Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tape Bondage

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος ScytheXV8, στις 1 Μαϊου 2013.

  1. ScytheXV8

    ScytheXV8 New Member

    Το δέσιμο και φίμωμα της υποτακτικής με μονωτική ταινία είναι κάτι που θεωρώ οπτικά ικανοποιητικό και κάτι που βλέπουμε πλέον αρκετά συχνά στο BDSM industry. Ωστόσο, θα ήθελα να μάθω αν κάποια μέλη του forum έχουν εμπειρίες σε αυτό καθώς και συμβουλές ή links σε άρθρα ή άλλα resources που βρήκαν χρήσιμα. Αναφέρομαι βέβαια σε κάθε είδος και μέγεθος ταινίας και όχι απλά την τυπική ασημένια μονοτική που βλέπουμε συχνά σε ταινίες απαγωγής.

    Η μόνη ταινία που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα είναι το bondage tape που είναι, όπως είμαι σίγουρος οτι γνωρίζετε οι περισσοτεροι/ες, μία ταινία που κολλάει μόνο πάνω την ίδια και όχι στο δέρμα και συμπεριφέρεται κυρίως σαν ελαστικό σκοινί. Δυστυχώς την βρήκα, όπως και κάθε specialty product, αρκετά ακριβή και το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο ικανοποιητικό...

    Οι δικές σας εμπειρίες/απόψεις;
     
  2. dhmhtrhs

    dhmhtrhs Regular Member

    Δυστυχώς το bondage tape παρ'όλο που φαίνεται πρακτικό δε λειτουργεί ικανοποιητικά..προσωπικά προτιμώ την κλασσική μονωτική ταινία(ασημί ή μαύρη) και για να τη φιμώσω ιδανική θεωρώ τη microfoam ταινία...λίγο δύσκολο να βρεις ,αλλα αξίζει!
     
  3. Απάντηση: Tape Bondage

    Προσοχή στα μουστάκια της υ ενίοτε...  
     
  4. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur


    Ούτε που γνώριζα ότι υπάρχει. Το ball gag δεν σας αρέσει ;
     
  5. ScytheXV8

    ScytheXV8 New Member

    Απάντηση: Re: Tape Bondage

    Εχω δεί φίμωμα με microfoam και φαίνεται όντως πολύ αποτελεσματικό. Θα ήθελα να το δοκιμάσω (όταν βρώ την κατάλληλη υποτακτική). Αυτό που σκέφτομαι είναι κυρίως κατα πόσο είναι εύκολο να αφαιρεθεί σε περίπτωση ανάγκης και τι στρές προκαλεί στο δέρμα. Η κλασσική μονοτική είναι πάντα φαβορί σε ασημί ή μαύρο  .

    Οι προτιμήσεις μου τείνουν προς abduction bondage που είναι συνήθως πολύ αποτελεσματικό στο να ακινητοποιεί και να σιωπά το θύμα, πράγμα που δύσκολα επιτυγχάνεται με ενα ball gag, αν και έχει κι αυτό τη θέση του. Επίσης, προτιμώ τα over the mouth (OTM) φιμώματα.

    Bondage Tape : [ame=http://en.wikipedia.org/wiki/Bondage_tape]Bondage tape - Wikipedia, the free encyclopedia[/ame]
     
  6. DutchessV

    DutchessV Regular Member

    Απάντηση: Tape Bondage

    Οι υποτακτικές που στην τελική αυτές είναι που δενονται δεν θα μοιραστούν καμια προτίμηση μαζί μας???
     
  7. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Tape Bondage

    Δεν θα ρίσκαρα να γίνω "αρκούδα" προκειμένου να φιμωθώ/ακινητοποιηθώ με μονωτική ταινία. Κάτι πιο safe?  
     
  8. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Tape Bondage


    απλά σου λέει σκάσε και συ υπακούς.
     
  9. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Tape Bondage

    Είναι και αυτό μια εκδοχή.., αλλά κάτι που να περιέχει λίγη βιαιότητα αλλά οχι αποτρίχωση ; χεχεχε.. Μάλλον ένα σχοινί ή ακινητοποίηση με το χέρι.
     
  10. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Tape Bondage


    στο κρεββάτι είναι εύκολο να κλείσετε το στόμα σας, έστω και με το χέρι. Στο κρεββάτι πέφτουν παραγγελιές εκατέρωθεν. Εκτός κρεββατιού παίζει το πράγμα. Ποιός θα πει σκάσε και βούλωστο και ποιός θα σκάσει και θα το βουλώσει.
     
  11. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Tape Bondage

    Έτσι... αλλά το πιο "ερεθιστικό" πράγμα είναι να βλέπεις το άλλο σου μισό να υποχωρεί μεγαλειωδώς για να μη σε χάσει.. αυτό με κάνει να ανατριχιάζω κυριολεκτικά.
     
  12. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tape Bondage


    δυστυχώς αυτό το "για να μην σε χάσει", σημαίνει ψυχολογικός εκβιασμός και ενώ στην αρχή μπορεί να είναι αθώος και χαριτωμένος όπως όταν έχεις δίπλα σου ένα κακομαθημένο κοριτσάκι που του κάνεις τα χατήρια, κάποια μέρα να μεταμορφωθεί σε μέδουσα ή ακόμα και να τρελλαθεί από την εξουσία που της έδωσες. Και με μαθηματική ακρίβεια, όποτε υπάρχει μεγάλη ανισότητα στη σχέση, διαλύεται μετά από ένα άλφα χρονικό διάστημα. Οι γυναίκες με νοοτροπία κοριτσιού είναι χειριστικές όπως τα μικρά παιδιά. Η απειλή τους μπορεί να κυμαίνεται από απειλή αυτοκτονίας έως χωρισμό. Δεν μου αρέσουν οι ψυχολογικοί εκβιασμοί, είναι ψυχοφθόροι και δεν αρμόζουν σε αφέντρα. Πιστεύω ότι οι υπό, άντρες και γυναίκες, έχουν παιδικά στοιχεία στην προσωπικότητα, ενώ οι κυριαρχικοί πιο ώριμα στοιχεία. Δυστυχώς όταν συμβαίνει το αντίθετο και αρχίζει ο υποτακτικός να νοιώθει ο γέρος ή ο μπαμπάς και η άλλη ώριμη γυναίκα ηλικιακά να φέρεται σαν έφηβη, έχουμε δράματα ή switching για να περισωθεί η σχέση.