Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η φίνα τέχνη του mindfuck

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Rene Laennec, στις 14 Μαϊου 2013.

  1. Rene Laennec

    Rene Laennec Αρμενιστής

    Καλησπέρα σας.

    "Γαμάω το μυαλό σου." Φράση που δυστυχώς μπήκε στο λεξιλόγιο των καρακατσουλιών που βρίσκονται σε όλη την ελληνική επικράτεια και έγινε συνώνυμο του ψέματος, της εξαπάτησης, ή της εσκεμμένης πρόκλησης σύγχισης.

    Είμαι σίγουρος, όμως, οτι πολλοί απο τους θαμώνες αυτού εδώ του ευαγούς ιδρύματος γνωρίζουν καλύτερα: και η φράση (αγγλιστί: mindfuck) τους φέρνει στο μυαλό όχι τον Δρα Φράνκενστάιν να τη βρίσκει με τον εγκέφαλο του ατυχούς τέρατος καθώς έξω βροντάει και αστράφτει, αλλά τη διαδικασία μέσα από την οποία διαχειρίζονται τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά του συντρόφου για να προκαλέσουν σεξουαλική διέγερση.

    Οι σοφοί λένε οτι σε ένα καλό mindfuck, υπάρχουν τρία διακριτά στάδια:

    1. Ταυτοποίηση (identification) | Είναι η ανακάλυψη και η αναγνώριση της σεξουαλικής ρητορικής που εξιτάρει τον/την σύντροφο.

    Η ρητορική αναφέρεται σε αντιδαστολή με την ερωτική πράξη, η οποία δεν αποτελεί μέρος του mindfuck (όσο και να προάγεται ποιοτικά όταν αυτό έχει προηγηθεί).

    Η ρητορική είναι οι λέξεις και οι ήχοι που σου αρέσει να ακούς, οι εικόνες που σου αρέσει να βλέπεις, και γενικότερα τα ερεθίσματα που σου ανεβάζουν το διακόπτη.

    Προφανώς και όσο πιο πολύ καιρό είναι μαζί δυο άνθρωποι, τόσο πιο εύκολο θα έπρεπε να είναι αυτό το βήμα. Όμως, μερικές φορές, αυτή η ρητορική δεν έχει απ'ευθείας σχέση με τη σεξουαλική πράξη (μπορεί, για παράδειγμα, να είναι ένας αναστεναγμός, ή το βγάλσιμο του ενός παπουτσιού χρησιμοποιώντας το άλλο πόδι), και γι'αυτό συχνά πέφτει στο κενό.

    Οι μαστόροι του είδους φροντίζουν να μάθουν καλά αυτά τα μικρά κουμπάκια, είτε εντοπίζοντάς τα (οι guru), είτε απλά ρωτώντας (στη σωστή στιγμή, στο σωστό μέρος) για να τα μάθουν.

    2. Ερεθισμός (stimulation) | Το προσεκτικό πείραγμα, χάδι, γαργάλημα αυτών των κουμπιών το οποίο αφυπνίζει τον/την σύντροφο σεξουαλικά και πολλές φορές οδηγεί στο είδος της σεξουαλικής διέγερσης που έρχεται "από το πουθενά" και κόβει την ανάσα. Το έχετε ζήσει, είμαι σίγουρος, όταν κάποιος ή κάποια σας πάτησε το κουμπί κατα τύχη, ή, οι πιο τυχεροί, επίτηδες.

    3. Παράδοση (delivery) | Όταν τα κουμπιά έχουν χαϊδευτεί αρκετά, είναι ώρα να τα πατήσουμε. Εδώ η ρητορική παίρνει σάρκα και οστά, και γίνεται πράξη. Εξακολουθεί να μην είναι σεξουαλική πράξη. Όμως, αν ο ερεθισμός είναι ένας όμορφος, βαθύς αναστεναγμός, το delivery είναι η εστίαση πάνω σ'αυτόν. Συχνά το "πάτημα" ισοδυναμεί με το verbalization (ελληνική λέξη; ) της ρητορικής, για παράδειγμα: "σου αρέσει να με ακούς να αναστενάζω;" Άλλες φορές, φυσικά, μπορεί να πάρει άλλες μορφές.

    Το mindfuck δεν είναι fuck. Οπωσδήποτε λαμβάνει χώρα πριν τη σεξουαλική πράξη, και μπορεί να μην υπάρχει καν στη σεξουαλική πράξη. Ασφαλώς και μπορεί να συνυπάρχει μαζί της, αλλά είναι κάτι διαφορετικό.

    Και μετά απο αυτή την ομολογουμένως ενδελεχή εισαγωγή στο concept, σας ζητώ να μοιραστείτε εδώ αυτό ή αυτά που σας γαμάνε το μυαλό. Τι είναι; Πότε σας συνέβη / συνέβησαν για τελευταία φορά; Πως γαμάτε το μυαλό του συντρόφου σας; Και πόσο σημαντικό είναι για εσάς στη σεξουαλική σας ζωή;

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και καλή σας νύχτα.
     
