Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφέντης-Δούλος-Υποταγή .....αστεία ή σοβαρά ...?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Alexkat, στις 1 Μαϊου 2013.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Αφέντης-Δούλος-Υποταγή .....αστεία ή σοβαρά ...?



    Παλιότερα συζητούσαμε ή προέκυψε τώρα αυτό το "πρόβλημα με το διάλογο";
    Γιατί οι απόψεις μου για τα θέματα του bdsm όπως γνωρίζεις δεν έχουν αλλάξει.
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Αφέντης-Δούλος-Υποταγή .....αστεία ή σοβαρά ...?

    Αλλα σου λέω, άλλα καταλαβαίνεις, άλλα απαντας, άστο, δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε.
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Αφέντης-Δούλος-Υποταγή .....αστεία ή σοβαρά ...?

    Εσύ το άρχισες. Μην ξαναγράψεις λοιπόν απάντηση σε δικό μου post αν δε σου αρέσουν οι απόψεις μου.
    Σου είπα, πάτα το ignore. Κι αυτό γιατί θα τις ξαναϋποστηρίξω όταν το θέμα θα είναι ανάλογο.

    Πέραν, οι χαρακτηρισμοί σου σε προηγούμενο post την επόμενη φορά δε θα γίνουν ανεκτοί ("κατινούλες", "ανθρωπάκια" κλπ).
    Δε θυμάμαι ν' αναφέρθηκε προσωπικά κανείς σε εσένα σ' αυτό το νήμα πριν επέμβεις, ούτε να σε έβρισε εδώ, αλλά ούτε και από κοντά. Υπάρχει σεβασμός απ' ότι θυμάμαι (και καλώς θυμάμαι). Δεν είναι μαγκιά λοιπόν αυτό που έκανες. Έτσι δεν είναι;
     
    Last edited: 15 Μαϊου 2013
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Αφέντης-Δούλος-Υποταγή .....αστεία ή σοβαρά ...?

    Τώρα που το σκέφτομαι. Είναι ένα καλό θέμα για συζήτηση εδώ.
    Και το θέμα έχει να κάνει με τον τρόπο που συζητούμε ανταλλάσσοντας απόψεις με κάποιον από κοντά ή από το internet.
    Δεν είναι σωστό να υπάρχουν αντιθέσεις στο ύφος συζήτησης με τον άλλο εντός ή εκτός net. Δηλαδή που αποσκοπεί αυτό το πράγμα;

    Είναι επίσης θέμα ορθής πρακτικής σ' έναν ανώνυμο διάλογο στο net. Μιλάω σα να έχω τον άλλο απέναντί μου. Δε γίνεται να προσαρμόζεται το ύφος ανάλογα με το μέσο και τις συνθήκες επικοινωνίας.
    Είναι τέλος θέμα αξιοπιστίας που είναι κάτι το μείζον για όλα τα status στο χώρο αυτό (μέχρι και ανάλογο poll υπάρχει   ).
    Προσωπικά εκτιμώ ιδιαίτερα τους σταθερούς ανθρώπους τόσο στις ιδέες τους όσο και στη συμπεριφορά τους.

    Σε άλλο ίσως θέμα (ή και εδώ...)
     
    Last edited: 15 Μαϊου 2013
  5. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Αφέντης-Δούλος-Υποταγή .....αστεία ή σοβαρά ...?


    για εμενα αυτο εχει αναφορα!!

    Δεν μας νοιαζει τι ψηφιζει ο αλλος, δεν ειναι απλα ακομψο ειναι αισχρο!!

    οσο για τους παλιους του βδσμ ολο τους ακουω και ολο δεν τους βλεπω, αληθεια που πηγαν ολοι αυτοι; και στην τελικη αν δεν τους αρεσει το φορουμ καλα κανουν και απεχουν.

    Επισης η καραμελα με το βδσμ του εξωτερικου θα πρεπει να κοπει, ειδικα αν καποιος δεν εχει εμπειρια απο αυτο.

    Η ερωτηση μου ειναι απλη και οποιος μπορει ας απαντησει τι ειναι αυτο που κανει καποιον εμπειρο και καλο bdsmer οπως τον ονομαζετε;
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Αφέντης-Δούλος-Υποταγή .....αστεία ή σοβαρά ...?

