάποιος/α ένα magnum opus και τ' οποίο θα ήταν - για κείνον/η - αδύνατο να επαναληφθεί. Αφού μεγάλο μέρος του "μεγαλείου" επαφίεται και στον αυτοσχεδιασμό καθώς και στην χημεία της στιγμής ( ναι, υπάρχει και η χημεία της στιγμής ). Τεσπα, εγώ τα role play τα έχω πάρα μα πάρα πολύ χαμηλά στις προτιμήσεις μου. Μάλλον γιατί δεν μπορώ να καταδυθώ σ' ένα προσχεδιασμένο στην παραμικρή λεπτομέρεια και "ένδυμα" ρόλο. Όχι δίχως την επίγνωση ότι θα ήταν κάτι αληθοφανές μα όχι αληθινό. Αυτή η κόκκινη μπάλα που έχω μέσα στο κρανίο, σπάνια παίρνει διάλειμμα. "Προτιμητέα παιχνίδια καύλας" όπως τα ονομάζω εγώ, τα έχω, τα επαναλαμβάνω αρκετά συχνά ακόμη και με την ίδια παρτενέρ δίχως να τα βαρεθώ. Όταν βλέπω, ότι γίνονται για μένα πιο "χλιαρά", απλά τα βάζω στην άκρη, μέχρι να μου ξανάρθει η όρεξη ( κάποια απλά μου πέρασαν μετά την πρώτη και μοναδική φορά. Και δεν τα επανέλαβα με καμία ).
    Ως προς τον καταλύτη συναίσθημα και την ενισχυτική επίδραση που θα είχε σε ημιθανή ή "χιλιομασημένα γούστα", το έγραψαν ήδη αρκετοί/ες απ' τους/τις "συγκατοίκους". Να το έγραφα κι εγώ, θα ήταν πλεοναστικό.

    "Εκσκαφή" λοιπόν, αφού σαν νήμα το βρήκα ενδιαφέρον.  
     
    Last edited: 21 Μαρτίου 2016
  11. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    θεωρώ οτι η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως όσον αφορά το γνωσιακό πεδίο .. στον ερωτικό και δη φετιχισμό η επανάληψη σε ένα παιχνίδι ρόλων ίσως να οδηγούσε
    στην αποστήθιση των κινήσεων των δύο μερών . Με αποτέλεσμα να δημιουργούνταν μια αέναη βαρετή λούπα..
    Ίσως και γιαυτό άτομα που ασχολούνται με το παιχνίδι ρόλων επιλέγουν να κάνουν πιο πικάντικα τα πράγματα και να μην επαναλάβουν το ίδιο σενάριο κάθε φορα!
    Ίσως έτσι ένα παιχνιδι να είχε και μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να κρατάει το ενδιαφέρον τεταμένο μεταξυ των συντρόφων .
    γιαυτό καλό ειναι να αλατοπιπερόνουμε  
     
  12. Lost Hours

    Lost Hours Regular Member

    Το ίδιο role play με το ίδιο άτομο να επαναληφθεί; όχι δε μου βγήκε ποτέ,δε το σκέφτηκα καν.
    Διαφορετικά role play με το ίδιο άτομο...ναι...υπήρχε όρεξη για πειραματισμό πέρα από αυτο που κάναμε συνήθως,τα βιτσιά μας δήλαδη, και στήναμε ολοήμερες θεατρικές παραστάσεις και παίρναμε ρόλους ,γινόμασταν κάτι που δεν ήμασταν.
    Ηταν κάτι σαν ερωτικές εκδρομές ,απόδραση από την ρουτίνα του σαδομαζοχισμού και των συναφή,για ενα ζευγάρι.