  2. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Η φίνα τέχνη του mindfuck

    Fuck είναι.
    Μας ερεθίζει και μας κάνει να χύνουμε ....πρώτα εγκεφαλικά...
     
  3. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Η φίνα τέχνη του mindfuck

    να βαλω μια αλλη διασταση; τι συμβαινει στην περιπτωση που και οι δυο ειναι mindfuckers ο ενας υ και ο αλλος κ;
     
  4. Απάντηση: Η φίνα τέχνη του mindfuck


    Σίγουρα έχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον.
     
  5. XSU

    XSU Regular Member

    Απάντηση: Η φίνα τέχνη του mindfuck

    Το mindfuck είναι η απομυθοποίηση. Κάποιες το χρειάζονται και κάποιες όχι. Αυτές είναι οι καλύτερες...
     
  6. Rene Laennec

    Rene Laennec Αρμενιστής

    Απάντηση: Η φίνα τέχνη του mindfuck

    Σωστή η παρατήρηση. Fuck είναι. Όταν έλεγα οτι δεν είναι εννοούσα οτι δεν είναι σαρκικό. Συγχωρέστε τον ξενύχτη συμφορουμίτη σας για τη λανθασμένη τοποθέτηση.

    Δεν το είπα ξεκάθαρα, αλλά υπεννόησα (πσσσςςς!) οτι το mindfuck δε χρειάζεται να είναι προμελετημένο, ούτε καν εσκεμμένο. Το μυαλό του Κ μπορεί να γαμιέται όταν, π.χ., βλέπει την υ να αλλάζει εσώρουχα. Μπορεί η κοπέλα να μην έχει ιδέα. Άρα mindfuck από μια υ δε σημαίνει κατ' ανάγκη topping from the bottom. Και οι Κ άνθρωποι είναι: και σ'αυτούς αρέσει να πατιούνται τα κουμπιά τους. Μπορεί και σε κάποιους να μην αρέσει. Hey, γούστο τους και καπέλο τους.

    Πάντως θεωρώ οτι το mindfuck υπερβαίνει ρόλους και διαφορές ισχύος ή κύρους.

    Το mindfuck δεν είναι η απομυθοποίηση. Η απομυθοποίηση είναι η απομυθοποίηση. Το mindfuck είναι το mindfuck.
     
  7. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Η φίνα τέχνη του mindfuck

    Και ναι ...είναι τέχνη ...!!! ...και μάλιστα ...αγαπημένη τέχνη ....
     
  8. Απάντηση: Η φίνα τέχνη του mindfuck

    THE MIND:a beautiful servant a dangerous master!

    osho
     
  9. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Η φίνα τέχνη του mindfuck

    το μυαλογαμησι ειναι γενικως υπεροχο και ερεθιστικο, εδωσα αυτη την ΄΄διασταση΄΄γιατι ειναι ο αγαπημενος μου συνδυασμος, ενα εκρηκτικο μειγμα, αληθεια αν μπορουσε να γινει ενα φασματογραφημα και στους δυο εκεινη την στιγμη ποσα υπεροχα χρωματα θα βλεπαμε;
     
     
    Last edited: 15 Μαϊου 2013
  10. Απάντηση: Η φίνα τέχνη του mindfuck

    Όλα από εκεί ξεκινάνε..
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Η φίνα τέχνη του mindfuck

    Ετοιμάζεται μαστίγωμα, σχετικά καινούργια σχέση.

    Ο Top βάζει την bottom να στρώσει πρώτα έναν μουσαμά αδιάβροχο και μετά δύο σεντόνια διπλωμένα, εκεί που θα σταθεί για να μαστιγωθεί. Σήμερα είναι σιωπηλός, απλησίαστος.

    ... Αίμα; Ναι, πολύ αίμα!

    Η bottom στήνεται, με τα μάτια δεμένα, το μαστίγωμα αρχίζει, κάθε χτύπημα μετράει για δέκα καθώς η bottom, που "γνωρίζει" τι πρόκειται να συμβεί, νιώθει ότι από στιγμή σε στιγμή θα αρχίσει το αίμα να τρέχει ποτάμι. Με δέκα χτυπήματα έχει φτάσει σε οργασμό και είναι απλά ροζ, αλλά αυτή, με τις στράκες και με το σκηνικό νιώθει ότι έχει ζήσει το μεγαλύτερο μαστίγωμα.

    Είναι και αυτό ένα mindfuck  
     
  12. Rene Laennec

    Rene Laennec Αρμενιστής

    Απάντηση: Η φίνα τέχνη του mindfuck

    Mindfuck #642:

    Stimulation, μέρος πρώτο: Με ρωτάει αν έχω χρόνο και διάθεση να τη βοηθήσω να διαλέξει ρούχα.

    Stimulation, μέρος δεύτερο: Με ρωτάει λεπτομέρειες για το πως θέλω να είναι η εμφάνισή της πριν τη βραδυνή έξοδο. Ποιό φόρεμα; Ποιό άρωμα; Ποιά παπούτσια; Τα μαλλιά κάτω ή πάνω; Τι χρώμα κραγιόν;

    Delivery: Με ρωτάει, "είμαι τώρα ακριβώς όπως με θέλεις;"