    Ποιές απόψεις σου, αυτές που γράφεις συχνά στα ποστ σου ότι οι bdsmers είναι γελοίοι και οι τρόποι που ζουν τα ερωτικά τους γούστα είναι για γέλια, έγραψε κάποιος bdsmer ότι οι τρόποι που κάνουν σεξ οι βανίλλα είναι για γέλια οπως γράφεις εσυ γι΄ αυτούς;
    Αλλο το να γράψεις οτι εσένα το bdsm δεν σε εκφράζει για τους χ λόγους σου σεβόμενος όμως αυτούς που τους εκφράζει και άλλο να κοροϊδεύεις εναν σεξουαλικό χώρο. Αλλωστε bdsm πρέπει να κάνουν οσοι δεν μπορούν να το αποφύγουν, δεν είναι για όλους.


    Βρε Elysium, μίλα μια φορά αντρίκια ρε γαμώτο και μην προσπαθείς να διαψεύσεις τα ίδια σου τα λόγια.Ελεος
    Διάβασε το παρακάτω ποστ σου να δεις τι γράφεις, μέχρι διάγνωση οτι δεν εχω σχέση με τον χώρο έβγαλες, οπότε πως γράφεις ότι δεν αναφέρθηκες προσωπικά σ΄ εμένα, φυσικό δεν είναι μετα να σου γράψω εγω ότι είσαι ανρωπάκι και κατίνα; Και λίγα σου έγραψα να λες.

    Σου το ξαναλέω, υποστήριζε τις απόψεις σου όποιες και να είναι αυτές, αλλά χωρίς να κατακρίνεις ερωτικούς χώρους που δεν εχεις σχέση εσύ ή απλά δεν γουστάρεις Και όταν παραφέρεσαι να μιλάς αντρίκια και να παραδέχεσαι τα λάθη σου.

     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Αφέντης-Δούλος-Υποταγή .....αστεία ή σοβαρά ...?

    Το παρακάτω ποστ συμπαθέστατε lucozade, έχει αναφορά ή όχι την στιγμή που κατακρίνει προσωπικά κάποιο μέλος, δεν είναι αισχρό αυτό για εσένα ή δεν το είδες ότι προηγήθει του δικού μου ποστ και μετά του την είπα εγώ γιατί εμένα οι αναφορές δεν μου αρέσουν, τις θεωρώ μη αρσενικές.

    Αλλωστε ο Elysium, δεν έχει πρόβλημα με τα πολιτικά του πιστεύω (και καλά κάνει) τα έχει διαλαλήσει πολλές φορές μέσα στο φόρουμ, οπότε εγω δεν έβγαλα κάποιο μυστικό στην φόρα.
    Διάβασε τώρα το ποστ που λέγαμε.



    Αυτός που εκφράζει τον αληθινό του εαυτό στον χώρο του bdsm και δεν παίζει θέατρο απλά για να γαμήσει ή να γαμηθεί.

    Την καλημέρα μου!
     
  8. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Αφέντης-Δούλος-Υποταγή .....αστεία ή σοβαρά ...?

    οτι την λετε ο ενας στον αλλον για το τι ειναι και τι δεν ειναι συμβαινει σε μια αλυσιδα απο τα ποστ και των δυο σας, ομως η αναφορα εγινε γιατι αναφερθηκε το τι ψηφιζει και τι οχι. Δεν με ενδιαφερει αν το μελος Elysium ενοχλειται ή οχι γι αυτο, ομως προσωπικα το θεωρω αισχρο γιατι πολυ απλα δεν κολλαει με την συζητηση.

    Το αν το θεωρεις αρσενικο ή οχι ειναι δικο σου θεμα, ειναι ομως μια δυνατοτητα που μας την δινει το φορουμ στο οποιο συμμετεχουμε, οποτε μπορουμε να την χρησιμοποιησουμε οταν τη κρινουμε.

    Ας γυρισουμε ομως λιγο στο θεμα, απο οτι καταλαβαινω εσυ MasterPerris εισαι απο τα παλαιοτερα μελη εδω περα, θα μπορουσες να μου εξηγησεις για ποια κατασταση μιλας οταν αναφερεσαι στο χωρο του bdsm οπως ηταν παλαιοτερα και γενικα το πως λειτουργουσατε παλαιοτερα; Γιατι απο τις λιγες περιγραφες μου φαινεται σαν κατι ιδεατο; και αν θες να μας πεις γιατι διαλυθηκε αυτο; ή μηπως τελικα ακομη υπαρχει;
     
  9. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Αφέντης-Δούλος-Υποταγή .....αστεία ή σοβαρά ...?

    Τα πράγματα είναι απλά. Βρωμάει έπαρση εδώ πέρα. "Εσύ δεν ξέρεις από Bdsm, εγώ ξέρω. Μιλάς βανιλλίστικα, έτσι όπως πας δε θα βρεις αυτό που θες..."
    Έχουν κάνει ολόκληρη διατριβή πίσω από το Pc για το τί είναι ο καθένας, πόσο σχετικός ή μη και σε κάθε ευκαιρία το πετάνε. Μετά, στα καντήλια, παριστάνουν τους αθώους. Κλισέ αλλά get a life. Και <εμείς> γελάμε, τελευταίοι.
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Αφέντης-Δούλος-Υποταγή .....αστεία ή σοβαρά ...?

    Φίλτατε, ποτέ το bdsm στην Ελλάδα δεν ήταν τέλειο ή τέλος πάντων μη κατακριτέο από την μάζα των Ελλήνων στη έξω ζωη, το θεωρούσαν και το θεωρούν ανωμαλία, την σημερινή εποχή δεν θα στο πουν στα μούτρα αλλά στις κρυφές κουβέντες που θα κάνουν χωρίς να είσαι εσύ μπροστά.

    Μπορεί να αλλάξει αυτή η νοοτροπία στην χώρα μας; Ουτε μετα από εκατό έτη. Τι φταίει γι΄ αυτό; Πολλά. Μπορούμε να απλοποιήσουμε τα θέλω μας και να μην κρίνουμε ττα γούστα του άλλου οπως κάνουν οι περισσότερες πολιτισμένες χώρες; Ναι, όταν και εμεις γίνουμε κάποτε πολιτισμένη χώρα σε ολα τα πράγματα.

    Τώρα ας πάμε στο φόρουμ, ακου φίλε, τα πρώτα χρόνια στο φόρουμ τα άσχετα μέλη με τον χώρο, σεβόντουσαν τις απόψεις των μελών που είχαν κάποια σχέση με τον χώρο οσο και να τους φαινόντουσαν περίεργα αυτα που διάβαζαν γιατί σεβόντουσαν τα γούστα και τα θέλω του άλλου και δεν έγραφαν οτι είναι γελοία και ηλίθια αυτά που γράφουν, οπως λένε μερικοί/ες τώρα στο φόρουμ.

    Σήμερα το φόρουμ έχει γίνει μια παιδική χαρά που ο καθένας μπορεί να κατακρίνει τα ερωτικά γούστα του καθενός, εξω αν μπεις σε bdsm φόρουμ και αρχίσεις να γράφεις οτι ειστε γελοίοι εσεις οι bdsmers και τα γούστα σας είναι κουφά και ανώμαλα, εχεις φάει κόκκινη κάρτα δια παντός από τα φόρουμ του bdsm, αλλα είπαμε εδω είναι Ελλάδα...,μπαίνεις στα φόρα, κάνεις τον χαβαλέ σου, ρίχνεις ή τρως και κανένα πήδημα αν κάτσει και ουτε γάτος ουτε ζημιά....
     
    Last edited: 15 Μαϊου 2013
  11. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Αφέντης-Δούλος-Υποταγή .....αστεία ή σοβαρά ...?

    Νομιζω και το φορουμ εδω και η κοινωνια μας γενικοτερα εχει το ιδιο προβλημα, δεν εχει κανονες και ατομα να τους επιβαλλουν.

    Ειδικα για εδω για το φορουμ δεν βλεπω εκτος απο την gaby, αλλα μελη που να ειναι ''διοικητικα''
    αυτο νομιζω οτι ειναι το βασικο του προβλημα και οχι τα χ ατομα που εχουν την καποια αποψη.

    Εγω γνωρισα την on line κοινοτητα απο το mirc, πριν καμια δεκαρια χρονια και βαλε, εκει εχουν γινει ακομη πιο τραγικα τα πραγματα.
     
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Αφέντης-Δούλος-Υποταγή .....αστεία ή σοβαρά ...?

    @lucozade, φαντάσου να μπαίνεις σ΄ ενα φόρουμ πιλότων, ναυτικών, κυνηγών, gay, lesbian κ.λ.π, να μην έχεις ή να μην θέλεις να εχεις καμία σχέση με ολα αυτά απλά να θέλεις να κάνεις το χαβαλέ σου, παρ΄ολα αυτά αυτοί να σε αφήνουν να είσαι μέλος τους και εσύ από πάνω να τους λες, "τι λέτε ρε εσεις εδω, τι πρωτοκολλά, κεφαλαία γράμματα και άλλες τέτοιες μαλακίες τσαμπουνάτε εδω, ειστε για γέλια ρε γελοίοι" το φαντάζεσαι τι σουτάρισμα θα είχες φάει;

    Παιδιά, ο κάθε σεξουαλικός χώρος εχει τις δικές του ξεχωριστές ιδιαιτερότητες, όσο και περίεργες να είναι αυτές σε μερικούς/ές πρέπει να τις σεβόμαστε.
     
    Last edited: 15 Μαϊου 2013